Goedkoop bitcoin kopen in 2022? Bij deze brokers kan je ze goedkoop aanschaffen!

Goedkoop bitcoin kopen

Steeds meer mensen kopen bitcoin, maar waar kan je nou goedkoop bitcoin kopen in 2021?

Ik krijg steeds vaker de vraag waar het goedkoop, betrouwbaar en makkelijk is om bitcoin te kopen.

Om deze reden heb ik dan ook besloten om hier een artikel over te maken. Zo ga je in dit blog artikel verschillende brokers naar voren zien komen waar je goedkoop bitcoin kan kopen, maar die daarnaast ook zeer betrouwbaar zijn en erg fijn zijn in gebruik.

Waarom kopen steeds meer mensen bitcoin?

Iedereen heeft het inmiddels wel door dat bitcoin en crypto in het algemeen steeds populairder wordt. Steeds meer mensen zien de waarde in van bitcoin of willen simpel gezegd gewoon geld verdienen met bitcoin.

De prijs van bitcoin gaat al maanden sterk omhoog, omdat voornamelijk het vertrouwen in het normale fiat geld af neemt en bitcoin als het ware als hedge kan worden gebruikt tegen het huidige monetaire systeem en tegen inflatie.

Voornamelijk door de coronacrisis is er meer geld nodig om de economie weer op gang te helpen, maar dat geld komt natuurlijk niet zomaar uit de lucht vallen.

Of toch wel?…

De centrale banken printen steeds meer geld bij en een voorbeeld is dat 20% van alle dollars die er in Amerika in omloop zijn in 2020 zijn geprint. 

Door het bij printen van grote hoeveelheden geld ontstaat er inflatie en vanwege het feit dat er nu meer geld wordt geprint dat ooit om de economie te stimuleren wordt de inflatie enorm. 

Tevens zal dit nog wel even doorgaan aangezien wanneer COVID-19 verleden tijd is de economie niet gelijk is hersteld. Om dit te doen laten herstellen zal de overheid nog meer geld erin pompen.

Ook zonder pandemie en crisis worden er door banken massaal geld bij geprint om de rente laag te houden en dit zal er voorlopig nog wel zijn aangezien het voor niemand goed uitpakt wanneer de rentes weer doen stijgen.

Zowel consumenten vinden dit niet leuk als banken en overheden. Overheden dienen dan bijvoorbeeld ook meer rente te betalen op uitgegeven obligaties waarvoor er helemaal geen geld is.

Al met al is bitcoin de hedge tegen het monetaire systeem en inflatie wat steeds meer mensen inzien en waardoor het een steeds populairdere asset wordt.

Een stukje bitcoin in je portefeuille hebben is dus een zeer verstandige keuze, maar waar kan je nou goedkoop bitcoin kopen? 

Goedkoop bitcoin kopen

Goedkoop bitcoin kopen: waar doe je dat?

Er zijn in Nederland en in de rest van de wereld aardig wat brokers die crypto verkopen, maar ze zijn niet allemaal even goedkoop, betrouwbaar en gebruiksvriendelijk.

Hieronder heb ik een top 3 gemaakt waar je goedkoop bitcoin kan kopen en die het meest gebruikt worden hier in Nederland.

Bitvavo

Bitvavo

Dit platform is een zeer gebruiksvriendelijk platform wat meer dan 50 verschillende coins aanbiedt. Bitvavo biedt niet alle coins aan, omdat ze de hele kleine coins en de “shit” coins achterwegen laten. Dit is namelijk allemaal wat geavanceerder.

Bitvavo is er dan ook voornamelijk voor de mensen die net beginnen met investeren in crypto en die makkelijk willen starten, maar ook voor de wat ervaren investeerders is het een zeer goed platform.

Je kan namelijk gebruik maken van Bitvavo als broker, maar ook als exchange. Zo kan je heel makkelijk euro’s omruilen naar bijvoorbeeld bitcoin en kan je ook gebruik maken van een geavanceerd interface met orderboeken, candles et cetera.

Tevens betaal je hier maximaal 0,25% handelskosten en is hierdoor ook nog eens zeer goedkoop.

Het is hier mogelijk om via IDeal, Bancontact, Creditcard en nog meer mogelijkheden om geld te storten. Daarnaast heb je een eigen beveiligde wallet op je account en is het niet per se nodig om een andere wallet te hebben.

Kortom Bitvavo is een gebruiksvriendelijke en goedkope broker/exchange waar je goedkoop bitcoin kan kopen.

Bitvavo heeft momenteel een leuke actie en als jij je via de onderstaande knop aanmeldt betaal je over de eerste €1000,- geen transactiekosten! 

Binance

Binance-exchange

Een ander bekend platform is Binance. Hier heb je het allergrootste aanbod in cryptomunten. Je vindt hier de meest grote en de meest kleine munten dus dit kan een voordeel en een nadeel zijn.

Deze munten kunnen worden aangeschaft met IDeal, creditcard en andere mogelijkheden.

Dit wereldwijd bekende platform is wat meer geschikt voor de wat ervaren handelaren aangezien het meer een exchange is dan een broker. Binance wordt namelijk vooral gebruikt om actief te gaan handelen.

Echter wil Binance op alle fronten wat te bieden hebben dus is er op dit platform ontzettend veel mogelijk waardoor het soms ook onoverzichtelijk is, maar je kan hier prima bitcoins kopen en vasthouden voor een langere periode in je Binance wallet.

De handelskosten voor dit platform zijn zo’n 0,10% en daarnaast zijn er opnamekosten aanwezig wanneer je geld wil terugstorten. Dit is echter afhankelijk van welke munten je koopt/verkoopt.

Echter is dit niet het geval bij Bitvavo. Dit is daar helemaal gratis.

Kortom Binance is een platform met ontzettend veel mogelijkheden wat soms ook in de weg kan zitten, maar is wel erg goedkoop.

Litebit

Litebit

Het derde platform is Litebit en kan je 53 cryptomunten verhandelen. Dit is dus ongeveer vergelijkbaar met dat van Bitvavo. Het platform kent veel gebruikers en is verkozen tot beste crypto broker van 2019 en 2020. 

Bij het kopen van cryptovaluta kan je deze veilig opslaan in de online wallet van Litebit.

De klantenservice is hier net als Bitvavo erg goed en er wordt veel hulpverleend als je vragen en/of problemen hebt.

Het voornaamste pluspunt van dit platform is dat het zeer gebruiksvriendelijk is en het heeft dus ook niet voor niks die prijs gewonnen. De aankopen kan je doen via IDeal, creditcard en er zijn nog andere mogelijkheden.

Dit platform is echter wel het duurste van alle drie. Zij rekenen 1% transactiekosten voor Bitcoin en 2-5% voor altcoins. 

Ook zijn er nog kleine bedragen verbonden om geld te storten en op te nemen. Voor IDeal is dat 0,25 cent.

Kortom Litebit is een platform met veel erkenning en heeft hiervoor dus ook een prijs bemachtigd. Hierdoor is het platform een van de betrouwbaarste, maar daar betaal je dan ook voor.

Om te terug te komen op de vraag waar je goedkoop bitcoin kan kopen dan is dat Binance. 

Wanneer je gaat kijken naar de combinatie tussen gebruiksvriendelijkheid en kosten dan gaat mijn voorkeur uit naar Bitvavo.

Ik raad je aan om bij beide een account aan te maken om ze vervolgens met elkaar te gaan vergelijken. Zo kan je voor jezelf bepalen met welk platform je wil werken. Het is tevens toch gratis om bij beide een account te maken.

Leren hoe jij vandaag al geld kan verdienen met bitcoin en andere crypto valuta?

Alles-over-crypto-gratis-webinar

In dit blog artikel heb ik je vertelt waarom bitcoin en andere crypto een belangrijk onderdeel is van je portfolio. Daarnaast heb ik je ook meegenomen via welke broker je goedkoop bitcoin kan kopen. 

Echter wanneer je meer wilt weten over bitcoin en andere crypto en serieus geld wil gaan verdienen met crypto dan raad ik je aan om de GRATIS training te bekijken van Patrick Suiker en Derek Westra.

In deze training nemen ze jou van A tot Z mee hoe je geld kan gaan verdienen met crypto en daarnaast onthullen zo ook nog eens een cryptoparel die nog 100x over de kop kan gaan!

Start vandaag nog jouw weg naar financiële onafhankelijkheid door crypto!

Patrick Suiker en Derek Westra van allesovercrypto.nl bieden een GRATIS webinar aan waarin ze jou alles vertellen over hoe jij vandaag nog geld kan verdienen met crypto! Daarnaast maken ze coins bekend die 100 keer over de kop kunnen gaan in prijs. Ontdek dus vandaag nog jou weg naar financiële vrijheid door middel van crypto!

Ja Ik Wil Geld Verdienen Met Crypto!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *