Wat is Daisycon en hoe werkt het affiliate netwerk?

Wat is Daisycon en hoe werkt het?

Daisycon is een bekend affiliate netwerk in Nederland, maar nu krijg ik regelmatig de vraag wat is Daisycon nou precies en hoe werkt Daisycon nou eigenlijk?

Vanwege het feit dat deze vragen veel gesteld worden heb ik besloten om hier een artikel over te schrijven waardoor je exact weet hoe het werkt, wat het precies is het en hoe je er vandaag al geld mee kan verdienen.

Wat is Daisycon?

Daisycon is een affiliate netwerk dat wereldwijd actief is en ook in Nederland kantoren heeft. Het bedrijf bestaat als sinds het jaar 2000.

Op Daisycon komen affiliates en adverteerders samen. De adverteerders bieden hun producten aan op het platform waar de affiliates vervolgens uit vele producten kunnen kiezen welke ze willen promoten.

Voor elk product dat een affiliate succesvol promoot krijgt hij/zij daar een vergoeding voor in de vorm van een commissie. Dit is een percentage of vastbedrag van de verkooprijs.

Producten die je kan promoten via Daisycon vallen voornamelijk in de volgende categorieën:

  • Energie
  • Finance
  • Fashion
  • Telecom
  • Reizen
  • Auto’s en motoren

Hiernaast biedt Daisycon eigenlijk in vrijwel elke categorie van dating tot wonen, huis en tuin wel producten aan die je als affiliate kan promoten.

Daisycon biedt in deze categorieën voornamelijk de A-merken aan en voor elk product is er weer een andere grootte van commissie te verdienen.

Zo kan je bij Daisycon zowel commissies verdienen bij het verkopen van een promoot als bij het verzamleen van leads. Zelfs voor het verzamelen van leads zijn grote commissies mee te verdienen.

Zo kan je bijvoorbeeld €20,25 verdienen per lead dat je aan brengt aan het onderstaande bedrijf dat beveiligs apperatuur verkoopt en installeerd.

Wat is Daisycon? Affiliate marketing campagne.
Daisycon affiliate programma.

Als affiliate heb je dus een ruime keus aan producten die je kan promoten en voor elke affiliate zit er wel wat leuks bij!

Hoe werkt Daisycon?

Om te starten als affiliate bij Daisycon kan je je hier gratis aanmelden. Je vult dan je gegevens in zoals hieronder aangegeven.

Daisycon aanmelden.
Daisycon aanmelden.

Eenmaal een account te hebben aangemaakt vraagt Daisycon jou om je media te verifiëren. Hiermee bedoelen ze dan je website, Instagram en/of Facebook account waarmee jij producten wilt gaan promoten.

Daisycon zal dan vervolgens even gaan kijken of er geen verkeerde inhoudt op die media zijn en dan zullen ze je als affiliate accepteren en kan je gaan beginnen met het promoten van producten.

Je klikt op “campagnes” en hier zullen alle producten en diensten staan die je kunt gaan promoten.

Wanneer er een keuze is gemaakt kan je je media aanmelden voor deze campagne en kan je gaan beginnen als affiliate!

Hoe ziet je Daisycon account eruit?

Als je een account hebt aangemaakt bij Daisycon dan kom je op je persoonlijke pagina en dit bestaat uit de volgende kopjes:

Dashboard

In het dashboard zie je de meeste belangrijke dingen van je account in 1 oogopslag. Hier vind je het aantal verkopen van vandaag en aantal kliks op je affiliate links. Je kan zelf instellen over welke periode je het aantal kliks enzovoorts wilt zien.

Ook kan je je saldo terug vinden die je open hebt staan bij Daisycon en die je dus uit kan laten betalen.

Als laatst zie je hier nog het laatste belangrijkste nieuws over de markt en zie je je laatste transacties terug.

Het dashboard kan je zelf ook customizen hoe je het zelf wil. Zo kan je aspecten toevoegen die je op je dashboard wilt weergeven.

Nieuws

Onder dit kopje nieuws zie je zoals je al verwacht het laatste nieuws met betrekkeing tot de markt en tot het affiliate platform zelf.

Het is wel aan te raden om hier wekelijks ongeveer naar te kijken om er je voordeel mee te doen en meer informatie op te doen wat zorgt tot nieuwe inzichten.

Berichtencentrum

Hier ontvang je berichten van bijvoorbeeld adverteerders op het platform die jou vragen om hun producten te promoten en andere berichten.

Campagnes

Dit is een van de belangrijkste menu’s die er zijn. Wanneer je hierop klikt zul je alle campagnes zien die Daisycon momenteel heeft lopen en dat zijn er nog al wat.

Je kan je via hier ook aanmelden voor deze campagnes en je affiliate link aanvragen. Hieronder heb ik nog een filmpje waarin exact wordt voorgedaan hoe je dit precies doet en welke mogelijkheden je hebt.

Link materaiaal

Hier kan je verschillende dingen doen waarvan één is dat je deeplinks kan maken. Je kan dan een affiliate link maken voor de pagina van de adverteerder welke je maar wil. Zo kan je een affiliate link maken voor de homepagina, maar je kan het ook maken die gelijk naar het product verwijst.

Transacties

Dit is natuurlijk ook een leuke pagina binnen je account, want hier kan je precies zien welke transcaties zijn plaatsgevonden en hoeveel je hebt laten uitbetalen.

Statistieken

Onder dit kopje ga je vinden wat de statistieken zijn. Je vind hier dus hoe vaak er al op je affiliate links zijn geklikt.

Zo kan je zien wat goed werkt en wat niet en kan je je tactiek wellicht aanpassen of andere manieren van optimaliseren toepassen.

Instellingen

Bij instellingen kan je je account terug vinden met je persoonlijke gegevens en je media. Zo kan je media verwijderen en toevoegen.

Ook vind je hier je balans terug en kan je dus zien wat je nog open hebt staan om te kunnen laten uitbetalen.

Als laatst vind je hier ook uitbetalingen die je in het verleden al hebt gedaan.

Connecties

Hier vind je eigenlijk de bedrijven die Daisycon ondersteunen in het proces en zorgen dat het affiliate netwerk zijn werk kan doen en dat adverteerders en affiliates hun werk kunnen doen.

Connecties die er onder vallen zijn onder andere: Google, Facebook, Google ads, Zapier en verschillende Daisycon afdelingen.

Widgets

Hier vind je handige widgets die je op je website kan plaatsen die goed bij je affiliate campagne passen of bij de producten die je pormoot.

Zo kan je vergelijkers integreren op je webiste, maar je kan ook een rekenmachine op je webiste plaatsen.

Support

Dit woord zegt het natuurlijk al je kan hier vragen om hulp als je vragen hebt.

Je kan Daisycon benaderen door middel van een ticket aan te maken en daar zal door Daisycon mederwerks op gereageerd worden in 1 á 2 werkdagen.

Hulpmiddelen

Hier zijn nog wat hulpmiddelen te vinden die voor vele gebruikers niet relevant zijn zoals een e-mailgoedkeuringstool.

Hoe verdien je geld met Daisycon?

Nu je weet wat Daisycon is en hoe Daisycon werkt ga ik je nu uitleggen hoe je nou geld kan gaan verdienen met het platform.

Met een account kan je je dus aanmelden bij een affiliate programma en kan je een eigen unieke affiliate link ophalen.

Deze affiliate link kan je bijvoorbeeld verspreiden onder vrienden, kennissen, familieleden, schoolgenoten en nog veel meer.

Wanneer je het groots aan wilt pakken kan je je affiliate link plaatsen op een website die je gemaakt hebt en kan je producten echt gaan promoten via je website.

Ook kan je ervoor kiezen om je affiliate link te delen via je sociale media accounts en je volgers gebruiken om je affiliate commissies binnen te slepen.

Wel raad ik je aan om producten te gaan promoten die een goede Daiscyon score hebben. Dit geeft namelijk aan hoe goed het product momenteel verkoopt en dat wil dus zeggen hoe hoger de score des te beter het product verkoopt en mensen het dus ook echt willen hebben.

Als je daarnaast nog je statistieken in de gaten houdt dan kan je precies zien hoe het gaat en of er progressie zit in je affiliate commissies/kliks. Zo kan je blijven optimaliseren en steeds meer commissies gaan verzamelen.

Verdien €250,- per dag met affiliate marketing door 1-2 per dag te werken!

Geld verdienen met Daisycon.

Affiliate marketing is een steeds gewilder businessmodel, omdat het gewoon zo eenvoudig werkt.

Steeds meer mensen verdienen vandaag de dag hun inkomen met affiliate marketing terwijl dit slechts 1-2 uur per dag van je tijd kost.

Start vandaag ook zelf als affiliate en leer allle strategiën om een succesvolle affiliate te worden en de geheimen van Jacko waarmee hij zijn inkomen verdient.

Jacko verdiend vandaag de dag letterlijk duizenden euro’s per dag en die kan je hier GRATIS bekijken! Je kan zelf ook al mooie resulaten zoals deze halen zonder ook maar enige kennis en ervaring!

Bekijk GRATIS de affiliate marketing video training!

In deze GRATIS videotraining laat Jacko Meijaard zien hoe hij duizenden euro’s volledig passief per dag verdiend met affiliate marketing en hoe jij dit ook kan ZONDER enige kennis en ervaring!

Ja Ik Wil Passief Inkomen Verdienen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *