Beste-affiliate-producten

Wat zijn de beste affiliate producten?

Beste affiliate producten

Als affiliate kan je veel producten promoten en kan je tegenwoordig overal jezelf wel aanmelden als affiliate, maar wat zijn nou de beste affiliate producten om te promoten waardoor jij goeie commissies binnen kan slepen?

In dit artikel zal ik jou toelichten waar jij je het best kan aanmelden en waar je dus de beste affiliate producten kan vinden om te gaan promoten.

Welke producten kan ik allemaal promoten als affiliate?

Allereerst is het goed om te weten dat je als affiliate ontzettend veel keus hebt om wat je gaan promoten als affiliate.

Je kan het zo gek nog niet bedenken en je kan het promoten. Zo zijn er voor elke affiliate wel een aantal producten die goed bij hen past waardoor ze commissies binnenslepen.

Zo kan je als affiliate online cursussen promoten, bureaus, laptops, auto’s, software, webhosting, e-booken en nog veel en veel meer. 

In het artikel genaamd “welke producten kan ik als affiliate promoten?” bespreek ik wat je allemaal wel niet kan promoten als affiliate.

De beste affiliate producten 

Beste affiliate producten.

Omdat er zoveel producten zijn heb je als affiliate ontzettend veel keus. Echter zijn niet alle producten even rendabel om te gaan promoten.

Op het ene product krijg je meer commissie en meer marge en bij de andere verdien je een paar euro per sale.

Als je echt een goed verdienende affiliate wil worden dan dien je allereerst meerdere producten te promoten, want je kan niet afhankelijk zijn van 1 producten.

Wanneer deze namelijk wegvalt dan is je gehele verdienmodel verdwenen. Hierdoor is het dus aan te raden om meerdere producten te promoten op je affiliate website.

De beste affiliate producten waar je het meest op kan verdienen zijn informatieproducten zoals e-booken en online cursussen.

Hier zitten hoge marges op voor zowel affiliates als natuurlijk de makers. Dit zijn namelijk producten die je maar 1 keer hoeft te maken en vervolgens eindeloos kan verkopen zonder dat er extra moeite bij komt kijken.

Daarnaast komt er geen verzending bij kijken of het inpakken van producten, omdat het allemaal digitaal gaat.

Hierdoor zijn de winstmarges voor de makers erg hoog en belonen zij affiliates ook erg goed wanneer zij ervoor kiezen om hun producten te promoten.

Uiteraard kan je naast deze informatieproducten ook wat andere producten promoten zoals die van Bol.com. Hier verdien een stukje minder, maar je kan altijd wel een product van bol in je blog promoten.

Je moet het dan ook zien als een extraatje en dat is altijd mooi meegenomen toch? 😉

Wat zijn de beste affiliate netwerken?

Paypro-affiliate

Informatieproducten kan je vinden op Paypro. Hier kan je producten promoten die uiteenlopen van online geld verdienen tot honden e-books.

Er is hier dus voor elke affiliate wel wat te vinden.

Echter is het ook handig om je aan te melden bij andere affiliate netwerken waar je ook andere producten kan promoten om zo je affiliate empire op te bouwen.

Voorbeelden van andere goede affiliate netwerken zijn:

Het is dan ook zeker aan te raden om je bij deze netwerken aan te melden om zo extra inkomen te verdien als affiliate!

Wil jij leren hoe je zelf ook een affiliate empire kan opbouwen en een passief inkomen kan gaan verdienen met affiliate marketing? Dan raad ik je aan om deze training van Jacko Meijaard te bekijken waarin hij zijn geheimen deelt!

Bekijk GRATIS de affiliate Marketing Video Training!

In deze GRATIS videotraining laat Jacko Meijaard zien hoe hij duizenden euro’s volledig passief per dag verdiend met affiliate marketing en hoe jij dit ook kan ZONDER enige kennis en ervaring!

Ja Ik Wil Passief Inkomen Verdienen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *