Day trading masterclass 2.0 review en ervaring! Is dit de beste handelen in aandelen cursus?

Day trading masterclass review

Een volledige day trading masterclass 2.0 review en ervaring wordt er in dit blog artikel behandeld.

Daytrading op het gebied van aandelen wordt steeds populairder, maar zonder de juiste tools en begeleiding wordt het een hele klus om dit succesvol te doen.

Hierom starten vandaag de dag steeds meer mensen met de day trading masterclass van Kevin Timmer.

Doordat deze cursus steeds populairder wordt heb ik besloten om een day trading masterclass review te schrijven waarin iedereen exact kan zien wie Kevin Timmer is, wat de cursus inhoudt, of hij betrouwbaar is, de reviews van mij en anderen en nog veel meer.

Lees dus vooral verder als je meer te weten wil komen over de day trading masterclass!

Inhoudsopgave verberg

Wie is Kevin Timmer?

Kevin Timmer heeft een echte passie voor daytraden ontwikkeld en doet dit dan ook al vanaf 2014. 

Kevin trade voornamelijk de Amerikaanse stockmarket en hij is hiermee begonnen, omdat hij een andere richting op wou gaan in zijn leven.

Het standaard 9-5 werken voor een baas was niks voor hem en hierom besloot hij om een andere koers te varen. Kevin is nu fulltime daytrader en verdiend hier dan ook zijn brood mee.

Sterker nog Kevin verdiend hier een leuke boterham mee en daarnaast kan hij locatieonafhankelijk werken waar en wanneer hij dat maar wil. Zo heeft Kevin vele plekken van de wereld al gezien en gaat hij geregeld op vakantie naar verschillende plekken over de gehele wereld.

Kevin Timmer

Wanneer hij op vakantie is wil hij natuurlijk ook gewoon genieten en dan maakt hij gebruik van swing trades of gaat hij alsnog daytraden, maar hij zorgt er altijd voor dat er meer dan genoeg tijd is om te kunnen genieten.

Dit doet hij dan ook door een paar uur per dag de traden en de rest van de dag te gebruiken voor activiteiten waar hij zelf zin in heeft.

Doordat Kevin het zo goed deed kreeg hij steeds meer vraag of hij dat aan andere kon leren.

Om deze reden is hij begonnen met het opzetten van zijn eigen onlineschool en een YouTube kanaal. Met de cursus leer je dan volledige van A tot Z alle ins en outs hoe je succesvol kan worden in daytraden en hier je werk van kan maken. 

Al zijn kennis en ervaring heeft hij verwerkt in de day trading masterclass cursus waarmee al vele cursisten hun doelen hebben bereikt!

Is Kevin Timmer betrouwbaar?

Voordat je een cursus aanschaft wil je natuurlijk wel weten of de oprichter ervan betrouwbaar is. 

Nou ik kan je geruststellen!

Kevin is betrouwbaar en ik zou je uitleggen waarom.

Kevin heeft daadwerkelijk resultaten behaald in zijn carrière als daytrader die niet vele andere kunnen zeggen. Dit zorgt ervoor dat je leert van een van de beste daytraders van Nederland.

Persoonlijk zou ik alleen van iemand leren die de resulaten heeft behaald en het pad al heeft bewandeld die ik wil gaan belopen. Dit heeft Kevin dan ook al gedaan.

Tevens is de cursus ook betrouwbaar, omdat Kevin je hier letterlijk van A tot Z meeneemt hoe je een succesvolle daytrader wordt.

Zo legt hij uit wat hierbij komt kijken, wat je moet kunnen en over welke kwaliteiten je moet beschikken om succesvol te worden met daytraden.

Naast het uitleggen hiervan leert hij jou deze dingen ook echt aan waardoor jij zelf aan de slag kan en mooie resultaten kan gaan boeken. Ook zijn er live trading sessies te volgen waar je live kan zien hoe Kevin Timmer trade.

Tevens zijn er ook een hoop zeer positieve reviews te lezen over de day trading masterclass van Kevin Timmer en daarnaast zijn er veel resulaten te zien van de cursisten. Hier zal ik verder in het artikel nog op in gaan.

Waarom starten met daytrading?

Daytrading is een zeer mooi verdienmodel. Het enige wat je nodig hebt is een laptop en een internetverbinding.

Je hoeft dus niet op een vaste locatie te zijn om te kunnen traden en het kan dus letterlijk van overal ter wereld.

Daarnaast zijn de verdiensten zeer aantrekkelijk, want eigenlijk is de sky the limit. Door het maken van een paar goede trades kan je eigenlijk al vrijheid voor jezelf creëren.

Door te leren over trading en de aandelenmarkt krijg je eigenlijk toegang tot waar de grote jongens van de wereld zich in bevinden en toegang tot het grote geld.

Daytraden is een skill die jou je rest van leven veel geld kan opleveren waardoor jij je eigen baas kan zijn. Het is dus zeker de moeite waard om deze skill te leren!

Kan iedereen succesvol worden met daytrading?

In principe kan iedereen leren daytraden alleen gaat het leerproces bij de één wat sneller dan bij de ander. Daarnaast dien je te beschikken over de juiste kennis en goede begeleiding en dat is dan ook waar je toegang tot krijgt bij aanschaf van deze cursus.

Bij daytrading komen bepaalde technieken en inzichten kijken die niet iedereen meteen begrijpt of tot zich kan nemen.

Daarnaast is er heel veel rotzooi op YouTube en het internet te vinden over daytrading waardoor vele van het padje raken en struggles krijgen.

Door het volgen van 1 bewezen strategie leer je hoe het daadwerkelijk moet en wat jou echt naar succes gaat brengen.

In de day trading masterclass wordt er een bewezen strategie gedeeld die voor vele mensen heeft gewerkt. Zo heeft het niet alleen voor Kevin Timmer gewerkt, maar ook voor de vele studneten die hij heeft geholpen.

Iedereen kan dus succesvol worden met de juiste strategie, kennis en begeleiding!

Waar bestaat de day trading masterclass uit?

In deze day trading masterclass review is het natuurlijk belangrijk om stil te staan bij waar de cursus nou eigenlijk uit bestaat.

De gehele cursus bestaat uit meer dan 12 uur aan videomateriaal en hieronder zal ik kort stilstaan bij alle modules. 

Day trading masterclass review

Module 1: welkom

In deze module word je eigenlijk welkom geheten in de cursus en de community. Daarnaast wordt hier het een en ander uitgelegd over de cursus en over de community. Ook wordt er wat verteld over de discord groep en over live trading van Kevin Timmer.

Module 2: mindset

Mindset is natuurlijk heel belangrijk als daytrader aangezien je bepaalde emoties ook onder controle dient te houden. In deze module wordt er dan ook ingegaan hoe je een mindset kan vormen die past hij het daytraders vak en zal de basis worden gelegd voor jouw succes.

Module 3: software

Hier wordt er stilgestaan bij wat voor computer of laptop handig is om te gebruiken en hoe je deze het best kan gebruiken om mee te gaan daytraden.

Daarnaast komen hier brokers aan bod die je als daytrader kan gebruiken en vervolgens kan je voor jezelf afwegen welke bij jou het beste past. 

Als laatst wordt hier stilgestaan bij grafieken in de software. Zo leer je welke soort grafiek je het best kan gebruiken en hoe deze goed leert af te lezen. Grafeiken geven namelijk signalen en deze dien je op te vangen om de markt een stapje voor te kunnen zijn. Zo wordt er bijvoorbeeld stilgestaan bij channels, gaps, tops en nog veel meer.

Module 4: basics

In deze module leer je over de stocks en shares. Zo leer je wat long en short is en wanneer je dit het best kan inzetten.

Vervolgens wordt er uitgelegd hoe je om kan gaan met je budget, welke strategie je hierbij hanteert en hoe je je geld zo snel mogelijk laat groeien.

De laatste video in deze module gaat over market gebruikers.

Module 5: riskmanagement

Om succesvol te worden in daytraden is een goed riskmanagement meer dan essentieel. Dit zorgt er namelijk voor dat je je kapitaal beschermt en zo min mogelijk risico loopt met je kapitaal.

In deze module leer je dan ook alle ins en outs van goed riskmanagement zodat je weinig risico gaat lopen.

YouTube video van Kevin Timmer over riskmanagement.

Module 6: money management

Naast riskmanagement is money management ook van belang om succesvol te kunnen gaan daytraden. Zo leer je hier op een goede manier kan omgaan met je geld en hoe dit voor je laat groeien.

Module 7: plan de trade

Traden is niet zomaar even in- en uitstappen. Je dient je trade te planen om het optimale resultaat te krijgen. In deze module leer je dan ook hoe je een succesvolle trade plant zodat je het beste resultaat boekt.

Module 8: trades plaatsen

Hier leer je alles over het plaatsen van orders en welke vormen van orders er zijn. Hiernaast leer je nog over het hebben van je posities en over de prijzen van aandelen.

Module 9: level 2 en tape (montage)

Deze module bestaat uit de les genaamd “de level 2” en hier leer je dan ook eigenlijk om next level te gaan met daytrading.

Module 10: price action

Dit is namens mijn day trading masterclass review één van de belangrijkste onderdelen. 

Hier ga je echt een hoop leren. Zo leer je hier over candle sticks en hoe je deze het best kan aflezen. Elke candle heeft namelijk zijn eigen verhaal en wanneer je die gaat snappen dan heb je de key te pakken!

Vervolgens leer je over support en resistence lijnen waarmee je de koers in kaart kan brengen en kan aflezen wat de verwachtingen zijn in de toekomst. Hier is tevens ook een live video van waarin Kevin het live gebruikt.

Daarnaast leer je trends te herkennen door middel van higher highs, higher lows, lower lows en lower highs. Hier heeft Kevin ook een Live opname van.

Ook leer je over gaps in de markt, het handelsvolume, indicatoren die je kan gebruiken bij het maken van je keuzen en nog meer.

Module 11: patronen

Daytrading patronen

Door het herkennen van patroneren weet jij wat de volgende zet moet zijn om een succesvolle trade te plaatsen.

Hier leer je dan ook de reserval patronen en de breakout patronen waar jij op kan inspelen.

Module 12: externe factoren

Natuurlijk zijn er ook externe factoren die de koers kunnen bepalen en deze factoren leer je dan ook te begrijpen je snapt waar ze vandaan komen. Op deze manier kan je ze in jouw voordeel gebruiken.

Module 13: stock eigenschappen

Deze module spreekt wel een beetje voor zich. Je leert hier eigenschappen van een stock zodat je weet wat het inhoudt en hier dus kennis van hebt.

Module 14: strategieën

Dit is een erg belangrijke module van de cursus. Kevin Timmers staat hier uitgebreid stil bij de 4 strategieën die hij je gaat leren. 

Je weet na het volgen van deze video’s hoe je een analyse moet maken, een goede trade kan plaatsen, hoe je een goede exit strategie maakt en nog een hoop meer.

Module 15: voorbereiding

De één na laatste module gaat over de voorbereidingen die je moet treffen, hoe je een watchlist maakt, hoe je een vast groepje aandelen maakt en uitkiest en je leert over scanners.

Module 16: afsluiting

In deze laatste module leer je over regels en hoe je na het kijken van alle video’s verder kan zodat je daadwerkelijk zelf aan de slag kan gaan om een succesvolle daytrader te worden.

Day trading masterclass modules

Extra video’s

Naast deze modules krijg je ook nog extra video’s over:

 1. Trades database: De live trade sessies terugkijken met samenvattingen.
 2. TC2000 uitleg videoreeks.
 3. 3 verschillende brokers uitgelegd.
 4. 7 extra lessen over orders, strategieën en technische analyses.
 5. De day trading masterclass 1.0 met 8 modules en 34 lessen.

Community

Bij aanschaf van de day trading masterclass krijg je toegang tot de grootste Nederlandssprekende daytrading community. Hier omring je je met gelijkgestemde waardoor je sneller zult gaan groeien en gemotiveerder zult raken.

Je kan hier je vragen stellen aan Kevin en aan alle andere cursisten. Mocht je dus vastlopen of iets niet snappen dan staan er een hoop mensen voor je klaar om je te ondersteunen. Daarnaast kan je hier ook de successen van de andere cursisten zien wat zorgt voor een hechte community.

Wekelijkse coachingcalls

Wekelijkse zijn er coachingcalls met Kevin Timmer waardoor jij ook hier al je vragen kan stellen en hiermee dus live geholpen wordt.

Na het bekijken van alle video’s word je niet meteen aan je lot overgelaten, want je hebt daarnaast altijd nog Kevin en alle andere cursisten aan je zij die jou kunnen helpen met je vragen.

1 maand gratis toegang tot de live trading sessies

Tevens krijg je ook 1 maand gratis toegang tot de live trading sessies van Kevin. Hier zie je hem dus live traden waar je gelijk een hele hoop van kan leren en die kennis zelf toe kan gaan passen.

Doordat je mee kan kijken leer je tot in de puntjes hoe je een succesvolle daytrader kan gaan worden!

Tevens mag je ook zelf bepalen wanneer je deze gratis proefmaand in laat gaan.

Bonussen

Toegang tot de pro-scanner om geschikte aandelen te vinden

Met de pro-scanneer kan je geschikte aandelen vinden en selecteren waarop jij succesvolle trades kan plaatsen. Dit is zeker een goede en waardevolle aanvulling aan de cursus.

Dagelijkse lijst met aandelen die je in de gaten kan houden zodat je precies weet welke aandelen je het best kan gaan traden

Je bent hierdoor altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen waardoor je kansrijke trades kan zien die op de watchlist staan bij Kevin. Je weet welke aandelen experts in de gaten houden en je leert hun strategie te repliceren.

De Excel sheet van Kevin Timmer die hij gebruikt om traden eenvoudig te maken.

Deze Excel sheet is onmisbaar om je prestaties te meten en bij te houden. Je krijgt hier inzicht in welke trades je hebt gemaakt en of je wel winstgevend bent.

Moet ik na het volgen van de cursus gehele dagen gaan traden?

Kevin Timmer aan het daytraden

Na het volgen van deze cursus weet jij alles over daytrading op de Amerikaanse aandelenmarkt en kan jij zelfstandig aan de slag.

Ook kan je zelf de keuze gaan maken hoeveel je wil gaan traden. Zo kan je gehele dagen gaan daytraden, maar kan je ook een paar uur per dag gaan traden.

Daarnaast kan je er ook zelfs voor kiezen om te gaan swingtraden waardoor je niet eens elke dag hoeft te gaan traden.

Je kan dus echt volledig zelf invullen hoeveel tijd je ter beschikking stelt voor het traden. Met beide manieren kan je veel geld verdienen en kan je genoeg tijd voor jezelf inplannen.

Tevens is de Amerikaanse stockmarket open van 15:30-22:00 Nederlandse tijd waardoor je eigenlijk s’ochtends en een deel van de middag niet actief kan gaan traden.

Wel kan je ervoor kiezen om bepaalde swing trades in te plannen waardoor je bijvoorbeeld de rest van de dag kan doen waar je zelf zin in hebt.

Het is dus absoluut niet nodig om gehele dagen te gaan daytraden. Je kan het zo gek maken als je zelf wil of het heel eenvoudig houden.

Mijn day trading masterclass review en ervaring

day trading masterclass review

Nu je alle ins en outs weet van Kevin Timmer en zijn gehele cursus ga ik je nu mijn day trading masterclass review en ervaring delen.

Om eerlijk te zijn vond ik het zo nu en dan wel een beetje ingewikkeld. Er komen verschillende vakjargon aanbod die ik wel even diende te verweken. Ik had immers geen voorkennis of ervaring met traden dus alles was nieuw voor mij.

Echter zijn de video’s van hoge kwaliteit en is Kevin een hele rustig jonge man die erg goed kan uitleggen. 

Ik vond het echt enorm interessant en ben het ook aandachtig gaan volgen. Er ging eigenlijk een nieuwe wereld voor me open.

Ik ben dus ook gelijk na het volgen van de trading masterclass aan de slag gegaan met traden. Dit was aan het begin wel een beetje wennen en ik ben de uitleg van Kevin goed gaan toepassen.

Ik heb aan het begin ook wel wat foutjes gemaakt wat me wat leergeld heeft gekost, maar ik moet zeggen dat ik ook zeer goede trades heb gemaakt.

Onderaan de streep sta ik dik positief en heb ik toch wel leuke bedragen verdiend.

Ook de Excel sheet en de bonussen die ik bij deze cursus heb ontvangen waren zeer handig, want ik kon met de pro-scanner en de watchlist goede aandelen kiezen waarop ik goede trades heb kunnen neerzetten.

Ik moet wel zeggen dan ik voor de aanschaf van deze cursus een beetje sceptisch was. Ik dacht dat daytraden enorm moeilijk was en echt voor technische mensen was geschikt. 

Gelukkig is niks minder waar, want als zelfs ik het kan dan kan jij het ook!

Voordelen en nadelen van de day trading masterclass na mijn review en ervaring

Op basis van mijn day trading masterclass review heb ik een aantal voordelen en nadelen opgesteld. Deze lees je dan ook hieronder.

Voordelen 

 • Je leert van A tot Z hoe je succesvol kan leren daytraden.
 • Toegankelijk voor zowel beginners als gevorderden.
 • Je leert een bewezen strategie die echt wekt en het niet uitmaakt wat de conditie is van de markt. 
 • Je ontvangt begeleiding waardoor het beste uit jou wordt gehaald door middel van coachingcalls.
 • Je krijgt toegang tot de besloten community met gelijkgestemde waardoor je sneller leert en gemotiveerder wordt.
 • Je kan meekijken met live trading sessies waardoor je sneller leert.
 • Er zijn veel goede trading masterclass reviews en ervaringen te vinden van cursisten.
 • Mogelijk om parttime te traden waardoor je hiernaast ook kan werken.
 • Je ontvangt dagelijks een lijst met aandelen waarop je kan gaan traden.
 • Toegang tot de pro-scanner om geschikte aandelen te vinden.

Nadelen 

 • Vrij korte garantieperiode. Er is een 14 dagen niet goed geld terug garantie wat zeker niet slecht is, maar een 30 dagen garantie zou beter zijn.
 • Sommige termen kunnen aan het begin van de cursus nog wat moeilijk te begrijpen zijn.
 • De cursus is voornamelijk gericht op de Amerikaanse markt waardoor er niet per se rekening gehouden is met de crypto markt. Echter kan het er wel naar gereflecteerd worden.

De prijs van de day trading masterclass

De prijs van de day trading masterclass is normaal €2172, maar momenteel heeft Kevin een actie lopen waarvoor de day trading masterclass nog slechts €597,97. Dit is dus 72% korting!

Echter heb ik nog beter nieuws voor je, want ik mag jou nog eens €100,- extra korting geven op de cursus waardoor de cursus nu slechts €497,- is. Daarnaast mag je ook een maand lang gratis meekijken naar de live trades die Kevin Timmer doet waar je een hoop van kan leren en je leerproces doet versnellen!

De cursus is voor deze prijs slechts tijdelijk aan de schaffen via deze link. Binnenkort gaat Kevin de prijs van de day trading masterclass weer verhogen dus wees er snel bij!

Garantie

Kevin Timmer staat echt achter de kwaliteit van zijn cursus en bied dan ook 14 dagen niet goed 100% geld terug garantie aan.

Je kan de cursus dus 14 dagen uitproberen en mocht je denken dat het toch niet helemaal jouw ding is dan kan je je geld terugvragen en zal je dit met een aantal werkdagen teruggestort krijgen.

Met deze garantie heb je dus immers niks te verliezen en letterlijk alles te winnen!

14-dagen-garantie

Day trading masterclass reviews en ervaringen van anderen

De day trading masterclass is door vele cursisten goed bevonden. Hieronder zie je dan ook een aantal reviews en ervaringen van anderen.

day trading masterclass review en ervaring van cursisten.
day trading masterclass review en ervaring
Day trading masterclass review en ervaring van cursisten.

Day trading masterclass review eindbeoordeling

De eindbeoordeling van mijn day trading masterclass review en ervaring is dan ook zeer positief. 

De cursus is naar mijn mening een koopje in vergelijking met andere cursussen op gebied van traden in aandelen. De kwaliteit en uitleg van Kevin is gewoon top. Er valt weinig aan vuil te maken.

De community is een leuke omgeving waar de cursisten zeer actief zijn. Door deze mensen ben ik eigenlijk ook zeer gemotiveerd geraakt om resultaten te gaan halen en dat is en dan ook gelukt.

Tevens heb ik ook een paar coachingcalls bijgewoond. Deze zijn erg fijn omdat veel vragen worden beantwoord en hier uitgebreid bij wordt stilgestaan.

Kortom de day trading masterclass is een leerzame cursus waarvan de prijs/kwaliteit verhouding zeer goed is. Deze investering heb ik er inmiddels dan ook al dik uit!

Veel gestelde vragen bij de day trading masterclass – FAQ

Ik heb niet veel tijd is het handig om dan te gaan starten?

Jazeker! Vele andere cursisten hebben een fulltimebaan of zitten nog op school. De cursus is zo ingericht dat het met een aantal uur per week al kunt traden.

Kan ik wat ik leer in de day trading masterclass ook toepassen op andere markten?

De strategieën die geleerd worden zij vooral bestemd voor de Amerikaanse aandelenmarkt. Echter zijn er wel cursisten die ook successen hebben op andere markten.

Welke broker moet ik gebruiken?

In de cursus wordt er langdurig stilgestaan bij verschillende brokers waardoor je een goede keuze voor jezelf kan maken.

Hoeveel kapitaal is er nodig om te starten met daytraden?

Voor verschillende kapitalen zijn verschillende oplossingen. Hier wordt in de day trading masterclass rekening mee gehouden en bij stilgestaan.

Ik heb geen financiële kennis of ervaring. Kan ik dan alsnog beginnen?

Jazeker! De cursus is zo opgebouwd dat je geen enkele kennis of ervaring nodig hebt om je kunnen beginnen. Wanneer je extra steun nodig hebt is dat zeker mogelijk.

Start vandaag nog jouw weg naar financiële onafhankelijkheid door middel van daytrading!

Kevin Timmer is de expert op het gebied van daytrading op de Amerikaanse stockmarket. Hij leert jou van A tot Z hoe jij een succesvolle daytrader kan worden in zijn day trading masterclass cursus. Kevin heeft nu tijdelijk een actie lopen en via de onderstaande knop krijg je nog eens extra korting waardoor je nu slechts €497,- betaalt in plaats van €2172,-. Meld je daarom vandaag nog aan om je korting veilig te stellen!

Ja Ik Wil Geld Verdienen Met Daytraden!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *