Geld verdienen met aandelen in 2022? Dit zijn de beste manieren!

Geld verdienen met aandelen.

Geld verdienen met aandelen in 2022, wie wil dat nou niet? Steeds meer mensen bevinden zich op de beurs om een graantje mee te pakken van de koersstijgingen. Het wordt steeds populairder maar vooral ook makkelijker om er mee te beginnen.

In dit artikel leg ik je uit wat aandelen precies zijn, hoe je geld kan verdienen met aandelen, wat de beste manier is en hoe jij met een eenvoudige methode een rendement kan maken tot wel 20,6%!

Wat zijn aandelen?

Voordat ik in ga op het feit hoe jij geld kan gaan verdienen met aandelen zal ik eerst kort toelichten wat aandelen nou precies zijn.

Een aandeel kan je kopen op de beurs en dit gaat tegenwoordig allemaal online via een broker zoals DEGIRO

Bij aankoop van een aandeel bezit je eigenlijk een waardepapiertje van een bedrijf. Dit wil dus zeggen dan je voor een bepaald percentage mede-eigenaar bent van een bedrijf. 

Doordat jij aandeelhouder bent heb jij ook recht op een stukje van de winst wanneer dit wordt geboekt. Zo kan je voor een bedrijf als Ahold 4% dividend uitbetaald krijgen per jaar en daarnaast kan je nog meeprofiteren van koersstijgingen.

Niet alle aandelen geven dividend uit en deze worden dan vaak ook gezien als groeiaandelen. Dit zijn vrij “nieuwe” aandelen die nog geen winst of slechts weinig winst maken, maar wel veel marktaandeel veroveren. 

Deze bedrijven hebben een enorme potentie om te groeien in waarde en dat zal dan ook terug te zien zijn in de aandelenprijs. Denk bijvoorbeeld aan een Tesla die in 2020 voor het eerst winst wist te maken. Tesla betaald tevens ook geen dividend uit en wordt gezien als een groeiaandeel.

Hoe kan je geld verdienen met aandelen?

Er zijn een hoop verschillende manieren om geld te verdienen met aandelen en de meest voorkomende zal ik hieronder vermelden.

Dividend aandelen

Een veelvoorkomende manier is het hebben van dividend aandelen in de portefeuille. Dit is een vrij defensieve manier van beleggen in aandelen. 

Hierbij koop je enkel en alleen bedrijven die een goed dividend uitbetalen. Dit zijn meestal bedrijven die zeer groot zijn en al lange tijd bestaan. Zij bezitten een groot gedeelte van het marktaandeel en hebben weinig meer te veroveren. 

Vanwege het feit dat zij weinig marktaandeel meer kunnen veroveren keren zij een gedeelte van de winst uit aan aandeelhouders in de vorm van dividend. 

Bedrijven die dividend uitkeren zijn: Ahold, Unilever, Shell, ABN Amro en nog vele anderen.

Geld verdienen met aandelen door dividend

ETF’s

Dit is de defensiefste manier van beleggen van dit rijtje. Een ETF is een tracker van een index en een index is een mandje aandelen. Zo’n mandje kan bestaan uit tientallen tot wel duizendtallen aan aandelen.

Nou kost een index al gauw aardig veel geld en dit zou voor een starter niet mogelijk zijn. Om toch een aandelenmandje in bezit te kunnen hebben voor een laag bedrag zijn er ETF’s bedacht. 

Dit zijn trackers die de index volgen en waarvan de prijs vele malen lager ligt dan de index zelf waardoor het betaalbaar is. Zo heb je al een ETF voor een paar tientjes. 

Het voordeel van een ETF is vooral de toegankelijkheid en de grote spreiding die je in één keer kan aanbrengen aan je portfolio. Een bekende ETF is de VWRL (vanguard all world ETF).

Hier zitten een paar duizend verschillende aandelen in die uit verschillende landen en sectoren komen waardoor je gelijk een hele brede spreiding hebt. Door deze spreiding neemt je risico ook af.   

Selecteren van groeiaandelen

Dit is een vrij agressieve manier om geld te verdienen met aandelen. Je pikt hier namelijk aandelen uit die in de (nabije) toekomst flink kunnen stijgen in waarde. 

Je doelt hiermee dan ook op flinke koersstijgingen en dividend speelt hier eigenlijk geen rol. Hierdoor verdien je dan ook je geld met koersstijgingen. 

Voorbeelden van groeiaandelen zijn Tesla, Nvidia, Microvision en Nio

Geld verdienen met groei aandelen

Geld verdienen met aandelen door actief te handelen

De meest geavanceerde manier is het actief handelen in aandelen. Je kan dan denken aan swing- en/of daytraden. Hiermee koop je aandelen en verkoop je deze dezelfde dag nog in het geval van daytraden. 

In het geval van swing traden houd je je positie enkele dagen of weken aan en verkoop je deze weer. Het voordeel hiervan is dat je goed gebruik maakt van koersschommelingen. Hierdoor behaal je veel meer rendement dan een persoon die het lang vasthoudt.

Makkelijk geld verdienen met aandelen en veel rendement maken tot wel 20,6% per jaar?

De hierboven genoemde manieren om geld te verdienen met aandelen zijn niet allemaal even makkelijk. Je hebt hier namelijk veel kennis voor nodig om er daadwerkelijk leuk geld mee te verdienen.

De manier om te beleggen met ETF’s is het meest eenvoudig waar wel wat kennis voor nodig is, maar het goed te doen is om hier over te leren. Echter zal je gemiddeld niet meer dan tussen de 6-8% per jaar verdienen.

Vandaag de dag is er software waarmee je 20,6% rendement per jaar mee kan verdienen. De gemiddelde belegger verdiend immers 7% per jaar dus dit is een erg groot verschil.

Deze software verteld jou exact door middel van een groene en een roden peil wanneer je het aandeel moet kopen en moet verkopen. Je bent dat aan het traden zonder dat je daar zelf jaren over moet gaan leren om winstgevend te kunnen zijn.

Met deze software kan letterlijk iedereen geld verdienen met aandelen zonder dat je daar enorm veel kennis voor nodig hebt of speciale studies voor moet hebben gedaan.

De trading navigator methode van Harm van Wijk beschikt over deze software. Naast deze software leer je ook nog eens enorm veel over aandelen en de aandelenbeurs waardoor je na het volgen van zijn lessen jezelf wel een expert kan noemen op gebied van geld verdienen met aandelen.

Harm van Wijk heeft al decennialang ervaring met de aandelenbeurs en heeft voor vele verschillende banken gewerkt. Zo heeft bij gewerkt bij BinckBank, ING, Lynx en Abn Amro. Daarnaast heeft hij ook enorm veel verschillende manieren geprobeerd om zoveel mogelijk rendement te behalen op aandelen.

Echter na het volgens van vele studies die hem letterlijk meer dan tienduizenden euro’s hebben gekost heeft hij toch een zelfgemaakte methode moeten maken om tot rendementen te komen van wel 20,6%. 

De methode die hij gebruikt wordt jou geheel geleerd in de trading navigator methode. Hier krijg je toegang tot zijn software, e-boeken, uren aan lesmateriaal, gratis €250,- tegoed om mee te handelen op een exchange en nog veel meer.

Bekijk het GRATIS webinar waarin jij leert hoe jij vandaag nog kan straten met geld verdienen met aandelen!

Geld verdienen met aandelen

Met de enorm vele ervaringen die Harm van Wijk heeft kan hij zichzelf wel een expert noemen op het gebied van geld verdienen met aandelen.

Wanneer jij ook geld wil verdienen met aandelen en niet jarenlang erover wil leren en ook niet veel leergeld wil betalen dan is de trading navigator methode de manier om makkelijk geld te verdienen met aandelen.

Nu geeft Harm van Wijk ook een volledig GRATIS webinar waarin hij zijn methode waarmee hij 20,6% rendement per jaar verdiend volledige van A tot Z aan jou uitlegt.

Na het volgen van deze GRATIS training kan jij vandaag al beginnen met geld verdienen met aandelen!

Lees ook: Trading navigator methode review en ervaring: is dit de beste Nederlands trading in aandelen cursus van 2022?

Waarschuwing: Na het volgen van deze gratis trainging wil je gelijk starten en zal je verbaast zij hoe makkelijk jij geld kan verdienen met aandelen!

Bekijk het GRATIS webinar van Harm van Wijk en leer hoe ook jij geld kan verdienen met aandelen!

Harm van Wijk geeft een GRATIS webinar waar je leert hoe je geld kan verdienen op de aandelenmarkt. Als jij financieel onafhankelijk wil worden ontkom je bijna niet aan beleggen op de aandelenmarkt. Pak dus vandaag nog je kans en vergaar vandaag nog de kennis die jij nodig hebt geheel gratis!

Ja Ik Wil Leren Beleggen!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *