Beste email marketing software? Dit zijn de twee beste!

Beste email marketing software.

Wat is de beste email marketing software? Op deze vraag zoek jij waarschijnlijk antwoord en daarom ben je op deze pagina terecht gekomen.

Er is een hoop software voor email marketing inmiddels en hierdoor kan het moeilijk zijn om daar een keuze uit te maken. Vandaag ga ik je hierbij helpen!

In dit artikel worden de twee beste software voor email marketing beschreven. Één van de twee is een Nederlandse software en de andere is een Amerikaanse software. Beide zijn heel goed maar het is maar net waar je voorkeur naar uit gaat.

Lees dus vooral verder om erachter te komen wat nou de twee beste software voor email marketing zijn!

Wat is email marketing?

Voordat in ga op de beste software zal ik eerst kort toelichten wat nou eigenlijk precies email marketing inhoudt.

Email marketing is eigenlijk het versturen van e-mails naar consumenten. In de email die zij ontvangen wordt informatie gegeven, een aanbieding gedaan, nieuws vermeld, aankoopbevestiging verstuurd of een klantentevredenheidonderzoek.

Wat het meest gebruikt wordt is eigenlijk het versturen van een nieuwsbrief of het sturen van aanbiedingen.

Tegenwoordig hoef je maar 1 keer een email te schrijven en deze kan je vervolgens met een paar klikken versturen naar je gehele emaillijst en iedereen ontvangt een persoonlijke email met zijn/haar naam erin. Het kost dus geen extra moeite als je de mail naar meer mensen wilt sturen. Hierdoor is het heel schaalbaar.

Zowel grote als kleine ondernemers doen aan email marketing. Het is een eenvoudige en goedkope manier om je conversie en dus je omzet significant te verhogen.

Er valt precies te zien wat het gedrag van de consument is wanneer je de email verstuurd. Zo kan je zien of de email geopend is, hoelang en op welke linkjes zijn geklikt. Hierdoor kan je de emails steeds verder optimaliseren totdat het een automatische inkomstenbron wordt.

Waarom moet je email marketing gebruiken?

Wanneer je geen email marketing toepast loop je gewoon geld mis.

Email marketing verhoogt de conversie en maakt van niet kopende klanten betaalde klanten. Oftewel het is een boost voor je omzet!

Wanneer je eenmaal een grote mailing lijst hebt is je laptop eigenlijk een gewoon een geldmachine geworden. 

Je weet dan gewoon als je een email stuur met daarin een aanbieding dat je er geld mee gaat verdienen, omdat een percentage van je emaillijst het wel gaat kopen.

Beste email marketing software

Beste email marketing software: De twee beste!

Er is dus een hoop verschillende software te koop voor email marketing, maar welke is nou eigenlijk de beste en heeft ook nog een goede prijs? Dat wordt hieronder exact uitgelegd!

Enormail

Enormail is een Nederlandse email marketing software en dit is een enorm groot pluspunt. Je kan hierdoor optimaal gebruik maken van de klantenservice en je krijgt al snel antwoord op je vragen, omdat ze in dezelfde tijdzone zitten als jij. Met Amerikaanse software gaat dit dus een stuk moeilijker.

Daarnaast is Enormail spotgoedkoop en dus een van de goedkoopste email marketing software die er is.

Enormail is heel simpel ingericht en is er dan ook voor elk bedrijf (klein of groot). Je hebt weinig kennis nodig over email marketing, omdat Enormail je het allemaal duidelijk maakt.

Het laat je zonder al te veel moeite een mailinglijst aanmaken en e-mails verzenden. Ook kan je heel eenvoudig opt-in formulieren en landingspagina’s maken waarmee bezoekers zich kunnen aanmelden voor je mailinglijst. Het is dus enorm gebruiksvriendelijk! 

Daarnaast wil je ook resultaten gaan behalen met je emails en die ga je zeker halen met Enormail, omdat er met Enormail hoge open-rates worden gehaald (percentage dat je e-mails opent). 

Een ander voordeel van Enormail is dat je geen creditcard nodig hebt, omdat het een Nederlands bedrijf is.

De klantenservice van Enormail is erg vriendelijke en helpt je direct met je problemen/vragen als je die hebt en ze reageren ook erg snel!

Enormail is gewoon enorm betrouwbaar en heeft ook nagenoeg nooit problemen met de software en inmiddels zijn er al meer dan 1500 ondernemers die gebruik maken van deze software.

Als laatst kan je door middel van deze software je resultaten analyseren waardoor je je resultaten kan blijven verbeteren.

Zo kan je precies zien wie je mails openen en wanneer, wie zich aan- of afmelden en op welke links geklikt worden.

Probeer Enormail 30 dagen GRATIS uit via deze link en ontvang direct 25% korting per maand op het mammoetpakket met daarbij een gratis email marketing training t.w.v. €197,-. Met deze training wordt alles over email marketing uitgelegd en heb je dus geen kennis of ervaring nodig!

GetResponse

GetResponse is een van de bekendste email marketing software wereldwijd en is van origine Amerikaans.

Momenteel hebben zij 350.000 gebruikers verspreid over meer dan 182 landen. Gezamenlijk verzenden zij meer dan 1 miljard emails per maand.

Ze zijn voornamelijk bekend, omdat er zoveel opties bij het abonnent zitten. Je kunt met GetResponse eenvoudig marketingcampagnes opzetten en e-mails gepersonaliseerd versturen. 

Je kan mooie en professionele landingspagina’s maken, responsieve formulieren aanmaken en eenvoudig integreren met andere software zoals Leadpages.

GetResponse heeft ook een hoge open-rate percentage en daarnaast kan je gemakkelijk nieuwe leads aanbrengen aan je maillijst met GetResponse.

De klantenservice is ook erg goed en normaal gesproken ook heel snel. Alleen voor Nederlanders kan het vrij lang duren door het tijdsverschil.

De software is in vele verschillende categorieën te koop en biedt dus veel verschillende pakketten aan.

Probeer hier GetResponse GRATIS uit en ontdek hoe snel jij je omzet van je business kan gaan verhogen!

Beste email marketing software.

Start vandaag nog met het verhogen van jouw conversie en omzet!

In dit artikel heb ik je verteld wat de beste email marketing software is. Simpel gezegd email marketing is een vrij eenvoudige en goedkope manier om je omzet significant te vergroten.

Start dus vandaag nog met het binnen halen van nieuwe klanten en probeer één van de twee GRATIS uit!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *