Geld verdienen met Bitcoin? Dit zijn de beste 2 manieren voor beginners!

Geld verdienen met bitcoin.

Geld verdienen met Bitcoin is voor iedereen mogelijk. Zo kan je met een paar tientjes of zelfs met €1,- investeren in Bitcoin. Dit maakt het dus zeer toegankelijk.

Om geld te gaan verdienen met Bitcoin dien je wel wat achtergrondinformatie te weten en dien je ook daadwerkelijk aan de slag te gaan met Bitcoin.

In dit blog artikel ontdek je dan ook de informatie die jij nodig hebt om geld te kunnen gaan verdienen met Bitcoin via je laptop of telefoon!

Wat is Bitcoin?

Bitcoin is een cryptovaluta en een betaalmiddel die bestaat uit 34 cijfers en letters die een code vormen. De coin is ontwikkeld door Satoshi Nakamoto, omdat het vertrouwen in de banken en overheden minder werd aangezien die te veel macht hadden.

De munt is gedecentraliseerd waardoor iedereen even veel macht heeft. Daarnaast kunnen deze niet bijgemaakt worden, omdat er in totaal maar 21 miljoen Bitcoins in omloop kunnen komen.

Doordat er een limiet op zit is er sprake van schaarste. Hierdoor is het interessant als belegging of om in te handelen. Op deze manier kan je dan ook geld verdienen met Bitcoin.

Deze Bitcoins komen vrij doordat computers die mijnen en dit kan je zien als het laten oplossen van berekeningen door computers. Deze berekeningen zorgen ervoor dat de gebruikers transacties kunnen doen.

Als deze transacties worden gedaan via de blockchian wat een soort openbaar virtueel boek is. Iedereen kan de blockchian bekijken en de transacties die gemaakt worden. Bij de transacties zijn geen namen te zien, maar alleen de code van de munt die is gebruikt om een te betalen. Hierdoor zie je niet van wie de coin afkomstig is en kan je dus anonieme transacties doen.

Zo hebben banken en andere instanties niet direct inzicht in jouw transacties en wat jij doet met je geld.

Door de blockchain heeft iedereen er zicht op en kan het door niemand gemanipuleerd worden. Ook het neerhalen van het gehele systeem blijkt onmogelijk doordat alle computers in de blockchain samenwerken.

Waarom kan je geld verdienen met Bitcoin?

Bitcoin is een steeds bekendere investeringsasset geworden. De koers van deze coin verschilt heel erg waardoor je er dus in kan handelen en dus geld kan gaan verdienen met Bitcoin.

De koers kan erg schommelen door bijvoorbeeld het nieuws, eventuele vernieuwde regel en wetgeving, invloed van grote partijen, populariteit enzovoorts.

Bitcoin is zeer bekend en er wordt dagelijks veel verhandeld door veel personen. Dit wil dus zeggen dat er veel handelsvolume is. Er zijn dus veel mensen en partijen die de coin kopen en verkopen.

Hoe kan je geld verdienen met Bitcoin?

Er zijn verschillende manieren waarmee je geld kan verdienen met Bitcoin. De beste mogelijkheden bespreek ik hieronder.

Nou is er eigenlijk ook nog een derde manier en dat is door Bitcoins te mijnen, maar dit is echt voor gevorderden. Hier is dan ook een groot startkapitaal voor nodig om dit serieus aan te pakken.

Mijnen is kort gezegd dat je computers koopt die bepaalde puzzels gaan oplossen in de blockchain waardoor er Bitcoin vrijkomt. In ruil voor het oplossen van deze puzzels ontvang je Bitcoin.

Om terug te komen op de meest toegankelijke manieren om geld te verdienen met Bitcoin zijn er eigenlijk 2 goede manieren. De twee manieren zijn lange termijn investeren en actief handelen. Beide kan je als doen met slechts een paar euro’s.

Lange termijn investeren

Bitcoin is de laatste 10 jaar het hardst gestegen dan welke assetclass dan ook ter wereld. Zo was Bitcoin in 2011 slechts een paar dollar en inmiddels is er al een prijs bereikt van 40.000 dollar per coin. 

Had je in die tijd voor 100 dollar aan Bitcoin dan was je nu een paar miljoen gehad. Zo zie je maar wat de kracht is van crypto!

Het is dus mogelijk om met weinig geld heel veel geld te verdienen als je het maar een lange tijd laat staan en laat groeien.

Dit valt dan ook onder een lange termijn belegging. Je koopt dan eenmalig of een paar keer Bitcoin en dit laat je voor de komende 3, 5 of zelfs 10 jaar staan.

Door deze lange termijnhorizon heeft het geld alle tijd om te groeien en hoef je er verder niks mee te doen.

Investeren in Bitcoin voor de lange termijn is dus echt een passieve inkomstenbron waar je op lange termijn zeer veel profijt van kan hebben.

Tevens kan je als je je Bitcoins op je account laat staan ook beginnen met “staken”. Dit houdt eigenlijk in dat wanneer jij de Bitcoins op je account laat staan er een soort rente over krijgt in de vorm van Bitcoin. Op deze manier kan je positie in Bitcoin groeien!

Geld verdienen met Bitcoin.

Actief handelen in Bitcoin

Naast het lange termijn investeren kan je ook geld verdienen met Bitcoin door er actief in te gaan handelen.

Je koopt dan op een laag punt en verkoopt op een hoog punt.

Er zijn verschillende manieren om dit te doen. Zo kan je namelijk gaan daytraden of swingtraden.

Het verschil zit hem hier in het feit dat je bij daytraden de gehele dag gaat traden en de posities ook sluit wanneer je gaat stoppen terwijl je bij swingtrading je een posities een paar dagen of weken vasthoudt en het dan pas verkoopt.

Zo ben je bij daytraden actiever als bij swingtrading. Beide hebben voor- en nadelen, maar beide zijn zeer goede manieren om geld te verdienen met Bitcoin.

Dit handelen kan je doen via een exchange als Binance of Bitvavo. Hier kan je met verschillende charts de koersen bijhouden. Wanneer je deze chart kan aflezen kan je hierop beslissingen nemen en je koop- en verkooppunten gaan bepalen.

Door dit structureel te gaan doen kan je vele winsten maken die in totaal heel veel geld kunnen vormen. Daarnaast kan je met die winsten weer extra Bitcoin kopen zodat het geld nog sneller gaat groeien.

Bekende crypto miljonair in Nederland

Livaneli is een bekende crypto miljonair in Nederland. Hij is begonnen met €100, omdat zijn omgeving zei dat hij hiermee geen miljoen kon maken.

Echter bewees hij het tegendeel en daar hielt het niet op. Hij ging steeds verder en hieronder zie je nog een bekende video van hem bij Vice.

Er zijn nog veel meer Bitcoin/crypto miljonairs in Nederland, maar aangezien het feit dat Bitcoin anoniem is valt het niet zo te achter halen wie dat allemaal zijn.

Echter zullen de meeste hier ook niet voor uitkomen, omdat ze ook anoniem willen blijven in verband met veiligheid en privacy.

Voordelen en nadelen van handelen in Bitcoin

Het beleggen en handelen in Bitcoin kent een aantal voordelen en nadelen. Deze heb ik dan ook hieronder even voor je op een rijtje gezet.

Voordelen

  • Je hebt weinig startkapitaal nodig om te kunnen starten. Je kan zelfs vanaf €1,- beginnen.
  • Je kan er heel veel geld meer verdienen in zowel korte als lange periode zonder veel geld in te zetten.
  • Het kan je een leven vol vrijheid geven wanneer je er succesvol in handelt.
  • Het beschermt je vermogen tegen inflatie.
  • Bitcoin wordt steeds populairder.
  • Extra diversificatie van je portfolio.
  • De macht is decentraal verdeeld en er is geen derde partij die de macht heeft.

Nadelen

  • De prijs fluctueert heel sterk waardoor het in je voordeel of nadeel kan werken.
  • Deze fluctuaties kunnen wat doen met je emoties en daar moet je wel tegen kunnen.

Op welke netwerken/exchanges kan je geld verdienen met Bitcoin?

Er zijn verschillende platformen waar je Bitcoin en andere crypto kan kopen. Hieronder leg ik de 3 bekendste platformen uit.

Bitvavo

Bitvavo exchange.

Dit platform is de gebruiksvriendelijkste van de drie. Bitvavo is een crypto exchange die 50 verschillende cryptovaluta’s aanbiedt.

Je betaalt hier maximaal 0,25% handelskosten en is één van de goedkoopste.

Dit platform is geschikt voor zowel beginners als voor ervaren handelaars. Zo heb je overzichtelijk inzicht in de prijzen van de crypto en kan je deze eenvoudig aankopen.

Ook is er een geavanceerd interface voor de gevorderde traders waar je de markt exact kan volgen.

Het is hier mogelijk om via IDeal, Bancontact, Creditcard en nog meer mogelijkheden om geld te storten. Daarnaast heb je een eigen beveiligde wallet op je account en is het niet per se nodig om een andere wallet te hebben

Bitvavo heeft momenteel een leuke actie en als jij je via de onderstaande knop aanmeldt betaal je over de eerste €1000,- geen transactiekosten!

Binance

Binance exchange.

Een ander bekend platform is Binance waar het grootse aanbod is van cryptomunten die je kunt kopen en op kan slaan in je eigen veilige Binance wallet.

Deze munten kunnen worden aangeschaft met IDeal, creditcard en andere mogelijkheden.

Dit wereldwijd bekende platform is wat meer geschikt voor de wat ervaren handelaren. Daarnaast is de klantenservice en de ondersteuning erg matig en dat is al tijden zo. 

De handelskosten voor dit platform zijn zo’n 0,10% en daarnaast zijn er opnamekosten aanwezig wanneer je geld wil terugstorten. Dit is echter afhankelijk van welke munten je verkoopt.

Dit is echter niet het geval bij Bitvavo. Dit is daar gratis.

Lijkt Binance jou het beste platform? Klik dan op de knop hieronder om direct te starten!

Litebit

Litebit.

Het laatste platform is Litebit en hier zijn 53 cryptomunten te verhandelen. Het platform kent veel gebruikers en is verkozen tot beste crypto broker van 2019 en 2020. 

Bij het kopen van cryptovaluta kan je deze veilig opslaan in de online wallet van Litebit.

De klantenservice is hier net als Bitvavo erg goed en er wordt veel hulp verleend als je vragen en/of problemen hebt.

Het platform is ook zeer gebruiksvriendelijk en het is dus niet ingewikkeld om geld te storten. De aankopen kan je doen via IDeal, creditcard en er zijn nog andere mogelijkheden.

Dit platform is echter wel het duurste van alle drie. Zij rekenen 1% transactiekosten voor Bitcoin en 2-5% voor altcoins. 

Ook zijn er nog kleine bedragen aan verbonden om geld te storten en op te nemen. Voor IDeal is dat 0,25 cent.

Alle drie de brokers zijn goede en betrouwbare brokers, maar ze verschillen allemaal wel wat van elkaar. Als je wil starten met crypto en geld wil gaan verdienen met Bitcoin zou ik je aanraden om 1 van de drie te kiezen en daarmee je crypto te gaan kopen. 

Zelf beschik ik over een Bitvavo en een Litebit account. Het is overigens gratis om een account aan te maken bij deze drie brokers.

Bitcoins veilig opslaan

Als laatst is het ook nog wel handig om te weten hoe je je Bitcoin veilig kan opslaan. Zo zijn er tal van manieren waarmee je je crypto kan opslaan, maar die zijn hier allemaal even goed of even veilig. 

Ik hou het hier even bij twee opties die het meest gebruikt worden.

Online wallet 

Allereerst heb je de online wallet die je hebt bij alle drie de besproken brokers. 

Uiteraard zijn deze veilig en kan je je account extra beveiligen door een 2-staps verificatie te gebruiken. Dit raad ik je dan ook ten alle tijden aan om te gebruiken.

Het voordeel van een online wallet is dat je gebruik kan maken van staking (tenminste bij de bovenstaande genoemde brokers). Dit houdt in dat je als het ware rente ontvangt op je crypto spaarrekening. Deze rente wordt dan ook uitbetaald in cryptovaluta.

Een nadeel van een online wallet is dat je account gehackt kan worden, maar met 2-staps verificatie is dat vrij moeilijk. Daarnaast is er ook een zeer kleine kans aanwezig dat het platform zelf wordt gehackt of storingen krijgt waardoor je munten kunnen verdwijnen.

Deze kansen zijn echter zeer klein en het zal dus ook niet gauw gebeuren. 

Gebruik maken van een online wallet is prima te doen voor het geval je met kleine bedragen speelt als een paar honderd euro.

Hardware wallet

Daarnaast heb je nog een hardware wallet. Dit kan bijvoorbeeld een soort USB-stick zijn waar je je eigen crypto op kan zetten.

Dit zorgt ervoor dat je crypto enorm veilig staat op je hardware wallet en het niet gehackt kan worden. Echter kom je dan niet in aanmerking voor staking aangezien het niet meer op de account van de broker/exchange staat.

Een veel gebruikte en betrouwbare ledger is de “Ledger Nano S”. Deze kan je eenvoudig aansluiten op je computer en vervolgens kan je daar je crypto naartoe verplaatsen.

Om de wallet in de ledger te kunnen openen dient er nog een wachtwoord ingevuld te worden ter beveiliging. Dus wanneer iemand anders je ledger heeft kan hij niet gelijk bij jouw crypto komen.

Daarnaast kan je je ledger ook verliezen en hier is dan ook nog 1 laatste redmiddel voor. Zo krijg je 1 unieke code die je weer bij een nieuwe ledger kan invullen en vervolgens komt jouw crypto op de nieuwe ledger te staan.

Mocht je willen investeren in crypto met weinig geld dan is een online wallet prima te doen en wanneer je serieus wilt beginnen en echt geen risico wil lopen dan is een ledger aan te raden.

Start vandaag nog met geld te verdienen met Bitcoin met dit GRATIS webinar!

Alles over crypto gratis webinar.

Iedereen kan geld verdienen met Bitcoin alleen dien je wel over de vaardigheden en informatie te beschikken waarmee je het mogelijk kan maken.

Patrick Suiker en Derek Westra hebben hierom een GRATIS webinar gemaakt waarin ze jou leren hoe jij geld kan gaan verdienen met Bitcoin en andere cryptocurrencies.

Zij hebben de weg al bewandeld en zijn veel gevallen en opgestaan. De kennis die zij hebben opgedaan willen ze nu aan andere leren zodat jij niet de fouten gaat maken die zij gemaakt hebben.

Zo hebben zij in een uur €10.000,- verdiend, maar zijn ze ook zo weer €50.000,- verloren door een hack.

In het GRATIS webinar die zij geven vertellen ze je exact hoe jij geld kan gaan verdienen met crypto en hoe jij hiermee financiële vrijheid kan behalen.

Daarnaast onthullen ze ook nog een cryptoparel die 100x in waarde over de kop kan gaan. Hier hebben zij duizenden uren aan onderzoek voor moeten doen en dat geven ze nu gratis prijs!

Begin daarom vandaag nog jouw weg naar financiële onafhankelijkheid door het volgen van dit GRATIS webinar van Patrick Suiker en Derek Westra!

Waarschuwing: Na het volgen van dit Webinar wil je waarschijnlijk niks liever dan je geld te gaan verdienen met crypto!

Start vandaag nog jouw weg naar financiële onafhankelijkheid door crypto!

Patrick Suiker en Derek Westra van allesovercrypto.nl bieden een GRATIS webinar aan waarin ze jou alles vertellen over hoe jij vandaag nog geld kan verdienen met crypto! Daarnaast maken ze coins bekend die 100 keer over de kop kunnen gaan in prijs. Ook krijgen bij het webinar 10 mensen de kans op de crypto masterclass aan te schaffen voor €997,- i.p.v. €1997. Je claimt hier dus €1000,- korting! Ontdek dus vandaag nog jou weg naar financiële vrijheid door middel van crypto!

Ja Ik Wil Geld Verdienen Met Crypto!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *