Bol masterclass kopen? De 14 redenen om hem direct aan te schaffen!

De Bol masterclass kopen, is dat nou wel zo’n goed idee? Kan je er echt geld mee verdienen? Is de cursus niet wat te duur?

Waarschijnlijk zit jij met deze vragen en ben je hierdoor op deze pagina beland en dat is maar goed ook! Hier ga ik je namelijk wat vertellen. 

Ik ga je in dit blog artikel vertellen wat de redenen zijn om de bolmasterclass te kopen, wie Jia Ruan is, of Jia Ruan te vertrouwen is, of je kan leren van Jia Ruan en de eerlijkheid van de prijs.

Wie is Jia Ruan?

Voordat ik inga over het feit of je de bol masterclass moet kopen zal ik je eerst kort wat vertellen over de persoon achter de cursus.

Want wie is Jia Ruan nou eigenlijk en waarom is hij zo succesvol? Die vraag hoor ik vaak en die ga ik dan ook beantwoorden.

Jia ging net als iedereen gewoon naar school en behaalde op de middelbare school een diploma. Vervolgens is hij naar het HBO gegaan om te studeren.

Zijn ouders waren vrij streng op het gebeid van educatie en wouden dan ook dat Jia goed zou worden opgelet voor een goede baan. Deze druk van presteren is vaak aanwezig in Aziatische culturen.

Nou heeft Jia meerdere hbo-studies geprobeerd, maar dat was tevergeefs. Jia gamede enorm veel en ging graag uit om te drinken en te blowen.

Toch wist hij dat het allemaal wel goed zou komen en had hij het gevoel dat er meer viel te halen in de wereld dan alleen maar naar school gaan en werken.

Jia Ruan.

Jia Ruan.

Jia besloot om zich te gaan verdiepen in succesvolle mensen met grote bedrijven en veel geld. Hij begon YouTube filmpjes te kijken over succesvolle mensen en het allerbelangrijkste nog is dat hij boeken begon te lezen.

Het internetondernemerschap kwam op zijn pad en hij wist dat hij niks anders wou dan dit. Zo kwam hij terecht bij verkopen via Bol.com en zocht hij hierbij een mentor die hem daarbij kon helpen.

Jia wist immer dat hij iemand nodig had die het pad had bewandeld om zo dezelfde resultaten te kunnen vergaren.

Hij vond zijn mentor en leerde mede door zijn mentor in rap tempo hoe hij goed moest verkopen via het platform Bol.com.

Vandaag de dag verdient hij letterlijk duizenden euro’s per dag en kan hij de wereld rond reizen terwijl hij zijn business runt.

Met de kennis waarover hij beschikt heeft hij een ander bedrijf gestart en dat is een educatie bedrijf waaruit de bol masterclass is voortgevloeid waarin hij startende ondernemers stap voor stap leert met een videotraining en online coaching om ook (veel) geld te gaan verdien met verkopen via Bol.com.

De bol masterclass kopen? De 14 redenen om hem direct aan te schaffen om geld te gaan verdienen via Bol.com!

De bol masterclass kopen, zou je dat nou wel of niet gaan doen en wat heb je er nou precies aan? Hieronder vind je 14 redenen waarom je de bol masterclass zou kunnen kopen.

#1 je leert stap voor stap een e-commerce business op te zetten

De bol masterclass is natuurlijk gemaakt om jou als startende ondernemer die nog geen enkele kennis of ervaring heeft met verkopen via Bol.com te leren om een succesvolle Bol.com verkoper te worden.

Jia doet die aan de hand van een 20+ uur durende videotraining waarmee je letterlijk de stap voor stap blauwdruk ontvangt om je business te starten. Alles wordt letterlijk voorgekauwd en jij hoeft het alleen maar na te doen in de door jouw gekozen niche/producten.

Door de trainingen te kijken leer je hoe je het opstarten van je eigen e-commerce bedrijf stap voor stap kan doen zodat het door iedereen te volgen is en zodat je zelf ook weet wat je aan het doen bent. 

Zo kan je natuurlijk altijd je eigen draai eraan geven om jezelf verder te onderscheiden van de concurrenten.

e-commerce bedrijf starten.

#2 je ontvangt persoonlijke coaching

Wekelijks krijgen deelnemers van de bol masterclass een live Q&A van Jia Ruan en Vince Ruiter.

Hier kan je persoonlijk je vragen stellen en blijf je op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen.

Daarnaast worden hier ook de nieuwste en meest beste strategieën gedeeld waarmee je een succesvolle online business op zet.

#3 je leert van een van de allerbeste bol verkopers

Jia is een van de eerste verkoper op Bol.com en heeft verschillende mentoren gehad die hem geleerd hebben om een e-commerce business te draaien en op te zetten.

De kennis die hij in al die jaren heeft geleerd heeft hij verwerkt in een onlinecursus en jij kan hier toegang tot krijgen.

Je hoeft dan niet zelf meer van alles uit te zoeken hoe je een succesvolle e-commerce business op kan zetten waardoor je veel fouten en geld bespaart kan worden.

Jia draait op dit moment zo’n €50.000 en meer met zijn eigen business en de kennis die hij heeft om deze bedragen te draaien leert hij nu aan andere studenten.

Zelf zeg ik altijd dat je alleen kan leren van iemand die de resultaten heeft behaald die je zelf wil behalen. Alleen hierom is Jia al een enorm goede coach/leraar om je te leren verkopen via Bol.com

#4 je leert hoe je winner producten vindt

Door de golden calculator en de research tool strategie die je gratis ontvangt bij aanschaf van de bol masterclass ga je winner producten vinden.

Deze twee samen is een blauwdruk die jou voorziet in alle informatie die je nodig hebt voor het vinden van winning producten waarmee je je winsten kan maximaliseren op automatische piloot, want hiermee kan je nooit fouten maken aangezien alles voor jou berekend wordt over wat het op gaat leveren en de research tool strategie die voor jou de producten vindt.

Doordat vele andere niet beschikken over deze golden calculator en research tool strategie heb je een enorme voorsprong op andere e-commerce ondernemers waardoor jij wel winner producten kan vinden en andere niet.

Hierdoor gaat je business enorm snel groeien en zal je sneller je (financiële) doelen bereiken.

#5 je ontvangt een €0,- naar €100k case study

Met deze case study leer je hoe een topstudent in 6 maanden tijd van 0 naar 100k is gegaan en deze strategieën kan je compleet kopiëren op je eigen business om zo enorm snel goede resultaten te boeken.

Deze case study bespaart je een hoop tijd, moeite, fouten en verspilde energie waardoor je in een exponentiële lijn omhoog gaat waarop je inkomsten zullen volgen!

#6 je leert hoe je de beste, snelste en goedkoopste leveranciers vindt

Met de fulfilment center checklist ontdek jij hoe je producten zo goedkoop mogelijk en met zo min mogelijk moeite naar jouw klanten kunt verzenden.

Hierdoor zijn je klanten blij door de snelle levertijd en ben jij blij doordat het je weinig moeite, geld heeft gekost en doordat je klant blij is trek je alleen maar meer klanten aan.

Je gaat hiermee nooit stress ervaren over je bestellingen en de aankomsttijden aangezien het met deze strategieën en methodes haarfijn geregeld is.

#7 je leert hoe je 80% van je business kan uitbesteden en automatiseren voor enorm veel vrije tijd

Met de strategieën en methodes die jou levert worden in de bol masterclass leer je op de meest efficiënte en meest effectieve manier te werken waardoor je zelf niet veel meer hoeft te doen.

Je kan met deze strategieën en methodes 80% van je business automatiseren. Je werkt dus nog zo’n 20% van wat gedaan moet worden en andere delen worden geautomatiseerd of uitbesteed.

Zo hou je ontzettend veel tijd over om te spenderen met mensen waarmee je wilt zijn of andere activiteiten waar je waarde aan hecht. 

Ooit gehoord van 80/20 regel? Dit houdt in dat 20% van het werk zorgt voor 80% van de omzet. 

Dit geldt dus ook bij je eigen business die je opstart met de bol masterclass, want jouw werkzaamheden zijn slechts 20% van de business, maar het zijn wel degene dus die 80% resultaten brengen 

Deze regel komt in veel boeken voor van bekende ondernemers zoals de 4-urige werkweek.

#8 je krijgt toegang tot een ijzersterke community

In deze community word je geholpen door duizenden andere mentoren (naast Jia Ruan) die jou helpen met vragen en jou naar het volgende niveau stillen. 

Je kan hier 24/7 je vragen kwijt en daarnaast creëert deze grootte groep een enorm goede sfeer. Je vindt hier allemaal like-minded ondermens die klaar staan om jou te helpen en je business naar een volgend niveau te brengen.

Er valt altijd te connecten met deze like-minded ondernemers waar mooie zakenrelaties of zelf vriendschappen uit ontstaan.

The tribe community bij de bol masterclass.

The Tribe community van de bol masterclass.

#9 je ontvangt een KVK-checklist waarmee je alle business zaken regelt

Bij het opstarten van een bedrijf komen er wel wat dingen bij kijken en dat moet je maar net even weten.

Wat je precies moet doen en hoe je dit op de juiste manier moet doen kan je vinden in deze KVK-checklist voor een vloeiende start van je business.

#10 verdienen van passief inkomen

Het businessmodel dat je leert is een online businessmodel. Door het volgen van de bol masterclass kan je geld verdienen zonder zelf op dat moment aan het werk te zijn. 

Ofwel je kan passief inkomen gaan verdienen. Stel je het jezelf al voor dat je een biertje aan het drinken bent op het terras en wanneer je thuiskomt zie je dat je geld hebt verdiend?

Wat is dat een onwijs fijn gevoel en wat verbeterd dat de kwaliteit van je leven. Het geeft je gewoon echt een gevoel van vrijheid en dat is waar je het voordoet toch?

#11 je kan stoppen met je 9-5 of je hoeft niet eens aan deze ratrace te beginnen

Naast dat het runnen van je business in een paar uur kan en zelfs in nog minder dan een uur per dag kan je alsnog stoppen met je 9-5 of er niet eens aan beginnen.

Met de bol masterclass leer je hoe je online geld kan verdienen en hoe het internet voor jou aan het werk gaat waardoor je passief inkomen kan gaan genereren. Hierdoor hoef je dus ook niet altijd aan het werk te zijn om geld te verdienen. 

Studenten verdienen letterlijk honderden tot wel duizenden euro’s per dag!

#12 je kan met je business locatie onafhankelijk werken

Doordat het businessmodel wat je leert online is heb je alleen een laptop en een wifiverbinding nodig om te werken. Hierdoor ben je niet aan één locatie verbonden waardoor je vanuit letterlijk alle gebieden kan werken.

Zo kan je werken vanuit een andere plek in Nederland of zelfs in Bali of in China.

#13 niet goed geld terug garantie

14 dagen niet goed geld terug garantie.

Doordat Jia sterk achter zijn eigen gemaakte cursus staat biedt hij een 14 dagen niet goed geld terug garantie.

Doordat hij deze garantie geeft kan je het 14 dagen uitproberen en als je denkt dat het toch niks voor jou is kan je je geld terugvragen.

Je hebt dus niks te verliezen als je de bol masterclass wil kopen en letterlijk alles te winnen!

#14 je kan een leven gaan leven met totale vrijheid

Doordat je business kan runnen van letterlijk overal ter wereld kan je leven hoe je dat zelf wil.

Je kan letterlijk je leven gaan leven hoe jij dat ZELF wil en onder je eigen voorwaarde!

Je hoeft niet meer om te kijken naar prijzen van boodschappen, etentjes, andere uitjes enzovoorts. Als je gemotiveerd bent om je business tot een succes te brengen kan zelf je dagen indelen en leven hoe je dat zelf wil zonder ook nog maar één keer naar een baas te luisteren!

Jia Ruan met vrijheid.

Prijs van de bol masterclass

Is het de moeite waard om de bol masterclass te kopen voor de prijs van €997,-? Als je het mij vraagt wel en dat zal ik je vertellen.

De waarde van de cursus bestaat eigenlijk al uit veel meer dan die €997,-. Ze ontvang je bijvoorbeeld persoonlijke coaching door onder ander Jia Ruan zelf en geloof me zijn tijd is erg duur.

Daarnaast leer je echt hoe je een succesvolle lange termijn business opzet die jarenlang geld voor je op kan leveren. 

Het geld dat je betaalt moet je zien als een investering in je eigen kennis. Jij krijgt gelijk toegang tot kennis waar Jia Ruan jarenlang naar heeft moeten zoeken en enorm dure coaching sessies heeft moeten afnemen bij zijn mentoren van duizenden euro’s.

Je bespaart een hoop tijd, moeite en fouten waardoor je onderaan de streep veel geld gaat besparen. Je voorkomt namelijk fouten die je honderden euro’s of zelfs duizenden euro’s kunnen gaan kosten!

Ervaringen van andere die de bol masterclass hebben gekocht

Jia heeft momenteel al meer dan 6.000 studenten succesvol geholpen. De studenten verdienen honderden en soms wel duizenden euro’s per dag.

De investering van €997,- hebben ze enorm makkelijk terugverdient en nog een stuk meer dus!

Ik kan zelf wel vertellen wat studenten over Jia te vertellen hebben, maar dit kan je het best zelf bekijken door middel van de foto’s hieronder.

Bol masterclass kopen? Doen of niet?

Als je toch nog twijfelt om de bol masterclass te kopen, omdat het misschien veel geld is of omdat je nog niet zeker weet of het wat voor jou is dan heb ik het volgende aan je te vertellen.

Ja doet dus een vrij grootte investering in jezelf, maar invetseringen in jezelf zijn wel de beste die je kan maken aangezien niemand het van je kan afpakken. Daarnaast kan je je hele leven veel hebben aan investeringen die je in jezelf gedaan hebt.

Maar is het nou zo dat je direct veel geld gaat verdienen als je start met de cursus? Nee dat niet per se, want natuurlijk dien je zelf werk te leveren om resultaten te krijgen. Alleen de zon komt immers voor niks op.

Werken voor geld zou je waarschijnlijk toch moeten doen zo kan je bijvoorbeeld 50 jaar voor een baas werken om vervolgens met pensioen te gaan of je kan een bepaalde periode hard werken om vervolgens te doen wat je zelf maar wilt!

Onthoudt dat alleen actie leidt tot resultaat zo kan je na het lezen van dit artikel weer denken “ik weet het nog niet”, maar dan ga je dus nooit je dromen achterna.

Je dient actie te ondernemen om resultaten te halen en met die luie reet van de bank af te komen om je doelen te gaan halen!

Weet jij inmiddels al zeker dat je verandering wilt aanbrengen in je leven en wilt starten met de bol masterclass? Dan kan je hier de bol masterclass aanschaffen! Je hebt immers toch 14 dagen niet goed geld terug garantie en dus niks te verliezen en alles te winnen!

Weet je het nog niet zeker en wil je eerst nog meer te weten komen? Dan kan je je hier GRATIS aanmelden voor een training van Jia Ruan waarin hij je precies vertelt hoe e-commerce werkt en hoe jij jouw succesvolle business kan opstaren zonder ook maar enige kennis en/of ervaring!

Waarschuwing: Na het kijken van de gratis training wil je niks liever dan geld gaan verdienen via het internet door middel van verkopen via Bol.com!

Bekijk de GRATIS videotraining van Jia Ruan!

In deze GRATIS videotraining van Jia Ruan wordt jou stap voor stap geleert hoe jij succesvol producten kan gaan verkopen via Bol.com en hiermee online geld kan gaan verdienen zodat jij echte vrijheid kan behalen!

Ja Ik Wil Verkopen Via Bol.com

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *