Affiliate marketing met WordPress, werkt dit?

Affiliate marketing WordPress

Affiliate marketing met WordPress is zeker mogelijk. Sterker nog dit is één van de beste manieren om te beginnen met affiliate marketing als een beginner!

In dit artikel neem ik je mee in het verhaal hoe je kan beginnen met affiliate marketing met WordPress zodat jij na het lezen van dit artikel al gelijk kan starten met het bouwen aan je business en je je eerste commissies kan binnenslepen.

Affiliate marketing met WordPress: hoe start je?

Er zijn verschillende manieren hoe je kan beginnen met affiliate marketing. Zo kan je dit doen door middel van betaald verkeer of gratis verkeer.

Met betaald verkeer moet je denken aan het draaien van advertenties waarbij bezoekers op je landingspagina komen en je ze vervolgens benaderd om een product aan te schaffen waar jij commissie over verdiend.

De andere mogelijkheid is door middel van het verkrijgen van gratis verkeer. Dit kan je krijgen door middel van het hebben van een affiliate marketing website met WordPress, het bouwen van sociale media kanalen of door YouTube in te zetten.

Met al deze manieren kan je gratis verkeer krijgen. Dat verkeer stuur je dan uiteraard door naar de producten die je promoot en een deel van hen zal het product aanschaffen via jouw affiliate link zodat jij commissie gaat ontvangen.

In mijn opzicht is het als beginner, maar ook als ervaren affiliate marketeer een goede manier om affiliate marketing met WordPress toe te passen.

Je bouwt dan aan een affiliate website waar je organisch bezoekers naartoe trekt uit Google.

Dit doe je door blogs te schrijven over zoekwoorden waar mensen op zoeken die betrekking hebben op een product dat je wil promoten.

Het is aan te raden om een artikel te schrijven van zo’n 1500 woorden aangezien dit het meest optimaal is. De ene keer meer en de andere keer minder is uiteraard geen ramp, maar uit onderzoek is gebleken dat grote artikelen hoger ranken in Google.

Door een zoekwoord te pakken en vervolgens een waardevol antwoord te geven op de vraag dan zal je gaan ranken in Google en organische bezoekers krijgen.

Deze mensen verwijs je naar het product dat je promoot en een deel van hen zal daarop klikken en het product aanschaffen.

Door steeds meer artikelen te maken zal je op steeds meer zoekwoorden vindbaar worden en steeds meer verkeer naar je website trekken en steeds meer verkopen gaan draaien.

Affiliate marketing met WordPress is dus een zeer goede zet om mee te beginnen, omdat je 1 keer een artikel schrijft en die vervolgens jarenlang geld voor jou kan opleveren. 

Hoe passief wil je het hebben?

Affiliate marketing wordpress

Hoe maak je een WordPress website aan?

Om te starten met affiliate marketing met WordPress dien je een website op te zetten. Hiervoor heb je een domeinnaam en webhosting nodig en vervolgens kan je WordPress downloaden op je domeinnaam.

Een goede provider is Neostrada. Dit is een goedkope en snelle webhosting waarmee je makkelijk en snel kan beginnen.

Vervolgens raad ik je aan om Elementor te downloaden als plug-in waarmee je met drag en drop systeem een mooie website neer kan zetten.

Voor meer informatie over hoe je een affiliate website opzet lees dan “affiliate marketing website maken”.

Conclusie affiliate marketing met WordPress

Wanneer je wil starten met affiliate marketing dan kan je daar heel goed WordPress bij gebruiken om vervolgens te gaan bloggen op je website waarmee je bezoekers trekt.

Door te blijven bloggen krijg je steeds meer bezoekers en zullen meer bezoekers naar je product gaan die je promoot op je website en zal je meer commissies binnenslepen.

Wanneer je echt een kickstart wil en snel commissies wil verdienen dan raad ik je aan om de GRATIS training van Jacko Meijaard te bekijken waarin hij zijn geheimen deelt!

Bekijk GRATIS de affiliate Marketing Video Training!

In deze GRATIS videotraining laat Jacko Meijaard zien hoe hij duizenden euro’s volledig passief per dag verdiend met affiliate marketing en hoe jij dit ook kan ZONDER enige kennis en ervaring!

Ja Ik Wil Passief Inkomen Verdienen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *