Mindset cursus? Dit is de mindset cursus die jij nodig hebt!

Ben jij op zoek naar een mindset cursus? Dan ben je hier op het juiste adres.

Doordat jij op zoek bent naar een mindset cursus ben je er dus van bewust dat mindset de kern is van al het succes er te halen valt.

Succes is immers het resultaat van de manier waarop je denkt.

In dit artikel zal ik eerst nog kort uitleggen wat mindset is en vervolgens neem je je mee naar een cursus over mindset die je leven drastisch zal gaan veranderen op meerdere vlakken.

Wat is mindset in het kort?

Eigenlijk is mindset de manier waarop je denkt. De manier waarop je denkt komt voornamelijk door een reeks overtuigingen die je hebt.

Vaak zijn deze overtuigingen in jou geprogrammeerd in je jongere jaren. Dit noemen we dan ook wel conditionering. 

Mindset bepaald in grote mate wat je gaat doen met de rest van je leven, omdat je mindset bepalend is hoe je denkt en hoe je tegen bepaalde dingen/situaties aankijkt.

Er zijn twee mindset soorten namelijk fixed mindset (statische mindset) en growth mindset (op groei gerichte mindset).

Een fixed mindset (statische mindset) is een mindset die gelooft dat het vermogen van een persoon vastligt. Deze persoon denkt in problemen en wat zogenaamd niet mogelijk is. 

Een persoon met een fixed mindset durft niet uit zijn comfort zone te stappen, is bang om te falen, is bang om fouten te maken en heeft weinig zelfvertrouwen.

Een growth mindset (op groei gerichte mindset) is in mindset die gelooft dat je je vermogen kan veranderen en kan verbeteren door eraan te werken. Het vermogen dat je kan bereiken is eindeloos.

Een persoon met een growth mindset is gericht op groeien en leert van zijn fouten. Daarnaast heeft een persoon met een growth mindset veel zelfvertrouwen, ziet feedback als leermomenten en stapt uit zijn comfortzone.

De meeste mensen hebben vaak een combinatie van beide mindset vormen. Dit komt omdat mensen zich bij de ene situatie wel naar voren durven te komen en bij de andere niet.

Er komt in verschillende situaties een bepaalde mindset naar voren, maar vaak als het gaat om de dingen die iemand echt van binnen wil komt de fixed mindset naar voren en trekken ze zich terug.

Wil je meer weten over mindset bekijk dan mijn artikel genaamd wat is mindset?

De mindset cursus van Nederland

Je weet dus nu wat mindset is en dat alles begint bij mindset en dat groeit uit tot een resultaat. Je snapt dus ook dat het noodzakelijk is om master te worden over je eigen mindset als je je doelen wil gaan behalen.

Om master te worden over je eigen mindset en dus je manier van denken is een cursus zeker aan te raden.

Door middel van een cursus kan je inzichten en helderheid creëren die je bij jezelf niet naar boven had kunnen halen.

Inzichten leidt tot helderheid en helderheid leidt tot rust in je hoofd en meer zelfvertrouwen. 

Het beschikken van de juiste mindset is van groot belang, want zonder de juiste mindset zal je nooit succes gaan behalen. 

Uiteraard is succes voor iedereen anders, maar ze hebben allemaal wel gemeen dat je de juiste mindset moet hebben om het te behalen. 

Met de Unstoppable mindset cursus van Jia Ruan leer je om meester te zijn over je mindset. De cursus heeft al honderden mensen geholpen om master te worden over hun mindset.

Wat leer je in de unstoppable mindset cursus?

In de cursus wordt er gekeken naar de kern van je manier van denken. Blokkades en mentale zwakheden worden opgespoord, onderzocht en uit de weg geruimd. Door het weghalen van de blokkades zit je beter in je lijf en durf je weer voor je doelen te gaan.

Hierdoor leer je hoe je een unstoppable mindset creëert waarmee jij je doelen waar gaat maken, meer zelfvertrouwen krijgt, gelukkiger in het leven staat en meer voldoening ervaart. 

De cursus gaat niet alleen om het behalen van veel geld, maar gaat veel verder dan dat. Je mindset gebruik je op alle vlakken van je leven en daarom komen de vlakken werk, relatie, liefde, geluk en gezondheid allemaal aanbod.

Waar is de unstoppable mindset cursus uit opgebouwd?

Unstoppable mindset cursus.

De cursus in ingedeeld in 4 weken. Elke week heeft zo’n 5 à 10 filmpjes die ieder zo’n 20 minuten duren. Daarnaast krijg je er een werkboek bij en word je dus echt aan het werk gezet.

Week 1: Unleash yourself

In de eerste week doe je voornamelijk wat basiskennis op over waarom beslissingen en keuzes worden gemaakt en hoe dat tot stand komt. Ook leer je waarom je kwaliteit van leven wordt bepaald door het maken van keuzes.

Je leert hier hoe externe factoren en voornamelijk andere mensen je beïnvloeden in je keuzes wat je vaak niet eens door hebt. 

Als laatst ga je deze week kijken naar waar jouw interesse liggen en waar je positief naar toe kijkt.

Week 2: Old identity

In deze week is het zaak om jezelf te analyseren en erachter te komen waarom je doet wat je doet en wie je van binnen echt bent.

Door dit te ontdekken kan je jezelf echt vernieuwen en her programmeren naar het succes dat jij wilt behalen.

Je gaat ook onderzoeken wat je echt wil, maar ook wat je echt niet wilt. Hierdoor zorg je ervoor dat je wel naar het punt vaart waar je naar toe wilt en niet van koers raakt.

Week: 3 New identity

In deze week ga je je nieuwe identiteit vormgeven en wordt er uitgelegd hoe je onbewuste beslissingen kunt herkennen.

Wanneer je dit weet kan je je onbewuste sturen naar hetgeen wat je wel echt wil. 

Ook ga je in deze week leren positiever naar dingen te kijken en minder te vooroordelen. Bekijk de positieve kant eens en belicht niet alleen de negatieve aspecten.

Daarnaast ga je in deze week toepassen wie je echt wil zijn en worden. Je gaat jezelf dus her programmeren.

Week: 4 The final steps

Na alles wat je in de afgelopen tijd geleerd hebt ga je in deze laatste week ontdekken hoe je met vastgeroeste gedachten kunt omgaan.

Daarnaast leer je hoe je jezelf goede gewoontes aanleert die aansluiten bij het doel die jij voor ogen hebt.

Ook wordt er geleerd hoe je om moet gaan met meningen van anderen en hoe je ervoor kan zorgen dat dat soort externe factoren minder tot geen invloed meer op je zullen uitoefenen. Zo zullen ze je niet meer van je doel afhouden.

Bonussen

Bij de cursus zitten ook een aantal bonussen zo krijg je wekelijkse coaching van het team. Daarnaast krijg je ook lifetime toegang tot de besloten Facebookgroep.

Hier ontmoet je like-minded mensen die je naar een hoger niveau willen pushen.

Ook krijg je een reprogram yourself audio bundel. Hierdoor ga jij de wereld zien in kansen en overvloed.

Bij de cursus zit ook nog een daily succes program en een money mastery program. 

Met de daily succes program zal je elke dag begeleid worden. Daarnaast word je dagelijks voorzien van nieuwe opdrachten, challenges en waardevolle tips. 

De money mastery program is een programma waarmee je leert je eigen financiën te managen. Dit gaat ervoor zorgen dat je nooit meer geldzorgen zal hebben. Ook zitten hierin 10 crisis-proof tips van een multimiljonair om beter uit een crisis te komen. 

Waarom kan je leren van Jia Ruan

Zelf ben ik van mening dat je kan leren van een persoon die de resultaten heeft bereikt die ik zelf ook wil bereiken.

Nou heeft Jia Ruan een aantal miljoenen bedrijven en is hij, zoals we wel kunnen stellen, aardig succesvol.

Om deze reden ben ik ervan overtuigd dat je wel advies aan kan nemen van Jia Ruan. Hij heeft immers zichzelf ook een mindset moeten aanleren om zo succesvol te worden.

Creëer vandaag nog jou unstoppable mindset!

Mindset-cursus

Ik heb je in dit artikel verteld over wat mindset is, welke soorten er zijn en welke cursus geschikt is om je mindset drastische te verbeteren.

Ook ben je erachter gekomen dat elk soort van succes klein of groot begint bij een goede mindset. 

Alles is dus mindset en hier zal je als persoon als eerst aan moeten werken om succes te kunnen behalen!

Met de knop hieronder kan jij je aanmelden voor de unstoppable mindset cursus en kan je vandaag nog je mindset drastische veranderen met een TIJDELIJKE korting en GRATIS bonussen!

Profiteer dus nog van de korting en de bonussen en krijg levenslang toegang tot deze cursus met wekelijkse groep coaching en 24/7 community support.

Start vandaag nog met het creëren van jouw unstoppable mindset!

Creëer vandaag nog jouw unstoppable mindset waarmee jij je echte doelen gaat behalen, gelukkiger in het leven gaat staan, meer voldoening ervaart en eindeloze discipline en energie hebt. Maak gebruik van de TIJDELIJKE korting en bonussen!

Ja Ik Wil Een Unstoppable Mindset!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *