Aanmelden bij Daisycon? Eenvoudig met dit stappenplan!

Je kan je aanmelden bij Daisycon als je aan de slag wilt gaan met affiliate marketing, maar hoe meldt je je nou aan bij Daisycon? In dit artikel ik je uit hoe je je kan aanmelden bij Daisycon en hoe je er gelijk geld mee kan gaan verdienen!

Stappenplan aanmelden bij Daisycon

Ga naar de website van Daisycon

Om je aan te melden bij Daisycon is het natuurlijk handig als je op de website van Daisycon zit.

Klik op inloggen

Rechts bovenin zoals te zien op de afbeelding hieronder zie je dat je kan klikken op “login”. Wanneer je hier op klikt opent zich een nieuw venster.

Aanmelden bij Daisycon.
Aanmelden bij Daisycon.

Klik op “no account”

Daisycon gaat er standaard al vanuit dat je al een account hebt op hun platform, maar wanneer je dat niet hebt kan je je aanmelden door te klikken op “no account” (zie foto).

Account aanmaken bij Daisycon.

Vul het formulier in

Vervolgens opent zich een formulier waar gevraagt wordt om je naam, emailadres en wachtwoord. Vul deze in en klik op “register”.

Aanmelden Daisycon.

Verifieer je emailadres

Je zult nu een email ontvangen van Daisycon waarin ze je vragen om je email te verifiëren. Dit doe je door op de link te klikken in de email.

Vul je overige gegevens in

Wanneer je op die link hebt geklikt zal Daisycon vragen om een aantal persoonsgegevens zoals je adres en woonplaats. Deze dien je in te vullen om je account volledig te maken.

Verifieer je media

In dat zelfde scherm vraagt Daisycon om je media aan te melden waarmee je de affiliate producten wil gaan promoten en commissies mee wilt gaan verdienen. Media kan een Facebook account zijn, een website of een Instagram account.

Het filmpje hieronder kan je ook helpen om je media te verifiëren.

Nu kan je geld gaan verdienen met Daisycon

Wanneer je ook als laatst je media hebt geverifieerd kan je aan de slag met het vinden van affiliate campagnes die goed bij jou passen. Vervolgens kan je daar je affiliate link krijgen die je vervolgens weer door middel van je media kan verspreiden en dus commissies kan gaan verdienen!

Het filmpje hieronder laat nog zien hoe je affiliate link kan ophalen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *