Beste cryptomunten 2022? Dit is de top 12 die je moet kennen!

Beste cryptomunten 2021

Wat zijn de beste cryptomunten in 2021 om in te investeren? Dat ga ik je vertellen in dit blog artikel.

Er zijn vandaag de dag duizenden cryptomunten te verhandelen waardoor vele beginners door de bomen het bos niet meer zien.

Om deze reden heb ik besloten om een blog artikel te schrijven over de top 12 beste cryptomunten in 2021. 

Ik behandel ik de cryptomunten die naar mijn mening de beste investeringen zijn. Daarnaast zijn de onderstaande coins ook echte coins die al wat hebben laten zien.

Er zijn namelijk ook een hoop coins die een gouden toekomst beloven op hun white paper, maar die hebben in het echt nooit wat uitgevoerd.

Hier wil ik jou dan ook voor waarschuwing. Stap niet zomaar in shitcoins die nooit echte acties hebben verricht!

Lees daarom hieronder mijn overzicht met de beste cryptomunten in 2021 die nog vele malen over de kop kunnen gaan!

Waarom investeren in cryptomunten?

Crypto is een opkomende assetclass die unieke eigenschappen heeft in vergelijking met andere assetclasses als de aandelenmarkt, vastgoed, obligaties, commodity’s enzovoorts.

Crypto is een nieuwe vorm van technologie waar veel potentie in zit en te implementeren is in ons dagelijks leven.

Door middel van de blockchain technologie is er geen centraal orgaan nodig die aspecten controleert. Dit kan worden gedaan door een blockchain die tevens nooit fout zit.

Denk maar aan je rekenmachine. Dit is een robot en die maakt geen fouten. Alleen mensen maken op dat gebied fouten.

Met blockchain kan je bijvoorbeeld geld overmaken zonder dat er een bank en een overheid aan te pas komt. Dit wil dus zeggen dat het decentraal wordt geregeld en je je eigen bank bent.

Daarnaast kan er door middel van blockchain ook contracten worden verwerkt zodat die daar vast staan en decentraal staan waardoor ze niet kunnen worden beïnvloed door een hogere macht. Dit kan bijvoorbeeld met een koopakte van een huis, maar je kan het ook gebruiken bij het stemmen voor de verkiezingen. 

Het stemmen gebeurt dan decentraal en kan niet worden beïnvloed door bijvoorbeeld fraude van stemmentellers enzovoorts. Daarnaast kan het ook door iedereen worden ingezien waardoor het ook transparant is.

Naast deze voorbeelden zijn er nog veel meer voorbeelden waar crypto goed voor zou kunnen zijn, maar dit ga je onder andere ook lezen in de beste 12 cryptomunten van 2021 hieronder.

Wat zijn de beste cryptomunten 2021?

#1 Bitcoin (BTC)

Beste cryptomunten 2021 Bitcoin

De eerste van deze top 12 beste cryptomunten van 2021 is de king van alle crypto namelijk Bitcoin. Bitcoin is door de crisis van 2008 ontstaan aangezien de maker (Satoshi Nakamoto) geen vertrouwen meer had in het bankensysteem en de overheid.

Bitcoin is een online betaalsysteem dat gebruik maakt van een peer-to-peer systeem om zo zonder centrale instantie of banken te kunnen werken. Je kan met Bitcoin betalen over de gehele wereld naar elke Bitcoin wallet.

Het netwerk maakt gebruik van de blockchain technologie wat een soort openbaar boek is waar alle transacties openbaar zijn.

Het in takt houden van de blockchain gebeurt door het netwerk dat er gebruik van maakt. Zij controleren alle transacties. Je kan het zien als een keten van allemaal computers die allemaal over dezelfde gegevens beschikken.

Wanneer iemand dan bijvoorbeeld 1 computer hackt en zijn wallet verhoogd met wat extra nullen dan zeggen alle anderen computers dat het niet kan, omdat het fout is en niet overeenkomt met het daadwerkelijk saldo waar alle andere computers over beschikken. 

Daarnaast is betalen met Bitcoin heel snel en staat er binnen enkele munten geld op de wallet van iemand in Bali als je het vanuit Nederland overmaakt bijvoorbeeld. 

Wanneer je dit via een bank zal doen gaat er makkelijk een week overheen en zullen ze ook controleren waarom je het overmaakt enzovoorts. Hierdoor ben je ook niet meer de baas over je eigen geld. 

Daarnaast hanteert Bitcoin hele lage transacties waardoor het goedkoper wordt om geld bijvoorbeeld van land tot land te verplaatsen. Banken vragen bijvoorbeeld aardig hoge transactiekosten wanneer je geld wil overmaken naar iemand in Bali.

Bitcoin heeft nog veel en veel meer voordelen, maar dat wordt te lang om op te noemen. Kort gezegd word je met Bitcoin baas over je eigen geld, wordt het geldsysteem voor iedereen overzichtelijk en kan het door de maximale aantal Bitcoins (21 miljoen) niet worden bijgedrukt en dus niet worden gemanipuleerd.

Koersverwachting van Bitcoin

Bitcoin is king van alle crypto en staat al vanaf de start bovenaan de lijst van alle crypto ’s en dit gaat voorlopig in mijn ogen ook niet veranderen. 

Bitcoin is daarnaast ook gemaakt om meer waard te worden aangezien er schaarste is van 21 miljoen coins en er zijn miljarden mensen wereldwijd. Wanneer de vraag toeneemt zal aanbod gelijk blijven en zal de prijs sterk stijgen.

Daarnaast zal het ook steeds schaarser op de markt komen, omdat de beloningen voor de miners die de blockchain in takt houden elke 4 jaar gehalveerd worden.

Zo kregen ze vroeger een paar Bitcoins per gemined block en nu bij lange na geen hele meer. Hierdoor stijgt de koers ook en zal een miner alsnog genoeg gaan verdienen om door te gaan met minen.

Mijn verwachting voor Bitcoin is aan het eind van 2021/ begin 2022 €100.000 dollar en aan het eind van deze bullrun kunnen wel eens €200.000-€300.000 gaan zien.

Je ziet namelijk dat er steeds meer institutionele beleggers en steeds meer groot geld in de markt stroomt wat de koers sterk doet laten stijgen.

De interesse en adoptie van Bitcoin wordt steeds meer en het goede nieuws over Bitcoin vliegt je om de oren.

Echter zal het wel even duren voordat overheden en bepaalde banken over de streep gaan wat het zijn eigenlijk concurrenten van elkaar. Tevens zijn er al een aantal banken over de streep zoals JPMorgan.

#2 Ethereum (ETH)

Beste cryptomunten 2021 Ethereum

Deze cryptomunt draait ook al heel lang mee in de cryptowereld en is een opensourceplatform en mining netwerk voor diversie cryptomunten waaronder de eigen cryptomunt Ether. 

Het Ethereum netwerk is een nieuw soort internet. Het vormt namelijk de basislaag waar decentralized applications (DAPP’s) en smart contracts op gelanceerd kunnen worden.

De voordelen met het gebruik van Ethereum zijn dat het veel veiliger is dan andere, meer privacy en niet te censureren is.

De waarde van dit netwerk wordt uitgedrukt in Ethers en dat is de munt die je kan kopen om het netwerk draaiende te houden. 

Met Ether kan je betalen, gebruiken als investering en meedoen aan ICO’s. Het heeft dus meerdere manieren om te gebruiken. Daarnaast worden er ook munten op de blockchain van Ethereum gemaakt. Hierdoor zijn vele cryptomunt afhankelijk van Ethereum en dit zal tegen goede gaan van de waarde van de munt.

Koersverwachting van Ethereum

Veel cryptomunten zijn afhankelijk van het netwerk van Ethereum en daardoor heeft het platform extra waarde. Daarnaast komen ze met een update namelijk de 2.0 versie waar alles een heel stuk beter wordt en het netwerk een heel stuk meer aan kan.

Daarnaast zijn smart contracts echt toekomst en decentralisatie alleenstaand ook. Hier speelt Ethereum een hele grote rol en de koersverwachting van mij is dan ook aan het eind van deze bullrun tussen de €8.000 en €10.000. 

Wanneer je als investeerder een beetje op tijd instapt kan je hoge rendementen verwachten van Ethereum die je op de beurs niet gauw zal behalen. 

#3 Cardano (ADA)

Cardano

Cardano kan je als concurrent beschouwen van Ethereum. Volgens het team van Cardano is hun munt een verbeterde versie van Ethereum. 

Zo zou Cardano een betere variant hebben van POW (proof of work). Zij hebben namelijk een proof-of-stake (hier gaat Ethereum ook heen in de 2.0). Deze manier zorgt voor schaalbaarheid. Transacties worden namelijk op een unieke manier verwerkt. 

Cardano beschikt over smart contracts waarvan ik de voordelen al eerder in dit artikel heb verteld. Cardano onderscheidt zich ook doordat het protocol ontworpen is om aan de wensen van toezichthouders te voldoen. Daarbij beweren ze wel dat de privacy hierdoor niet in het geding zal komen.

Kortom Cardano heeft betere plannen dan Ethereum, maar heeft nog wel wat achterstanden in te lopen voordat ze daar zijn. Hierdoor heeft Ethereum ook een stuk hogere waarde dan Cardano. 

Koersverwachting van Cardano

Cardano is een steeds populairder wordende munt met ontzettend veel potentie. Ze gaan de strijd aan met Ethereum en dit maakt het interessant. Ze hebben namelijk al mooie resultaten laten zien.

Het is dan ook voor vroege investeerders een goede investering en wat kan uitlopen tot een grote klapper. Tevens ben je met de huidige prijs nog steeds een “vroege investeerder”. De gehele cryptomarkt staat überhaupt nog in de kinderschoenen waar nog veel potentie in zit.

Mijn koersverwachting voor Cardano zal zijn tussen de €5-€8 zijn aan het einde van deze bullrun. Op langere termijn zou dit nog een stuk hoger worden alleen is het altijd moeilijk te zeggen wat de exacte prijs zal worden.

#4 Binance coin (BNB)

Beste cryptomunten 2021 Binance coin

De welkende Binance coin is ook een favoriet aan het worden in de cryptomarkt. BNB is opgericht door Binance in 2017 om te dienen om handelskosten te laten verminderen op het platform.

De coin wordt dus vooral gebruikt bij het platform, maar er zijn ook bedrijven die het als betaalmiddel accepteren door het toekomstperspectief van de munt.

Door het feit dat het platform één van de grootste trading platformen is wereldwijd op gebied van crypto doet de vraag naar BNB doen laten stijgen.

Daarnaast zijn er veel nieuwe coins gekomen de afgelopen tijd en de meeste van hen dien je aan te kopen via BNB waardoor het ook een extra functie heeft.

De vraag naar low cap cryptomunten stijgt enorm waardoor er ook meer vraag is naar de BNB coin. Ook kan je met BNB ICO’s aankopen waardoor de vraag ernaar steeds meer stijgt.

Koersverwachting van Binance coin

BNB is een coin die verschillende functies heeft en ik zie dit op lange termijn ook wel blijven aangezien Binance eenmaal het grootste trading platform is ter wereld en je hier korting kan krijgen door BNB aan te houden. Daarnaast burned Binance deze coins waardoor ze steeds schaarser worden en de prijs doen laten stijgen.

De koersverwachting die ik heb voor BNB is €750,- aan het eind van 2021 en op lange termijn een koers van €1200,-.

Binance coin is vandaag de dag nog zeker de investering waard! 

#5 Polkadot (DOT)

Polkadot

De vijfde coin in de rij van de top 12 beste cryptomunten van 2021 is Polkadot. Polkadot is opgericht om zich te concurreren met Ethereum en is ook gemaakt door de oud oprichter van Ethereum. De blockchain zal tussen de geïsoleerde blockchains van Bitcoin en Ethereum opereren. 

Het Polkadot netwerk verbindt meerdere gespecialiseerde blockchains via 1 gezamenlijk systeem en hierdoor creëert Polkadot een nog nooit eerder verschenen ecosysteem. 

De blockchains die aan Polkadot zijn verbonden zijn hierdoor heel schaalbaar en is er de mogelijkheid tot custom-blockchains. Dit laatste maakt Polkadot zo uniek en experts geloven erin dat Polkadot op lange termijn Ethereum kan verslaan. Echter zal dit wel eerst bewezen moeten worden.

Daarnaast beschikt Polkadot over een relaychain wat ervoor zorgt dat alle blockchains met elkaar verbonden zijn en lost problemen verspreid over de meerder blockchains op.

Ook beschikt Polkadot over parachains waardoor blockchains parallel aan elkaar kunnen lopen en schalen het systeem geleidelijk op.

Als laatst beschikt Polkadot ook over bridgechain wat ervoor zorgt dat verschillende blockchains met elkaar verbonden kunnen worden zonder dat die gebruik maken van het Polkadot-protocol. 

Alle drie de systemen samen vormen het ecosysteem. 

Koersverwachting van Polkadot

Polkadot is echt een unieke coin met ontzettend veel potentie, omdat het ecosysteem meerdere blockchains met elkaar kan verbinden en problemen op kan lossen. Daarnaast is de exponentieel schaalbaarheid een zeer groot voordeel en Polkadot kan gezien als olie in een motorblok. Het is een essentieel onderdeel en zorgt ervoor dat alles kan functioneren.

Voor Polkadot verwacht ik een koers van €50,- aan het eind van 2021 en op lange termijn een koers van €100,-

#6 Uniswap (UNI)

Uniswap

Deze token draait op het Ethereum netwerk en maakt het mogelijk om op een decentrale manier tokens te kunnen swappen. Of ook wel om te kunnen ruilen. 

Je kan het zien als dat je euro’s omruilt voor dollars, maar dit gebeurt via een centrale partij. Uniswap maakt het mogelijk om dit decentraal te doen met tokens.

Je kan dus tokens verwisselen zonder iemand of een partij je geld toe te vertrouwen. Ondertussen kan iedereen zijn crypto uitlenen aan speciale reserves en in ruil voor het verstrekken van geld aan deze pools ontvangen ze een vergoeding.

Koersverwachting van Uniswap

Het verwisselen van tokens via een decentrale partij heeft zeker toekomst wanneer cryptomunten in het algemene meer worden geaccepteerd. 

Decentralisatie is sowieso toekomst aangezien dit beter is voor iedere burger in Nederland ne in de rest van de wereld. 

Mijn koersverwachting voor Uniswap is aan het eind van 2021 €40,- en op lange termijn €90,-.

#7 Litecoin (LTC)

Beste cryptomunten 2021 Litecoin

De welbekende Litecoin is de 7e in de top 12 van de beste cryptomunten 2021 die al vanaf het begin meedraait. Litecoin is een coin die is gemaakt door Charlie Lee die oud-medewerker is van Google. 

De coin is bedoeld om net als Bitcoin waarde over te dragen van de ene naar de andere persoon. 

Daarnaast heeft Litecoin vrijwel dezelfde voordelen als Bitcoin alleen is Litecoin sneller met de transacties en er zijn 4 keer meer Litecoins dan dat er Bitcoins zijn.

Doordat Litecoin dus een stuk minder schaars is heeft het ook een stuk lagere waarde. Daarnaast is Bitcoin toch wel de hoofd currency die niet zomaar verslagen wordt. 

Koersverwachting van Litecoin

Litecoin is al een coin die lang meedraait en steeds meer intentioneel geld stroomt daar naartoe. Daarnaast kan het ook goed gebruikt worden als een hedge tegen Bitcoin. 

Mijn prijsverwachting voor Litecoin zal €380,- zijn aan het eind van 2021/ begin 2022.Op lange termijn verwacht ik een prijs van €600,-.

#8 Ripple (XRP)

Beste cryptomunten 2021 Ripple

Ook Ripple is al een coin die erg lang meedraait en waar de bankwereld veel gebruikt van maakt. 

Ripple is namelijk vooral bezig met het bieden van oplossingen voor onderling betalingsverkeer tussen banken.

Banken gebruiken dit, omdat het voor hen dan een stuk sneller gaat om overboekingen internationaal te realiseren. Wanneer dit op een traditionele wijze wordt gedaan duurt en dagen tot weken. 

Door middel van het Ripple netwerk kunnen banken direct geld aan elkaar overmaken. Het is dus bedoeld om als digitaal geld te functioneren tussen banken waardoor het onderling tussen banken gemakkelijker gaat.

Ripple kan maar liefst 1400 transacties per seconde aan en beschikt ook over smart contracts. Dit brengt extra plusmunten met zich mee.

Koersverwachting van Ripple

Banken vallen niet zomaar om en de revolutie van Bitcoin is nog niet inzicht. Hierdoor biedt XRP mooie kansen als investering. 

Banken maken veel gebruik van deze currency en hiermee investeer je dan in het betalingsproces van banken onderling.

Het investeringsrisico is hier een stuk lager dan andere munten waardoor het erg aantrekkelijk is voor de defensieve investeerder.

Mijn koersverwachting voor XRP zal €1,80 voor het eind van 2021 en op lange termijn €4,-. 

#9 Chainlink (LINK)

Beste cryptomunten 2021 Chainlink

Ook Chainlink is een platform voor smart contracts en zij willen hiermee de hele wereld bedienen.

Smart contracts hebben een goed toekomstperspectief volgens Chainlink aangezien zij taken van de mens over kunnen nemen.

Echter zien we vandaag de dag dat smart contract niet effectief kunnen communiceren met externe systemen en hier doet Chainlink wat aan.

Zij willen namelijk verschillende externe systemen en blockchains met elkaar verbinden. Er zou dan met alleen het chainlink-netwerk een goed werkend systeem zijn opgebouwd waar smart contracts op gedraaid kunnen worden.

Wat Chainlink verder onderscheid van andere smart contracts netwerken is dat zij gebruik maken van een veilig Oracle-netwerk dat volledig decentraal is en dat draait op de blockchaintechnologie.

Hiermee kunnen smart contracts met elkaar communiceren en kunnen blockchains en externe systemen met elkaar worden verbonden. De Oracle verzorgt namelijk de externe kant die nodig is om een smart contracts uit te voeren.

Koersverwachting Chainlink

Smart contracts hebben naar mijn mening veel potentie in de toekomst. Het heeft vele voordelen voor bedrijven en burgers in alle landen. Daarnaast is het een decentraal systeem wat zorgt voor een meer gebalanceerde machtsverhouding tussen partijen.

Mijn koersverwachting voor Chainlink is aan het eind van 2021 €45,- en op lange termijn een waarde van €110,-.

#10 Vechain (VET)

Beste cryptomunten 2021 Vechain

Vechain faciliteert authenticatie van goederen in de supply chain. Vechain is opgericht door Sunny Lu die oud-medewerker was van louis Vuitton en merkte dat namaakproducten veel schade voor het bedrijf konden aanrichten.

Vechain wil producenten voorzien van een unieke QR-code of een chipwaarde waardoor de echtheid ergens van gewaarborgd kan worden. Zowel bedrijven als consumenten zouden de echtheid vervolgens kunnen controleren.

Daarnaast vervult Vechain ook taken als het voorzien van chips bij producten die vervoerd worden. Deze chips houden dan in de gaten of de producten met de juiste temperatuur worden vervoerd en dragen dus bij aan de supply chain.

Koersverwachting van Vechain

Vechain heeft een goede oplossing voor verschillende oplopende problemen zoals hierboven vernoemd. De toekomst voor Vechain ziet er erg positief uit alleen kan het chiptekort wat ontstaat kan wel nadelige gevolgen hebben voor het bedrijf.

Wanneer zij hier goed op in kunnen spelen verwacht ik een koers voor Vechain van €0,40 aan het eind van 2021. Op lange termijn verwacht ik een koers van €2,-

#11 Stellar (XLM)

Stellar

Dan zijn we al aangekomen bij de één na laatste coin van de top 12 beste cryptomunten van 2021. Stellar kan gezien worden als een concurrent van Ripple. Echter is Ripple meer voor bedrijven, banken en grote partijen terwijl Stellar een peer-to-peer netwerk heeft.

De token XLM wordt gebruikt om geld te verzenden en om valuta om te zetten. Je kan namelijk met XLM een bepaald soort valuta verzenden en de ontvanger krijgt het vervolgens binnen in zijn eigen valuta. Dit systeem van Stellar werkt ook nog eens snel met enorm lage kosten. Ook is het systeem gedecentraliseerd.

Wanneer je geld overmaakt via een bank dan duurt dat veel langer voordat het is omgezet naar een andere valuta en voordat het is beland op de rekening van de bestemde. Daarnaast zitten hier hogere kosten aan verbonden en wordt het centraal geregeld waardoor je niet zelf meer de baas bent over je eigen geld. 

Koersverwachting van Stellar

Het verwisselen van geld gebeurt 24/7 en 365 dagen per jaar. Door dit proces te versoepelen, sneller te maken en goedkoper te maken zal dit positieve gevolgen hebben in de sector en voor normale burgers.

Mijn koersverwachting voor XLM zal €0,55 zijn aan het eind van 2021 en op lange termijn een koers van €1,20.

#12 Tron (TRX)

Tron

Als laatst in de rij van de beste cryptomunten van 2021 is Tron, ook wel bekend als TRX. Deze coin draait ook al veel jaren mee in de wereld en is niet bepaald een nieuwkomer.

Het doel van Tron is grote transacties snel en efficiënte te verwerken met een volledig decentraal netwerk. Zo kan Tron 2000 transacties per seconde verwerken.

Tron is begonnen door de doelgroep content creators op YouTube te bedienen en daar grote transacties te verwerken.

Daarnaast verwerken en delen ze content door middel van blockchain en in de toekomst willen ze ICO’s gaan lanceren op hun eigen netwerk en online gaming platformen opzetten.

Koersverwachting van Tron

Tron zorgt ervoor dat grote transacties snel en decentraal kunnen worden afgerond. Daarnaast heeft Tron veel toekomstplannen en willen ze ICO’s gaan lanceren op hun netwerk waardoor ze de strijd aan gaan met BNB.

Ik heb veel vertrouwen in de coin en mijn koersverwachting zal €0,18 zijn aan het eind van 2021 en op langere termijn €0,75. 

Waar moet je op letten bij het investeren in de beste cryptomunten?

Beste cryptomunten 2021 om in te investeren.

Wanneer je gaat investeren in crypto is het van belang dat je niet al je spaargeld erin doet en al helemaal niet op 1 coin.

Je dient wat spreiding gaan te brengen over verschillende coins om zo je risico te doen verlagen. Als 1 project niet goed gaat kunnen de andere coins de klap opvangen.

Daarnaast is het aan te raden om het grootste gedeelte van je portfolio te investeren in top 10 coins en vervolgens een kleiner deel in de top 25 coins. Dit zijn namelijk de grotere coins die ook al wat bewezen hebben.

Hoe lager je gaat hoe meer risico erbij komt kijken. Wil je weten waar je de top 10 enzovoorts kan bekijken dan kan je naar coingecko.com.

Als laatst is het goed om geduld te hebben, want crypto is geen get rich quick scheme. Wel is de markt een stuk volatieler dan andere markten waardoor de upside en de downside groter is.

Zo is het aan te raden wanneer je besloten hebt in welke coins je wil investeren deze vast te houden en te gaan holden. Het kan natuurlijk zijn dat er tussentijds dips komen waardoor je even rood kan staan.

Raak dan vooral niet in paniek en koop juist bij i.p.v. verkopen met verlies. Het enige trucje dat je hoeft toe te passen is koop rood en verkoop groen.

Waar kan ik de beste cryptomunten 2021 kopen?

Bitvavo

Alle bovenstaande beste cryptomunten van 2021 kan je aanschaffen op Bitvavo waar je ook nog eens geen transactiekosten hoeft te betalen over de eerste €1000,-. 

Daarnaast is Bitvavo het fijnste en meeste gebruiksvriendelijkste broker van Nederland waar de transactiekosten ook nog eens zeer laag zijn.

Bitvavo biedt naar de bovenstaande munten nog veel meer munten aan en bied een hele veilige wallet aan waar je je crypto gratis in kan bewaren.

Wil je meer weten of Bitvavo lees dan vooral mijn Bitvavo review 2021!

Meer leren over hoe je zelf de beste cryptomunten van 2021 en andere jaren kan spotten?

Alles-over-crypto-gratis-webinar

In dit artikel heb ik je op de hoogte gebracht van de top 12 beste cryptomunten van 2021. Persoonlijk investeer ik zelf ook in verschillende van de bovenstaande coins via Bitvavo en heb ik al mooie rendementen weten te behalen.

Zoals eerder vermeld heeft crypto enorm veel toekomstperspectief en staat de markt nog in zijn kinderschoenen waardoor vroege investeerders die nu instappen nog hele hoge rendementen kunnen behalen.

Echter vallen die rendementen te behalen bij veel verschillende munten. Wil je nou weten hoe je zelf de beste cryptomunten kunt vinden die nog tientallen of honderden keren over de kop kunnen gaan?

Dan raad ik je aan om de GRATIS training te bekijken van Patrick Suiker en Derek Westra waarin ze jou alles leren over crypto en over hoe jij goede coins vindt om in te investeren.

Daarnaast onthullen ze ook nog eens een cryptoparel die nog vele malen over de kop zal gaan en waar jij vroegtijdig bij kan zijn!

Start vandaag nog jouw weg naar financiële onafhankelijkheid door crypto!

Patrick Suiker en Derek Westra van allesovercrypto.nl bieden een GRATIS webinar aan waarin ze jou alles vertellen over hoe jij vandaag nog geld kan verdienen met crypto! Daarnaast maken ze coins bekend die 100 keer over de kop kunnen gaan in prijs!

Ja Ik Wil Geld Verdienen Met Crypto!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *