Geld verdienen met Paypro? Gebruik deze 9 stappen!

Geld verdienen met Paypro

Geld verdienen met Paypro is dat mogelijk? Deze vraag krijg ik vaak te horen en daarom schrijf ik hier een blog over. 

Het antwoord hierop is JA! Het is mogelijk om geld te verdienen met Paypro.

In dit blog artikel leg ik je dan ook stap voor stap uit hoe je hiermee geld kan gaan verdienen, want vele dromen ervan om geld te gaan verdienen via het internet.

Na het lezen van deze blog kan jij daarmee vandaag al gaan starten!

Wat is Paypro?

Allereerst zou ik even kort uitleggen wat Paypro is. 

Paypro is een betalingssysteem en een affiliate netwerk. Waar het in dit artikel over gaat is het affiliate netwerk, want hiermee kan jij online geld gaan verdienen.

Een affiliate netwerk is eigenlijk een platform waar adverteerders en affiliates samenkomen. Er worden hier producten aangeboden door adverteerders die op zoek zijn naar affiliates.

Affiliates kunnen producten uitkiezen die ze willen gaan promoten. Bij elke gerealiseerde verkoop krijgt de affiliate daar een commissie voor.

Paypro ziet precies van welke affiliate de verkoop afkomstig is. Dit komt omdat je als affiliate een persoonlijke link krijgt als je een product wilt promoten. Dit wordt ook wel een affiliate link genoemd.

Paypro zorgt vervolgens voor de uitbetalingen van de commissies en andere technische zaken. Doordat Paypro ook een betaalsysteem heeft betalen zij vaak sneller affiliates uit dan andere affiliate netwerken.

Beschik jij nog niet over een Paypro account? Maak dan gratis een Paypro account aan en vervolgens kan je gaan beginnen met het promoten van de producten.

Geld verdienen met Paypro: het stappenplan!

Nu je weet wat Paypro is wil je vast weten hoe je er dan geld mee kan gaan verdienen.

Dat zal ik in het hier onderstaande stappenplan uitleggen zodat je vandaag als kan starten met geld verdienen met Paypro!

Maak een Paypro account aan

Om geld te gaan verdienen met Paypro is het uiteraard verstandig om een account aan te maken.

Om een account aan te maken moest je eerder een compliance fee betalen van in totaal €60,50, maar die is sinds kort afgeschaft waardoor een account aanmaken volledig gratis is.

Kies een niche

Na het aanmelden bij Paypro is de tweede stap om een niche te kiezen.

Het is namelijk niet verstandig om zomaar van alles te gaan promoten. Kies daarom een niche waar je in wilt zitten.

Het is handig om een niche te kiezen waar je al enige kennis van hebt of bepaalde feeling mee hebt en interessant vindt om mee bezig te zijn. Dit zal alleen meer ten goede komen van je resultaten. 

Vragen die je kunnen helpen om tot een keuze van een niche te komen zijn:

  • Wat doe ik graag ook al krijg ik daar geen geld voor? 
  • Waar heb ik al wat verstand van? 
  • Waar ben ik goed in? 
  • Wat is een onderwerp waar ik in mijn vrije tijd veel tijd aanbesteed? 
  • Wat vond je in je jeugd altijd al leuk wat nog steeds in je zit? 

Kies een product uit om te promoten

Nu je een niche hebt gekozen waar je je mee bezig wilt houden is het de bedoeling om producten te vinden in die niche. 

Als je naar het overzicht affiliate campagnes gaat in Paypro dan kan je daar alle producten zien je die kan promoten.

Hier kan je een product kiezen om te promoten en vervolgens kan je je eigen affiliate link ophalen.

Bij het kiezen van een product raad ik je aan om een product te kiezen met een goede Paypro score

Kies het liefst een product uit met een score boven de 100. Deze score wil zeggen hoe goed het product verkoopt, maar ook hoeveel concurrentie erop zit.

Een goed verkopend product wordt uiteraard door meerdere partijen gepromoot, maar het is altijd verstandiger om een product te promoten met een hoge score. 

Dit is verstandig omdat de score aangeeft dat het product daadwerkelijk verkocht wordt en dat consumenten echt op het product zitten te wachten. Bij lage scores is dat dus meestal niet het geval.

Uiteraard zijn er ook wel eens uitzonderingen. Zo zijn er ook producten die net nieuw zijn en dus nog geen score of nog een lage score hebben.

Schaf een domeinnaam en webhosting aan

Nu je weet welk(e) product(en) je wilt promoten is het van belang om een domeinnaam en webhosting aan te schaffen, omdat we via een affiliate marketing website de producten gaan promoten.

Je kan heel eenvoudig en goedkoop een domeinnaam en webhosting aanschaffen bij Neostrada. Ook krijg je bij Neostrada volledig gratis een SSL-certificaat. Hiermee kan je website van http naar https. 

Dit maakt je website veilig en dat vinden bezoekers en dus ook Google belangrijk. Dit zal dus ten goede gaan van je website ranking in de zoekmachine.

Bij het kiezen van een domeinnaam is het aan te raden om te kiezen voor een domeinnaam die goed past bij de niche die je hebt gekozen en bij de producten die je wilt gaan promoten.

Kies een korte maar krachtige domeinnaam die autoriteit uitstraalt. Daarnaast zou ik altijd gaan voor een .nl domeinnaam, omdat een .org of .tech niet echt autoritair is.

Voor een webhosting kan je gewoon met de goedkoopste starten en daar zal je voorlopig genoeg aan hebben.

Instaleer WordPress op je domeinnaam

Wanneer je een webhosting en domeinnaam hebt aangeschaft bij Neostrada dan kan je als je ingelogd bent in je cpanel WordPress installeren op je domeinnaam.

Je inloggegevens van je cpanel en hoe je daar komt staat in de e-mail die Neostrada je opstuurt.

WordPress is gratis te gebruiken en is een van de meest gebruikte softwaresystemen om websites mee te maken. Ook Google vindt een WordPress website erg fijn om te indexeren.

Na het installeren kan je en leuk thema kiezen om te gebruiken voor je website en kan je je website gaan bouwen.

Instaleer plug-ins

Voor het maken en goed onderhouden van je website raad ik je aan om de volgende plug-ins te installeren:

Elementor: hiermee kan je erg gemakkelijk een mooie en professionele website maken.

Yoast-SEO: met deze plug-in kan je je website optimaliseren voor Google zodat je hoger gaat ranken in de zoekmachine.

Autoptimize: met deze plug-in blijft je website snel en schoon. Deze plug-in regelt dat allemaal op de achtergrond dus je hoeft er zelf niks voor te doen. Doordat je website snel en schoon blijft ga je een betere positie in Google bemachtigen.

Begin met het maken van je website

Omdat je Elementor hebt geïnstalleerd kan je erg eenvoudig en snel een mooie website maken.

Zet op je homepagina wat voor website het is, waar het over gaat en wat er te vinden is. 

Met de tutorial hieronder over het maken van een website met Elementor leer je zelf hoe het werkt en hoe makkelijk je een mooie website kan maken.

Je hele website kan je al in minder dan 2 uurtjes maken.

Plaats relevante blog artikelen op je website die te maken hebben met het product dat je promoot

Nu je een website hebt staan is het van belang om bezoekers naar de website te trekken en je gekozen producten te promoten.

Dit kan je doen doormiddel van het schrijven van relevante blog artikelen.

Door te bloggen trek je gratis bezoekers naar je website via de zoekmachine van Google.

Voordat je een blog kan maken is het van belang om zoekwoorden onderzoek te doen.

Je gaat dan op zoek naar relevante zokewoorden waar mensen ook echt naar zoeken en daarover ga je dan een blog artikel schrijven.

Deze zoekwoorden kan je vinden met de volgende gratis tools: Ubersuggest, Answerthepublic, Kwfinder, Semrush en Google zoekwoord planner.

Ik raad je aan om long tail zoekwoorden te gebruiken. Dit is een zoekterm die bestaat uit 3 woorden of meer.

Waarom raad ik dit aan? Op short tail zoekwoorden zit enorm veel concurrentie en het zijn geen concrete zoektermen.  Op een long tail zoekwoord zit vaak weinig concurrentie en de zoekterm kan concreet zijn waardoor je sneller wat verkoopt.

Voorbeeld van een goed long tail zoekterm: E-book kopen met afval tips. Wat je merkt is dat de zoeker eigenlijk al een aankoop wil doen en hier kan je dus goed op inspelen.

Eenmaal een zoekwoord gevonden te hebben over een onderwerp dat bij je product past dan ga je daar een artikel over schrijven van minimaal 1000 woorden.

Je geeft de lezer zoveel mogelijk informatie waar de lezer ook echt iets aan heeft.

Vervolgens kan je onderaan de blog verwijzen met een klein kopje naar het product dat je promoot.

Een voorbeeld hiervan is dat je een blog artikel gaat schrijven over tips om snel af te vallen en dat je vervolgens onderaan de blog verwijst naar een E-book met daarin tips voor snel afvallen met gezonde recepten.

Onderaan de blog verwijs je dus naar het product dat je promoot en verwerk je je affiliate link daarin zodat mensen het product kunnen aanschaffen via jouw link.

Zo ontvang je dus jouw commissies!

Als laatst raad ik je nog aan om plaatjes toe te voegen om je blog een beetje aan te kleden. Rechten vrije afbeeldingen kan je gratis van Pixabay afhalen. 

Ook is het belangrijk om met regelmaat een blog artikel te posten. 1 artikel per week is al voldoende.

Geld verdienen met Paypro.

Blijf content plaatsen

Het is van belang dat je content blijft plaatsen, want ga er niet vanuit dat je na een paar weken al geld gaat verdienen met Paypro. 

Het heeft namelijk even tijd nodig voordat je gaat scoren in de zoekmachine in Google. Met deze SEO tips voor je blog ga je al wel een snelle start creëren. 

Het is dus van belang dat je elke week 1 artikel plaatst op je website. Hoe meer artikelen je schrijft op des te meer zoekwoorden je gevonden kan worden en des te meer bezoekers je zult gaan krijgen.

Hoe meer bezoekers betekent natuurlijk ook meer verkopen en dus meer commissies.

Blijf dus vooral content plaatsen en nadat je een aardig aantal blog artikelen hebt gepost zal je gaan zien dat je meer en meer bezoekers zult krijgen en dus meer commissies binnen gaat slepen.

Versla je concurrentie met deze stap voor stap instructievideo’s!

In dit artikel heb ik je stap voor stap meegenomen hoe je geld kan verdienen met Paypro en je zou dus vandaag al aan de slag kunnen gaan.

Echter is er natuurlijk wel concurrentie die jou van je verkopen af kan houden.

Daarom heb ik hiervoor de oplossing voor jou! In deze videotrainingen van Jacko Meijaard ga jij stap voor stap zien hoe je o.a. geld kan gaan verdienen met Paypro, maar ook hoe je je concurrentie kan gaan verslaan.

Je zal leren hoe je je artikelen en je website optimaliseert voor Google en hoe je gaat stijgen in de zoekmachine.

Daarnaast laat Jacko zien hoe je zoekwoorden vindt en hoe je een goed artikel kan schrijven.

Maar wie is Jacko Meijaard eigenlijk? Jacko Meijaard is een affiliate marketeer van o.a. Paypro en hij doet dit werk al 10 jaar.

Jacko leeft inmiddels al van het internet en verdiend letterlijk duizenden euro’s per dag.

Daarom kan je na mijn mening zeker wat leren van Jacko, want ik zeg altijd “kopieer de manier van werken van de mensen die jouw doelen al hebben bereikt en jij zal hetzelfde gaan bereiken”.

Neem daarom vooral een kijkje bij de gratis videotraining van Jacko en doe er je voordeel mee! Je hebt zelfs geen technische kennis of ervaring nodig om direct te kunnen beginnen!

versla je concurrentie met deze instructievideo’s!

In de affiliate marketing revolutie van Jacko Meijaard leer je van A tot Z een winstgevende affiliate marketing website op te zetten en de affiliate concurrenten te verslaan! Ontdek hoe jij vandaag al je concurrenten kan verslaan!

Ja ik wil mijn concurrenten verslaan!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *