Hoe veel geld verdienen? Dit is hoe het echt in elkaar zit en wat de mogelijkheden zijn!

Hoe veel geld verdienen?

Hoe veel geld verdienen? Deze vraag zie ik regelmatig voorbijkomen en daarom heb ik besloten om hier een artikel over te schrijven.

Op social media is steeds vaker te zien hoe bepaalde mensen (online) veel geld verdienen. De mensen die hiernaar kijken denken “dit wil ik ook” en volgen dan het advies op van een bepaalde influencer en merken dat het voor hen niet werkt.

In dit blog artikel leg ik uit hoe je daadwerkelijk veel geld kan verdienen zonder poes pas en zonder loze beloftes. Ik laat je zien wat je ervoor nodig hebt en wat de manieren zijn om dit te realiseren. 

Één ding kan ik je vast verklappen en dat is dat het businessmodel schaalbaar moet zijn! Meer informatie vind je verder in deze blog!

Hoe veel geld verdienen? Is dat überhaupt mogelijk?

Veel geld verdienen wat is dat? Een ton per jaar? Een miljoen per jaar? 5 miljoen per jaar?

Dit zijn vragen die je eerst voor jezelf moet beantwoorden voordat je kan kijken of het voor jou haalbaar is. 

Daarnaast is het verdienen van veel geld voor vele wel daadwerkelijk mogelijk. Echter ga je dit meestal niet behalen met een 9-5 baan en werkt voor een baas. Wanneer je dit wel doet zorg je er eigenlijk voor dat jouw baas het vele geld gaat verdienen door jou en je andere collega’s.

Het belangrijkste is dat je een business start die echt schaalbaar is en hiermee bedoel ik dat het niet uitmaakt hoeveel uur je werkt, maar dat je inkomen constant kan blijven groeien.

Naast zo’n businessmodel heb je echt doorzettingsvermogen nodig en een echte drive (drang) om dit succes te gaan behalen. Er zit namelijk een groot verschil tussen “het leuk vinden om” en “het moeten behalen van”. 

Wanneer je het leuk zal vinden heb je niet echt de drive om ervoor te gaan en dan onderneem je waarschijnlijk amper actie en zal het er niet van komen.

Maar wanneer jij het gevoel hebt dat je het MOET behalen dan zal je echt actie ondernemen en blijven doorgaan tot dat het je is gelukt. 

Hiernaast heb je ook nog een sterke op groei gerichte mindset nodig. In mij blog “hoe verander je je mindset” lees je hoe jij een sterke mindset ontwikkeld!

Kortom veel geld verdienen is zeker mogelijk voor vele alleen heb je wel het juiste businessmodel nodig dat bij jou past. Daarnaast heb je de juiste drive en mindset nodig om er te komen.

Hoe veel geld verdienen? De beste #6 manieren die schaalbaar zijn!

Hoe veel geld verdienen

Er zijn tegenwoordig verschillende manieren hoe je veel geld kan verdienen en waarvan het businessmodel schaalbaar is. Je hoeft dan niet meer te werken voor meer geld en het is ook geen uurtje factuurtje.

Affiliate marketing

Affiliate-marketing

De eerste en tevens mijn favoriet in dit lijstje is affiliate marketing. Dit houdt in dat je producten van bedrijven promoot in ruil voor commissie. Deze commissies kunnen oplopen tot wel 70% van de verkoopprijs.

Stel je verkoopt een product van €200,- en je hebt 50% commissie dan verdien jij €100,-. Het realiseren van deze verkopen doe je met het verspreiden van jouw eigen unieke affiliate link.

In dit link staat een uniek stukje code waaraan valt te zien dat een verkoop van jou afkomstig is.

Het mooie van dit verdienmodel is dat jij je inkomen oneindig kan opschalen. De sky is echt de limit. Zo kan je door middel van je affiliate website constant inkomen genereren zonder dat jij daadwerkelijk aan het werk hoeft te zijn. 

Jouw website zal immers 24/7 online staan en verkopen voor jou generen. Daarnaast is het mooie van affiliate marketing dat je producten van andere promoot en jij dus geen pakketjes op de post hoeft te doen en je hoeft ook geen klantenservice te doen.

Je hoeft als affiliate alleen verkopen te realiseren met je website en dat maakt het verdienmodel zo aantrekkelijk!

Wil je meer leren over affiliate marketing? Bekijk dan GRATIS deze training van Jacko Meijaard!

Dropshipping

Dropshipping

De tweede in de lijst is dropshipping. Dit zal je waarschijnlijk wel bekend in de oren klinken, maar mocht dat niet het geval zijn dan leg ik het graag even uit.

Dropshipping is eigenlijk het verkopen van producten via een webshop, maar je hoeft hier zelf geen voorraad van bij te houden.

Wanneer jij een order binnen krijgt op je webshop dan wordt deze rechtstreeks doorgestuurd naar je leverancier en die zal vervolgens het pakketje voor je opsturen naar de consument.

Ook dit model is erg schaalbaar en je hoeft ook hier niet aan het werk te zijn om geld te verdienen. Dit maakt het dan ook erg interessant.

De producten om te dropshippen worden vooral uit China gehaald van Alibaba, omdat daar de producten erg goedkoop zijn. 

Tevens kan er ook gewerkt worden met andere leverancier bijvoorbeeld in Europa of zelfs in Nederland.

Zo worden veel leverancier uit Nederland gebruikt om high ticket dropshipping te doen. Hiermee verkoop je dan vrij dure producten als een jacuzzi en heb je minder verkopen nodig om veel geld te verdienen.

Daarnaast kan de consument het pakketje binnen 1 werkdag binnen hebben wanneer het van een Nederlandse leverancier komt.

Kortom dropshipping is een interessant verdienmodel waar veer groei in zit aangezien steeds meer mensen online producten bestellen. Dit zal in de toekomst ook alleen maar doorgaan.

Wil je leren hoe je een succesvolle dropshipping business op kan zetten? Dan raad ik je aan om dit GRATIS e-book te downloaden waarin jou duidelijk wordt uitgelegd hoe jij succesvol kan worden!

Verkopen via Bol.com of Amazon

Verkopen-via-bol.com-tips

De naam zegt het eigenlijk al. Bij dit businessmodel ga je producten verkopen op Bol.com of Amazon. Je koopt producten in door bijvoorbeeld deze uit China te halen en op een platform als Bol.com door te verkopen.

Het verschil tussen je inkoopprijs en je verkoopprijs wordt dan je winst. Het voordeel hiervan is dat je de bezoekers van Bol.com gebruikt om jouw producten te kunnen verkopen. Dagelijks komen er namelijk duizenden bezoekers op Bol.com waarvan jij gratis gebruik kan maken.

Daarnaast kan je je producten ook bij het magazijn leggen van bol waardoor je thuis niet zit met een magazijn vol spullen. Tevens sturen zij het pakketje op naar de klant en doen zij de klantenservice voor jou.

Hierdoor hoef je je alleen maar te focussen op het inkopen van producten die je wilt gaan verkopen. 

Ook hier kan je geld verdienen zonder zelf op dat moment aan het werk te zijn. Het is dus een schaalbaar verdienmodel. 

Het nadeel van dit verdienmodel is dat je de voorraad eerst dient in te kopen en dus wat startkapitaal nodig hebt. Dit is niet nodig echt nodig bij de andere verdienmodellen.

Om te leren hoe je kan verkopen via Bol.com raad ik je aan om de GRATIS training te bekijken van Winston van team Unstoppable.

Een SMMA of SMMB starten

SMMA

Ben jij goed in het gebruik van sociale media of vind je dit gewoon heel interessant? Dan is het starten van een SMMA of SMMB wat voor jou!

In feite komen beide op hetzelfde neer, maar is het net een andere benaming. De een staat voor social media marketing agency en de ander voor een social media marketingbureau.

Je start hierbij een marketingonderneming op waarbij je leads/klanten binnen gaat halen voor andere bedrijven. Jij als social mediaspecialist weet hoe je potentiële klanten kan werven door middel van advertenties.

Hoe meer leads jij werft voor een bedrijf des te meer waarde je biedt aan het bedrijf aangezien een deel van hen klant zal worden. Deze klanten zijn voor die bedrijven honderden tot wel duizenden euro’s waard.

Denk bijvoorbeeld aan een sportschool waarbij een klant een paar jaar lid blijft. Deze spotschoolhouder verdiend honderden euro’s aan 1 klant. 

Doordat jij door middel van je sociale media-advertenties deze klant hebt geworven kan je hier een deel van vragen. Daarnaast kan je deze dienst voor meerdere klanten aanbieden en kan je per klant wel €1000-€3000 per maand vragen.

Met het maken van de advertenties ben je niet zo gek veel tijd kwijt dus je kan aardig wat klanten tegelijk bedienen. Echter ga je wel op een punt komen dat het opschalen moeilijker wordt.

Je kan er dan voor kiezen om personeel aan te nemen of je advertenties uit te besteden zodat je als team voor meer bedrijven de dienst kan leveren. 

Op deze manier is dit businessmodel dus ook erg schaalbaar en als jij wil leren hoe je een social media marketing agency kan opstarten dan raad ik je aan om deze GRATIS videotraining te bekijken van Mitchell Weijerman.

Starten met handelen in aandelen

Aandelen-en-obligaties

Als één na laatste in de rij staat het handelen in aandelen. Gedurende de dag schommelt een koers van prijs. Het gaat namelijk nooit in een rechte lijn omhoog of omlaag. 

Als handelaar/trader kan je profiteren van deze (soms hevige) koersschommelingen. Hierdoor kan je in een week of dag het rendement draaien wat een gemiddelde belegger per jaar verdiend.

Om te profiteren van de koersschommelingen kan je ervoor kiezen om te swing- of daytraden. Bij swingtraden houdt je een positie enkele dagen tot weken vast en bij daytrading stap je er dezelfde dag nog uit.

Zo geeft swingtarden iets meer rust en overzicht en bij daytraden zit je echt achter de knoppen om ergens snel in en uit te stappen.

Met het handelen in aandelen verdien je elke keer een percentage van je inleg. Op deze manier is de sky echt de limit, want of je nou met €100,- speelt of met een miljoen je verdient hetzelfde percentage. 

Daarnaast ben je na loop van tijd je geld aan het compounden, omdat je rendement op rendement gaat verdienen en zo gaat je vermogen exponentieel groeien. 

Je kan letterlijk overal ter wereld traden aangezien je alleen een laptop en een internetverbinding nodig hebt. 

Daarnaast kan je met de kennis die Kevin Timmer je leert in deze GRATIS training vandaag nog beginnen!

Starten met handelen in crypto

Crypto

Als laatste in het rijtje staat het handelen in cryptocurrencies. Dit komt vrijwel een beetje op hetzelfde neer als met handelen in aandelen.

Zo kan je met crypto ook swing- en daytraden alleen deze markt is 24/7 open. De beurs is namelijk in het weekend gewoon dicht. Een exchange als Binance wordt veel gebruikt om te gaan traden met crypto.

Crypto staat erom bekend dat het heel volatiel is. Zo kan een coin wel tientallen procenten op een dag dalen of stijgen. Dit brengt dan ook grote risk en reward met zich mee.

Crypto staat nog redelijk in de kinderschoenen en er zit nog heel veel groei in de komende jaren.

Crypto en blockchain is een nieuwe technologie wat veel potentie heeft in onze samenleving en wat alleen maar een groter deel van ons leven uit zal maken. Echter is bijvoorbeeld de aandelenmarkt een veiligere markt die steviger in zin schoenen staat.

Voor jezelf dus de keuze wanneer je wilt traden of je dat in crypto of aandelen wil doen. Je kan het natuurlijk ook altijd combineren. 

Voor het leren handelen in crypto raad ik je de GRATIS training van Patrick Suiker en Derek Westra. Zij onthullen hier tevens ook hun crypto parels die volgens hen echt tientallen keren over de kop kunnen gaan.

Dus hoe wil jij veel geld gaan verdienen?

Hoe veel geld verdienen?

De manieren hoe je veel geld kan verdienen heb ik je nu gegeven, maar dat gaat jou niet gelijk veel geld genereren.

Het belangrijkste is dat je een keuze gaat maken welke manier bij jou past. Zo kan je de gratis trainingen bekijken om er zeker van te zijn dat een bepaalde manier bij jou past. 

Vervolgens is het de kunst om actie te ondernemen ook al denk je dat je er nog niet klaar voor bent, want de enige manier om je doel te behalen is door gewoon simpel weg te starten!

Aan het begin zal je misschien tegen wat punten aanlopen, maar als je doorzet en leergierig blijft dan zal je vanzelf resultaten gaan zien.

Wanneer je resultaten gaat zien is het puur een kwestie van opschalen om je inkomen doen te verhogen waar je niet per se meer voor hoeft te werken. 

Hierdoor laat je je inkomen enorm groeien en zal je je financiële doelen gaan behalen. 

Mocht je nog vragen hebben over een bepaald businessmodel? Stel ze dan hier onderaan deze blog en ik wil je er graag bij helpen, want ik had zelf ook problemen met het kiezen van een businessmodel en er vervolgens voor te gaan.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *