Crypto masterclass kopen? Is dit de beste crypto cursus van Nederland in 2022?!

Crypto masterclass kopen

Misschien zit jij eraan te denken om in 2022 de crypto masterclass te kopen van allesovercrypto.nl, maar eigenlijk wil je er nog wat meer informatie over te weten komen.

In dat geval ben je hier op het juiste adres! In dit blog artikel wordt de gehele cursus van Patrick Suiker en Derek Westra onder de loep genomen.

Zo ontdek in je dit blog artikel wie de oprichters van de crypto masterclass zijn, wat je leert in de cursus, de bonussen, waarom je de crypto masterclass moet kopen om succesvol te leren beleggen in crypto, reviews ervaringen en nog veel meer.

Lees dus vooral verder als jij alles te weten wil komen over de crypto masterclass!

Inhoudsopgave verberg

Wie zijn Derek Westra en Patrick Suiker?

Voor het kopen van de crypto masterclass wil je natuurlijk eerst weten wie de oprichters zijn. De oprichters van de crypto masterclass zijn Patrick Suiker en Derek Westra, maar wie zijn zij nou eigenlijk?

Laten we beginnen met Patrick. Patrick is een fanatieke ondernemer en is zijn gehele leven al bezig met het verkopen van allerlei producten om geld te verdienen. 

Dit heeft hij altijd naast zijn school/studie gedaan. Zo heeft hij op de universiteit gestudeerd en zijn bedrijfskunde diploma gehaald. Echter wou hij hier nog niet stoppen dus heeft hij daar achteraan ook een entrepreneurship master afgerond.

In 2013 kwam Patrick in aanmerking met Litecoin en hij had hierdoor een nieuwe passie ontdekt namelijk crypto. 

Inmiddels is Patrick ervan overtuigd dat crypto veel impact heeft op de toekomst.

Patrick Suiker en Derek Westra

 

Patrick Suiker en Derek Westra.

Dan hebben we Derek Westra. Derek heeft altijd een passie gehad voor economie. Zo heeft hij aan de universiteit gedragseconomie gestudeerd. Vervolgens heeft hij ook een master gevolgd in gedragseconomie & speltheorie.

Ook voor Derek begon zijn passie voor crypto in 2013 en vond hij het te gek hoe je een paar euro kon laten uitgroeien tot duizenden euro’s.

Derek is zich verder en verder gaan verdiepen in de wereld van cryptocurrencies en is hier vervolgens niet meer uitgestapt. Tevens is hij dit voor in de toekomst ook niet van plan, omdat crypto het geld van de toekomst gaat worden.

Zowel Patrick als Derek hebben veel meegemaakt in hun reis door de crypto wereld. Zo hebben ze €10.000,- verdiend in een uur en zijn ze ook wel eens €50.000,- verloren bij een hack.

Doordat crypto geen terrein is waar je zomaar even geld kan verdienen hebben zij samen besloten om een cursus te maken om zo iedereen geld te kunnen laten verdienen met crypto.

Daarnaast willen zij voorkomen dat andere de fouten gaan maken die zij ook gemaakt hebben, waardoor mensen letterlijk duizenden euro’s leergeld besparen!

Eigenaren van allesovercrypto.nl

Wellicht ken je de oprichters van de crypto masterclass al door hun website allesovercrytpo.nl. 

Deze website is al jaren het platform van Nederland en België waar cryptocurrencies en het beleggen daarin bespreekbaar wordt gemaakt.

Zo zijn er al meer dan 300 crypto blogs te vinden op de website waar ze waardevolle informatie delen aan hun lezers.

In deze blogs wordt letterlijk alles besproken over crypto. Denk hierbij aan hoe je ze koopt, veilig opslaat, er geld mee kan verdienen enzovoorts.

Tevens is er ook een forum te vinden op de website waar veel vragen gesteld worden en waar mensen geholpen worden met hun vragen.

Waarom kan je leren van Derek Westra en Patrick Suiker?

Nu hebben deze heren een hele uitgebreide cursus gemaakt over handelen in cryptocurrencies, maar waarom kan je eigenlijk van hun leren?

Patrick en Derek zijn al meer dan 7 jaar actief in het verhandelen van crypto munten en hun weg is zeker niet vlekkeloos verlopen.

Ze zijn heel erg vaak gevallen, maar hebben uiteraard ook heel vaak geweldige resultaten gehaald.

De missie van deze heren is om mensen die willen beginnen met crypto alle ins en outs te leren over hoe je hier nou echt goed geld mee verdiend.

Zij hebben namelijk veel fouten meegemaakt die hun letterlijk duizenden euro’s hebben gekost.

Zo is er een account gehackt van hun waar €50.000,- op stond. Wanneer je bepaalde veiligheidsnormen niet kent kan je zo je geld kwijtraken.

Om andere deze en nog veel meer andere (beginners) fouten te besparen hebben zij besloten om een totale cursus te ontwikkelen die van A tot Z iemand leert om serieus geld te verdienen door middel van crypto.

Zijn Patrick Suiker en Derek Westra betrouwbaar?

Deze heren hebben inmiddels 7 jaar ervaring en hebben veel meegemaakt op het gebied van crypto waardoor je ze inmiddels wel tot echte experts kan benoemen.

Daarnaast hebben zo momenteel al meer dan 10.000 mensen geholpen naar het behalen van grote successen door middel van crypto.

Ze weten echt waar ze het over hebben en kletsen niet zomaar uit hun nek. Dit valt ook zeker te zien aan hun eigen resultaten en aan die van de studenten. 

Verder in deze blog zal je lezen wat de crypto masterclass review en ervaring is van meerdere studenten.

crypto masterclass kopen van alles over crypto.

Waarom een cursus volgen?

Nou hoor ik je al denken “waarom moet ik geld gaan betalen om te leren handelen in crypto?” en zo dacht ik vroeger ook altijd.

Natuurlijk kan je alles zelf uit gaan zoeken en is er veel informatie te vinden op Google en YouTube, maar geloof me je zal vallen en hard ook.

Dit is ook helemaal niet erg, want dat hoort bij het proces. Echter met een cursus voorkom je dat je bepaalde (beginners) fouten gaat maken die je veel geld, tijd en hoofdpijn besparen doordat je leert van mensen die het pad al bewandeld hebben.

Daarnaast leer je van mensen die echt expert zijn op dit gebied en weten hoe jij er geld mee kan gaan verdienen.

Zij beschikken over zo veel kennis dat de weg naar succes een stuk makkelijker gaat, maar ook een stuk sneller. Je krijgt immers toegang tot de informatie die je daarvoor nodig hebt.

Waarom beginnen met crypto?

Er zijn natuurlijk een hoop manieren om de “laptop lifestyle” te leven waar crypto verhandelen er 1 van is.

Veel businessmodellen hebben in de toekomst soms geen bestaan meer terwijl crypto alleen maar zal groeien.

Crypto is de toekomst en het zal een steeds grotere rol gaan spelen in de samenleving.

Nou hoor ik je al denken “maar waarom lees ik dan ook slecht nieuws over dat crypto een bubbel is”? 

Er zijn altijd mensen die voor zijn en mensen die tegen zijn, dat is met vrijwel alles.

Echter zijn niet alle meningen gebaseerd op feiten en dat hoeft ook niet, maar als we de feiten erbij pakken zien we toch dat er een hoop potentie zit in crypto.

Zo zeiden mensen dat crypto bullsh*t was totdat er in 2017 een all time high was gevestigd bij bitcoin. Toch beleven partijen tegen en toen de markt instortte hoorde je ze zeggen “zie je nou wel het is een bubbel”.

Tegenwoordig staan bedrijven en particulieren in de rij om crypto te kopen, omdat ze de waarde ervan in zien en de toekomst potentie.

De dollar en de euro worden alleen maar minder waard en overheden geven meer geld uit dan dat ze hebben waardoor er meer geld moet worden bij geprint. Hierdoor ontstaat er inflatie en je koopkracht in euro’s of dollars gaat achteruit.

Bitcoin daar in tegen stijgt alleen maar in zulke situaties waardoor bitcoin bezitters alleen maar rijker worden. Dit is tevens ook één van de redenen waarom de rijken rijker worden en de arme armer.

Bedrijven als Paypal, Microstrategy en zelfs de JPMorgan bank investeren veel in bitcoin waardoor de bitcoin het steeds beter gaat doen.

Één ding is dus zeker bitcoin en andere crypto hebben veel toekomstperspectief en de beste tijd om er mee te starten is vandaag!

Wat krijg en leer je bij het kopen van de crypto masterclass?

De crypto masterclass is de #1 cursus van Nederland en België op het gebied van handelen in crypto ’s.

Patrick en Derek hebben al meer dan 10.000 mensen geholpen naar hun weg naar financiële vrijheid door middel van hun gemaakte cursus.

De inhoud van de cursus kan ik het best tonen door middel van foto’s. Daarom vind je hieronder 3 foto’s zodat je weet wat er in de crypto masterclass behandeld wordt!

Inhoud van de crypto masterclass.

 

Inhoud van de crypto masterclass cursus.

Wat leer je in de crypto masterclass.

Wat leer je in de crypto masterclass.

 

De modules van de crypto masterclass.

Waarom de crypto masterclass kopen? De #13 redenen om actie te ondernemen!

Nu je weet wie de oprichters zijn van de crypto masterclass en waar de gehele cursus uit bestaat zal ik je hieronder meenemen in een lijst met redenen waarom jij de crypto masterclass moet kopen om succes te behalen met het handelen in crypto!

#1 Je leert op een verantwoorde manier te beleggen in crypto waarmee jij veel geld kan verdienen

Cryptocurrenices.

Door de ervaring die de twee heren hebben op dit gebied kunnen ze jou er alles over leren.

Zo leer je door middel van de crypto masterclass cursus hoe jij op een verantwoorde manier kan beleggen in crypto en hier serieuze bedragen mee kan verdienen.

Je leert de bewezen strategieën van Derek en Patrick die voor hen vele duizenden euro’s hebben opgeleverd. 

Zo leer je hoe je als eerste investeerder in een nieuwe cryptomunt stapt. Hierdoor kan je vanaf het begin al mee profiteren van de koersstijgingen.

Om dit te kunnen leer je de goede en slechte munten van elkaar te onderscheiden en daarnaast leer je hoe je je emoties buitenspel zet en marktbubbels herkent.

Met deze strategie ga je niet blind gokken en gebruik je diverse indicatoren die jouw nuttige informatie verstrekken waarop jij je keuzes kan baseren.

En wanneer jij de juiste hebt geselecteerd leer je ook hoe je koop- en verkooppunten herkent voor optimaal resultaat!

#2 Je leert van echte experts die ook nog is jouw persoonlijke mentoren zijn

De cursus is gemaakt door twee heren die 7 jaar ervaring hebben op het gebied van handelen in cryptocurrencies. Daarnaast hebben zij als meer dan 10.000 mensen geholpen naar persoonlijk succes.

Patrick en Derek helpen jou door middel van de videotrainingen om ook jou tot een succesverhaal te maken!

Daarnaast kan je alle vragen die je hebt stellen aan Patrick en Derek. Mocht je vragen of moeilijkheden hebben dan staan zij altijd paraat om jou te helpen!

#3 Je leert hoe je winstgevende coins kan ontdekken en wanneer je ze het best kan kopen en verkopen.

De juiste cyprocurrencies kopen en verkopen.

Er zijn natuurlijk een hoop verschillende crypto ‘s, maar niet allemaal zijn ze even goed om in te handelen.

In module 2 ontdek je hoe je de slechte en de goede cryptomunten van elkaar onderscheidt, zodat jij de winstgevende munten eruit pakt.

Daarnaast leer je in module 6 hoe je goede koop- en verkooppunten ontdekt waar jij je winsten kan boeken. 

Je maakt hierbij gebruik van de bewezen strategieën die ze jouw leren in de video’s!

#4 Je krijgt toegang tot de besloten “The Zone” VIP community

Het is bewezen dat je sneller leert en meer gemotiveerd bent wanneer je je omringt met liked-minded people. 

Hierom krijg je toegang tot de besloten Facebookgroep waar je verhalen van andere deelnemers kan lezen. Hun vragen, tips enzovoorts kan teruglezen om daar je voordeel mee te doen.

Daarnaast ontvang je hier interessante weetjes, nieuws en trends omtrent de cryptomarkt waar jij op in kan spelen!

#5 Je gaat geen beginnersfouten maken na het volgen van deze cursus

In de 2e module wordt uitgebreid stil gestaan bij de beginnersfouten die heel veel worden gemaakt. 

Je leert hier dus exact welke fouten er worden gemaakt als beginnende crypto handelaar en hoe je er juist voor zorgt dat jij deze fouten niet gaat maken.

Door het vermijden van deze fouten bespaar je jezelf veel geld en tijd waardoor je de investering in deze cursus er snel dik en dwars uithaalt!

#6 Je leert op een legale wijze je belastingzaken te regelen omtrent je cryptovaluta

Crypto en belasting.

Crypto en belasting dat is wel een dingetje als je dat allemaal zelf uit moet gaan zoeken.

Daarom wordt jou in module 4 geleerd hoe je je crypto moet aangeven bij de belastingdienst en hoe je je winst regelt met de belastingdienst.

Er zijn vele die crypto bezitten en dit niet aan de belastingdienst melden en dat kan goed gaan aangezien het niet heel makkelijk is aan te tonen.

Maar in vele gevallen komt de belastingdienst hier toch achter en staan er voor die mensen hoge boetes te wachten.

Het is dus zeer verstandig om je aan de regels en wetgeving te houden omtrent crypto en daarom is het zeer prettig dat Patrick en Derek hier uitgebreid bij stil staan hoe jij alles netjes en legaal regelt.

#7 Je ontvangt gratis het crypto portfolio e-book erbij

Dit waardevolle e-book ontvang je gratis als bonus bij aanschaf van de cursus.

Dit portfolio geeft jou een overzicht van de 10 allerbeste coins die extreem grote potentie hebben in de toekomst en waarvan de koers zelfs 100 keer over de kop kan gaan!

Zo hebben Patrick en Derek als één van de eerste de NEO en de NANO ontdekt. Een inleg van €100,- was toen al €100.000,- geworden. Zo zie je maar wat de kracht is van crypto!

Derek en Patrick hebben zeer uitgebreide analyses en onderzoeken gedaan om deze coins te selecteren en er wordt jou ook verteld hoe zij dat gedaan hebben, zodat je er zelf ook oog voor gaat krijgen.

Al deze informatie krijg jij in één keer gratis tot je beschikking bij aanschaf van de cursus!

Crypto portfolio

#8 Je leert hoe je geld voor jou laat werken i.p.v. andersom

De crypto markt is 24/7 open de koersen veranderen telkens opnieuw per seconde/minuut. 

Zo hoef je zelf niet aanwezig te zijn om geld te verdienen. De koers blijft immers toch bewegen.

Jij leert wat het juiste moment is om in te stappen waardoor jij jouw geld aan het werk zet in plaats van dat jij gaat werken voor geld. Dit is dan ook de key naar vrijheid!

#9 Je ontvangt de zeer uitgebreide e-book genaamd “de bitcoinbijbel”

Een andere gratis bonus is “de bitcoinbijbel”. Dit is een e-book van 132 pagina’s en is wel een serieus formaat dus.

Hierin wordt jou uitgelegd waarom crypto & blockchain voor een enorme revolutie gaan zorgen.

Dit e-book is een allesomvattend boek waarin alle informatie staat omtrent crypto die jij nodig hebt!

Na het lezen van dit e-book hoef jij niet meer naar informatie te gaan zoeken op YouTube of Google. Daarnaast word je ook niet meer verward door foutieve informatie wat veel op het internet te vinden is!

De bitcoinbijbel

#10 Verdien geld overal ter wereld

Zoals eerder gezegd is de crypto markt 24/7 open en valt er dus altijd geld te verdienen.

Het mooie is dat je alleen een laptop nog hebt en een internetverbinding om te gaan handelen in crypto. Het maakt dus niet uit waar je werkt zolang er maar internet is kan je al geld verdienen!

Crypto kan er dus echt voor zorgen dat jij de vrijheid gaat behalen die je altijd al wilde hebben en dus overal ter wereld geld kan gaan verdienen!

#11 Je ontvangt 20% korting op de transactiekosten bij Binance

Bij aanschaf van de cursus ontvang je 20% korting op de transacties bij Binance. Binance is een exchange waarmee gewerkt wordt om op te handelen.

Dit is tevens ook één van de meest gebruikt exchanges en Patrick en Derek hebben het voor elkaar gekregen dat de gebruikers via hun 20% korting ontvangen.

Transactiekosten zijn kosten waardoor rendementen worden verlaagd en wat een van de belangrijkste kosten zijn voor een crypto handelaar.

Wanneer je hier dus 20% op kan besparen zal dit zeker een hoop geld schelen en zeker op de lange termijn.

#12 Je ontvangt een officieel certificaat na het afronden van de toets

Bij de meeste cursussen bekijk je de video’s en de uitleg om vervolgens te gaan starten, maar deze cursus is anders.

Bij de crypto masterclass is er een toets aanwezig en bij het behalen van deze toets ontvang je een echt certificaat.

Hiermee kan je aantonen dat je daadwerkelijk de kennis snapt en goed beheerst.

Zo weet zelf ook dat je goed voorbereid bent om te starten met handelen in crypto, maar daarnaast zijn bedrijven dolblij met jou wanneer jij over deze unieke kennis beschikt.

Er zijn namelijk maar weinig mensen die echt kennis hebben over crypto waardoor bepaalde bedrijven jou ook graag willen ontvangen!

#13 Je krijgt GRATIS nieuwe updates op de cursus na het kopen van de crypto masterclass

Als laatste reden om de crypto masterclass te kopen is dat het een eenmalige inleg is en je vervolgens levenslang toegang hebt.

Veel andere cursussen bieden abonnementen aan waardoor je een stuk meer geld kwijt bent om tot de juiste informatie te beschikken.

Daarnaast wordt de cursus altijd up-to-date gehouden en vindt er regelmatig een vernieuwing plaats in de cursus.

Wanneer jij de crypto masterclass koopt dan word jij altijd volledig gratis mee geüpdatet naar de nieuwste versie. Vele andere cursussen vragen hier dan telkens weer een vergoeding voor om zo veel mogelijk geld te verdienen.

Bij de crypto masterclass is dat dus anders. Zij hebben maar 1 missie en dat is zo veel mogelijk mensen helpen met (veel) geld te verdienen door crypto!

De crypto masterclass zal tevens in de komende jaren alleen maar duurder worden, omdat informatie steeds wordt vernieuwd en wordt uitgebreid waardoor de waarde ervan omhooggaat. Als huidige deelnemer van de crypto masterclass word jij gratis geüpdatet naar de meest recente versie!

Bonussen bij het kopen van de crypto masterclass

Naast de volledige cursus ontvang je ook een aantal bonussen waarvan ik er al een aantal behandeld heb, maar hieronder vind je de volledige lijst.

 • Het Crypto Portfolio (waarde €400,-)
 • De Bitcoinbijbel (waarde €100,-)
 • Het Ultieme Investerings Handboek (waarde €100,-)
 • Het Altcoin Magazine
 • Een leven zonder zorgen dankzij bitcoin
 • 12 waardevolle crypto tips voor beginners
 • Bitcoin & cryptocurrency begrippenlijst (waarden van deze e-booken €200,-)
 • VIP Community “The Zone” (waarde €500,-)
 • De Million Dollar Template (waarde €300,-)
 • Crypto belasting gids (waarde €50,-)
 • Voortdurend nieuwe lessen en e-booken (waarde €900,-)

Waarde bonussen €2550,-

Crypto masterclass cursus los €1500,-

Totale waarde €4050,-

Bonussen bij het kopen van de crypto masterclass.

Voordelen en nadelen van de crypto masterclass

De inhoud van de crypto masterclass is enorm veel en daarom heb ik hieronder even de voordelen en nadelen op een rijtje gezet.

Voordelen

 • Een volledige cursus die je van A tot Z leert hoe je goed geld kan verdienen met crypto.
 • Je leert van experts die al meer dan 7 jaar ervaring hebben en al meer dan 10.000 mensen hebben geholpen.
 • 20% korting bij Biance wat je een hoop transactiekosten gaat schelen.
 • 14 dagen niet goed 100% geld terug garantie.
 • Je kan je vragen altijd stellen aan de leden van “The Zone” en aan Derek en Patrick.
 • Gratis upgrade naar de nieuwste versies van de cursus.
 • Je maakt geen beginnersfouten die je een hoop tijd, geld en hoofdpijn besparen.
 • Je ontvangt een echt certificaat bij de afname van een examen waardoor bedrijven voor jou in de rij staan.

Nadelen

 • Het is veel stof die je wellicht niet in 1 keer zal begrijpen waardoor je soms wat dient te herhalen.
 • Handelen in crypto gaat altijd gepaard met winsten en verliezen hier dien je emotioneel wel een beetje tegen te kunnen.

Wat zijn de crypto masterclass reviews en ervaringen van andere?

Er zijn vele cursisten jou al voor geweest en hieronder vind je dan ook een crypto masterclass review en ervaring van verschillende cursisten.

Review en ervaring crypto masterclass.

 

Crypto masterclass review en ervaring.

Review en ervaring alles over crypto webinar.

 

Alles over crypto gratis webinar review en ervaring.

Crypto masterclass kopen? Wat kost het eigenlijk?

De cursus heeft een totale waarde van €4000,-, maar Patrick en Derek vinden dit geen toegankelijk prijs voor iedereen. Niet iedereen heeft dat bedrag zomaar liggen.

En aangezien hun missie is om zo veel mogelijk mensen te helpen hebben ze besloten om het bedrag tijdelijk naar €1997,- te brengen. 

Dit bedrag loopt voorlopig nog, maar zoals eerder gezegd veranderen ze regelmatig de prijzen door waardestijging van de cursus doordat er regelmatig nieuwe aspecten aan worden toegevoegd.

Nou hebben Patrick en Derek van allesovercrypto geweldige acties. Zo bieden zij een webinar aan waar elke keer 10 mensen de cursus kunnen aanschaffen voor slechts €997,-. Je kan dus een korting claimen van €1000,- door deel te nemen aan hun GRATIS webinar!

De crypto masterclass kopen met garantie

Patrick en Derek staan volledig achter hun product en hebben ook besloten om een 14 dagen niet goed 100% geld terug garantie te geven waardoor je 0,0% risico loopt.

Je kan de cursus dus aanschaffen en uitproberen en mocht het niks zijn dan kan je binnen 14 dagen je geld terugvragen. Je hebt dus niks te verliezen en alles te winnen!

Garantie bij het kopen van de crypto masterclass.

Leer geld te verdienen met crypto door het GRATIS webinar!

Gratis webinar alles over crypto.

Ik heb je in dit artikel hopelijk een heel stuk wijzer gemaakt over de crypto masterclass en de redenen om de crypto masterclass te kopen.

Echter sta je waarschijnlijk niet gelijk te springen om een cursus die €1997,- kost aan te schaffen.

Hierom hebben Derek en Patrick eerst een volledig GRATIS webinar gemaakt waarin je veel kennis ontvangt over bitcoin en crypto. Daarnaast onthullen ze hier hun crypto die volgens hen het meeste potentie hebben en 100 keer over de kop kan gaan.

Het is hun immers al eerder gelukt om van €100,- €100.000,- te maken door te investeren in nieuwe munten. In dit webinar leer jij dus ook hoe jij hiervan mee kan profiteren!

Daarnaast krijgen 10 mensen bij elk webinar de kans om de cursus voor slechts €997,- aan te schaffen. Dit is dus een korting van €1000,-!

Claim dus vandaag nog jouw plek bij het GRATIS webinar van Patrick en Derek en leer hoe jij vandaag al kan starten met serieus geld te gaan verdienen met crypto!

Start vandaag nog jouw weg naar financiële onafhankelijkheid door crypto!

Patrick Suiker en Derek Westra van allesovercrypto.nl bieden een GRATIS webinar aan waarin ze jou alles vertellen over hoe jij vandaag nog geld kan verdienen met crypto! Daarnaast maken ze coins bekend die 100 keer over de kop kunnen gaan in prijs. Ook krijgen bij het webinar 10 mensen de kans op de crypto masterclass aan te schaffen voor €997,- i.p.v. €1997. Je claimt hier dus €1000,- korting! Ontdek dus vandaag nog jou weg naar financiële vrijheid door middel van crypto!

Ja Ik Wil Geld Verdienen Met Crypto!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *