Geld verdienen vanuit huis als student? Dit zijn de beste 7 manieren hoe je dat kan doen!

Geld verdienen vanuit huis als student.

Geld verdienen vanuit huis als student hoe doe je dat? In dit artikel geef ik 7 manieren waarop jij als student geld kan gaan verdienen vanuit huis. 

Ook leg ik per onderdeel uit hoe je ermee kunt gaan starten en er dus daadwerkelijk geld mee kan gaan verdienen.

Als student moet je je leven ergens van financieren en alleen maar gebruik maken van een DUO-lening is geen hele slimme zet. Wanneer je dan klaar bent met je studie heb je een torenhoge studieschuld. 

Ik heb dit artikel geschreven om je studieschuld te beperken en als je graag zelfstandig iets wil gaan starten.

Geld verdienen vanuit huis als student: de 7 manieren

Hieronder heb ik 7 manieren op een rij gezet die ervoor kunnen zorgen dat jij als student geld kan gaan verdienen vanuit huis.

Instagram pagina opbouwen

Geld verdienen vanuit huis als student met instagram.

De eerste in dit rijtje is het bouwen van een Instagram pagina. 

Je gaat dan een Instagram pagina starten over een onderwerp waar je zelf graag mee bezig wilt zijn. Voor dit voorbeeld gebruik ik online geld verdienen.

In dit geval start je een Instagram pagina over online geld verdienen. Je gaat dan elke dag content plaatsen over manieren om online geld te verdienen en bepaalde tips en tricks die mensen helpen.

Door dagelijks waardevolle content te plaatsen bouw je een following op en dit groeit naarmate de tijd vordert.

Het verdienmodel wat hieraan vast zit is het verkopen van promoties. De prijzen van je promoties nemen sterk toe naarmate je following stijgt.

Ook kan je ervoor kiezen om producten te verkopen die passen bij de niche waarover je Instagram account gaat. Zo zou er in mijn voorbeeld een zelfgeschreven E-book verkocht kunnen worden over online geld verdienen. 

Je zet vervolgens een link in je bio naar het product waarvoor jij een landingspagina of website hebt gemaakt en hierdoor kunnen je bezoekers het product kopen.

Ook kan je gebruik maken van affiliate marketing. Hiervoor hoef je geen eigen producten te maken of inkopen, maar promoot je producten van andere bedrijven.

Je plaats dat je persoonlijke affiliate link in je bio en wanneer mensen via jouw link iets kopen ontvang je daar een commissie voor.

Op het onderwerp affiliate marketing kom ik later in het artikel op terug.

Het is dus van belang dat je waardevolle content plaats op je Instagram account met in dit geval ideeën om online geld te verdienen. Via Canva kan je een Instagram post maken en leuk aankleden waardoor je autoriteit kan uitstralen.

Wordt freelancer

Een andere optie is het worden van een freelancer bij Fiverr. Als je bijvoorbeeld goed kunt schrijven, vertalen, coderen, logo’s ontwerpen enzovoorts dan kan je die diensten aanbieden.

Op deze manier ben je eigen baas en kan je geld verdienen met je hobby.

Je kan je gratis aanmelden bij Fiverr en je kan vervolgens je diensten erop aanbieden, je prijzen vastleggen enzovoorts.

Bied online studiebegeleiding aan

Geld verdienen vanuit huis als student met studiebegeleiding.

Als student kan je natuurlijk ook andere studenten helpen of je kan middelbare scholieren bijles geven in vakken waar je goed in bent.

Je kan hier een leuk uurtarief voor vragen en het is erg dankbaar werk.

Ook hier ben je eigen baas en bepaal je hoeveel bijles je geeft en aan wie.

Als je bijles wil geven kan je je aanmelden bij Studentvoorstudent.

Start met dropshipping

Voor de ondernemers onder ons zijn er ook hele andere opties. Zo kan je gaan starten met dropshipping.

Wat is dropshipping?

Dropshipping houdt in dat je producten verkoopt via een webshop maar zelf de producten niet op voorraad hebt. Je stuurt de order rechtstreeks door naar je gekozen leverancier en die stuurt het product rechtsreeks door naar de consument.

Hoe kan je starten met dropshipping?

Je kan starten met dropshipping door een webshop te maken met Shopify

Je kiest eerst uit of je een general store of een niche store wil starten. Een general store is een webshop met veel uiteenlopende producten en een niche store is een webshop voor één specifieke niche.

Vervolgens kan je via Aliexpress en Alibaba producten gaan zoeken die je op je webshop kan gaan verkopen. In het filmpje hieronder wordt uitgelegd hoe je goede producten vindt.

Deze producten kan je dan plaatsen op je webshop. Daarna is het van belang om bezoekers naar je website te trekken om verkopen te realiseren.

Dit kan je doen door middel van advertenties via Google en Facebook. Ook kan je gaan bloggen over zoekwoorden waar mensen op zoeken wat betrekking heeft op de producten die je wilt verkopen.

Voordat je begint met bloggen is het wel handig om zoekwoorden onderzoek te gaan doen. 

Wil je meer weten over dropshipping? Lees dan ook deze blogs en het GRATIS E-book:

Wil je vandaag al gelijk starten? Meld je dan hier aan voor de dropshipping academy van Joshua Kaats en leer dropshipping van een van de beste dropshippers van Nederland.

Start een SMMA/B

Als student kan je ook een eigen social media marketing agency/bureau starten.

Wat is een SMMA/B?

SMMA/B is een bedrijf die social media in zet om klanten te werven voor andere bedrijven. Een SMMA/B levert dus nieuwe klanten aan een bedrijf.

Deze klanten zijn gewonnen door middel van sociale media en voornamelijk Facebookadvertenties.

Hoe start je met SMMA/B?

Om te starten met een SMMA/B is stap 1 om een niche te kiezen. Zo kan je bijvoorbeeld klanten gaan werven voor restaurants of sportscholen.

Vervolgens is het noodzaak om je eerste klant binnen te halen en een advertentiebudget vast te stellen.

Nu kan je aan de slag met het adverteren via Facebook. Je verzameld leads en een percentage van die leads zullen nieuwe klanten worden van het bedrijf.

Jij zorgt dus voor extra winst voor het bedrijf en in ruil daarvoor krijg jij betaalt.

Een voorbeeld:
Je adverteert voor sportscholen en een abonnement kost €30- en de gemiddelde tijd dat een persoon bij de sportschool blijft is 1 jaar. 

Je hebt in één maand 7 nieuwe klanten weten te werven. De waarde die jij dan hebt toegevoegd is 7x(30×12) =2520. 

Doordat jij zoveel waarde toevoegt kan je ook een hoog bedrag terugvragen. Zo kan je dus zeker 750 euro per maand hiervoor vragen, want ze maken alsnog 2520-750=€1770,- winst.

Lijkt het starten van een SMMA/B wat voor jou? Bekijk dan de GRATIS videotraining van Mitchell Weijerman van team Unstoppable.

Start met verkopen via Bol.com

Een andere mogelijkheid voor geld verdienen vanuit huis als student is het verkopen van producten via Bol.com.

Wat is verkopen via Bol.com?

Verkopen via Bol.com werkt eigenlijk als volgt. Je koopt producten in via bijvoorbeeld Aliexpress en deze producten bied je vervolgens aan op een platform genaamd Bol.com

Dagelijks komen er duizenden bezoekers op het platform op zoek naar producten en van dit platform kan jij dus gebruik maken.

Hoe start je met verkopen via Bol.com?

Allereerst dien je KVK-nummer te hebben voordat je een account kan aanmaken. 

Je gaat daarna opzoek naar winnende producten en koopt deze in bij Aliexpress en/of Alibaba. In het filmpje hieronder wordt uitgelegd hoe je goede producten vindt.

Vervolgens maak je verkoopadvertenties van je producten op Bol.com. Hierbij maak je gebruik van goede foto’s, duidelijke en uitgebreide productenomschrijving en specificaties.

Om je ranking in de zoekmachine van Bol te verhogen is het aan te raden om reviews te gaan verzamelen. Voeg bijvoorbeeld bij elke bestelling een kaartje toe waarbij je vraagt om een review.

Ook kan je eerst familie en vrienden het product laten testen en zorgen dat zij een review gaan schrijven.

Wil je meer weten over verkopen via Bol.com? Bekijk dan ook mijn andere blogs en meld je aan voor de GRATIS videotraining van Jia Ruan waarin hij je stap voor stap uitlegt hoe jij kan starten met het verkopen via Bol.com

Start met affiliate marketing

De laatste optie in dit rijtje van geld verdienen vanuit huis als student is affiliate marketing.

Wat is affiliate marketing?

Affiliate marketing houdt in dat je producten promoot van andere bedrijven. Je krijgt hiervoor een persoonlijke affiliate link.

Wanneer bezoekers via deze link iets kopen krijg jij daar een commissie voor. Je hebt dus geen eigen producten nodig, je hoeft geen pakketjes te versturen en geen spullen in te kopen.

Commissies kunnen erg verschillen zo kan krijg je bij Bol.com zo’n 8%, maar bij Paypro kan het oplopen tot 60% van de verkoopprijs.

Hoe start je met affiliate marketing?

Allereerst dien je je aan te melden bij een affiliate netwerk. Dit is volledig gratis en hier kan je de producten uitkiezen die je wilt promoten.

Meest gebruikte affiliate netwerken zijn: Daisycon, Paypro, Tradetracker en Bol.com.

Wanneer je aangemeld bent kan je producten uitkiezen om te promoten. Ik raad je aan om producten te gaan promoten uit 1 niche.

Vervolgens ga je een domeinnaam en webhosting aanschaffen bij Neostrada. Neostrada is vrij goedkoop en geven een gratis SSL-certificaat waardoor je website veilig is.

Nu je een website hebt staan kan je gaan beginnen met het promoten van je affiliate producten. Dit doe je door middel van bloggen. 

Door zoekwoorden onderzoek te doen vind je rendabele zoekwoorden om over te schrijven en hier koppel je dan je affiliate product aan.

Je geeft in je blogs eerst waarde aan de mensen door antwoord te geven op vragen en informatie te geven over het onderwerp waar het zoekwoord betrekking op heeft.

Vervolgens spoor je de lezer aan om het affiliate product wat jij promoot aan te schaffen.

Hierdoor ontvang jij dus jouw commissies!

Is je interesse gewekt voor affiliate marketing? Bekijk dan de volgende blogs en bekijk GRATIS de affiliate marketing videotraining van Jacko Meijaard. Jacko verdiend vandaag de dag al duizenden euro’s per dag volledig passief met affiliate marketing.

affiliate-marketing-revolutie-testemonials

Dit waren de 7 manieren voor geld verdienen vanuit huis als student. Ik raad je aan om de gratis trainingen bij te wonen bij de onderwerpen waar je interesses liggen.

Hierdoor ga je veel bruikbare en nuttige informatie op doen om grote stappen te kunnen maken met je business. Succes!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *