Geld verdienen met YouTube? Met deze manieren ga jij veel geld verdienen!

Geld verdienen met YouTube

Geld verdienen met YouTube wordt steeds populairder en steeds meer mensen worden hier succesvol in.

Zo zijn er een hoop vloggers en influencers die er geld mee verdienen, maar wat nou als jij dat niet bent en er wel geld wil verdienen met YouTube?

Dan zijn de 2 mogelijkheden in deze blog op jouw naam geschreven. Deze 2 manieren zijn goudmijnen op YouTube! 

Waarom geld verdienen met YouTube?

YouTube heeft dagelijks miljoenen gebruikers waardoor het een enorm platform is geworden waar elke dag video’s op worden gepost. 

Door het ontstaan van dit platform kan je makkelijk mensen bereiken en kan je er ook geld mee gaan verdienen.

Wanneer je het algoritme van Google/YouTube een beetje begrijpt kan je ervoor zorgen dat mensen jou video’s gaan zien en wanneer zij deze gaan zien kan je spullen of diensten aan hen verkopen.

Met de twee onderstaande manieren kan je veel geld verdienen met YouTube dus neem vooral een kijkje!

Hoe kan je geld verdienen met YouTube?

Steeds meer mensen verdienen geld met YouTube en dat zal alleen maar meer worden aangezien alles steeds digitaler gaat worden en het is steeds duidelijker dat online geld verdienen geen taboe meer is. 

Er zijn ook verschillende manieren om geld te verdienen met YouTube, maar met de twee manieren die ik in dit artikel aanhaal kan je echt goudmijnen starten!

Geld verdienen met YouTube

1. Affiliate marketing

Het eerste verdienmodel met YouTube is affiliate marketing

Hiermee verdien je geld door producten te promoten op bijvoorbeeld YouTube. Vervolgens zet je je affiliate link in de beschrijving en wanneer mensen van deze link iets kopen krijg je daar een commissie voor.

Dit gouden verdienmodel geeft je de mogelijkheid om producten en/of diensten te verkopen zonder zelf die producten in te hoeven kopen, de klantenservice te doen en te verpakken/versturen.

Het enige wat jij hoeft te doen is je affiliate link te delen en wanneer mensen via jouw link iets kopen verdien jij geld! Zo simpel is het!

Maar hoe pak je dit nou handig aan?

Nou wanneer je een YouTube kanaal start over bijvoorbeeld parfums kan je deze reviewen en vervolgens plak je een affiliate link van de ICI Paris of Bol.com in jouw beschrijving. 

Naast het reviewen kan je ook uitleg geven over producten, diensten, cursussen enzovoort en verwijzen naar je affiliate link. 

Het is belangrijk dat je een onderwerp kiest waar je kanaal over moet gaan en dit dient een onderwerp te zijn waar je affiniteit mee hebt zodat je er makkelijk over kan vertellen.

Door YouTube verdien je dan niet alleen geld door mensen die gebruik maken van je affiliate link, maar ook door views verdien je al geld.

Maar hoeveel geld kan je dan verdienen met affiliate marketing?

De verdiensten van affiliate marketeers kennen geen plafond, want meer verkopen betekend niet dat de affiliate marketeer drukker is, want wanneer er eenmaal een video online staat kan deze altijd geld opleveren. 

Hierdoor zit er dus geen limiet op hoeveel geld je kan verdienen en het behalen van een paar duizend euro per maand is geen luxe.

Je kan je aanmelden bij platformen als Paypro, Daisycon en tradetracker om een geschikt affiliate programma te vinden waarmee jij aan de slag kan gaan om je commissies binnen te slepen.

Meer weten over hoe jij kan starten met affiliate markering? Klik dan hier voor mee informatie!

Affiliate-marketing

2. Cash cow channels

Het tweede verdienmodel is cash cow channels. Hierbij maak je een YouTube kanaal aan over een bepaald onderwerp waar je video’s maakt zonder je gezicht te hoeven laten zien. 

Dit zijn bijvoorbeeld animatie video’s waarin je aspecten uitlegt, een verhaal verteld of een regen filmpje laat zien.

Je kan het zo gek niet verzinnen en je kan er een cash cow channel mee starten. Het is daarnaast ook mogelijk om cash cow channels te combineren met affiliate marketing om zo echt een goudmijn kanaal op te zetten.

Een cash cow channel heeft als enige doel om geld te verdienen met YouTube en doet dit door het verzamelen van weergaven en het gebruiken van Google Adsense. 

Ook op de verdiensten van een cash cow channel zitten geen limieten, want wanneer een video eenmaal online staat kan deze altijd geld op gaan leveren.

Mensen houden eenmaal van het kijken naar filmpjes op YouTube een dit zal niet snel voorbij zijn. Hierdoor kan jij met je cash cow channels altijd geld verdienen vanaf waar je maar wilt!

Meer weten over hoe jij jou cash cow chennels kan opzetten? Klik dan hier voor meer informatie!

Wat is de beste manier?

Hierboven heb ik je twee methodes meegegeven hoe je geld kan verdienen met YouTube, maar welke is nou de beste?

In principe is er geen beter verdienmodel, want beide hebben geen limiet op de inkomsten. 

Wel zou ik je aanraden op een cash cow channel op te zetten en affiliate marketing aan je video’s te koppelen wanneer dat kan, want zo haal je het uiterste uit beide verdienmodel en zijn de affiliate marketing verkopen een lekker extraatje.

Waarom raad ik je nou aan om te starten met cash cow channels?

Cash cow channels zijn puur en alleen bedoelt voor YouTube terwijl affiliate marketing meer is bedoeld voor websites, maar ook eenvoudig te combineren is met YouTube.

Hierdoor raad ik je dan ook aan om beide te doen, maar de focus te leggen op de cash cow channels.

Hoe ga ik nu aan de slag om geld te verdienen met YouTube door middel van cash cows?

Hieronder heb ik een stappenplan gemaakt over hoe jij kan starten met jouw cash cow channels

  1. Kies het onderwerp

Voordat je een kanaal aanmaakt is het van belang dat je een onderwerp kiest waarover je video’s en met name je kanaal over moet gaan.

Je focust met je kanaal op 1 onderwerp en kan verschillende kanalen aanmaken voor verschillende onderwerpen. 

Ik raad je aan om een onderwerp te kiezen wat bij je interesses liggen. Vind je gaming leuk, maak daar dan video’s over. Vind je speelgoed leuk, dan kan je daar video’s over maken enzovoorts.

  • Zet je kanaal op

Het opzetten van je kanaal doe je door een account aan te maken bij YouTube en een logo te maken of laten maken wat goed bij je onderwerp past en je kanaaloverzicht een beetje opmaakt met aspecten die te maken hebben met je gekozen onderwerp.

  • Structuur bepalen

Maak voor jezelf een soort schema met hoeveel video’s je maakt.

Zo kan je ervoor kiezen om elke dag een video te maken, maar ook om elke week er 1 te maken.

Google en dus ook YouTube haar algoritme houdt ervan om regelmaat te hebben.

Wanneer je dus op een vast moment een video upload zal YouTube je hiervoor belonen met een hogere ranking op het platform.

Onthoudt wel hoe vaker je een video post des te sneller je zal groeien en meer je geld kan gaan verdienen met YouTube.

  • Video’s maken of laten maken

In deze stap is het de bedoeling dat je video’s gaat maken of laat maken over het onderwerp waar je je kanaal over bouwt. 

Zo kan je video’s maken over de top 10 beste videogames wanneer je een gaming kanaal hebt en behandel je de games en speel je ze allemaal bijvoorbeeld. Ook kan je hiervoor weer affiliate marketing toepassen in de beschrijving door te verwijzen naar de games ;).

Wanneer je wilt weten wat de geheime trucs zijn om een goudmijn te maken van je cash cow channel dan raad ik je aan om de cursus te volgen van de cash cow academy waarin alle geheimen worden gedeeld om van jouw kanaal een succes te maken en er goed geld mee te verdienen.

  • Analyseer je resultaten en optimaliseer waar nodig. 

Wanneer je je eerste video live hebt is het de bedoeling dat je vanaf daar elke video die je publiceert gaat bijhouden en op basis van statistieken gaat bijsturen.

Zo biedt YouTube verschillende tools aan om de statistieken van je video’s bij te houden en op basis hiervan is het van belang om bij sturen.

Door telkens verder te optimaliseren zul je zien dat je meer weergaven zult krijgen en kan je meer geld verdienen met YouTube. 

Je zult met je eerste paar video’s nog niet veel resultaten zien en zal na het maken van meerdere video’s meer statistieken hebben en meer weergaven krijgen waarop je kan sturen.

Vervolgens zullen je video’s gedeeld worden, wordt er gereageerd, meer geliked worden enzovoorts en zul je zien dat je er geld mee gaat verdienen. 

In principe is het vanaf daar alleen nog maar de bedoeling om op te schalen en door te gaan met het maken van video’s, een extra kanaal op te zetten enzovoorts.

Kortom met het bovenstaande stappenplan kan jij aan de slag om jouw cash cow channel op te zetten en door middel van de cash cow acadamy leer je alle ins en outs om van jouw kanaal een goudmijn te maken!

Start vandaag nog jouw weg naar financiële onafhankelijkheid door cash cow channels!

Door het maken van cash cow channels kan je video’s voor jou laten werken en wanneer ze eenmaal online staan kan je er altijd geld mee verdienen zonder dat je er naar om hoeft te kijken. Start vandaag nog met het behalen van jouw financiële doelen door middel van cash cow channels!

Ja Ik Wil Geld Verdienen Met Cash Cow Channels!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *