Hoe werkt Euroclix? Vind hier de gehele uitleg!

Hoe werkt Euroclix?

Waarschijnlijk ben jij benieuwd naar Euroclix en wil je voornamelijk weten hoe werkt Euroclix en hoe je er geld mee kan gaan verdienen. Om deze reden ben je waarschijnlijk op deze pagina terecht gekomen.

In dit artikel wordt er volledig verteld hoe Euroclix werk en hoe je geld kan verdienen met Euroclix.

Wanneer jij geld wil gaan verdienen met Euroclix lees dan vooral verder en kom erachter hoe je dat doet zodat je vandaag nog kan beginnen!

Wat is Euroclix?

Voordat er wordt ingegaan op hoe Euroclix werkt en hoe je er geld mee kan verdienen is het handig om even kort uit te leggen wat Euroclix nou eigenlijk precies is.

Euroclix is een Spaarprogramma dat in 1999 is opgericht in Amsterdam en valt onder iFlavours B.V. Met het spaarprogramma kan je op verschillende manieren clix verdienen die je vervolgens weer kan inruilen voor geld. Hoe meer clix je spaart des te meer geld te ervoor krijgt.

Momenteel werkt Euroclix samen met vele partners zoals: Bol.com, Booking.com, Wehkamp, Mediamarkt, ANWB, Albert Heijn, HEMA, Essent, Zalando en nog veel meer.

Zoals je ziet werkt Euroclix dus samen met de grootste merken en e-commerce platformen in o.a. Nederland. Via deze partners kan je clix verdienen, maar er zijn natuurlijk veel meer manieren om clix te verdienen. Deze worden in dit artikel later verder toegelicht.

Het bedrijf heeft momenteel meer dan 500.000 leden verdeeld in Nederland, België, Frankrijk en Duitsland.

Het gebruik maken van het spaarprogramma Euroclix is geheel gratis en vrijblijvend. Met het spaarprogramma kan je clix verdienen op een betaalde manier. Denk aan een aankoop doen bij je favoriete webshop en daar krijg je dan clix voor.

Dit kan je dus eigenlijk zien als een korting op producten die je toch al van plan was om aan te schaffen.

Daarnaast zijn er ook een gratis manieren om clix ter verdienen en die worden hieronder toegelicht.

Hoe werkt Euroclix en hoe verdien je er geld mee?

Hoe werkt Euroclix en hoe verdien je er geld mee?

Wanneer je je gratis hebt aangemeld bij Euroclix dan kan je gebruik maken van het spaarprogramma en beginnen met clix verdienen.

Je kan clix verdienen via een betaalde en een gratis manier zoals hierboven uitgelegd. 

Wanneer je bijvoorbeeld een schoolboek, rugtas, handschoenen, pannen of misschien zelfs een jacuzzi wilt aanschaffen bij Bol.com dan kan je er door middel van Euroclix voor kiezen om een deel van je aankoopbedrag terug te krijgen in de vorm van clix.

Op deze manier krijg je korting op producten die je toch al wou aanschaffen. Dit is dus een makkelijke manier van geld besparen. 

Daarnaast heb je dus ook gratis manieren om clix te gaan verdienen. Dit kan je doen door middel van het invullen van enquêtes, mee te doen aan marktonderzoeken, door e-mails te lezen, linkjes te klikken, leden te werven, mee te doen aan loterijen en nog veel meer. 

Deze manieren kosten niet veel van je tijd en je kan zelf ook aangegeven hoe lang een enquête mag duren enzovoorts.

Daarnaast kan je ook clix verdienen door leden te werven. Je krijgt dan van Euroclix een eigen persoonlijke link die je door kan sturen en wanneer iemand via jouw link lid wordt ontvang je gelijk 150 clix (€1,95).

Stuur je die link bijvoorbeeld naar 5 vrienden, 5 klasgenoten en naar 5 familieleden dan heb je al 2250 clix (€29,25). Dit heb je dan simpelweg verdiend door even een linkje door te sturen wat slechts een paar minuten kost van je tijd.

En zo moeilijk is het ook niet om 15 mensen zich te laten aanmelden toch?

Precies en op deze manier heb je dus snel een leuk zakcentje verdient. 

Naast deze mogelijkheden kan je ook meedoen aan de loterij of kan je wedden op voetbalwedstrijden om je clix drastisch te kunnen hogen, maar het kan natuurlijk ook de andere kant op gaan.

Ook kan je aangeven om een x aantal e-mails te willen ontvangen van Euroclix die je vervolgens moet doorlezen en op een paar linkjes moet klikken om weer heel simpel wat clix te ontvangen.

Euroclix is dus een erg eenvoudige manier om online geld te verdienen. Echter hoeft je er niet vanuit te gaan dat je hier duizenden euro’s per maand mee gaat verdienen, maar het is een handig extraatje.

Van de opbrengsten die je kan verdienen met Euroclix, wat neer komt op een paar honderden euro’s per maand zonder veel moeite, kan je makkelijk je boodschappen financieren. 

Daarnaast kan je ook tientallen tot honderden euro’s besparen op producten die je anders sowieso al aan zou schaffen alleen krijg je er nu clix voor terug. Dit is uiteraard afhankelijk van hoeveel producten je koopt in een maand, maar je kan het toch zien als besparingen. Je krijgt immers een deel van je aankoopbedrag terug in clix.

Hoe meer clix je hebt des te meer geld het waard is. Wat ook handig is om te weten is dat je je al vanaf €10,- kan laten uitbetalen en dan staat het met een paar werkdagen al op je rekening.

Echter is het wel aan te raden om je clix door te sparen, want hoe meer clix je spaart des te meer 1 clix waard wordt. 

Zo is een clix normaal 1,3 cent, maar wanneer je meer clix hebt en wacht met uitbetalen wordt dit alweer 1,5 cent en dit loopt als maar op naarmate je meer clix hebt.

Wil je eerst weten hoe betrouwbaar Euroclix is voordat je ermee start? Bekijk dan dit artikel genaamd Euroclix betrouwbaar? Vind hier de keiharde feiten en onze ervaring!

Meld je GRATIS en geheel vrijblijvend aan bij Euroclix!

In dit artikel is je uitlegt hoe Euroclix werkt en hoe je geld kan verdienen met Euroclix. 

Zoals je gelezen hebt kan je een leuk bedrag per maand verdienen met Euroclix zonder daar veel voor te hoeven doen. Met deze inkomsten kan je toch een deel van je vastenlasten financieren of een deel van je vakanties.

Meld je daarom vandaag nog aan bij Euroclix en ontvang via deze speciale link direct 150 clix (€1,95) en start vandaag nog met online geld verdienen!

Mocht je nog vragen hebben over Euroclix en hoe je er geld mee verdiend stel ze dan gerust in de comments hier beneden!

Meld je GRATIS aan bij Euroclix en ontvang 150 clix!

Meld je vandaag nog GRATIS en vrijblijvend aan bij Euroclix en verdien gelijk 150 clix (€1,95) en start vandaag al met online geld verdienen via Euroclix!

Ja Ik Wil 150 Clix!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *