Manieren om online geld te verdienen: Dit zijn de 11 manieren!

Manieren om online geld te verdienen.

Steeds meer mensen zoeken naar manieren om online geld te verdienen. Steeds meer mensen zien namelijk in dat dit mogelijk is.

In de huidige tijd waarin we leven met al die technologie en waar vrijwel ieder huishouden over internet beschikt ontstaan er kansen.

Inmiddels is online geld verdienen geen mythe meer maar een feit dat het mogelijk is. Om deze reden heb ik dan ook dit artikel geschreven met manieren om online geld te verdienen.

Hieronder vind je een lijst met de 11 manieren om online geld te verdienen waarmee jij vandaag al aan de slag kunt gaan!

Inhoudsopgave verberg
1 De 11 manieren om online geld te verdienen

De 11 manieren om online geld te verdienen

De 11 manieren om online geld te verdienen.

Wordt Freelancer op Fiverr

De eerste in het rijtje van manieren om online geld te verdienen is het worden van een freelancer op Fiverr.

Wat is Fiverr?

Fiverr is een internationaal platform waar freelancers en opdrachtgevers samen komen. 

Je kan voor vrijwel elke klus op dit platform terecht. Zo kan je hier blog artikelen laten schrijven, logo’s laten ontwerpen, teksten laten vertalen, consulting krijgen/aanbieden en nog veel en veel meer.

Op vrijwel elk gebied kan je dus terecht op Fiverr. 

Hoe kan je starten als freelancer?

Om te starten met Fiverr moet je wel over iets beschikken waar je goed in bent. Bijvoorbeeld een hobby waar je goed in bent en graag geld mee wil verdienen.

Als je bijvoorbeeld goed bent in het schrijven van teksten kan je jezelf aanbieden als tekstschrijver. 

Je kan hier leuke vergoedingen voor vragen en je kan als je wat klanten hebt een stuk meer geld verdienen dan met een doorsnee bijbaantje.

Daarnaast ben je eigen baas en kan je zelf bepalen welke opdrachten je wilt aannemen en welke niet. Ook kan je ervoor kiezen om even niet meer te werken. Je hoeft bijvoorbeeld geen vakantie aan te vragen bij je werkgever.

Freelancer.

Doe mee aan het spaarprogramma van Euroclix

Euroclix is een steeds populairdere manier om online geld te verdienen. Het is erg makkelijk en je hoeft er vrijwel niks voor te doen om een klein zakcentje bij te verdienen. 

Iedereen kan dit naast zijn hoofdactiviteiten of werkzaamheden doen.

Wat is Euroclix?

Euroclix is een spaarprogramma waarmee je geld kunt verdienen door bij allerlei webwinkels wat te kopen. 

Wanneer je dus via Euroclix iets koopt bij een Zalando of een Bol.com dan krijg je geld terug van je bestelling. 

Wanneer je zelf daadwerkelijk iets nodig hebt van een Bol of een Zalando dan kan je daar geld op besparen. 

Daarnaast kan je met Euroclix ook geld verdienen door reclame te bekijken, op links te klikken, e-mails te lezen, enquêtes in te vullen en meer van zulke activiteiten.

Hoe werkt Euroclix?

Wanneer jij je hebt aangemeld bij Euroclix kan je ervoor kiezen om persoonlijke en praktische informatie te verkrijgen over onderwerpen waar je geïnteresseerd in bent.

Zo krijg je bijvoorbeeld e-mails en telkens kan je onderaan de e-mails klikken op een link waarmee jij voor elke klik spaarpunten verdiend.

Daarnaast kan je ook geld verdienen op Euroclix door enquêtes in te vullen, door nieuwe leden aan te brengen en aankopen te doen bij webwinkels die aangesloten zijn bij Euroclix. 

Kortom je kan makkelijk geld verdienen met Euroclix en het kan hoog oplopen. 

Uiteraard is het geheel gratis om je aan te melden en geheel vrijblijvend.

Euroclix bestaat al sinds 1999 en werkt samen met de grootste webwinkels van Nederland. Het is hierdoor dus een betrouwbaar bedrijf.

YouTube kanaal starten

Een andere mogelijkheid om online geld te verdienen is door het starten van een YouTube kanaal.

Iedereen weet inmiddels wel dat hier veel geld valt te halen. Je krijgt immers betaalt per view.

Hoe kan je geld verdienen met YouTube?

Geld verdienen met YouTube begint met het maken van een account.

Vervolgens kies je zelf uit wat jij leuk vindt om te filmen. Zo kan je game filmpjes, studie filmpjes, hoe je een kast in elkaar zet filmpjes, hoe je gitaar moet spelen filmpjes maken en nog veel meer. 

Iedereen heeft wel iets waar hij goed in is en wat niet iedereen kan. Dit kan je dan op YouTube plaatsen en geld gaan verdienen met views.

Om meer geld te gaan verdienen met YouTube raad ik je aan om affiliate marketing toe te gaan passen. 

Je kan dan bijvoorbeeld een review kanaal aanmaken waarin jij bepaalde producten reviewed. Vervolgens plaats jij in je omschrijving je affiliate link.

Wanneer mensen hier iets van kopen krijg je daar commissies voor en deze kunnen hoog oplopen. 

Zo krijg je dus al op twee manieren betaalt namelijk via views en via verkopen van de producten.

Onder het kopje affiliate marketing ga ik dieper in op dit onderwerp.

Geef online bijles

Bijles geven.

Online bijles geven is voor iedereen wel goed te doen. Iedereen heeft altijd wel een vak waar hij of zij goed in is terwijl een ander daar niet zo goed in is.

Hierdoor kan je tegen betaling een ander persoon helpen om het vak onder de knie te krijgen.

Die persoon wil immers ook zijn toetsen en uiteindelijk zijn diploma binnenhalen.

Hoe start je met online bijles geven?

Online bijles geven kan voor zowel de middelbare school als voor het mbo, hbo en wo. 

Op studentvoorstudent kan je tutoren vinden die jou bijles willen geven in bepaalde vakken.

Je kan je hier zelf ook aanmelden als jij bijles wil gaan geven aan andere.

Het geven van bijles is een prima betaalde manier om extra geld te verdienen. Het verdient vaak beter dan een doorsnee bijbaantje bij de supermarkt.

Ook kan je zelf bepalen wie je bijles geeft, wanneer je dat wilt doen en hoe vaak. Oftewel je bent je eigen baas en dat is altijd fijn.

Besloten Facebookgroep starten

Het starten van een besloten Facebookgroep is interessant wanneer jij bepaalde waarde kan leveren aan andere mensen over een bepaald onderwerp.

Hoe kan je geld verdienen met een besloten Facebookgroep?

Als jij veel verstand hebt van bepaalde onderwerpen waar jij van denkt dat mensen daar een vergoeding voor willen betalen (klein of groot) dan kan je kiezen om een besloten Facebookgroep te gaan starten.

Wanneer jij bijvoorbeeld heel veel kennis hebt over dropshipping of affiliate marketing en jij kan mensen uitleggen hoe ze hier geld mee kunnen gaan verdienen en kunnen opschalen dan kan je daar een Facebookgroep voor maken.

Jij deelt dan zodanig waardevolle tips en stappenplannen waar mensen daadwerkelijk iets aan hebben. Het moet altijd een win-win situatie zijn. 

Affiliate marketing

Mijn persoonlijke favoriete van het rijtje manieren om online geld te verdienen is affiliate marketing.

Affiliate marketing.

Wat is affiliate marketing en hoe pas je het toe?

Affiliate marketing is eigenlijk het promoten van andermans producten tegen commissiebasis.

Affiliate marketing is toe te passen met een eigen website, Instagram, Facebook en andere sociale mediakanalen.

Om te starten met affiliate marketing meld je je allereerst aan bij affiliate netwerken zoals: PayproDaisycon en Tradetracker.

Vervolgens kan je bij deze netwerken producten uitkiezen die je wilt gaan promoten. 

Producten die je als affiliate kan promoten kan van alles zijn. Van luiers tot aan auto’s je kan het allemaal promoten en commissies voor ontvangen.

Eenmaal een product gekozen te hebben dan kan je een eigen persoonlijke affiliate link ophalen. Dit is een URL-link waar jouw persoonlijke code in staat zodat het affiliate netwerk kan zien van welke affiliate te verkoop afkomstig is.

De producten die jij gekozen hebt bij de affiliate netwerken om te gaan promoten kan je gaan promoten via bijvoorbeeld een eigen website.

Het is dan de bedoeling dat je gaat bloggen over onderwerpen die te maken hebben met het product dat jij gekozen hebt.

Door het bloggen ga je bezoekers naar je website trekken via Google. Je maakt dan gebruik van gratis verkeer. Dit wordt ook wel organisch verkeer genoemd. 

In de blog geef jij waarde aan de lezers en geef je antwoord op bepaalde vragen die mensen kunnen hebben bij het onderwerp. Vervolgens bied je de mensen onderaan je blog het product aan wat jij promoot.

Wanneer die mensen iets kopen via jouw affiliate link dan krijg jij daar een commissie voor.

Commissies kunnen per affiliate netwerk erg verschillen. Zo hanteert een Bol.com 8% en sommige Paypro producten hebben wel 60% commissie van de verkoopprijs.

Naast het promoten van producten is het ook mogelijk om leads binnen te halen. Dit is voornamelijk bij Daisycon en Tradetracker het geval. Je kan voor een lead €5,- krijgen, maar je kan ook €50,- voor één lead ontvangen.

Om te starten met affiliate marketing raad ik je aan om een eigen website te gaan maken. Hiervoor heb je wel een domeinnaam en webhosting nodig. Dit hoeven tevens ook je enige kosten te zijn.

Deze kun je goedkoop en eenvoudig aanschaffen bij Neostrada. Je hebt bij Neostrada je website al live staan voor een paar tientjes per jaar. Daarnaast krijg je hier ook een gratis SSL-certificaat die je website beveiligd.

Ook is het mogelijk om affiliate marketing toe te passen via sociale mediakanalen als Instagram en Facebook.

De bedoeling is dan om een bepaalde niche te kiezen waarin je actief wilt zijn en die dicht bij je ligt.

Hier ga je dan waardevolle berichten over plaatsen waar jij je affiliate product aan kunt gaan koppelen.

Door waarde te geven in je berichten probeer je dan een volgers bestand op te bouwen en aan hun kan je dan de producten promoten. Dit kan je doen door de je affiliate links in de bio te plaatsen of in berichten/story’s.

Je kan er ook voor kiezen om betaalde advertenties op Facebook en Instagram te plaatsen met daarin jouw affiliate link om zo veel mensen te bereiken.

Voordelen van affiliate marketing

 • Je hoeft geen eigen producten in te kopen
 • Je hebt geen eigen voorraad
 • Je hoeft geen klantenservice
 • Je hoeft geen pakketjes te versturen
 • Je hebt geen last van retourtjes
 • Je hebt weinig startkapitaal nodig
 • Je kan locatie onafhankelijk werken
 • Het is een lange termijnstrategie: je bouwt echt iets op voor de lange termijn wat in de toekomst dus ook voor een passief inkomen kan zorgen.

Nadelen van affiliate marketing

 • Het kan even duren voordat je je eerste commissie gaat verdienen. Dit kan natuurlijk enorm verschillen de een doet er 2 weken over en de ander 3 maanden. Zo heeft een website bijvoorbeeld tijd nodig om te gaan ranken in Google.
 • Je werkt meestal alleen
 • Je inkomsten variëren

Meer informatie over affiliate marketing

Denk jij dat affiliate marketing wat voor jou is? Bekijk dan de GRATIS videotraining van Jacko Meijaard over affiliate marketing. Jacko zit als 10 jaar in het vak en verdiend letterlijk duizenden euro’s per dag!

Voor meer informatie over affiliate marketing lees dan:

Start met Dropshipping

Dropshipping is een businessmodel waar de meeste wel is wat van gehoord hebben. Het is een vorm van e-commerce en het groeit nog steeds elke dag.

Wat is dropshipping?

Dropshipping is eigenlijk het verkopen van producten via een webshop zonder dat je een eigen fysieke voorraad hanteert.

Wanneer een bezoeker van je webshop iets betstelt stuur jij die bestelling rechtsreeks door naar jouw leverancier en die die stuurt het pakketje direct naar de klant.

Hierdoor kan je als dropshipper producten goedkoper aanbieden dan de meeste retailers. Dit komt omdat de producten van de leverancier rechtsreeks naar de consument gaat.

Hierdoor zijn er weinig schakels en daarnaast heb je geen opslagkosten en geen huur kosten van een pand.

De meeste dropshippers hebben leveranciers gevonden via Aliexpress of Alibaba, omdat hier de producten het goedkoopst zijn en het goede platformen zijn om leveranciers en startende bedrijven samen te laten komen.

Dropshipping

Hoe start je met dropshipping?

Om te starten met dropshipping heb je webshop nodig. Deze kan je maken met Shopify. Dit is een van de grootste bedrijven als het gaat om het maken van webshops.

Kies vervolgens of je een general store of een niche store wilt gaan maken. Een general store is een store met allerlei uiteenlopende producten en een niche store is een webwinkel met producten uit één specifieke niche.

Ik raad je dan ook aan om van een niche store gebruik te maken, omdat dat veel professioneler is.

Je kiest nu dus een niche waar je enige feeling mee hebt en wat je zelf altijd al leuk vond. Daarna kan je bij deze niche via Aliexpress producten gaan zoeken die met jouw niche te maken heeft. Je zou in principe met een paar klikken de gehele Aliexpress advertentie kunnen kopiëren en op je webshop zetten.

Echter is dit geen goed plan voor op lange termijn. Het is namelijk veel verstandiger om een brand (merk) op te bouwen.

Als je een brand hebt opgebouwd heb je een lange termijn bestaan als dropshipper en kan je ook een stuk meer geld gaan vragen voor je producten.

Wanneer je eenmaal een product hebt gevonden die je wilt gaan verkopen en waar vraag naar is dan kan je die aanbieden op je webshop.

Vervolgens is het alleen nog noodzaak om bezoekers naar je webshop te trekken om verkopen te kunnen genereren.

Dit kan je op een gratis en/of een betaalde manier doen.

De gratis manier is door te gaan bloggen over de producten die op je webshop staan en de onderwerpen die daarbij horen. Door te bloggen ga je gevonden worden in de zoekmachine van Google. 

In je blog kan je de lezer aansporen om over te gaan tot een aankoop van je product.

Dit is een langetermijnstrategie en daarmee bouw je echt aan een webshop die te vinden zal zijn in de zoekresultaten van Google.

Naast deze organische manier kan je ook betaalt verkeer naar je webshop generen.

Dit betaalde verkeer wordt verkregen door gebruik te maken van advertenties. Er wordt dan voornamelijk geadverteerd via Facebook ads, Instagram ads en via Google SEA (search engine advertising).

Bij het gebruik van Instagram en Facebook ads kan je gemakkelijk je doelgroep targetten. Je kan targetten op woonplaats, interesses, woonsituatie en nog veel meer.

Dit zijn dus twee goede platformen om op te gaan adverteren. Hoe gedetailleerder je kan targetten des te goedkoper het adverteren wordt en hoe hoger je conversie komt te worden.

Met SEA is het mogelijk om te targetten op een bepaalde zoekterm. Wanneer je hier dus logisch over nadenkt kan je hier heel slim gebruik van maken.

Zo kan je dus targetten op zoekwoorden die eigenlijk al aangegeven dat de persoon een aankoop wil gaan doen.

Bij SEA betaal je alleen als iemand op je advertentie klikt en niet per weergave. Bij Facebook en Instagram ads kan je zowel van cost per view als cost per click gebruik maken.

Voordelen dropshipping

 • Je hebt geen voorraden 
 • Je hebt geen magazijn nodig
 • Je kan echt een brand opbouwen met je webshop (langetermijnstrategie)
 • Het heeft een lage instapdrempel
 • Je hebt weinig startkapitaal nodig
 • Je kan locatie onafhankelijk werken

Nadelen dropshipping

 • Je inkomsten variëren
 • Je werkt meestal alleen als je een eigen webshop hebt
 • Als webshop eigenaar ben je verantwoordelijk voor het pakketje tot aan de deur bij de klant
 • Goede leveranciers vinden kan lastig zijn als je net begint
 • Je moet rekening houden met eventuele keurmerken die in NL verplicht zijn
 • Je krijgt te maken met klantenservice

Meer informatie over dropshipping

Om meer te weten te komen kan je de onderstaande artikelen bekijken. Ook kan je een kijkje nemen bij de dropship academy van Joshua Kaats.

Hier laat hij stap voor stap zien hoe je een succesvolle dropshipping business op zet. 

Hij begeleid je van A tot Z en je hoeft dan niet van alles zelf uit te zoeken.

Ook kan je het GRATS E-book downloaden waarmee je een vliegende start zult creëren met je dropshipping business!

Wil je meer weten over dropshipping bekijk dan de volgende artikelen:

Verkopen via Bol.com

Verkopen via Bol.com is een steeds populairder wordend businessmodel. Deze manier van online geld verdienen zal alleen nog maar meer gaan groeien, omdat e-commerce als maar groeit.

Wat is verkopen via Bol.com?

Verkopen via Bol.com is een vorm van e-commerce waarmee je producten namens jouw bedrijf op het platform van Bol.com verkoopt.

Bol.com is het grootste e-commerce platform in Nederland en daarom is het erg aantrekkelijk om hier gebruik van te maken. Ze hebben namelijk een hele goede naam en er komen dagelijks duizenden bezoekers op het platform.

Hoe kan je starten met verkopen via Bol.com?

Als eerst dien je een KvK-nummer te hebben om te kunnen starten met verkopen via Bol.com, want dit is een verplicht veld voordat je een verkoop account kan aanmaken bij bol.

Het verkrijgen van een KVK-nummer is erg eenvoudig en hoe je dat doet is te vinden op de KVK-website.

Eenmaal ingeschreven bij de KVK dan kan je gaan zoeken naar producten die je wilt verkopen. Om goede producten te vinden raad ik je aan om de video hier beneden te bekijken.

Wanneer je een product hebt kunnen vinden die je wilt gaan verkopen dan is het noodzaak om een leverancier te gaan zoeken voor het product. Voor de goedkoopste leveranciers kan je het best zoeken op Aliexpress en Alibaba.

Voor het inkopen van producten via deze platformen raad ik je aan om het filmpje hieronder te bekijken. Het filmpje ie zowel geschikt voor dropshipping als voor verkopen via Bol.com.

Wanneer je de producten hebt ingekocht in kleine getallen bij de leverancier kan je die gaan plaatsen op je verkoopaccount van bol.

Je kan dan een advertentie maken van je product. Hierbij maak je gebruik van goede foto’s, omschrijving en product specificaties. 

Daarnaast verzin je ook een pakkende titel waar je ook zoveel mogelijk informatie in kwijt kan zodat mensen dat gelijk al zien.

Wanneer je advertentie eenmaal staat hoef je er vervolgens niks meer aan te doen, omdat Bol.com jouw advertentie zal tonen aan bezoekers.

Vervolgens kan je gaan opschalen en steeds meer producten aan gaan bieden.

Je kan ervoor kiezen om je voorraad op te slaan in je eigen huis (hierdoor bespaar je wel kosten), maar je kan ook de logistiek via bol kiezen. 

Dan wordt de voorraad opgeslagen in de bol magazijnen, verpakken en verzenden zij je producten. Hier betaal je wel een kleine vergoeding voor.

Voordelen verkopen via Bol.com

 • Je hebt geen klantenservice, want dit doet Bol.com voor jou
 • Je kan de verzending door Bol.com laten doen
 • Bol.com is een enorm platform met dagelijks duizenden bezoekers die jouw product zullen zien
 • Bol.com hanteert lage verkoopkosten
 • Je hebt toegang tot de bol-product targetting, statistieken en klanteninformatie
 • Je kan locatie onafhankelijk werken
 • Je profiteert van marketingactiviteiten
 • Je betaalt Bol alleen een vergoeding als er wat verkocht is
 • Bol.com beschikt over een zeer vriendelijke SEO waardoor je in Google zal scoren
 • Je hebt geen eigen webshop nodig

Nadelen verkopen via Bol.com

 • Je hebt wel een startkapitaal nodig om de producten in te kopen
 • Het vinden van goede leveranciers kan lastig zijn als je net begint
 • Bol.com hanteert een strikt beleid met regels waar de verkoper zich aan moet houden

Meer informatie over verkopen via Bol.com

Ben jij nou geïnteresseerd geraakt in het onderwerp verkopen via Bol.com? Bekijk dan de GRATIS videotraining van Jia Ruan. 

Jia heeft veel kennis en ervaring op dit gebied en verdiend er dan ook duizenden euro’s per dag mee. Zeker iemand van wie je kan leren.

Bekijk dus vooral de gratis training je hebt immers niks te verliezen en alles te winnen!

Daarnaast kan je ook dit artikel lezen:

Start met beleggen in aandelen, obligaties en ETF’s

Wat is beleggen?

Beleggen is het geld investeren met als doel het verhogen van je vermogen en winst te maken op je investering.

Hoe kan je starten met beleggen?

Starten met beleggen kan eigenlijk heel simpel. Open een beleggingsrekening bij De Giro bank en je kan al beginnen.

Waar het eigenlijk nog om gaat is waar haal je de kennis vandaan?

Die kennis doe je op door ervaring, maar uiteraard moet je ook voorbereid zijn voordat je gaat beginnen met beleggen. Zo raad ik je aan om de volgende boeken te lezen:

Met deze boeken doe je goede kennis op om te kunnen beginnen met beleggen.

Aandelen en obligaties.

Wat zijn de voordelen van beleggen?

 • Volledig passief inkomen
 • Niet gebruikt geld kunnen laten groeien
 • Financiële vrijheid creëren

Wat zijn de nadelen van beleggen?

 • Hoe minder kennis hoe risicovoller het vak
 • Je kan geld verliezen
 • Je betaalt een klein bedrag aan transactie kosten

Meer informatie over beleggen

Voor meer informatie over beleggen verwijs ik je naar dit GRATIS e-book waarin je in 5 minuten 30 winstgevende aandelen kan selecteren. Daarnaast zou je ook de blog artikelen kunnen bekijken van cashmetken waarin hij het heeft over manieren van beleggen.

Start met beleggen in crypto 

De welbekende crypto. Iedereen kent bijvoorbeeld de bitcoin wel en je zou hierin kunnen investeren om online geld te gaan verdienen. 

Alleen crypto is nou net zoiets waar weinig aan vast te knopen is en enorm risicovol is. 

Wat is crypto?

Crypto is eigenlijk een digitaal geld systeem. Je kan er mee betalen maar je kan ze ook ontvangen.

De prijs van crypto veranderd elke dag en elke minuut van de dag. Hierdoor zit er ook handel in.

Hoe kan je starten met crypto?

Om te starten met crypto heb je een account nodig om mee te traden dit kan bijvoorbeeld op Binance, maar vele professionals kiezen er ook voor om een fysieke crypto wallet aan te schaffen waar alleen wat mee gedaan kan worden als die is aangesloten op een laptop of computer.

Op zo’n wallet kan je je crypto stallen. Uiteraard heb je eerst crypto nodig voordat je ze kan stallen. Een bitcoin kan je bijvoorbeeld kopen op een Bitonic.

Voordat je start met het traden is het van belang om kennis op te doen. Verdiep jezelf dan ook eerst met YouTube, blogs en trainingen. Zomaar blind gaan traden gaat meestal niet goed.

Crypto.

Wat zijn de voordelen van crypto?

 • Je crypto kan exploderen qua waarde
 • Passief inkomen
 • Goede aanvulling voor spreidingen van beleggingen

Wat zijn de nadelen van crypto?

 • Kan enorme verliezen bevatten
 • Erg risicovolle markt
 • Aantrekkelijke markt voor criminele hackers die je crypto stelen

Meer informatie over crypto

Ben jij nou enthousiast geworden over crypto bekijk dan HIER 3 GRATIS e-boeken en een GRATIS training.

Start een SMMA

De laatste in het rijtje van manieren om online geld te verdienen is het starten van een SMMA.

Wat is een SMMA?

Een SMMA is een social media marketing agency. Dit bedrijf werft door middel van sociale media klanten voor andere bedrijven waar hij/zij de marketing voor doet.

De klanten worden dan voornamelijk gewonnen met Facebookadvertenties.

Hoe start je een SMMA?

Als eerst is het verstandig om een niche te kiezen. Dus voor welke bedrijven wil jij de marketing doen? Wat vind je leuk om mee bezig te zijn?

Dit kan bijvoorbeeld sportscholen of restaurants zijn.

Als je weet welke bedrijven je wilt helpen kan je gaan zoeken naar klanten en klanten gaan binnenhalen. 

Dit doe je door bedrijven op te bellen, langs te komen of te mailen. Vervolgens doe je je verhaal dat je hun klanten aan wilt leveren en in ruil daarvoor een deel van de winst ontvangt.

Bij je eerste klant is het verstandig om een gratis proefmaand aan te bieden, omdat je nog niet beschikt over social proof.

Wanneer je een klant hebt binnengehaald kan je het advertentiebudget samenstellen en vervolgens gaan adverteren via Facebook om leads en dus klanten binnen te gaan halen voor het bedrijf.

Doordat jij klanten werft voor het bedrijf zorg jij dus voor extra winst voor het bedrijf en in ruil daarvoor krijg jij betaalt.

Een voorbeeld kan zijn dat je adverteert voor een sportschool. Een abonnement kost daar gemiddeld €30,- per maand en een gemiddeld persoon blijft daar minimaal 1 jaar lid.

Wanneer jij in één maand 7 nieuwe klanten weet te werven dan lever jij een waarde van 7x(30×12) =€2520,-. 

Doordat jij deze waarde hebt gegeven kan je een aardig hoog bedrag terugvragen. Zo kan je hier zeker €750,- euro voor vragen. Het bedrijf houdt er dan alsnog €1770,- aan over zonder daar veel voor te hoeven doen, want jij hebt het grootste werk gedaan.

Dit bedrag is maar voor 1 klant en je bent hier maar een half uur per dag bezig met adverteren. Het internet doet dan vanzelf het werk.

De voordelen van een SSMA

 • Locatie onafhankelijk werken
 • Kost weinig tijd
 • Je kan je klanten zelf uitkiezen
 • Geen start kapitaal nodig
 • Bijna volledig te automatiseren
 • Je kan je eigen prijs bepalen
 • Erg schaalbaar businessmodel
 • Je bent eigen baas

De nadelen van een SSMA

 • Klanten binnen halen gaat vaak via cold calling
 • Eens in de zowel tijd meetings met je klanten
 • Bedrijven pitchen

Meer informatie over het starten van een SMMA

Lijkt het starten van een SMMA wat voor jou? Bekijk dan de GRATIS videotraining van Mitchell Weijerman van team Unstoppable.

Ga aan de slag met de manieren om online geld te verdienen!

11 manieren om online geld te verdienen.

In dit blog artikel heb je uitgebreid 11 manieren verteld om online geld te verdienen.

Spreekt nou één of meerdere van deze manieren jou aan om daar zelf ook mee te beginnen? Neem dan direct actie en vogel uit met welke je definitief gaat starten.

Bekijk YouTube filmpjes, lees erover en bekijk vooral de gratis trainingen om erachter te komen wat er wel en niet bij je past.

Maak vervolgens een besluit en start direct! Succes!

Laat nog even in de reacties achter waar jouw keuze op gevallen is!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *