Fiverr review 2023: kan je hier echt je werk uitbesteden?

Fiverr review

In dit blog artikel neem ik je mee in een Fiverr review 2023 om je een beeld te geven wat je met Fiverr allemaal kan, waarvoor het is opgezet en of het natuurlijk de moeite waard is om hier als freelancer te werken of om je werk van je bedrijf aan ui te besteden. Lees dus vooral verder!

Wat is Fiverr precies?

Fiverr is een online platform dat freelancers en bedrijven samenbrengt om klussen en projecten te doen. Het platform is opgericht om klanten de mogelijkheid te geven om snel en eenvoudig de juiste freelancers of bedrijven te vinden die hun projecten kunnen voltooien. Fiverr biedt een grote verscheidenheid aan diensten aan, waaronder webdesign, copywriting, video-editing, administratieve taken, logo-ontwerpen, SEO, fotografie, vertalingen, marketing en meer. Er zijn klussen die al vanaf 5 dollar beginnen, waardoor het een betaalbaar platform is voor freelancers en bedrijven. Freelancers kunnen hun portfolio weergeven, hun vaardigheden beschrijven en tarieven instellen. Bedrijven kunnen vrijblijvend contact opnemen met freelancers en een offerte aanvragen voor hun project. Freelancers kunnen ook op freelance-vacatures reageren. Fiverr is een geweldig platform voor zowel freelancers als bedrijven aangezien het een eenvoudige manier biedt om een netwerk van professionals op te bouwen. Het biedt bedrijven de mogelijkheid om snel en efficiënt diensten in te kopen, en het biedt freelancers de mogelijkheid om hun vaardigheden te laten zien en om geld te verdienen. Fiverr biedt ook een klanttevredenheidsgarantie voor klanten die niet tevreden zijn met de aangeboden diensten. Als een klant niet tevreden is met de diensten die hij heeft gekocht, kan hij een geschil indienen bij Fiverr en krijgt hij het aankoopbedrag terug. Kortom, Fiverr is een geweldig platform dat freelancers en bedrijven helpt om gemakkelijk diensten in te kopen en te verkopen. Het is een betaalbaar platform dat een breed scala aan diensten aanbiedt en ook een klanttevredenheidsgarantie biedt.

Waarvoor kan je bij Fiverr terecht?

Fiverr review

Fiverr is een online platform waar freelancers en bedrijven klussen en projecten kunnen doen. Op het platform kun je een breed scala aan diensten vinden, waaronder webdesign, copywriting, video-editing, administratieve taken, logo-ontwerpen, SEO, fotografie, vertalingen, marketing en meer. Webdesign is een van de meest populaire diensten op Fiverr. Het platform biedt een verscheidenheid aan opties voor webdesign, waaronder het ontwerpen van een website, het verbeteren van een bestaande website, het bouwen van een e-commerce website en het ontwerpen van logo’s. De freelancers op Fiverr hebben de vaardigheden en kennis om websites snel en efficiënt te bouwen, waardoor bedrijven hun website snel kunnen lanceren. Copywriting is ook een veelgevraagde dienst op Fiver. Freelancers op het platform hebben de vaardigheden en kennis om content te schrijven voor websites, blogs, artikelen, e-books, e-mails, white papers en meer. Ze kunnen ook bedrijven helpen bij het opzetten van een contentstrategie en het opstellen van contentkalenders, waardoor bedrijven makkelijk content kunnen produceren. Video-editing is ook een populaire dienst op Fiverr. Freelancers op het platform hebben de vaardigheden en kennis om video’s te monteren, te bewerken, te bewerken met audio, te renderen en meer. Ze kunnen bedrijven helpen met het maken van professionele video’s voor online campagnes, social media-berichten, promotievideo’s en meer. Administratieve taken zijn ook een veelgevraagde dienst op Fiverr. Freelancers op het platform hebben de vaardigheden en kennis om administratieve taken uit te voeren, zoals het bijhouden van boekhouding, het plannen van vergaderingen, het toevoegen van klantgegevens, het maken van presentaties en meer. Fiverr is een geweldig platform voor zowel freelancers als bedrijven aangezien het een eenvoudige manier biedt om een netwerk van professionals op te bouwen. Het biedt bedrijven de mogelijkheid om snel en efficiënt diensten in te kopen, en het biedt freelancers de mogelijkheid om hun vaardigheden te laten zien en om geld te verdienen. Fiverr biedt ook een klanttevredenheidsgarantie voor klanten die niet tevreden zijn met de aangeboden diensten.

Voordelen van Fiverr

In deze Fiverr review staan we ook even stil bij de voordelen van het platform. Hieronder vind je een lijst met 10 voordelen van Fiverr:

  1. Betaalbaarheid: Fiverr biedt klussen die al vanaf 5 dollar beginnen, waardoor het een betaalbaar platform is voor freelancers en bedrijven.
  2. Groot aanbod: Fiverr biedt een breed scala aan diensten aan, waardoor bedrijven gemakkelijk de juiste freelancer of bedrijf kunnen vinden om hun projecten te voltooien.
  3. Makkelijk te gebruiken: Fiverr heeft een eenvoudig te gebruiken platform waarmee bedrijven en freelancers gemakkelijk contact kunnen maken en afspraken kunnen maken.
  4. Snelle levering: Fiverr biedt een snelle levering van klussen en projecten, waardoor bedrijven snel projecten kunnen voltooien.
  5. Klanttevredenheidsgarantie: Fiverr biedt een klanttevredenheidsgarantie voor klanten die niet tevreden zijn met de aangeboden diensten.
  6. Portfolio’s: Freelancers kunnen hun portfolio weergeven, waardoor bedrijven gemakkelijk de juiste freelancer kunnen vinden.
  7. Tarieven instellen: Freelancers kunnen tarieven instellen, waardoor bedrijven kunnen kiezen voor de freelancer die het beste bij hun budget past.
  8. Vacaturereacties: Freelancers kunnen op freelance-vacatures reageren, waardoor bedrijven de meest gekwalificeerde freelancers kunnen vinden.
  9. Netwerkbouwen: Fiverr biedt een eenvoudige manier om een netwerk van professionals op te bouwen.
  10. Geld verdienen: Fiverr biedt freelancers de mogelijkheid om geld te verdienen door hun vaardigheden te laten zien en projecten uit te voeren.

In conclusie is Fiverr een geweldig platform voor zowel freelancers als bedrijven aangezien het een eenvoudige manier biedt om een netwerk van professionals op te bouwen. Het biedt bedrijven de mogelijkheid om snel en efficiënt diensten in te kopen, en het biedt freelancers de mogelijkheid om hun vaardigheden te laten zien en om geld te verdienen. Fiverr biedt ook een klanttevredenheidsgarantie voor klanten die niet tevreden zijn met de aangeboden diensten.

Fiverr review 2023!

Verzamel-reviews

Persoonlijk heb ik meerder malen gebruik gemaakt van Fiverr om onder andere logo’s te laten ontwerpen voor ondernemingen en voor het laten uitbesteden van artikelen.

Op het platform zocht ik dan naar een geschikt persoon met kennis op dat gebied en vervolgens stuur ik een bericht met de eisen van het artikel en zij/hij dit voor mij kon schrijven.

Na het bespreken van deze aspecten spreken we een prijs en aflever datum af en een aantal dagen later had ik een goed geschreven artikel die ik kon gebruiken voor een website.

Ik heb hier meerder keren gebruik van gemaakt en vind het erg fijn om via zo’n platform mijn werk ui te besteden aan anderen. Daarnaast kan ik door middel van zo’n platform goed prijzen vergelijken aangezien er veel freelancers actief zijn op het platform en tegen elkaar concurreren. Hierdoor heb ik goede prijs-kwaliteitverhoudingen gehad voor mijn gevraagde werk.

Het platform werkt erg makkelijk en je hebt zo gevonden wat je nodig hebt. De freelancers zijn bereid om je te helpen met je vraagstuk en/of opdracht en breid om mee te denken.

Ik kan altijd de juiste persoon vinden voor de opdrachten die ik heb en kan hier dus goed onderdelen van mijn ondernemingen uitbesteden zodat ik meer tijd over houd voor andere zaken.

Kortom een handig en betrouwbaar platform waarmee eenvoudig werk kan worden besteed tegen een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Fiverr review: mijn ervaring

Zoals hierboven vermeld heb ik meerdere malen werk uitbesteed via het platform en werkt het erg makkelijk.

Freelancers zijn over het algemene erg behulpzaam en willen je helpen om je vraagstuk of opdracht te vervullen tegen een prima prijs.

Ik kijk altijd eerst naar het aantal sterren en eerder gemaakt werk. Vervolgens bekijk ik welke tarieven worden gehanteerd en wat andere voor hetzelfde werk vragen. Ook vraag ik naar welke bronnen ze hebben gebruikt in het geval bij het maken van een artikel en heb ik nooit iemand betrapt op plagiaat, want dat wil absoluut niet zien wanneer ik teksten ui besteden.

Mijn ervaring met het platform is erg positief en heb altijd netjes mijn werk kunnen uit te besteden tegen een goede prijs en hiermee ontzorgt het mij met bepaalde taken en houd ik meer tijd over voor belangrijke zaken in het ondernemen.

Conclusie: raad ik het platform aan?

Fiverr review

In deze Fiverr review ben erg positief over het platform en heb het voor schillende opdrachten gebruikt als het maken van logo’s en voor het laten schrijven van blog artikelen.

Het is me erg goed bevallen en maak er dan ook nog steeds gebruik van. Ik vind het een prettig werkend platform met getalenteerde freelancers als je daarnaar zoekt.

Wanneer je een fijne freelancer hebt kan je daarmee ook een lange termijn relatie mee opbouwen door meerder opdrachten te laten uitvoeren in loop van tijd en steeds meer zaken van je over kan nemen waardoor je zelf meer tijd over hebt voor strategische beslissingen in ondernemingen.

Ik raad het platform dan ook zeker aan wanneer je werk uit handen wil geven zodat je meer tijd over houdt voor belangrijke zaken.

Als tip geef ik mee dat je de reviews mee dient te nemen en dient te vragen naar al eerder gemaakt werk zodat je daar eerst even naar kan kijken. Vervolgens geef je de persoon een eerste opdracht en als dat bevalt kan je een lange termijn relatie starten.

Wees een ondernemer en geen werknemer in je eigen onderneming en besteed je werk uit via Fiverr!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *