Geld verdienen met Bol.com? Dit zijn de 2 beste manieren!

Geld verdienen met Bol.com.

Geld verdienen met Bol.com is een steeds toegankelijkere methode om online geld te verdienen. 

Via Bol.com kan je op meerdere manieren geld verdienen. Wanneer je op deze pagina bent beland ben je waarschijnlijk benieuwd naar die manieren om online geld te verdienen met Bol.com.

In dit artikel vind je de 2 manieren waarmee jij geld kan gaan verdienen op Bol.com. Lees dus vooral verder als jij jouw eigen online business wil opstarten door middel van het gebruik van het Bol.com platform.

Wat is het Bol.com platform precies?

Voordat ik in ga op geld verdienen met Bol.com vertel ik eerst het een en ander over het platform om een goed inzicht te krijgen over het platform.

Bol.com is in 1999 opgericht en is momenteel het grootse e-commerce platform van heel Nederland. Het hoofdkantoor is te vinden in de stad Utrecht.

Het platform beschikt over miljoenen verschillende producten in duizenden verschillende categorieën. Oftewel bijna alles wat je kan verzinnen biedt het bedrijf aan op het platform.

Bol.com biedt niet alleen zelf producent aan, maar beschikken ook over verkooppartners die producten verkopen op het platform (zie methode 2).

Dit zijn ondernemers die soms beschikken over een eigen webshop en de producten vervolgens aanbieden op het platform om meer verkopen te realiseren. Je kan ook producten verkopen op het platform zonder een eigen webshop.

Zij maken gebruik van het bekendste e-commerce platform van Nederland en dus van hun naamsbekendheid. Daarnaast krijgt het platform dagelijks duizenden bezoekers waar een verkopers op Bol.com gebruik van kan maken.

Ook biedt bol zelf producten aan en die zijn te herkennen aan de tekst boven het winkelmandje logo namelijk “verkoop door bol.com”. 

Daarnaast heeft het platform ook een affiliate partner programma waar affiliates zich voor kunnen aanmelden.

Zij promoten dan producten op hun eigen website of via advertenties en wanneer een persoon een aankoop doet bij Bol.com dan krijgt de affiliate daar een commissie voor.

Affiliate zijn van Bol.com is een van de makkelijkste manieren om affiliate commissies te verdienen. Het platform is namelijk bekend bij elke Nederlander en vrijwel iedereen zou er wel iets willen kopen als jij ze als affiliate daarnaartoe stuurt (zie methode 1).

Geld verdienen met Bol.com.

Geld verdienen met Bol.com: De twee methodes!

Hierboven heb ik je heel kort kennis laten maken met de twee methodes. Echter zal ik hieronder je concreet uitleggen hoe je geld kan verdienen met Bol.com

Hier zijn namelijk twee manieren voor en dat zijn:

Start met affiliate marketing via Bol.com (partnerprogramma)

De eerste methode is het aanmelden voor het affiliate partnerprogramma van Bol.com. Hier kan je tegen commissiebasis producten promoten van het platform.

Wat is affiliate marketing?

Affiliate marketing houdt eigenlijk in dat je producten promoot van andere bedrijven en wanneer jij een sale genereert met jouw persoonlijke affiliate link dan krijg je daar een commissie voor.

Een affiliate link is een link met daarin jouw persoonlijke code waaraan het affiliate netwerk, in dit geval Bol.com, kan zien van welke affiliate de sale afkomstig is. Op die manier kan erbij gehouden worden wie hoeveel sales maakt en wie er uitbetaalt moet worden.

Hoe start je met geld verdienen met Bol.com door middel van affiliate marketing?

Allereerst dien je te beschikken over een eigen website om deel te kunnen nemen van het affiliate programma van Bol.com. Daarnaast is het maken van een affiliate marketing website de goedkoopste manier om affiliate marketing toe te passen.

Maar hoe maak je nou zo’n website? Met de stappen bouw jij een succesvolle website!

Kies een niche

Allereerst dient er een niche gekozen te worden. In welke niche wil jij werkzaam zijn en waar heb je al enkele feeling mee?

Door een niche te kiezen waar jij in je vrije tijd ook tijd aan spendeert worden de werkzaamheden makkelijker en leuker om er mee bezig te zijn.

Door een niche te kiezen waar jij al enige feeling mee hebt en affiniteit gaat de rest van de stappen je gemakkelijk af.

Meld je aan bij het Bol.com affiliate partnerprogramma

Om geld te verdienen met Bol.com is het natuurlijk verstandig om je aan te melden voor het affiliate partnerprogramma van Bol.com.

Wanneer je je hebt aangemeld voor het programma dan kan je gaan starten met het generen van je eigen affiliate link.

Met deze link kan jij de producten promoten en daadwerkelijk geld gaan verdienen.

Naast Bol.com kan je ook gebruik maken van andere affiliate netwerken namelijk: Paypro, Daisycon en Tradetracker. Hier zitten waarschijnlijk ook producten bij die in je niche passen om te gaan promoten. 

Het is overigens ook bij de hierboven genoemde affiliate netwerken gratis om je daarvoor aan te melden.

Digitale marketing.
Schaf een domeinnaam en webhosting aan

Na je aangemeld te hebben bij de affiliate netwerken is het noodzakelijk om een domeinnaam en webhosting aan te schaffen.

Hiermee kan je vervolgens een eigen affiliate marketing website maken en de producten promoten.

Een domeinnaam en webhosting kan je makkelijk en goedkoop aanschaffen bij Neostrada. Zij bieden daarnaast een snelle klantenservice en krijg je bij aanschaf een gratis SSL-certificaat.

Hiermee kan je website van http naar https en dat maakt je website veilig voor jou en je bezoekers.

Schaf een domeinnaam aan die goed past bij de niche die je gekozen hebt en die dus al wat verteld over de website.

Bouw je website

Om je website te bouwen raad ik je aan om de plug-in Elementor te installeren.

Dit is een gratis pagebuilder waarmee je veel verschillende opties aan je website kan toevoegen.

Hiermee kan gemakkelijk een professionele en mooie website in elkaar zetten.

Je kan er ook voor kiezen om gehele websites over te nemen waar je vervolgens allen de tekst maar hoeft aan te passen en je hebt al een website staan.

Om een goede website te maken raad ik je aan om deze video van Ferdy Korpershoek te bekijken. Hij laat hierin precies zien hoe Elementor werkt en zet binnen 2 uur een hele professionele website neer. 

Zelf kan je met een uurtje al een mooie website maken.

Begin met het plaatsen van artikelen

Nu je website staat is het de bedoeling om content te gaan plaatsen op de website waarmee jij de affiliate producten kunt gaan pormoten en bezoekers naar je website kan gaan krijgen.

Dit kan je het best gaan doen door te gaan bloggen over onderwerpen die met jouw affiliate product(en) te maken heeft.

Door te bloggen trek je gratis bezoekers uit Google en ga je dus traffic krijgen naar je website.

Voordat je gaat bloggen dien je eerst zoekwoorden te gaan vinden waar mensen daadwerkelijk op zoeken in de zoekmachine van Google.

Deze zoekwoorden kan je eenvoudig vinden door zoekwoorden onderzoek te doen.

Je maakt dan gebruik van een tool zoals Ubersuggest en hier kan je zoekwoorden in kwijt waar je vervolgens ziet hoe vaak erop wordt gezocht en hoeveel concurrentie hierop zit.

Eenmaal een prima zoekwoord gevonden te hebben ga je beginnen met het schrijven van een blog. Je geeft dan antwoord op vragen die met jouw zoekwoord te maken hebben.

Hiermee bied je de mensen eerst waarde aan en dat is noodzakelijk. Hoe meer waarde je geeft hoe meer waarde je terugkrijgt. 

Dus door eerst waarde te gaan geven aan je bezoekers kan je daarna waarde gaan vragen en dus terugkrijgen.

Kleed de blog nog wat aan met rechten vrije foto’s van Pixabay en je bent klaar om je eerste artikel te posten.

Maken van content.
Promoot jouw affiliate product in het artikel met je affiliate link

Doordat je in het artikel eerst waarde hebt gegeven aan je bezoekers ga je onderin het blog artikel je lezers aansporen tot het overgaan van een aankoop van één van de affiliate producten.

Deze producten lossen immers het probleem op die jouw lezers hebben.

Je schrijft onderaan je blog een kort stukje waarin je verwijst naar je affiliate product en welk probleem het voor hen oplost.

Vervolgens kan je met Elementor nog een mooie call to action button bij plaatsen waardoor je bezoekers nog sneller op je affiliate link zullen klikken en een aanbod gaan bekijken.

Direct starten met affiliate marketing?

Hierboven heb ik met jou een totaal stappenplan gedeeld hoe je geld kan gaan verdienen met Bol.com door middel van affiliate marketing.

Je kan hier vandaag al mee aan de slag gaan en je eerste commissies gaan binnen scoren.

Echter zal je nog wel het een en ander zelf uit moeten zoeken over hoe je nou precies je website op zet en hoe je nou precies je producten kan gaan promoten.

Om te voorkomen dat je ergens tegen aan gaat lopen raad ik je aan om de affiliate marketing revolutie van Jacko Meijaard is te gaan bekijken.

Hierin laat hij stap voor stap zien hoe je kan starten met affiliate marketing en hoe je een winstgevende affiliate website maakt die op automatische piloot geld voor jou gaat genereren.

In de affiliate marketing revolutie deelt Jacko zijn kennis waarmee jij €250,- per dag kan gaan verdienen met je affiliate marketing business.

Jacko verdiend inmiddels al duizenden euro’s per dag met zijn affiliate websites. Zeker een man waar je van leren. Hij heeft immers ook al meer dan 10 jaar ervaring in het vak.

Start met verkopen via Bol.com

De tweede methode om geld te verdienen met Bol.com is het starten van je eigen e-commerce business. 

Je gaat zelf producten verkopen op het platform en gaat dus letterlijk spullen verhandelen.

Hierbij maak je dus wel gebruik van eigen producten wat bij affiliate marketing niet het geval is.

Hoe start je met verkopen via Bol.com?

Hieronder heb ik een volledig stappenplan gemaakt hoe jij kan gaan starten met verkopen via Bol.com.

Schrijf je in bij KVK

Voordat je een verkoopaccount kan aanmaken bij bol dien je te beschikken over een KVK-nummer. Om deze reden raad ik je aan om allereerst een KVK-nummer verkrijgen.

Zie op de KVK-website hoe je daar aan komt.

Zoek producten die je wilt gaan verkopen 

Eenmaal een account te hebben aangemaakt bij het verkoopprogramma van Bol.com dan kan je gaan beginnen met het zoeken naar winstgevende producten.

Deze producten kan je vinden op Aliexpress en Alibaba. Hier zijn de prijzen een stuk lager dan in Nederland waardoor je exact dezelfde producten voor een meervoud kan verkopen op Bol.com.

Bekijk het filmpje hieronder om te ontdekken hoe je goede producten kan vinden om te verkopen op het platform.

Vind een goede leverancier en doe een kleine aankoop

Wanneer je door middel van het filmpje hierboven goede producten hebt gevonden om te verkopen dan kan je gaan zoeken naar een leverancier die jou de producten kan leveren.

In het filmpje hieronder leer je hoe je een goede leverancier kan vinden. Echter is dit wel een dropshipping filmpje, maar het kan heel goed worden toegepast om te verkopen op Bol.com.

Als je een goede leverancier hebt gekozen is het verstandig om te vragen voor een sample of om een kleine bestelling te doen om het product te testen op kwaliteit enzovoorts.

Maak een advertentie

Als je een goed product en een goede leverancier hebt gevonden dan kan je je producten aan gaan bieden op het platform.

Je dient te beschikken over goede foto’s, een pakkende titel, een product omschrijving en je dient specificaties toe te voegen.

Maak zo’n 6-8 duidelijke foto’s van het product en zet de afmetingen erin.

Om een goede titel te maken is het verstandig om zoveel mogelijk informatie in de titel te plaatsen. Op deze manier trek je de aandacht van de lezer.

Wat betreft de product omschrijving raad ik je aan om een zo uitgebreid mogelijke productomschrijving te maken. Vermeld alles over het product, de voordelen, afmetingen, welke probleem het oplost enzovoorts. Voeg ook eventuele product specificaties toe.

Voor meer tips over het verkopen via Bol.com bekijk dan mijn artikel genaamd verkopen via Bol.com tips: deze tips zorgen voor bizarre resultaten!

Direct starten met verkopen via Bol.com?

Hierboven heb ik je een stappenplan gegeven waarmee jij je eigen online business kan opzetten en kan gaan verkopen via Bol.com.

Wil jij nou dat alles stap voor stap wordt voorgekauwd en dat je al je concurrentie kan gaan verslaan op het platform? Bekijk dan de GRATIS videotraining van Jia Ruan!

Jia verdiend al duizenden euro’s per dag met het verkopen via bol, maar nu wil hij het ook andere leren en laten zien dat iedereen kan leven van het internet.

Hij neemt je letterlijk van A tot Z mee naar het bouwen van je eigen online business!

Schrijf je dus vooral in voor de gratis training je hebt immer niks te verliezen en alles te winnen!

Start vandaag nog met geld verdienen met Bol.com!

Geld verdienen met bol.

In dit artikel heb je uitgelegd hoe je geld kan verdienen met Bol.com. 

Je kan dus vandaag al aan de slag gaan met geld verdienen met Bol.com en je eerste stappen zetten om te kunnen leven van het internet.

Ik raad je aan om beide trainingen te bekijken en vervolgens een keuze te maken met welke manier je geld wil gaan verdienen met Bol.com.

Na het starten van een business zal je leven nooit meer hetzelfde zijn!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *