Geld verdienen met schrijven op het internet? Dit zijn de beste mogelijkheden!

Geld verdienen met schrijven op het internet.

Geld verdienen met schrijven op het internet is zeker niet onmogelijk. Sterker nog er zijn steeds meer mensen die dit doen en inzien dat het mogelijk is. 

Vele jonge en ook oudere met een passie voor schrijven verdienen tegenwoordig geld via het internet en dat is ook niet zo gek. 

Het is namelijk nog nooit zo makkelijk geweest om bijvoorbeeld een eigen website op te richten en te bouwen dan ooit tevoren.

Omdat steeds meer mensen tegenwoordig geld willen verdienen met schrijven op het internet schrijf ik dit artikel. 

In dit artikel behandel ik 4 mogelijkheden om geld te gaan verdienen met schrijven op het internet.

Mogelijkheden om geld te verdienen met schrijven op het internet

Vandaag de dag zijn er een aantal manieren waarmee je geld kan verdienen met schrijven op het internet en deze wil ik dan ook graag met jullie delen.

Hieronder heb ik een lijst gemaakt met verschillende mogelijkheden. Er zit vast wel iets voor jou bij!

1. Bloggen met advertenties (Google adsense)

Geld verdienen met schrijven op het internet met bloggen.

Als eerst optie kan je geld verdienen met schrijven op het internet door te gaan bloggen, maar voor puur alleen de blogs op je website ga je geen geld verdienen. 

Om van je blog een verdienmodel te maken kan je advertenties toestaan met Google adsense.

Wat is Google adsense?

Google adsense is het advertentienetwerk van Google en dit houdt in dat je door Google gekozen advertenties toestaat op je website. 

Google kiest dan de advertenties uit die het meest betalen en die komen dan op jouw website terecht op de aangegeven advertentieruimte.

Voor de advertenties krijg je per klik betaalt. Je kan dan rekenen om zo’n €0,50 per klik.

Hoe kan je met Google adsense starten?

Om te starten met google adsense kan je je hier aanmelden. Het aanmelden is gratis en Google zal jouw website bekijken of het voldoet aan de algemene voorwaarden en bijpassende advertenties.

Wanneer je bent goedgekeurd kan je zelf bepalen welke advertenties te toestaat op je website en hoe deze eruit zouden moeten komen te zien.

Is starten met Google adsense rendabel?

Starten met Google adsense is theoretische gezien rendabel, want aanmelden is gratis en je krijgt betaalt per klik.

Oftewel je hebt niks te verliezen.

Alleen ga je hiermee niet veel geld verdienen, omdat het bedrag wat je ontvangt zeer laag is en het hangt ook af van het aantal bezoekers dat je ontvangt op je website. Weinig bezoekers betekend weinig clicks.

Daarnaast kunnen bezoekers het ook erg vervelend vinden als ze informatie zoeken en vervolgens terecht komen op een website vol advertenties.

2. Gesponsorde blogberichten plaatsen

Gesponsorde berichten schrijven.

Wanneer je eenmaal wat bezoekers naar je website krijgt kunnen verschillende partijen jou benaderen om een gesponsord bericht te schrijven.

Wat zijn gesponsorde berichten?

Het schrijven van gesponsorde berichten houdt in dat je een product of dienst promoot in jouw blog artikel in ruil voor een vast bedrag.

Je spoort in een gesponsord bericht de lezer aan om over te gaan tot een aankoop. Hierdoor verdiend de persoon die een gesponsord bericht uit besteed geld. 

Maar ook jij kan hier leuk mee verdienen. Hoe meer bezoekers je krijgt hoe meer geld je ervoor kan gaan vragen.

Hoe kan je hiermee beginnen?

Als je van plan bent om dit te doen raad ik je aan om een extra pagina aan te maken op je website waarop je aangeeft dat je openstaat voor gesponsorde berichten.

Als je eenmaal een opdracht aanneemt hou dan wel rekening met je eigen waardes en principes waar jij je aan wilt houden, want je wilt wel eerlijk blijven tegenover je lezers.

3. Werk als freelancer

Begin als freelancer.

Een andere mogelijkheid is werken als freelancer. Je kan dan teksten schrijven voor andere websitehouders in ruil voor een vast bedrag.

Waar kan je starten als freelancer?

Wanneer je wil starten als freelancer beschik je niet per se over een eigen website, want je kan via Fiverr of Sitedeals jezelf beschikbaar stellen als freelancer om teksten te schrijven voor andere websites.

Fiverr is een wereldwijd bekend freelance platform waar diensten worden aangeboden vanaf 5 dollar. 

Je kan hier een account aanmaken en aangeven over welke onderwerpen je graag wilt schrijven, wat je prijzen zijn en wat je eventuele ervaringen zijn.

Als freelancer op Fiverr kan aardig wat geld verdienen en als je eenmaal wat goede reviews hebt gekregen van opdrachtgevers stromen de opdrachten vanzelf naar binnen.

4. Affiliate marketing

Geld verdienen met schrijven op het internet met affiliate marketing.

Als laatst in dit rijtje staat na mijn mening beste manier om online geld te verdienen met schrijven op het internet en ik zal je hieronder uitleggen waarom.

Wat is affiliate marketing?

Affiliate marketing houdt in dat je producten promoot van andere bedrijven in ruil voor commissies. Deze commissies kunnen erg verschillen tussen de 8% en 50% van de verkoopprijs.

De commissies ontvang je doordat bezoekers van jouw website via jouw affiliate link (gepersonaliseerde link) een product of dienst aanschaffen bij het bedrijf waar jij bent aangemeld als affiliate.

Hoe kan je starten als affiliate?

Om te starten met affiliate marketing heb je een website nodig. Via Neostrada kan je goedkoop een domeinnaam en goede webhosting kopen en voor een paar tientjes per jaar heb jij je website live staan.

Vervolgens kies je een niche waarin je je wilt bevinden. Hier ga je dan over bloggen en aan die blogs kan je producten koppelen.

Je kan letterlijk in vrijwel elke niche producten vinden om te promoten. Dus er is voor ieder wel wat wils.

Affiliate marketing producten kan je vinden bij affiliate netwerken zoals Daisycon, Paypro en Tradetracker. Het aanmelden voor een affiliate netwerk is meestal gratis en hier kan je vervolgens uitkiezen welk product je wilt gaan promoten.

Meld je dus vooral aan bij de hierboven genoemde netwerken om te kijken welk netwerk het best bij je past.

Je kan al starten met affiliate marketing vanaf je eerste blog bericht. Dit is niet het geval bij gesponsorde berichten. Hiervoor dien je eerst een groot bezoekersaantal te hebben voordat partijen je zullen benaderen voor een gesponsord bericht.

Als je wil starten met affiliate marketing raad ik je aan om het volgend artikel te lezen voor een vliegende start: Geld verdienen met affiliate marketing? Volg dit simpele en concrete stappenplan!

Bekijk of affiliate marketing wat voor jou is!

Om geld te verdienen met schrijven via het internet raad ik je aan om te starten met affiliate marketing.

Het is namelijk een bewezen businessmodel waar vele mensen al online geld mee verdienen.

Zo ook Jacko Meijaard. Hij verdient letterlijk duizenden euro’s per dag met zijn affiliate websites.

Nu wil Jacko graag zijn kennis overdragen om andere mensen te helpen om te kunnen leven van het internet. Hij heeft hiervoor een GRATIS videotraining gemaakt.

Hierin legt hij zijn methode stap voor stap uit hoe jij €250,- per dag kan gaan verdienen met affiliate marketing en waardoor je volledig kan leven van het internet!

Bekijk GRATIS de affiliate marketing video training!

In deze GRATIS videotraining laat Jacko Meijaard zien hoe hij duizenden euro’s volledig passief per dag verdiend met affiliate marketing en hoe jij dit ook kan ZONDER enige kennis en ervaring!

Ja Ik Wil Passief Inkomen Verdienen!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *