Bybit review en ervaring 2022! Is dit de beste leverage exchange?

Bybit review

Er zijn een hoop exchanges waarop je kan traden en één daarvan is Bybit. Om voor iedere trader Bybit inzichtelijk te maken heb ik besloten om een Bybit review 2022 te schrijven.

Er zijn vandaag de dag enorm veel exchanges en brokers waar je crypto kan kopen en traden, maar welke past nou eigenlijk bij jou?

Elke exchange zit net weer wat anders in elkaar, werkt net weer anders en hanteert andere fees. In deze Bybit review vind je dan ook exact alles wat je nodig hebt om te beslissen of Bybit voor jou geschikt is!

Wat is Bybit?

In deze Bybit review staan we eerst stil bij de vraag wat Bybit nou eigenlijk precies is. Bybit is een exchange die in maart 2018 is opgestart en is een van de snelst groeiende cryptobeurzen. Momenteel hebben ze al meer dan 1,6 miljoen actieve traders. 

Bybit onderscheidt zich door zich te richten op het leveren van goede klantservice. Zij bieden waarde voor de klant en bieden een slimme, professionele en innovatieve klantervaring. 

Zij streven dan ook naar een zo eerlijk, transparant en efficiënte handelsomgeving te beiden met een meertalige klantenservice. 

Bybit betreft een leverage echange waarmee je met een grotere positie kan traden dan je accountwaarde is. Je handelt heir dan ook in futures.

Futures kan je zien als contracten die je verhandelt alleen zit hier geen einddatum aan. Hier hoef je dan ook geen rekening mee te houden wat erg fijn is, want er zijn verschillende exchanges waarbij er wel een einddatum is op de contracten. 

Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat je midden in een trade zit en dan opeens wordt uitgestopt , omdat je contracten verlopen zijn. Dit is natuurlijk erg vervelend en hierom heeft Bybit geen einddatum aan de contracten zitten.

Tevens kan je door middel van leverage platformen ook short gaan. Dit wil eigenlijk zeggen dat je speculeert dat de prijs omlaaggaat en je hiermee geld kan verdienen.

Dus ook in een bearmarket of in dalende koersen kan je dan geld verdienen.

Het team van Bybit bestaat uit early adopters van de crypto wereld en van professionele investeerders van de bankensector.

De visie van de oprichtende partners worden geraliseerd door een team van toonaangevende technologieontwikkelaars. Deze betsaan uit experts op het gebied van financiële- en consumententechnologie met veel ervaring in innovatie binnen de branche. De CEO van het bedrijf is Ben. Hij is ook zo volgen op twitter waar je ook vragen aan hem kan stellen. Je kan hem vinden onder de naam @Benbybit

Wat is leverage trading en waarom biedt Bybit dit aan?

Bybit leverage

Leverage biedt de mogelijkheid om met meer geld te traden dan je accountwaarde. De meningen over leverage trading zij verdeelt, maar niet iedereen snapt het concept goed.

Dus stel je hebt een account met 100 dollar erop en je gebruikt een 10x dan wordt je order 10x zo goedkoop. De kostprijs om een order te plaatsen wordt 10x zo goedkoop. Dit kan je zien wanneer je op je Bybit account gaat spelen met de leverage dan zie je de prijs van je order veranderen.

Daarnaast kan je met leverage meer verdienen doordat je met een grotere positie trade, maar je hoeft niet meer te gaan verliezen. Je bepaalt namelijk niet zelf je leverage positie. Dit dien je berekenen en Doopiecash beschikt over goede calculator daarvoor. 

Wanneer je daar invult dat je 1% risico wil lopen van je account dan verlies je ook niet meer dan 1 dollar als we het hebben over dit voorbeeld. Je kan dus traden met bijvoorbeeld 300 doller en 5% verdienen dan verdien je 5% over die 300 en als je verliest ga je 1% verliezen van je accountwaarde.

Je kan dus met leverage meer geld verdienen terwijl je risico hetzelfde blijft. Daarnaast word je ordercost ook kleiner. Alleen wat belangrijk is om te weten is dat je niet zomaar een leverage moet kiezen, want die bepaal je niet zelf. Dit dien je te bereken. Veel traders gaan ook nat wanneer ze zomaar met leverage gaan traden. Wanneer je weet wat je doet kan je er veel voordelen uithalen.

Fees en tarieven van Bybit

Traden op Bybit

Zoals bij elke exchange betaal je altijd een beetje fee voor het kopen en verkopen van cryptomunten. Echter verschilt dit wel per exchange. 

Zo hanteert Bybit een maker fee van -0,025%. Dit wil dus zeggen dat jij geld toe krijgt. Dit wordt gedaan om zo de markt te blijven stimuleren, want jij maakt als maker als het ware de markt.

Ben je een taker dan betaal je wel een fee en die bedraagt 0,075%. Jij neemt als het ware uit de markt en daarom moet je fee betalen, maar zoals je ziet is dat maar een schijntje. 

Bybit is tevens ook een van de goedkoopste exchanges en dit komt dan ook door het feit dat er met futures wordt gehandeld.

Mijn Bybit review en ervaring van 2022

Verzamel-reviews

Een Bybit review zou geen review zijn als ik niet mijn eigen mening zou geven. Inmiddels gebruik ik Bybit al een aardig lange tijd en ik vind het een zeer prettig platform.

Het grootste pluspunt van dit platform is dat je met een trade gelijk een stop loss en een take profit kan meegeven. Zo kan je gewoon een trade plaatsen en hoef ik niet s ’nachts wakker te liggen, omdat ik weet dat ik een stop loss heb geplaatst en niet meer kan verliezen dan dat.

Bij een platform als Binance dient je order eerst gevuld te zijn voordat je een stop-limit kan plaatsen. Dit is dus ook niet helemaal een stop loss, maar wijkt er weinig vanaf. 

Daarnaast vind ik het een zeer overzichtelijk platform met niet te veel toeters en bellen waardoor alles makkelijk vindbaar blijft. 

Daarnaast is het een groot voordeel dat ik met leverage kan traden wat ervoor zorgt dat ik meer winsten kan maken dan op een non leverage platform. Ook heft feit dat de contracten geen einddatum hebben is erg fin en dus hoef ik geen rekening te houden met eventuele afloop van mijn contracten en dat ik uit mijn positie wordt geknikkerd.

Kortom een goed platform waarmee je lekker kan traden en waar het volume lekker hoog is. Ik raad het platform dan ook zeker aan als je gebruik wil maken van leverage!

Hoe zet je bitcoins of andere coins op Bybit?

Uiteraard dient er wel crypto op je account te staan voordat je kan gaan traden. Zo dien je te beschikken over Bitcoin, Ethereum, XRP, EOS of gewoon een stabelcoin zoals USDT. 

Deze crypto kan je bijvoorbeeld van een ander account naar je Bybit account transporteren, omdat je beschikt over een goed beveiligende online wallet. Dit kan je doen door de coins te sturen naar je wallet code.

Daarnaast is het ook mogelijk om via het platform crypto aan te schaffen. Zelf heb ik beide manieren gedaan en ik vind het allebei prima in gebruik. 

Je kan crypto kopen via het platform als je een gratis account hebt aangemaakt en klikt op het kopje “fiat gateway” boven in je scherm in de balk.

Voordelen van Bybit

 • Leverage trading
 • Je kan gelijk een stop loss en take profit meegeven
 • Duidelijk en eenvoudig platform
 • Veel leverage mogelijkheden tot wel een x100
 • Geen liquiditeits wicken die op sommige andere exchanges wel zijn
 • Kwalitatief goede online wallet namelijk HD cold wallet
 • Er is een matching engine die ervoor zorgt dat het systeem niet overbelast raakt zodat je onder alle omstandigheden kan traden. Binance bijvoorbeeld heeft hier wel eens problemen mee
 • Geen oneerlijke prijsliquidaties door middel van het dubbele prijsmechanisme
 • 24/7 klantenondersteuning
 • Veel winacties
 • Veel tradingsvolume
 • Mogelijkheid om short te gaan en dus bij een dalende prijs geld te verdienen

Nadelen van Bybit

 • Weinig soorten coins om te traden wanneer je kiest om altcoins tegen de bitcoin te traden

Hoe kan je je aanmelden bij Bybit

Bybit review 2021

Ben je geïnteresseerd geworden in het Bybit platform door mijn review dan kan je je GRATIS aanmelden bij Bybit en gebruik maken van leuke en aantrekkelijke acties. Zo krijg je gratis tot wel $1610 aan bonussen als je je aanmeld via de knop hieronder!

Wanneer je op de bovenstaande link klikt kom je eigenlijk gelijk op een sign up pagina waar je je aan kan melden met je e-mail en een gekozen wachtwoord. 

Je dient daarnaast net als bij alle andere exchanges tegenwoordig een ID of een rijbewijs up te loaden zodat ze jouw identiteit kunnen controleren en kunnen verifiëren dat jij dat echt bent.

Daarnaast is het aan te raden om de 2-staps verificatie in te schakelen. Hiermee is je account net wat veiliger.

Ben jij daarnaast op moment aan het kijken hoe jij geld kan verdienen met crypto, maar het lukt je nog niet helemaal of je wilt gewoon meer verdienen? 

Dan raad ik je aan om een kijkje te nemen bij de GRATIS crypto masterclass van Patrick Suiker en Derek Westra waarin ze je helemaal meenemen in de crypto wereld en hoe jij er vandaag al geld mee kan verdienen.

Daarnaast onthullen zo ook nog eens meerdere cryptoparels die nog tientallen keren over de kop zullen gaan!

Start vandaag nog jouw weg naar financiële onafhankelijkheid door crypto!

Patrick Suiker en Derek Westra van allesovercrypto.nl bieden een GRATIS webinar aan waarin ze jou alles vertellen over hoe jij vandaag nog geld kan verdienen met crypto! Daarnaast maken ze coins bekend die 100 keer over de kop kunnen gaan in prijs!

Ja Ik Wil Geld Verdienen Met Crypto!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *