Beste affiliate marketing niches in 2022? Dit zijn de niches die het meest verdienen!

affiliate marketing niches.

Wat zijn de beste affiliate marketing niches in 2022? Deze vraag krijg ik regelmatig dus daarom heb ik besloten om hier een artikel over te gaan schrijven.

Er zijn natuurlijk een hoop niches waarmee je geld kan verdienen als affiliate marketeer, maar niet alle niches zijn even profitabel. 

Daarnaast weten veel starters nog niet goed met welke niche ze willen en kunnen starten. 

In dit artikel ga je precies lezen in welke niches veel geld te verdienen valt alles affiliate marketeer en waar je het best mee kan starten!

Lees dus vooral verder als jij wilt weten wat de beste affiliate marketing niches in 2022 zijn!

Wat is een Niche?

Voordat ik in ga op de beste affiliate marketing niches van 2022 zal ik eerst even kort vertellen wat nou eigenlijk precies een niche is.

Een niche is eigenlijk een specifiek afgebakend stukje van een markt, maar dit is het makkelijkst uit te leggen aan de hand van een voorbeeld.

Een voorbeeld is bijvoorbeeld dat je een affiliate marketing website wil in de honden branche. Dit is natuurlijk heel algemeen en bestaat uit heel verschillende niches. Denk bijvoorbeeld aan de labrador niche of de tackle niche.

Deze twee niches zijn dus de afbakening van de totale honden markt. Binnen deze niches heb je ook weer kleinere niches zoals bepaalde speeltjes voor een labrador of bepaalde voeding voor een tackle.

Op deze manier kan je steeds dieper in een markt kruipen en kom je tot steeds specifiekere niches.

Waarom moet je 1 specifieke niche kiezen?

Wanneer je van start gaat als affiliate marketeer en geld wil gaan verdienen vanaf je laptop dien je een affiliate marketing website te maken

Deze website staat dan in het teken van 1 niche, want je kan natuurlijk niet van alles door elkaar heen doen. Een uitzondering hierop is een review website, want die kan producten reviewen van totaal verschillende niches.

Je dient met 1 niche bezig te zijn om autoriteit te worden op dat gebied. Op die manier zullen Google en jouw bezoekers dat ook zien en zal je hoger in de zoekresultaten komen van Google.

Hierdoor kan je weer meer bezoekers krijgen en dus meer verkopen. Daarnaast is het dus ook essentieel dat bezoekers jou als autoriteit gaan zien op dat gebied, want dan hebben ze meer een gevoel van vertrouwen en zullen ze veel sneller iets via jouw affiliate link gaan aanschaffen.

Met welke affiliate marketing niches wordt in 2022 het meest verdiend?

Als affiliate marketeer kan je eigenlijk vrijwel alles promoten wat je maar kan bedenken. Hierdoor is de keus eindeloos en weet je wellicht niet waar je moet beginnen.

Daarnaast zijn er ook affiliate marketing niches waar je niet heel veel mee kan verdienen.

Hierom heb ik dan ook een lijstje hieronder gemaakt met affiliate marketing niches waar het meest in te verdienen valt.

Uiteraard is het nog wel handig om te vermelden dat je met heel veel niches veel geld kan verdienen, want uiteindelijk is het massa is kassa.

Je kan dan bijvoorbeeld wel in een goed verdienende niche zitten, maar als de concurrentie zo veel is dan kan het lang duren voordat je je commissies gaat verdienen.

Afvallen/fitness

affiliate marketing niche fitness.

Allereerst de afvallen/fitness niche. Deze niche wordt steeds populairder in Nederland en in de rest van de wereld. Mensen zijn namelijk steeds meer bezig met hun uiterlijk dan ooit.

Mensen willen steeds vaker afvallen of gespierd worden en hier zijn dan ook een hoop producten voor beschikbaar.

Zo kan je in deze niche supplementen promoten, voedingsschema’s, trainingsschema’s, E-books en trainingstrajecten.

Naast dat je de bovenstaande producten kan promoten is voeding natuurlijk ook van grootbelang bij sporten. Hierdoor kan je ook producten als kookboeken, recepten en eetprogramma’s promoten als affiliate.

Producten in die niche zijn veel te vinden bij het affiliate netwerk Paypro.

Reizen

Steeds meer mensen gaan op vakantie en dit wordt veelal via het internet geboekt. Ook zijn er steeds meer mogelijkheden voor de consument om hun vakantie te boeken en met verschillende opties.

Als affiliate marketeer liggen hier veel kansen, want je kan leuke commissies verdienen als er via jouw affiliate link wat geboekt wordt.

Daarnaast kan je ook vakantie producten promoten zoals koffers of van die slaapsetjes voor in het vliegtuig. Denk ook aan oordopjes en alles wat erbij komt kijken.

Online geld verdienen

Er zijn steeds meer mensen in deze tijd die via het internet een leuk inkomen weten te realiseren. Nou zijn er ook steeds meer mensen dier hierover cursussen maken en mensen leren om online geld te verdienen.

Als affiliate kan je veel verschillende cursussen promoten en leuke commissies ontvangen. Denk bijvoorbeeld aan het promoten van cursussen die leren beleggen, crypto, SMMA, verkopen via Bol.com of affiliate marketing cursussen.

Deze cursussen zijn te promoten via Paypro, want zij houden zich vooral bezig met digitale producten.

Energie

Vrijwel elk huishouden in Nederland beschikt over een energie aansluiting en verschillende energieleveranciers verzinnen allerlei acties om nieuwe klanten te werven.

Jaarlijks stappen er vele huishoudens over en dit worden er elk jaar weer meer. Als affiliate zijn er grote commissies te verdienen. Zo kan je via Daisycon energieleveranciers aanbieden en wanneer iemand via jouw affiliate link een contract afsluit krijg jij als affiliate daar leuke commissies voor. Je kan hier wel rekenen op €50,- per energiecontract. 

Dating

affiliate marketing niche dating.

In de dating branche gaat al jaren steeds meer geld om en dit zal je waarschijnlijk wel gemerkt hebben aan de apps die daar steeds meer voor komen en reclame die ervoor gemaakt wordt.

Daarnaast zijn er steeds meer verschillende manieren van dating. Denk bijvoorbeeld aan bepaalde leeftijden of second love. Er zijn een hoop verschillende soorten dating waarmee je als affiliate commissies kan gaan verdienen.

Hobby’s

Vrijwel iedereen heeft hobby’s in Nederland en daarom is deze markt zo ontzettend groot. Daarnaast besteden mensen hun verdiende geld aan hun hobby’s en daar bezuinigen ze meestal niet op.

Er zijn natuurlijk een hoop hobby’s en zo kan je een affiliate website beginnen over vissen, maar ook over klussen. Voor vrijwel alle hobby’s zijn een hoop affiliate producten te vinden die je als affiliate kan gaan promoten.

Huisdieren

Als laatste in deze rij staat huisdieren. Het aantal huishouden met een huisdier neemt al langere tijd sterk toe.

Voornamelijk in de honden branche zijn een hoop producten te vinden die je als affiliate kan promoten. Daarnaast worden er door hondeneigenaren veel moeite gestoken hun hond. Zo kan je hondenvoer promoten, halsbanden, speeltjes en speciale e-books voor bepaalde hondenrassen. 

Let op! Pak je niche niet te breed als starter

Als je gaat starten met affiliate marketing is het verstandig om een specifieke niche te kiezen waarover je een website gaat maken.

Hoe breder de niche is hoe moeilijker het zal worden om te scoren in Google met je website. Zo kan je zelf waarschijnlijk ook bedenken dat er op hondentuigjes minder concurrentie zit dan op algemene informatie over een labrador.

Uiteraard kan een brede niche meer geld op leveren als affiliate, maar als je net begint is het verstandig om eerst met één specifieke niche te beginnen en vervolgens kan je andere kleine niches erbij doen en dus op die manier uitbreiden.

Hoe vind je de niche die bij jou past?

Ik heb hierboven allerlei verschillende affiliate marketing niches op een rijtje gezet, maar hoe kom je er nou achter welke niche het best bij jou past?

Als eerst is het verstandig om te bedenken waar je mee bezig bent in je vrije tijd, wat vind je leuk enzovoorts. 

Als je hier een antwoord op weet kan je in die niche een affiliate marketing website opzetten en daarmee commissies binnen halen.

Mocht je het nou echt niet weten kies dan één van de affiliate marketing niches hierboven waarvan je denkt dat die het leukst is en start daarmee.

De enige manier om geld te verdienen met affiliate marketing is door simpel weg gewoon te starten!

€250,- per dag verdienen met affiliate marketing?

Affiliate marketing geld verdienen.

In dit artikel heb ik je verteld wat de beste affiliate marketing niches zijn in 2022, maar je weet misschien nog niet zo goed hoe je nou goed van start kan met affiliate marketing.

Jacko Meijaard heeft een gehele videocursus in elkaar gezet waarin hij je stap voor stap uitlegt hoe je een affiliate marketing business opzet die €250,- per dag kan opleveren.

Je kan letterlijk elke muisklik van Jacko volgen en zo kan je alles precies nadoen en starten met het opbouwen van jouw affiliate marketing business. Je hebt dus ook geen enkele kennis of ervaring nodig!

Via deze link ga je naar de speciale kortingspagina van zijn cursus en kan je hem met een grote korting aanschaffen. Echter is deze korting maar tijdelijk geldig dus is het aan te raden om er snel bij te zijn!

Waarschuwing! Na het bekijken van de affiliate marketing revolutie van Jacko Meijaard wil je niks anders meer dan geld verdienen met affiliate marketing!

Bekijk GRATIS de affiliate marketing video training!

In deze GRATIS videotraining laat Jacko Meijaard zien hoe hij duizenden euro’s volledig passief per dag verdiend met affiliate marketing en hoe jij dit ook kan ZONDER enige kennis en ervaring!

Ja Ik Wil Passief Inkomen Verdienen!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *