Dropshipping producten die ideaal zijn voor je webshop!

Dropshipping producten

Dropshipping producten uitkiezen is vaak erg lastig als je net start met dropshipping. Je weet niet zo goed wat producten zijn die goed verkopen en wat probleem producten zijn.

Dus om je op weg te helpen heb ik een artikel gemaakt waarin ik je vertel welke dropshipping producten erg interessant zijn en welke producten minder interessant zijn voor je dropshipping business.

Daarnaast leg ik ook uit hoe je zelf goede dropshipping producten kunt vinden.

Allereerst zou ik kort toelichten wat dropshipping eigenlijk is.

Wat is dropshipping in het kort?

Dropshipping houdt eigenlijk in dat je producten verkoopt zonder dat je over een eigen voorraad beschikt. Dit is dan ook gelijk het grootste voordeel van dropshipping.

Een dropshipper biedt zijn producten aan via een webshop en/of een platform zoals Bol.com. Wanneer een bezoeker een bestelling plaats krijgt de dropshipper een order binnen. 

Deze order stuurt de dropshipper door naar de leverancier en die verstuurt vervolgens het product rechtstreeks naar de consument. 

Hierdoor heeft een dropshipper nooit eigen voorraad en heeft hij/zij het product zelf nooit in handen gehad.

Door het niet hebben van een voorraad bespaard de dropshipper een hoop kosten en is het een businessmodel waarmee je met weinig geld al kan beginnen.

Wil je meer weten over wat dropshipping precies inhoudt? Bekijk dan mijn artikel genaamd wat is dropshipping?

Wat zijn goede dropshipping producten?

Goede dropshipping producten.

Als dropshipper moet je natuurlijk op zoek gaan naar de beste producten om te kunnen toevoegen aan je webshop. 

Daarom heb ik hieronder alvast een lijstje gemaakt met producten die vaak goed verkopen onder dropshippers.

Horloges en smartwatches

Horloges en smartwatches doen het vaak erg goed. Dit zijn producten die ontzettend veel mensen dragen en een onderdeel is van een outfit.

Met horloges en smartwatches kan je echt een eigen merk maken. Dit zijn producten die op de lang termijn goed kunnen verkopen. 

Doordat je echt een merknaam gaat creëren zijn er hoge marges te verdienen op deze producten. 

Zonnebrillen

Zonnebrillen doen het altijd erg goed net voor en tijdens de zomerperiode. De verkopen van zonnebrillen stijgen dan enorm.

Ook bij zonnebrillen werkt het erg goed om daarmee een eigen merk op te zetten. Hierdoor kan je hoge marges vangen en bouw je een lange termijn business op. 

Zonnebrillen kan je als dropshipper ook erg goed promoten via Instagram door middel van het gebruiken van (micro)influencers.

Fitnessapparatuur

Fitnessapparatuur is een product dat erg veel online wordt verkocht en gaat het in de toekomst alleen maar beter doen.

Steeds meer mensen gaan bewuster leven en meer bewegen. Dit wordt namelijk steeds belangrijker en hier is ook een groeiende trend in te zien. 

Ook op fitnessapparatuur kunnen de marges erg hoog liggen.

Televisies

Een televisie is tegenwoordig een must voor iedereen. Het aantal televisies dat verkocht worden zijn er steeds meer.

Er worden steeds meer soorten producten online bestelt. Je kan het zo gek nog niet bedenken en het wordt online al aangeboden en besteld. 

In de laatste jaren is dat ook gebleken met televisies. Mensen gaan er de deur echt niet meer voor uit. 

Televisies zijn er in heel veel soorten, maten en opties. Hierdoor is het interessant om een dropshipping webshop hiervoor op te zetten.

Je kan uitgroeien als autoriteit in de online tv-webshop niche.

Geluidsinstallaties

Als laatst zijn er de geluidinstallaties. Dit zijn producten waar nog niet zo’n hoge concurrentie op zit. 

Geluidinstallaties kent ook een groeiende trend en een stijgende verkoop. 

Geluidinstallaties worden vaak speciaal verpakt om het netjes bij de klant te kunnen leveren. Om deze reden nemen weinige het op in hun webshop.

Wanneer je een goede leverancier kan vinden die geluidsinstallatie levert dan is het ook waarschijnlijk dat de producten goed verpakt worden, omdat de leverancier gespecialiseerd is zijn product. 

Wat is nou geen goed dropshipping product?

Naast de goede dropshipping producten zijn er ook producten die je beter niet kan gaan dropshippen een voorbeeld hiervan is kleding.

Kleding is een dropshipping product wat ik niet zou aanraden. Dit komt omdat kleding een product is wat met maten werkt en erg smaakgevoelig is. 

Met het dropshippen van kleding kan je veel retourtjes verwachten. Het kledingstuk past niet, ziet niet lekker of is toch niet zo mooi als de persoon dacht.

Wat kleding betreft zijn veel mensen best kieskeurig over wat ze aantrekken. 

Kleding kan je dus beter achterwege laten en producten gaan verkopen waar geen maten bij komen kijken.

Hoe kan je zelf goede dropshipping producten vinden?

Hoe je zelf goede dropshipping producten kan vinden.

Op Aliexpress kan je bijvoorbeeld veel goede producten om te dropshippen. Dit gebeurt dan ook erg veel.

Om zelf goede dropshipping producten te vinden kan je in de zoekbalk “dropship link” intypen en zo zie je producten die een speciale link hebben gekregen voor dropshippers.

Vaak zijn dat producten die goed verkopen. Ook dit kan je nachecken door te kijken naar het aantal bestellingen die zijn gedaan van dat product. Dit kan je vinden op dezelfde pagina. 

Daarnaast kan je ook zoeken op “VIP link”. Hier worden dan producten weergegeven zonder afbeelding, omdat de producten zijn afgeschermd.

Zo’n VIP link wordt meestal aangemaakt voor afnemers die regelmatig die producten afnemen. Zo weet je dus dat het product verkocht wordt alleen weet je nog niet welk product dit is.

Hier kan je achter komen door het aan de leverancier te vragen. De leverancier zou hiervoor open staan om het te vertellen, omdat de leverancier hiermee meer geld kan verdienen als jij als dropshipper het product ook af gaat nemen.

Als laatste optie kan je ook zoeken naar Facebookadvertenties van dropshippers. Zo kan je de advertenties nagaan hoe vaak ze gedeeld worden, geliket en hoe vaak te bekeken zijn. 

Hiermee kan je zien of het een gewild product is. Hier kunnen de reacties en het aantal keer dat het bericht gedeeld is ook erg van invloed op zijn. 

Als het allemaal positief is en het wordt veel bekeken en gedeeld dan kan je overwegen om het product ook op te nemen in je eigen webshop.

Wil jij de perfecte dropshipping producten vinden en je alle vrijheid ervaren met je dropshipping business?

Ik heb je nu in dit artikel verteld wat dropshipping is, wat goede en slechte dropshipping producten zijn en hoe je zelf goede dropshipping producten kunt gaan vinden. 

Je kan nu in principe starten met het toevoegen van producten in je dropshipping webshop.

Echter wanneer je de perfecte dropshipping producten wilt vinden die jouw dropshipping business skyroket brengen en jou ultieme vrijheid gaan geven dan zal de dropshipping academy van Joshua Kaats uitermate geschikt voor je zijn!

Joshua Kaats helpt al duizenden dropshippers om perfecte dropshipping producten te vinden en te kunnen leven van hun dropshipping business.

Als jij nou ook een eigen goed draaiende dropshipping business wil en volledige vrijheid wil kunnen ervaren dan is de dropshipping academy voor jou geschikt!

Ook kan je het GRATIS E-book downloaden waarin Joshua Kaats tips en tricks geeft voor het helpen opstarten van je eigen dropshipping business!

Start vandaag nog jouw succesvolle dropshipping business!

Zet vandaag nog jouw succesvolle dropshipping business op en leer van één van de beste dropshippers in Nederland! Joshua Kaats begeleid jou om een succesvolle dropshipping business op te zetten en te kunnen leven van je eigen dropshipping business!

Ja Ik Wil Mijn Eigen Dropshipping Business Starten!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *