Gratis crypto verdienen? Dit zijn de #6 beste manieren in 2022!

Gratis crypto verdienen

Gratis crypto verdienen, wie wil dat nou niet? Tegenwoordig is dit ook meer dan mogelijk en zijn daar verschillende manieren voor. Ik neem je dan ook in dit blog artikel mee om te kijken op welke manieren jij gratis crypto kan verdienen!

De manieren lopen zeer uiteen waardoor er genoeg keuze is en er altijd wel iets voor jou tussen zit waarmee jij uit de voeten kan en dat goed bij jou past!

Gratis crypto verdienen: de #6 manieren!

Staking

Crypto staking

Deze eerste manier is wel één van de makkelijkste manieren om gratis crypto te verdienen. Wanneer jij namelijk bepaalde cryptovaluta’s aanschaft via bijvoorbeeld Bitvavo dan krijg jij als het ware rente over je crypto. Dit wordt in de cryptowereld staking genoemd.

Je krijgt namelijk betaald, omdat je je crypto laat staan op de exchange en je hierdoor bijdraagt aan de transactievalidatie op een proof-of-stake blockchain.

Echter krijg je geen staking uitgekeerd bij alle valuta’s, maar bij de meeste wel en dit wordt bij de meeste exchanges en brokers duidelijk aangegeven.

Enkele voorbeelden van crypto die aan staking doen zijn Bitcoin. Ethereum, Bitcoin Cash en Cardano.

Deze manier is echt het meest eenvoudigst en je hoeft er helemaal niks voor te doen wanneer je eenmaal crypto hebt aangeschaft. Echter krijg je niet extreem veel “rente” uitgekeerd, maar het is altijd wel leuk meegenomen.

Affiliate marketing

Affiliate-marketing

De tweede in de rij is affiliate marketing. Dit houdt in dat je producten promoot van een ander bedrijf in ruil voor een commissie. 

Zo ontvang je een persoonlijke en unieke affiliate link waarmee jij deze producten kan promoten. In deze link staat een unieke code die aan jou gelinkt is. Hierdoor is het ook te zien dat een verkoop van jou afkomstig is en je daarvoor uitbetaald kan krijgen.

Het is dus de taak om jouw affiliate link te gaan verspreiden en dit soort affiliate linkjes kan je ook krijgen bij crypto platformen zoals Bitvavo, Binance en Litebit

Je kan hiermee gratis crypto verdienen door bijvoorbeeld de bovenstaande brokers en exchanges te promoten. Wanneer iemand zich dan aanmeldt via jouw link en geld stort op zijn account om crypto te kopen krijg jij een deel van de handelskosten. 

Vervolgens kan je deze opbrengsten direct omzetten naar jouw favoriete cryptovaluta’s. Het deelnemen aan de affiliate programma’s is immers gratis dus je kan daadwerkelijk gratis crypto gaan verdienen!

Als je wil leren hoe jij een super affiliate kan worden en op de lopende band commissies kan binnenslepen uit verschillende niches dan raad ik je aan om de GRATIS videotraining van Jacko Meijaard te bekijken waarin hij je dit volledig uitlegt!

Handelen in crypto

Gratis crypto verdienen.

Je kan ook meer crypto verdienen door erin te gaan handelen. Zo kan je bijvoorbeeld een munt kopen voor €10,- en vervolgens verkoop je deze weer op €13,- en als die terug daalt naar €10,- kan je met je winst weer meer munten halen.

Hierdoor heb je als het ware gratis meer crypto verdiend. Het handelen met crypto wordt steeds populairder en steeds toegankelijker voor particulieren en daarnaast heb je letterlijk alleen je laptop nodig om er geld mee te kunnen verdienen.

Crypto staat nog steeds in de kinderschoenen en heeft nog ontzettend veel potentie om door te groeien en dat is ook wel te zien aan de groeiende market cap van crypto.

Munten worden steeds meer waard en vele verdienen hier veel geld mee. Zo kan jij ook beginnen met het handelen in cryptovaluta om zo winsten te generen waar je vervolgens weer nieuwe crypto van kan kopen om zo je vermogen te laten compounden.

Er zijn ontzettend veel cryptomunten, maar je kan eigenlijk met vrijwel elke cryptomunt geld verdienen en dat hoeft ook niet altijd moeilijk te zijn.

Derek Westra en Patrick Suiker leggen in deze GRATIS training jou uit hoe jij van A tot Z gemakkelijk kunt starten met handelen in crypto! Doe hier dus zeker je voordeel mee, want zij behandelen hier ook een aantal cryptoparels die nog tientallen keren over de kop zullen gaan!

Airdrops

Dit wordt meestal toegepast door startups die gaan werken met blockchain technologie en eigen tokens willen uitgeven, maar voor deze tokens willen ze naamsbekendheid creëren.

Dus jij kan gratis crypto verdienen door bijvoorbeeld een promotieblog te schrijven, video’s te maken of andere manieren van promotie. In ruil voor deze promoties krijg jij een bepaald aantal coins. 

Wanneer namelijk meer mensen de token hebben of willen hebben gaan echanges deze aanbieden zodat er ook echt markt voor komt. Doordat jij er als eerst bij was en bent gaan promoten heb je al veel coins vergaard die inmiddels al flink in prijs zijn gestegen.

Je kan er wel echt veel geld mee verdienen, maar het kan ook floppen en dan wordt de coin niet zo veel waard. Daarnaast moet je ook rekening houden met oplichters, want zij bevinden zij ook vaak in deze stak van sport.

Mining

Crypto mining

Mining vraagt een investering vooraf waardoor je daarna crypto kan innen en dus geld voor jezelf creëert. Je kan het eigenlijk zien als je eigen geldmachine.

Mining houdt in dat je als het ware een computer bepaalde puzzels laat oplossen in de blockchain en als beloning krijg je een deel van die cryptomunt.

Mining vergt wel steeds betere computers aangezien de puzzels steeds moeilijker worden op de blockchain. Zo kon je voeger namelijk nog bitcoin minen op je telefoon, maar dit is momenteel echt niet meer mogelijk.

Mining is eigenlijk wel wat meer voor de gevorderden, maar met een investering zou je kunnen gaan beginnen met cryptomunten minen. Er zijn ook verschillende munten die je kan gaan minen en de één vergt beter apparatuur dan de andere. Je kan dan kijken welke coin het best bij jouw wensen en behoeftes past.

Faucet

Als laatste in de rij hebben we faucet. Dit houdt in dat je kleine hoeveelheden crypto kan verdienen door het uitvoeren van eenvoudige taken en activiteiten.

Zo kan je beetje bij beetje gratis crypto bij elkaar verzamelen. Je kan het zien als een kraan die druppelt en dat je elke keer makkelijk wat druppels bij elkaar kan sprokkelen.

Activiteiten die je kan verrichten zijn advertenties bekijken, linkjes klikken, video’s bekijken, vragen beantwoorden, enquêtes invullen enzovoorts.

Deze manier is voor iedereen toegankelijk en is enorm makkelijk alleen je zal hier geen grote hoeveelheden crypto mee kunnen verzamelen, maar alle beetjes helpen zeggen ze toch?

Wat is de beste manier om gratis crypto te verdienen?

Gratis crypto verdienen

Ik dit blog artikel heb ik je 6 manieren gegeven om gratis crypto te verdienen, maar wat is nou echt de beste manier? 

Dit is moeilijk te zeggen aangezien dit afhankelijk is van jou als persoon. Wat is je doel en hoeveel energie wil je erin steken?

Zo kan iedereen aan faucet doen en aan staking, maar daar zal je niet echt veel mee gaan verdienen.

Heb je als doel om echt veel crypto te gaan verzamelen dan raad ik je eigenlijk aam om te gaan handelen in crypto of te starten met affiliate marketing. 

Wanneer je deze skills kan leren kan je overal ter wereld er geld mee verdienen en je eigen business starten. Echter vergt dit wel wat inzet om de skills te leren.

Ik raad je dan ook aan om de GRATIS videotrainingen te bekijken van Jacko Meijaard als je kiest voor affiliate marketing of de training van Derek Westra en Patrick Suiker als je denkt dat handelen in crypto beter bij jou past!

Mocht je nog vragen hebben over de manieren die er zijn om gratis crypto te verdienen dan kan je deze altijd in de comments zetten en zal ik daarop reageren!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *