Euroclix betrouwbaar? Vind hier de keiharde feiten en onze ervaring!

Euroclix betrouwbaar?

De vraag van vandaag is “is Euroclix betrouwbaar?”. Wanneer je je deze vraag hebt afgevraagd ben je waarschijnlijk op deze pagina gekomen.

In dit artikel wordt jou uitgelegd of Euroclix betrouwbaar is en of je er gebruik van moet gaan maken.

Je vindt hier alle ins en outs van Euroclix waarmee je op basis van de onderstaande gegevens kan nagaan of Euroclix daadwerkelijk betrouwbaar is.

Wat is Euroclix?

Voordat erin wordt gegaan op de hoofdvraag “is Euroclix betrouwbaar?” zal ik eerst het een en ander over het bedrijf gaan vertellen en wat ze eigenlijk precies doen.

Euroclix is een onderdeel van het Amsterdamse bedrijf iFlavours B.V. dat in september 1999 in opgericht.

Euroclix is een spaarprogramma waarop je clix kunt sparen en kan inruilen voor geld.

Het bedrijf werkt samen met verschillende groten merken zoals Bol.com, Zalando, Booking.com, Wehkamp, Mediamarkt, Thuisbezorgd.nl, Essent, Phillips, Albert Heijn, ANWB, HEMA, Expedia, Douglas en nog veel meer!

Euroclix is momenteel actief in Nederland, Duitsland, België en Frankrijk en in totaal heeft Euroclix al meer dan 500.000 leden. 

Je komt aan clix door andere mensen lid te maken (gratis), door producten te kopen bij je favoriete webshops, contracten af te sluiten, e-mails te lezen, mee doen aan de Euroclix loterijen, op linkjes te klikken, enquêtes in te vullen, eten te bestellen en nog veel meer!

1 clix staat gelijk aan 1,3 cent, maar naarmate je meer spaart wordt de wisselkoers hoger en krijg je meer per clix. Het verkrijgen van deze clix is heel eenvoudig en geld verdienen met Euroclix is een makkelijke manier om online geld te verdienen.

Wanneer je zelf lid wordt of je maakt iemand anders lid ontvang je al gelijk 150 clix (€1,95). 

Daarnaast wordt loyaliteit beloont bij Euroclix. Hoe meer clix jij behoudt en wacht met uitbetaling des te hoger de in wisselkoers wordt!

Is Euroclix betrouwbaar?

Euroclix betrouwbaar?

Nu je weet wat Euroclix precies kunnen we antwoord gaan geven op de vraag of Euroclix betrouwbaar is.

Zoals hierboven vermeld werkt Euroclix met vele topmerken en webshops samen. Dit zijn een van de grotere bedrijven in Nederland en in de Nederlandse e-commerce wereld.

Deze partijen zullen niet zomaar in zee gaan met een onbetrouwbaar bedrijf. Doordat Euroclix beschikt over zulke partners brengt dat veel positieve antwoorden uit verschillende hoeken waaruit blijkt dat Euroclix betrouwbaar is.

Daarnaast zijn er veel reviews te vinden over Euroclix waaruit blijkt dat het bedrijf betrouwbaar is, dat het echt werkt en dat je gewoon uitbetaalt krijgt wanneer je dat wilt.

Euroclix heeft 500.000 leden in Europa. Het bedrijf is gaan uitbreiden naar Frankrijk, Duitsland en België. Dit krijg je niet zomaar voor elkaar. Hier heb je uiteraard een goed lopend bedrijf voor nodig.

Vele oplichters krijgen dit nooit voor elkaar en kunnen maar voor korte duur toeslaan.

Het antwoord op de vraag is dus volmondig ja Euroclix is betrouwbaar!

Hoe verdiend Euroclix geld?

Euroclix verdient geld door de leden iets te laten kopen bij een van de webshops. Euroclix leidt de leden naar de webshops en wanneer iemand besluit wat aan te schaffen krijgt Euroclix daar een commissie voor.

Daarnaast geven ze een deel van de commissie terug aan de leden door clix te geven aan de leden die het een en ander gekocht hebben.

Op deze manier is het een win-win situatie waardoor jij als lid geld kan verdienen en het bedrijf zelf veel geld kan verdienen. Dit is dan ook hun hoofd inkomstenbron.

Daarnaast verdienen ze geld door enquêtes en aanbiedingen te versturen in hun mailinglijst.

Onze ervaring met Euroclix!

Ervaring Euroclix

Zelf hebben wij ook een Euroclix account. Er worden steeds meer clix verdiend met het account door leden aan te brengen en wanneer er wat gekocht moet worden bij bijvoorbeeld een Bol.com. We bestellen dan bij Bol.com via Euroclix waardoor wij clix ontvangen.

We hebben die producten toch nodig dus kunnen we dat het best via Euroclix doen om eigenlijk een soort commissie te vangen op je eigen aankopen.

Je kan het eigenlijk wel zien als een soort affiliate marketing waar je zelf de doelgroep bent en commissies verdiend op je zelf. Hierdoor bespaar je eigenlijk geld.

Wij verdienen ook clix met enquêtes in te vullen en zo nu en dan doen we is mee met de Euroclix loterij genaamd “Luckyclix”.

Uiteraard hebben we ons ook al een keer laten uitbetalen en dit kwam netjes binnen 2 werkdagen op onze rekening.

Meld je GRATIS aan bij Euroclix!

Geld verdienen met Euroclix.

Nu je weet wat Euroclix is, hoe ze te werk gaan, hoe ze geld verdienen en het feit of ze betrouwbaar zijn is er voor jou ook de mogelijkheid om zelf online geld te gaan verdienen met Euroclix.

Via deze speciale link krijg jij bij aanmelding GRATIS 150 clix. 

Het aanmelden bij Euroclix is gratis en geheel vrijblijvend.

Wanneer je je hebt aangemeld zal ik je aanraden om enquêtes in te vullen, want hiermee kan je veel clix verdienen en daarnaast is het verstandig om al je vrienden, familie, klasgenoten, voetbal teamgenoten uit te nodigen om zich aan te melden.

Voor eenieder die jij aanmeldt krijg je 150 clix. Dus stuur je dit naar de klas waar 25 mensen in zitten en 10 mensen melden zich aan dan verdien jij al twee tientjes door het versturen van 1 WhatsAppje.

Meld je dus vandaag nog aan en start vandaag al met online geld verdienen!

Meld je GRATIS aan bij Euroclix en ontvang 150 clix!

Meld je vandaag nog GRATIS en vrijblijvend aan bij Euroclix en verdien gelijk 150 clix (€1,95) en start vandaag al met online geld verdienen via Euroclix!

Ja Ik Wil 150 Clix!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *