Gratis middelen om een online business op te starten!

Op deze pagina vind je gratis middelen die jou gaan helpen met het opstarten van je eigen online business.

Voor wie is deze pagina bedoelt?

Wij weten dat het moeilijk is om te starten met online ondernemen als je nog geen idee hebt wat je wilt gaan doen en hoe je het allemaal zou moeten gaan doen.

Om deze reden is deze pagina aangemaakt. Deze pagina is gemaakt voor mensen die willen starten met online ondernemen, maar die nog geen idee hebben wat ze willen gaan doen.

Wat ze wel weten is dat ze iets online willen hebben en online geld willen gaan verdienen.

Lees vooral verder als je wilt otdekken welk businessmodel bij jou past en hoe je vandaag al kan gaan beginnen!

Affiliate marketing videotraining

Het eerste businessmodel is affiliate marketing. Dit houdt eigenlijk in dat je producten promoot van andere bedrijven in ruil voor commissies.

Je krijgt van het affiliate netwerk of bedrijf een affiliate link die je op je website of sociale media kan plaatsen en wanneer iemand via jouw link iets koopt ontvang je daar een commissie voor. 

Deze commissies verschillen per bedrijf en per affiliate netwerk, maar het kan oplopen tot wel 60% van de verkoopprijs.

Je hebt dus geen eigen producten, je hoeft geen pakketjes op de post te doen, geen producten in te kopen, geen voorraad te beheren enzovoorts. Je hebt ook letterlijk maar een paar tientjes als stratkapitaal nodig!

Wil je meer weten over affiliate marketing? Bekijk dan de GRATIS videotraining van Jacko Meijaard. Jacko is een expert op het gebied van affiliate marketing en verdiend hier duizenden eruo’s per dag mee. Een goed persoon om van te leren dus!

Dropshipping E-book

Het volgende businessmodel is dropshipping. Dit houdt in dat je producten verkoopt via een webshop zonder dat je zelf fysieke voorraad hanteert. 
 
Wanneer bezoekers via jouw webshop een product bestellen krijg je een order binnen. Deze stuur je rechtstreeks door naar de leverancier en die stuurt het product naar de consument.
 

Hierdoor heb je dus geen eigen voorraad en hoef je zelf ook geen voorraad bij te houden.

Denk je dat dropshipping bij jou past en wil je weten hoe je een eigen dropshipping business kan opstarten? Download dan dit GRATIS E-book van Joshua Kaats.

Joshua is één van de eerste dropshipper in Nederland en heeft nu zijn kennis gedeelt in het gratis E-book. 

Om een succesvolle business op te zetten kan je het beste leren van de beste mensen op dat bepaalde vakgebied. Op het gebied van dropshipping is dat zeker Joshua Kaats, want hij verdiend letterlijk duizenden euro’s per dag. Zo financiert hij zijn vastgoedprojecten ook met zijn dropshipping opbrengsten.
 
Doe dus zeker je voordeel met het gratis E-book!
Dropshipping

SMMA videotraining

Het derde businessmodel is SMMA. SMMA houdt in dat je een social media marketing agency hebt waarmee je advertenties gaat runnen voor andere bedrijven die weinig adverteren op sociale media.

Met het adverteren ga je leads/klanten binnen halen voor de onderneming wat de onderneming dus geld oplevert.

Maar omdat jij als adverteerder deze klanten hebt aangeslagen krijg jij een deel van de winst. zo kan je denken aan een bedrag van €500-€1500,- per klant per maand.

Lijkt SMMA je nou iets voor jou? bekijk dan de GRATIS videotraining van Mitchell Weijerman. In deze training wordt uitgelegd hoe je een eigen winstgevende SMMA kan opstarten en online geld kan gaan verdienen.

Verkopen via Bol.com videotraining

Een andere manier om online geld te verdienen is verkopen via Bol.com. Je koopt dan producten in via Alibaba of Aliexpress en verkoopt deze porducten op het grooste e-commerce platform van Nederland met meer dan duizenden bezokers per dag genaamd Bol.com.
 
Je hebt hier dus geen eigen webshop nodig en je hoeft ook geen verkeer te verkrijgen naar de webshop/website om iets te kunnen verkopen. Je maakt namelijk gebruik van het grootste e-commerce platform in Nederland.
 
Een ander voordeel is dat je kan kiezen of je de producten opslaat in je eigen opslagplaats of je laat ze opslaan in het magazijn van Bol.com en laat hen ook de producten versturen naar de klant.
 
Geinterreseerd geraakt in verkopen via Bol.com? Bekijk dan de GRATIS videotraining van Jia Ruan waarin hij je stap voor stap en van A tot Z meeneemt met het opstarten van je eigen online business met het verkopen van producten via het platform Bol.com.

Start met beleggen gratis E-book

Beleggen is het geld investeren met als doel het verhogen van je vermogen en winst te maken op je investering. Dit kan je met alle verschillende bedragen doen.
 
Beleggen kan je doen bij verschillende instanties en je kan beleggen in verschillende opties namelijk: aandelen, obligaties, ETF’s en meer. 
 
Her probleem is vaak dat mensen zomaar een beleggings rekening aanmaken en zomaar gaan beleggen.
 
Hierdoor raken veel mensen geld kwijt in plaats van dat het geld gaat groeien.
 
Om je geld te laten groeien raad ik je aan om deze gratis E-book te downloaden waarmee je in 5 minuten 30 winstgevende aandelen kan vinden.

Start met crypto gratis E-books en videotraining

De laatste manier om online geld te verdienen is crypto. Dit is eigenlijk een digitaal geld systeem. Je kan er mee betalen, maar je kan ze ook ontvangen.
 
De prijs van crypto veranderd elke dag en elke minuut van de dag. Om deze reden zit er dus veel handel in de digitale munten en valt er veel geld mee te verdienen.
 
Crypto kopen kan in allerlei verschillende bedragen dus het is mogelijk om met een paar tientjes te gaan investeren, maar honderden euro’s is ook mogelijk.
 
Op deze manier is crypto toegankelijk voor ontzettend veel mensen!
 
Er zijn verschillende manieren om met crypto te kunnen starten, maar ben jij nou van plan om te starten met crypto dan raad ik je aan om deze 3 GRATIS E-booken te downloaden en om de gratis videotraining te bekijken om direct goed voorbereid te kunnen starten met crypto!

Er staan hierboven verschillende manieren om online geld te kunnen gaan verdienen. Bij alle mogelijkheden is maar weinig startkapitaal nodig en dat is dan ook het grooste voordeel van het ondernemen via het internet.

Heb je niet 1 keuze kunnen maken van de bovenstaande mogelijkheden? Dan raad ik je aan om de videotrainingen te gaan bekijken van de mogelijkheden die je aanspreken om vervolgens daar een keuze uit te maken.

Let op! Alleen actie leidt tot resultaat! Dus door alleen maar te denken aan online geld verdienen gaat er niks gebeuren. 

Onderneem dus actie en zet de eerste stap door een E-book te lezen of een videotraining te bekijken. Het is immers allemaal GRATIS! Je hebt dus niks te verliezen en letterlijk alles te winnen!