Is Paypro gratis?

Een van de bekenste affiliate netwerken van Nederland is Paypro, maar is Paypro gratis voor affiliates?

Het antwoord daarop is nee, want Paypro kost voor affiliates eenmalig een fee van slechts €7,50 om je vervolgens aan te kunnen melden voor het netwerk en voornamelijk digitale producten kan promoten tegen erg hoge commissies.

Door het grote succes van Paypro vragen zij nu een fee om zo goede diensten aan hun affiliates te kunnen verlenen. Zo hanteren ze een fijne manier van communiceren, een overzichtelijk interface en marketplace. Daarnaast betalen ze erg snel commissies uit.

Om deze service te kunnen blijven geven hanteren zij een eenmalige fee en na deze fee volgen er geen andere kosten meer.

Na het betalen van de fee kan je gelijk aan de slag om commisies te gaan verdienen met het promoten van mooie producten die alleen via Paypro te promoten zijn zoals digitale producten waar de hoogste commissies op te verdienen zijn.

Na het behalen van 1 sale heb je de kosten er alweer dik uit en is het slechts een scheintje. Wanneer je deze kleine €7,50 niet bereid bent om te betalen als eenmalige fee dan is online ondernemen niks voor jou.

Via de bovenstaande knop kan je je direct aanmelden en starten als Paypro affiliate!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *