Hoe kun je het best affiliate links plaatsen?

Als een affiliate behaal je je commisies door je eigen affiliate links, maar hoe kun je het best affiliate links plaatsen?

In dit artikel zou je ik je concreet uitleggen hoe je ze het best kan plaatsen.

Mijn voorkeur gaat altijd uit naar een hyperlink. Dit is een manier waar je je affiliate link koppeld aan bepaalde woorden in een zin.

Een voorbeeld is dat ik verwijs naar een gratis training en dat de woorden ‘gratis training’ een hyperlink bevatten. Hierdoor zijn ze blauw en klikbaar.

Ik heb hier dus mijn affiliate link aan gekoppeld. Daarnaast is het ook niet proffesioneel en zelfs lelijk als je je affiliate link gewoon in een blog artikel plakt.

Je ziet dan een rare en vaak lange link wat niet aantrekkelijk is om op te klikken.

Bezoekers van je website zullen ook vaker klikken op een hyperlink dan zomaar op een affiliate link.

Naast dat ik mijn affiliate link koppel aan woorden door te hyperlinken plaats ik meestal ook een call to action box onderaan een blog post.

Een call to action box is een opvallende gekleurde box met daarin een call to action button waarin je affiliate link in is verwerkt.

Je roept als het ware de attentie op van de bezoeker met deze opvallende box. Doordat het zo opvalt is zal de bezoeker extra gettriggerd zijn om erop te klikken mits je er goede aansporende zinnen in verwerkt om op de knop te klikken.

Deze twee manieren zijn eigenlijk mijn manieren om affiliate links te verwerken en deze manieren raad ik je ook zeker aan om te gebruiken als affiliate.

hoe kun je het best affiliate links plaatsen?

Wil je nou meer leren over affiliate marketing en er passief inkomen mee verdienen?

Ik heb je in dit artikel uitgelegd hoe je het best affiliate links kan plaatsen, maar als een succesvolle affiliate marketeer wilt worden heb je wel meer informatie nodig.

Jacko Meijaard geeft jou deze informatie. Hij zit al 10 jaar in het vak en verdiend letterlijk duizenden euro’s per dag. In een GRATIS videotraining laat Jacko zien hoe hij zit doet en hoe jij dit ook kan zonder enige kennis en ervaring!

Neem dus zeker een kijkje bij de gratis videotraining, want je hebt niks te verliezen en alles te winnen!

Bekijk GRATIS de affiliate marketing video training!

In deze GRATIS videotraining laat Jacko Meijaard zien hoe hij duizenden euro’s volledig passief per dag verdiend met affiliate marketing en hoe jij dit ook kan ZONDER enige kennis en ervaring!

Ja Ik Wil Passief Inkomen Verdienen!