Hoeveel kan je verdienen met affiliate marketing?

Op de vraag “hoeveel kan je verdienen met affiliate marketing?” is moeilijk antwoord te geven.

Het is namelijk niet te doen en niet reëel om daar zomaar een vast bedrag aan te plakken.

Maar om je een indicatie te geven heb ik wel een aantal voorbeelden.

Affiliate marketing is een lange termijn businessmodel, maar kan ook toegepast worden op korte termijn. Dat wil zeggen dat je inkomen gaat groeien na de tijd vorderd of je kan vandaag de dag gelijk al geld verdienen met affiliate marketing.

Met de lange termijn startegie bouw je echt iets op voor lange termijn wat maar blijft groeien en met de korte termijn startegie probeer je zoveel mogelijk te vangen per dag.

Jacko Meijaard is zo’n voorbeeld die de lange termijm startegie van affiliate marketing toepast.

Hij doet affiliate marketing met affiliate websites, waarmee hij organische bezoekers uit Google trekt. Jacko verdiend tegenwoordig echt duizenden euro’s per dag met affiliate marketing.

Echter werkt Jacko al 10 jaar als affiliate en hebben zijn websites al die tijd kunnen groeien.

Wanneer je zelf dus start met de lange termijn strategie kan je er van uit gaan dat je de eerste 2 maanden niks gaat verdienen en alleen maar bezig bent met content schrijven.

Maar na een jaar is het volgens Jacko mogelijk om €1000-€2000 per maand te gaan verdienen met je affiliate website. Het hangt er dan natuurlijk wel vanaf hoeveel je er voor doet, de kwalitiet van je content en welke niche je zit.

In de ene niche is nou eenmaal meer te verdienen dan in de andere.

Hoeveel kan je verdienen als affiliate?

Op de korte termijn is er natuurlijk ook geld te verdienen met affiliate marketing. Dit gaat vaak via Google ads en Facebook ads. Er worden dan betaalde bezoekers naar de website gelokt om de producten af te nemen.

Daarnaast worden er via de advertenties ook e-mails verzameld om daarmee aanbiedingen te versturen naar de mensen die hun e-mail hebben achtergelaten.

Voorbeelden van mensen die affiliate marketing toepassen op de korte termijn zijn: John Crestani en Micheal Bashi.

Maar zij passen voornamelijk beide manieren toe. Deze twee gasten verdienen niet normaal veel geld en verdienen zeker duizenden euro’s per dag.

Het is dus mogelijk om met affiliate marketing heel veel geld te verdienen, maar verwacht niet dat dit ook gelijk bij jou van toepassing zal zijn.

Om affiliate marketing goed onder de knie te krijgen, of je nou de korte of lange strategie gebruikt, gaat het eenmaal wat tijd kosten.

Wat je zult zien wanneer je blijft expirimenteren met affiliate marketing dat je wanneer je je eerste inkomsten gaat verdienen er in een steeds stijgerende lijn je in komen blijft groeien.

Daarnaast raad ik je aan om affiliate marketing te leren van ervaren affiliate marketeers om zo sneller en betere resultaten te halen.

Bekijk GRATIS de affiliate marketing video training!

In deze GRATIS videotraining laat Jacko Meijaard zien hoe hij duizenden euro’s volledig passief per dag verdiend met affiliate marketing en hoe jij dit ook kan ZONDER enige kennis en ervaring!

Ja Ik Wil Passief Inkomen Verdienen!