Geld verdienen met een website vanuit je luie stoel? Dit is de beste manier!

Geld verdienen met een websiteHoe kan je geld verdienen met een website? Deze vraag komt vaak voorbij, maar wat is nou de beste manier?

In dit artikel wordt er antwoord gegeven op deze vraag en om deze reden ben je waarschijnlijk ook op deze pagina terecht gekomen.

De beste manier om geld te verdienen met een website wordt in dit artikel exact stap voor stap vertelt dus lees vooral verder om er meer over te weten en hoe je vandaag zelf al kan starten!

Waarom zou je geld willen verdienen met een website?

Vele mensen willen geld verdienen via het internet en één van die manieren is via je eigen website, maar waarom zou je dit willen?

Geld verdienen met een website kan ervoor zorgen dat je enorm veel vrijheid kan gaan ervaren.

Je zou bij een goed inkomen niet meer voor een baas hoeven werken en daarnaast is een locatie ook niet meer een vereiste als je online geld wilt verdienen.

Het enige wat je nodig hebt is een laptop met een goede internetverbinding. Om deze reden kan je dus locatieonafhankelijk werken wat enorm kan bijdragen aan een gevoel van vrijheid. Daarnaast zijn de opstartkosten van deze eigen business heel goedkoop, omdat het online is. 

Een ander bijkomend voordeel is dat er met relatief weinig werk veel geld verdiend kan worden via het internet. Zolang je ervoor zorgt dat het internet voor jou werkt en dat kan door middel van een eigen website.

Wanneer je een eigen website online hebt kan het internet voor jou werken. Het internet kent geen pauzes en is 24/7 toegankelijk voor vrijwel iedereen.

Mensen kunnen op jouw website komen en een product kopen zonder dat jij aan het werk bent. Je kunt dus via het internet een passief inkomen verdienen en je hoeft er niet per se veel werk in te stoppen! 

Geld verdienen met een website: de #1 methode

Bugs Bunny Money GIF by Looney Tunes - Find & Share on GIPHY

Iedereen kan starten met geld verdienen met een eigen website met deze manier. Je hebt een startkapitaal nodig van een paar tientjes, omdat je geen eigen producten nodig, geen producten op de post hoeft te sturen, geen klantenservice hoeft te doen enzovoorts.

Dit businessmodel genaamd affiliate marketing is een van de makkelijkste businessmodellen om online geld te verdienen.

Wat is affiliate marketing?

Affiliate marketing is het promoten van producten van andere bedrijven. Hierdoor heb je dus geen eigen voorraad nodig en de klantenservice blijft voor het bedrijf zelf.

Wanneer je een product wilt promoten krijg je daar een affiliate link van en wanneer iemand via jouw link (die waarschijnlijk op je website staat) iets koopt ontvang je daar een commissie voor. 

In een affiliate link zit een persoonlijke en dus een unieke code. Hierdoor kan een affiliate netwerk zien van welke affiliate de verkoop afkomstig is. 

Er zijn vele verschillende affiliate netwerken waar je je als affiliate kan aanmelden om producten te promoten en de commissies je kan verdienen met product kunnen ook erg verschillen. Zo kan het zelfs oplopen tot 60% commissie van de verkooprijs zonder dat je ook maar één product hebt ingekocht, verstuurd of de klant hebt moeten spreken!

Hoe start je met affiliate marketting? De 7 stappen die je moet nemen!

Starten met affiliate marketing is niet zo moeilijk, maar toch is alles hieronder even op een rijtje gezet.

Met het hieronder genoemde stappenplan kan je vandaag al beginnen met affiliate marketing en bouwen aan je affiliate business waarmee je online geld kan gaan verdienen.

Vandaag ga je dus de eerste stappen zetten naar een online passief inkomen!

Meld je aan bij affiliate marketing netwerken

Stap 1 is het aanmelden bij affiliate netwerken, want voordat je producten kunt gaan promoten dien je je aan te melden bij affiliate netwerken.

Het aanmelden bij deze netwerken is gratis en vervolgens kan je kiezen uit honderden producten die je wilt gaan promoten. 

Affiliate netwerken waarbij je je aan kan melden zijn: Paypro, Daisycon, Tradetracker, Bol.com en Wehkamp.

Elk affiliate netwerk kent zijn eigen categorieën dus neem vooral overal even een kijkje hoe het eruit ziet en vervolgens kan gaan bepalen waar je mee wilt starten.

Affiliate marketing

Kies een niche

Nu je weet welke producent je allemaal kan promoten kan je je een niche kiezen waar je je website over wilt gaan bouwen.

Je kan vrijwel elk product promoten wat je maar kan bedenken. Kies dus producten waar je zelf ook blij van wordt en waar je al enige feeling mee hebt. 

Hierdoor maakt het werken met die producten het veel leuker en zal je ook sneller resultaten gaan behalen. Kies dus een niche waar je al wat affiniteit mee hebt.

Schaf een domeinnaam en webhosting aan

Om producten te kunnen gaan promoten en geld te kunnen gaan verdienen met een website is het van belang om een domeinnaam en een webhosting aan te schaffen.

Kies een domeinnaam die past bij je gekozen niche. Heb je bijvoorbeeld een niche gekozen over buikspieroefeningen dan kan je een domeinnaam kiezen zoals “buikspieroefiningen.nl”.

Daarnaast is het aan te raden om een .nl of .com domeinnaam aan te schaffen, want dat is gewoon een stuk professioneler.

Voor het aanschaffen van een webhosting kan er gewoon gekozen worden voor het starterspakket, want aan het begin heb je nog niet zoveel nodig.

Een goedkope domeinnaam en webhosting kan je kopen bij Neostrada. Ook krijg je hier een gratis SSL-certificaat waarmee je website van http naar https kan gaan. Dit maakt je website veilig en dat is ook zo fijn voor je bezoekers. Daarnaast is de klantenservice van Neostrada erg vriendelijk en reageert snel.

Bouw je website

Dit gedeelte klinkt misschien moeilijk, maar dat is het zeker niet. Een website maken was vroeger een hele klus en kon je honderden euro’s kosten, maar tegenwoordig is dat allemaal niet meer nodig.

Je kan gratis met de plug-in Elementor een website in elkaar bouwen die er professioneel en mooi uitziet.

Elementor is een gratis pagebuilder, waarmee een website geheel naar eigen wens kan inrichten. 

Mocht je zelf daar geen zin in hebben kan je ervoor kiezen om gehele templates gratis te importeren.

Je importeert dan een website die al helemaal af is waar je vervolgens alleen maar de tekst hoeft aan te passen naar wat betrekking heeft tot de website die jij wilt en je niche.

Hieronder is een filmpje van Ferdy korpershoek te zien waarin hij je in 2 uurtjes meeneemt met het maken van een Elementor website van 0 naar een professionele en mooie website. 

Ga op zoek naar zoekwoorden en schrijf er een artikel over 

Eenmaal een website opgebouwd te hebben kan je gaan starten met het creëren van content. Je website hoeft er echt nog niet prachtig uit te zien een standaard websiteje met wat tekst erop waar de website overgaat is al voldoende om te straten.

Bij de affiliate netwerken kan je producten kiezen die passen bij jouw gekozen niche. Wanneer je een product of meerder producten hebt gevonden die je wilt gaan promoten kan je daar een artikel over schrijven.

Stel dat je bijvoorbeeld een sportschoen promoot. Dan ga je naar Ubersuggest, Answerthepublic of Semrush en ga je daar opzoek naar zoekwoorden.

Met deze tools kan je zien hoe vaak er op een zoekwoord wordt gezocht en hoe de concurrentie is op die zoektermen.

Met het bovenstaande voorbeeld kan je bijvoorbeeld intypen “schoenen”. Hier zal veel op gezocht worden, maar er zit ook ontzettend veel concurrentie op en daarnaast is “schoenen” niet echt een relevant zoekwoord. 

Wanneer je intypt “sportschoen” dan wordt het al een stuk specifieker en zal je zien dat de concurrentie afneemt en het dus een doelgerichtere zoekterm is.

Maar typ je nou in “zwarte sportschoen voor mannen” dan is het al heel specifiek en is de concurrentie een heel stuk minder dan bij de andere twee plus je krijgt nu veel betere bezoekers op je website die specifiek opzoek zijn naar dat product.

Je gaat dus een blog schijven over dit soort zogenaamde long tail zoektermen.

Schrijf een artikel van zo’n 1000-1500 worden waar nuttige informatie wordt verteld en met wat afbeeldingen erbij. Doe dit minstens 1x per week en je zult gaan groeien als website zijnde.

Je vertelt bijvoorbeeld wat over de 5 beste sportschoenen voor mannen met de voordelen en nadelen van elke schoen, prijs, kwaliteit en zo heb je een mooi blog artikel om te publiceren.

Geld verdienen met een website.

Plak een verdienmodel aan je blogs

Nu je een blog hebt geschreven kan je die gaan publiceren, maar alleen een blog levert geen geld op.

Met dit voorbeeld ga je dus van die 5 sportschoenen de affiliate link in je artikel verwerken. Je verwijst dan naar een plek waar je deze schoenen kan kopen en wanneer iemand via jou affiliate link een artikel koopt ontvang jij daar een commissie over.

Je kan deze affiliate links bijvoorbeeld verwerken in een afbeelding, een knop of aan woorden. Op deze manier kunnen bezoekers op je affiliate link klikken.

Blijf bouwen aan je website

Nu je je eerste artikel online hebt gezet is het de kunst om door te blijven bouwen aan je website. 

Hoe meer artikelen je online hebt staan over verschillende zoekwoorden des te meer bezoekers er op je website terecht kunnen komen, want op elk zoekwoord kunnen er andere mensen op je website komen.

Meer bezoekers betekenen natuurlijk ook meer commissies en dan is het dus de kunst om op te blijven schalen door middel van artikelen te blijven plaatsen waardoor je hier een inkomen uit kan gaan halen waarmee je van kan leven en echte vrijheid kan gaan ervaren.

Mocht je zelf nou geen teksten willen schrijven en laten uitbesteden dan kan dat via het freelancer platform genaamd Fiverr. Hier zijn vele freelancers van verschillende landen in staat om blog artikel te schrijven voor zo’n 15-20 euro.

Op deze manier kan je je business nog verder automatiseren en hoef je nog minder te werken voor je inkomsten.

Makkelijk geld verdienen met affiliate marketing met slechts 1 uur per dag werken?

Wolf Of Wall Street Money GIF - Find & Share on GIPHY

Waarschijnlijk heb je de zoekterm “online geld verdienen” wel is een keer in Google getypt.

Zo heb ik dat ook gedaan en op die manier kwam ik uit bij affiliate marketing en bij de affiliate marketing revolutie van Jacko Meijaard.

Dit is de cursus van Nederland waarin stap voor stap wordt uitgelegd hoe je een succesvolle affiliate marketing business op kan zetten. 

Het is nog vele malen specifieker dan dit geschreven artikel, omdat Jacko letterlijk alles van A tot Z voordoet en elke muisklik van Jacko te volgen is. 

Deze cursus heeft voor vele mensen hun leven al veranderd en vandaag krijg jij ook de kans om je leven te veranderen en een succesvolle affiliate marketing business te gaan runnen.

Doe er je voordeel mee en vind hier de kortingspagina van Jacko en zijn affiliate marketing revolutie. LET OP! Deze pagina is tijdelijk geldig!

Bekijk GRATIS de affiliate marketing video training!

In deze GRATIS videotraining laat Jacko Meijaard zien hoe hij duizenden euro’s volledig passief per dag verdiend met affiliate marketing en hoe jij dit ook kan ZONDER enige kennis en ervaring!

Ja Ik Wil Passief Inkomen Verdienen!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *