De affiliate formule van Sebastien Debaenst! Is dit de nieuwe beste cursus voor affiliate marketing?!

Affiliate Formule van Sebastien Debaenst.
Affiliate Formule cursus.

De affiliate formule van Sebastien Debaenst is een affiliate cursus die vrij nieuw op de markt is. Je vraagt je waarschijnlijk af of dit een goede cursus is om te leren hoe je affiliate marketing toepast.

In dit artikel behandel ik de cursus en laat ik je even kennis maken met Sebastien Debaenst. 

Daarnaast ga je ook ontdekken of deze cursus het nieuwste affiliate marketing verdienmodel is. Lees dus vooral verder!

Wie is Sebastien Debaenst?

Sebastien is een vrije jonge jongen uit 1999 die afkomstig is uit België, maar sinds 2017 in Amsterdam woont.

Sebastien was van jongs af aan al geïnteresseerd geraakt in het internet ondernemerschap en is daarom in 2013 zijn eerste YouTube kanaal gestart.

Hij richtte zich hier vooral op technologie-gerelateerde onderwerpen om video’s over te maken. In datzelfde jaar behaalde hij meer dan 800.000 views met zijn kanaal waar hij 30 video’s online had staan.

Echter verdiende hij niet zo veel geld met zijn YouTube kanaal, maar hij wist nu wel dat het mogelijk was om online geld te verdienen. Hij wist nu ook dat er veel meer te halen zou zijn en bleef hij verder gaan met YouTube.

Sebastien Debaenst van de Affiliate Formule.

Met zijn grote kanaal kwam hij uiteindelijk bij Eelco de boer te recht waar hij erachter kwam dat er veel en veel meer haalbaar was voor hem.

Hij kwam erachter dat je zonder veel stress, extreem hard werken en je dus meer dan genoeg tijd kon over houden en tegelijkertijd veel geld kon verdienen op het internet.

Zijn eerste bedrijf bevond zich dan ook in Facebookadvertenties en hij verkocht hier dan ook cursussen voor. Dat bedrijf groeide zeer snel met €66.000 omzet in het eerste jaar. 

Later is hij fysieke producten gaan verkopen en kwam hij erachter dat dat toch niks voor hem was.

Hierom besloot Sebastien volop bezig te gaan met affiliate marketing en wist hiermee grote succes te halen en hierdoor veel vrijheid te creëren. Hij is zijn business weten te runnen over de hele wereld en is veel wezen reizen.

De missie van Sebastien is nu om andere dit bijzonder verdienmodel te leren!

De affiliate formule

Om beginnende ondernemers te leren hoe ze succesvol affiliate marketing toe kunnen passen heeft Sebastien een cursus gemaakt waar alles in staat dat je nodig hebt.

Je leert van A tot Z hoe je een super affiliate wordt en je leert vrijwel alle manieren hoe je affiliate marketing toe kan passen en dus echt een lange termijn business opbouwt.

Met lange termijn wordt bedoeld dat je jarenlang nog steeds geld kan verdienen met de manieren die Sebastien jou leert, maar daarnaast leer je ook manieren om snelle sales te realiseren en binnen 1 maand of zelfs in 1 dag je eerste sale kan halen!

Wat leer je in de affiliate formule?

Je leert verschillende methodes waarmee je affiliate marketing tot een succes kan brengen. Zo kan je via een affiliate marketing website, een instagrampagina en via Facebook het bijzondere verdienmodel toepassen. Hiernaast leer je ook het volgende:

 • Hoe je een affiliate niches en producten kiest waar potentie in zit

Voor dat je start met affiliate marketing is het noodzaak om een niche te kiezen waarin je je wilt bevinden. De cursus helpt je bij het kiezen van de juiste niche waar veel potentieel in zit.

 • Bij welke affiliate netwerken je kan aanmelden zowel in Nederland als in andere landen

Producten om te promoten vind je bij affiliate netwerken. Sebastien legt jou uit hoe dat werkt, waar je je allemaal kan aanmelden en welke producten je waar kan vinden.

 • Hoe je affiliate producten kunt promoten op sociale media

Wanneer je producten hebt gevonden als affiliate kan je je affiliate link ophalen bij dat netwerk en kan je gaan beginnen met promoten. Zo leer je o.a. hoe je via sociale media kan promoten en hoe je deze kanalen daar succesvol voor inzet.

Sociale media.
 • Hoe je een succesvolle affiliate marketing website in elkaar zet

Naast het promoten via sociale media kanalen leer je ook om affiliate website op te bouwen. Zo leer je hoe je kan scoren in Google en gratis bezoekers naar je website kan trekken die vervolgens via jouw affiliate link de producten zullen aanschaffen.

 • Hoe je een funnels opbouwt en hoe je je doelgroep in de funnels krijgt

Een funnel kan echt een geldmachine voor jou gaan worden en passief geld in het laatje brengen. Zo leer je hoe je goed converterende funnels in elkaar zet en hoe je de juiste doelgroep in je funnels verzamelt voor optimaal resultaat.

 • Hoe je super converterende Instagram- en Facebookadvertenties maakt

Naast gratis verkeer trekken uit Google met je affiliate website leer je ook om betaalt verkeer te verkrijgen naar je website of naar je funnel. Sebastien leert jou hoe je advertenties maakt die goed converteren door middel van goede copywriting.

 • Hoe je psychologische (neuromarketing) marketing kan gebruiken om meer sales te behalen als affiliate

Mensen zijn eenmaal gevoelig voor bepaalde prikkels en Sebastien weet als geen ander welke dat zijn en deze legt hij je dan ook uit. Daarnaast leer je ook hoe je deze technieken toepast op je advertenties, je website en andere aspecten.

 • Wat magische marketingmethodes zijn om verkopen te realiseren

Sebastien gebruikt al tijden bepaalde skills en trucjes waarmee hij meer en meer verkopen realiseert. Deze skills en trucs geeft hij nu in zijn cursus ook door aan zijn cursisten.

 • Hoe je een ijzersterke winnende affiliate mindset ontwikkeld

Alles begint bij mindset en daarom ken je misschien ook wel de volgende uitspraak “resultaten bloeien voort uit de manier waarop je denkt”. Sebastien leert jou een ijzersterke mindset aan die jou onbewust naar jouw doelen zal leiden en waarmee je jezelf ontwikkeld als super affiliate.

 • Hoe je jouw affiliate business snel en goed kan opschalen om steeds meer geld te verdienen zonder veel meer moeite.

Doordat affiliate marketing een online verdienmodel is kan je eigenlijk oneindig opschalen. Het kost hierdoor niet eens per se veel meer moeite om van €1000,- per maand naar €5000,- per maand te gaan.

Hoe je op een goede manier snel en goed kan opschalen leer je uiteraard in deze cursus!

Bonussen

Affiliate Formule bonussen

Naast de bovengenoemde aspecten die je leert krijg je er tijdelijk ook nog eens gratis 18 bonussen bij! Deze bonussen bestaan uit:

 1. Winning Mindset
 2. Cashflow Challenges
 3. Creating A Signature Experience
 4. Email Marketing Mastery
 5. Facebook en Instagram Ads Mastery
 6. Facebook Mastery
 7. Funnel Vision
 8. Instagram Mastery
 9. Wordt Een Instagram Master
 10. YouTube Mastery
 11. M.V.P. Method
 12. SEO Supremacy
 13. Wealthy With Webinars
 14. Weatlthy With Words
 15. Winnen Met Instagram Ads
 16. 365 dagen social content die je gelijk kan overnemen
 17. Een volleidg bestand met alle e-mails die Eelco en Sebastien afgelopen jaren hebben gebruikt om optimaal resultaat te behalen
 18. Als laatst vind je bij de modules Swipe Files, tools en templates

Dit alles is verwerkt in de videocursus van Sebastien, maar hierna laat hij je natuurlijk niet zomaar aan je lot over. Sebastien geeft om de 2 weken ook een affiliate formule sessie. Dit is een webinar waar je je vragen kan stellen en waar hij nog de nieuwste weetjes onthult.

Wat maakt de affiliate formule van Sebastien Debaenst anders dan andere cursussen?

De affiliate formule is niet zoals de andere affiliate marketing cursussen. Zo zijn de meeste cursussen gericht op adverteren of gratis verkeer, maar deze biedt het allebei. 

Het biedt manieren om snel sales te halen zoals dezelfde dag of week nog, maar leert je ook om lange termijn affiliate business op te zetten waardoor het internet jarenlang voor jou aan het werk gaat! 

Daarnaast leer je met deze cursus hoe je sociale media kan inzetten om je business razendsnel te laten groeien en hoe je via deze sociale media kanalen kan adverteren.

Als laatst leer je ook hoe je nou een echte geldmachine bouwt in de vorm van funnels. Dit wordt bij vrijwel geen enkele affiliate cursus geleerd. 

Wanneer je steeds weer nieuwe leads je funnel inbrengt weet je gewoon zeker dat je weer geld verdiend aangezien je goed converterende funnels hebt gemaakt. Deze funnels kan je steeds veder uitbreiden en wanneer er eenmaal een funnel staat kan die jaren geld opleveren zonder dat je er ook maar iets aan hoeft te veranderen!

Volg GRATIS het upside only webinar van Sebastien!

In dit artikel heb ik je van alles vertelt over de affiliate formule van Sebastien Denaenst, maar je gaat pas werkelijk een super affiliate worden wanneer je actie gaat ondernemen en gaat starten.

Sebastien biedt een GRATIS upside only webinar aan waarin hij dit bijzondere verdienmodel met je deelt en laat je zien hoe je vandaag nog je eerst sale binnen kan halen.

Het webinar is volledig gratis en biedt jou de mogelijkheid om je eigen affiliate business te starten. Je hebt hier geen enkele kennis of ervaring voor nodig!

Let op: Alleen actie leidt tot resultaat en dagdromen gaat daarbij niks waarmaken!

Waarschuwing: Na het bekijken van het upside only webinar weet je dat online geld verdienen mogelijk is en wil je niks liever dan geld verdienen op het internet door middel van affiliate marketing!

Bekijk GRATIS het upside only webinar!

In deze GRATIS Upside Only webinar laat Sebastien Debaenst zien hoe je een “super affiliate” wordt en dus geld kan gaan verdienen door middel van affiliate marketing en hoe je vandaag al je eerste verkoop kan maken!

Ja Ik Wil Een Super Affiliate Worden!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *