Laptop lifestyle review + ervaring: Het boek van Jacko Meijaard om een online affiliate marketing business op te zetten!

Laptop lifestyle review

Is het de moeite waard om de laptop lifestyle aan te schaffen? Leer ik hier nou echt om een affiliate marketing business op te zetten? In deze laptop lifestyle review over het boek van Jacko Meijaard komen deze vragen allemaal aan bod.

Waarschijnlijk heb je namelijk dit soort vragen en weet je nog niet of je het boek aan moet schaffen. Hierom heb ik deze review geschreven om jou helemaal te voorzien van alle informatie die jij nodig hebt om je beslissing te kunnen nemen.

In dit artikel ga ik het boek behandelen en vertel ik natuurlijk mijn eigen ervaring. Lees dus vooral deze laptop lifestyle review als jij wilt weten wat in dit boek behandelt wordt en of het de moeite waard is!

Wie is Jacko Meijaard?

De schrijver van de laptop lifestyle is Jacko Meijaard en voor het geval je hem nog niet kent vertel ik hier kort even wie Jacko Meijaard nou eigenlijk is.

Jacko is een sociale man uit een Zeelands drop genaamd Yerseke. Jacko wist vroeger nooit zo goed wat hij nou eigenlijk precies wou doen met zijn leven om geld te verdienen.

Jacko Meijaard met de Laptop lifestyle.
Jacko Meijaard met de Laptop lifestyle.

Hij was dus maar begonnen met zijn studie journalistiek en wist dat het moeilijk zou zijn om hier een baan in te krijgen. Hierdoor zocht hij naar manieren om op het internet geld te verdienen en kwam hij terecht bij affiliate marketing.

Jacko is dit gaan toepassen en heeft alles op eigen houtje uitgezocht hoe hij hier nou precies geld mee kon verdienen.

Na wat vallen en opstaan wist Jacko zijn eerste commissie te verdienen via het internet met affiliate markting. Nu wist hij dat wanneer hij €30,- euro kon verdienen hij ook €300,- of zelfs €3000,- euro kon verdienen, want het internet werkt immers voor hem. 

Of hij nou werkt of niet de bezoekers komen toch wel op zijn affiliate websites.

Inmiddels verdiend de nuchtere Jacko duizenden euro’s per dag met affiliate marketing en heeft hij inmiddels al 10 jaar ervaring.

Jacko heeft sinds een aantal jaar een nieuwe passie ontdekt en dat is het onderwijzen van andere die willen starten met affiliate marketing en de laptop lifestyle is hier een onderdeel van.

Jacko zijn droom was om €7500,- te verdienen met affiliate marketing. Dit verdiend hij nu wel eens per dag!

De laptop lifestyle review

Laptop lifestyle review.

De laptop lifestyle van Jacko Meijaard kwam dan eindelijk op mijn deurmat en ik was gelijk enthousiast, want ik wou meteen weten wat er allemaal verteld zou worden in deze affiliate gids. 

Ik pakte het pakketje uit en zag vervolgens de laptop lifestyle wat er als een vrij klein bescheiden boekje uitzag.

Het boek heeft namelijk 223 pagina’s en ik verwachte eigenlijk wel een dikker boek op de deurmat te zien verschijnen. Echter neemt dit niets weg van de kwaliteit van het boek, want er stond een hoop nuttige informatie in waarvan ik echt wat heb geleerd. 

Daarnaast is het boek in eenvoudige taal geschreven zodat iedereen begrijpt waarover Jacko het heeft. Alles wat bij affiliate marketing komt kijken is zeer goed, pakkend en eenvoudig uitgelegd. 

Het boek bevat 19 hoofdstukken in totaal en hieronder zal ik de belangrijkste hoofdstukken aanstippen met de onderwerpen die hierin worden behandeld.

Hoofdstuk 2: Met de juiste motivatie is alles mogelijk

In dit tweede hoofdstuk wordt eigenlijk de basis van elk succes vertelt. Motivatie is hetgeen wat je nodig moet hebben om verandering in je leven aan te brengen. Motivatie is belangrijker dan kennis of wat dan ook, want zonder motivatie doe je niks.

Motivatie is de drijfveer om actie te ondernemen en dus resultaten te halen. Wanneer je deze motivatie voor een lange tijd kan vasthouden ontstaan er dingen die je nooit eerder hebt meegemaakt en kan je alles waarmaken.

Hoofdstuk 4: Wat is affiliate marketing

De laptop lifestyle is de gids waarmee je een affiliate marketing business op kan zetten en daar hoort uiteraard een uitleg bij over affiliate marketing.

Zo is het boek voor zowel gevorderde affiliate marketeers als voor startende, want alles wordt vanaf het begin af aan uitgelegd.

In dit hoofdstuk wordt dus in Jip en Janneke taal exact uitgelegd wat affiliate marketing is en alles wat daarbij komt kijken. Daarnaast komen er vragen aan bod die veel worden gesteld door beginnende affiliate marketeers.

Affiliate marketing

Hoofdstuk 6: Hoe jij een niche kan kiezen waarmee jij jezelf als affiliate overtreft

Wanneer je dus van plan bent om als affiliate aan de slag te gaan is een van de eerste dingen die je voor jezelf moet beslissen de niche is waarin je actief wilt zijn.

Voor veel affiliates kan dit een moeilijke beslissing zijn, want dit is als het ware de basis van je business. Hier ga je immers voor een lange tijd aan werken.

Daarom is er in dit hoofdstuk veel aandacht besteed over hoe je nou een niche kan kiezen die perfect bij jouw eigen interesses, hobby’s enzovoorts past. 

Om achter een niche te komen die perfect bij jou past geeft Jacko jou een compleet stappenplan waarmee je simpel gezegd gewoon de punten afgaat en vervolgens kom je uit bij de niche die bij jou past. 

Je antwoorden worden als het ware getrechterd tot je bij 1 perfecte niche uit komt.

Hoofdstuk 8: Je eerste website opzetten

Na het gekozen hebben van een niche kan je gaan beginnen aan je affiliate marketing website waarop je producten kunt gaan promoten.

In dit hoofdstuk legt Jacko uit hoe je een goede domeinnaam en webhosting kan aanschaffen wat slechts een paar tientjes in het jaar gaan kosten. Overigens zijn dit ook de enige kosten die je hebt als affiliate marketeer.

Hiernaast wordt er ook uitgelegd hoe je een snelle website maakt en hoe je je website waardevol maakt voor je bezoekers.

Hoofdstuk 9: SEO

SEO

Dit SEO hoofdstuk is een van de belangrijkste, want door middel van SEO kan je gratis verkeer naar je website krijgen en bezoekers betekenen immers commissies.

Jacko vertelt hier zijn strategie hoe hij vele bezoekers naar zijn website trekt en hoe jij dit ook kan doen. Je leert hoe je goed zoekwoorden onderzoek kan doen en er worden waardevolle tips en tricks onthult hoe jij met website hoog gaat scoren in Google!

Hoofdstuk 11: Geen bezoekers, geen inkomsten

Een website zonder bezoekers is als een winkel zonder klanten. Er wordt geen rooie cent verdient. 

Om bezoekers naar je website te trekken vertelt Jacko hier zijn complete strategieën. Bezoekers kan je namelijk uit verschillende kanalen ontvangen zoals via Google of sociale media.

Deze kanalen komen aan bod in dit hoofdstuk en er wordt verteld hoe je deze kanalen goed kan inzetten om van jouw website virtueel vastgoed te maken wat als maar groeit in opbrengsten.

Hoofdstuk 14: Meten is weten

Google analytics.

Dit laatste hoofdstuk wat ik belicht in deze laptop lifestyle review gaat over meten is weten.

Dit gezegde ken je natuurlijk vast al wel, maar het is misschien nog waardevoller dan je dacht.

Wanneer je namelijk eenmaal een affiliate marketing website hebt staan kan je het gedrag van je bezoekers bestuderen via verschillende tools die uitgelegd worden.

Met deze gegevens kan je je website optimaliseren en kan je met een aantal aanpassingen meer inkomsten halen uit dezelfde aantal bezoekers. Op deze manier optimaliseer je je website en verhoog je de conversie.

Ook vertelt Jacko in dit hoofdstuk naar welke statistieken je allemaal moet kijken en wat je daar vervolgens mee kan doen om zo je website te blijven optimaliseren en zo meer verkopen te halen uit je website.

Mijn ervaring over de laptop lifestyle

Een laptop lifestyle review zou geen review zij als ik mijn ervaring niet met jullie zou delen.

Dus zoals al eerder aangegeven viel het mij als eerst op dat het een vrij dun boek was wat op mijn deurmat viel.

Uiteraard was ik zeer nieuwsgierig wat er allemaal in dit boek van Jacko Meijaard stond, omdat ik graag nieuwe dingen wou leren over affiliate marketing.

Dus ik ben diezelfde dag nog aan het boek begonnen en heb het in 2 dagen helemaal uitgelezen.

Het boek las zo soepel, omdat het zo makkelijk was geschreven en ook op een leuke/pakkende manier waardoor ik als maar door wou lezen.

Voor mij als affiliate marketeer kwam er aardig wat informatie naar voren wat ik al wist. Echter waren er ook een hoop aspecten behandelt waardoor ik nieuwe inzichten heb opgedaan die ik kan toepassen in mijn business.

Veel kennis deelt Jacko door middel van voorbeelden wat het voor mij echt enorm duidelijk maakt. Zo vind je bijvoorbeeld een verhalen over succesvolle affiliate websites over gadgets, cocktails en elektrische fietsen. 

Met deze voorbeelden ben ik erachter gekomen hoe andere affiliate marketeers een succesvolle website opzetten waardoor ik weer een hoop heb geleerd.

Ook heb ik door het lezen van dit boek essentiële tools tot mijn beschikking waarmee ik hoger in Google kan scoren en mijn pagina’s beter kan optimaliseren.

Kort gezegd is het gewoon een essentieel boek om te lezen wanneer je wilt starten met affiliate marketing. Stap voor stap wordt er verteld hoe je een affiliate marketing business op zet en daarnaast doe je de kennis op die nodig is om het tot een succes te maken. 

Oftewel een echte aanrader en een must voor elke affiliate marketeer!

Voordelen van de laptop lifestyle

  • Zeer eenvoudig geschreven waardoor het begrijpelijk is voor iedereen.
  • Je beschikt over een zeer sterke basis na het lezen van dit boek.
  • Je kan starten met een affiliate business na het lezen van dit boek en daadwerkelijk commissies gaan verdienen via je affiliate website.
  • Je mindset wordt erg versterk, want hier wordt veel op ingegaan in het boek.
  • Er worden handige tips, tricks en tools gedeeld.
  • Het boek leest makkelijk weg en je hebt hem zo uit.

Nadelen van de laptop lifestyle

  • Veel witregels waardoor er op sommige bladzijdes weinig informatie staat en het boek dus dunner kon zijn dan die 223 pagina’s.
  • Aardig wat witte pagina’s waardoor ook hier weer geldt dat het boek een stukje dunner had kunnen zijn.

Waarom ook jij na het lezen van het boek geld kan gaan verdienen met affiliate marketing

Zoals al eerder aangegeven vertelt Jacko je letterlijk van A tot Z hoe je een affiliate marketing business opzet. Hij leert je hoe je een niche moet kiezen tot en met het zichtbaar worden in Google.

Het boek is een compleet stappenplan om een affiliate business op te zetten en het is zo eenvoudig geschreven dat letterlijk iedereen snapt waar Jacko over praat. Het is dus gewoon een kwestie van het uitvoeren van hetgeen wat Jacko vertelt in zijn boek.

Hoeveel kost de laptop lifestyle?

Hoeveel kost de Laptop lifestyle?

In deze laptop lifestyle review heb ik je een hoop vertelt over het boek alleen wat kost het boek nou? De laptop lifestyle is €7,75 inclusief verzending. Dit wil dus zeggen dat je alleen de verzendkosten en drukkosten betaalt om dit boek op je deurmat te mogen ontvangen.

Jacko heeft hier expres voor gekozen, omdat hij er niet per se meer aan hoeft te verdienen. Zijn missie is immers nu om zo veel mogelijk mensen de informatie te geven die nodig is om een affiliate marketing business op te bouwen.

Dit bedrag is echt absurd laag in vergelijking met wat je ervoor krijgt. Je leert eigenlijk gewoon stap voor stap hoe je een affiliate marketing business opzet dus skip nou een keer dat Macdonalds menu of die Starbucks koffie met een broodje bij het station en ervaar wat voor kennis je kan winnen met dit boek!

De laptop lifestyle van Jacko Meijaard veranderd letterlijk levens van vele mensen. Twijfel dus niet langer om dit boek te bestellen en laat Jacko ook jouw leven veranderen! 

Let op: De laptop lifestyle is slechts tijdelijk verkrijgbaar voor €7,75 dus bestel de laptop lifestyle nu het nog zo absurd goedkoop is!

Bestel vandaag nog de Laptop lifestyle voor slechts alleen de druk- en verzendkosten!

In de Laptop lifestyle vertelt Jacko Meijaard je stap voor stap hoe je een succesvolle affiliate marketing website kan maken. Vele zijn je al voor geweest en hebben hiermee een succesvolle website op kunnen zetten. Laat deze kleine investering ook jou een succesvolle affiliate business opleveren!

Ja Ik Wil je Laptop Lifestyle Lezen!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *