Neostrada review 2022: Is dit de beste webhosting provider van Nederland?

Neostrada review

In deze Neostrada review 2022 deel ik alles omtrent het platform en geef ik hier mijn mening over.

Waarschijnlijk ben jij opzoek naar een snelle en goedkope webhosting voor je website en ben je bij Neostrada terecht gekomen alleen weet je nog niet zeker of je daar wel je website moet laten hosten.

Om deze reden heb ik besloten om een Neostrada review te schrijven waarmee ik mijn jarenlange ervaring met Neostrada met jou kan delen en op basis hiervan kan jij bepalen of je ook je website wilt laten hosten bij deze provider.

Ik behandel in dit artikel alles wat jij moet weten over Neostrada zodat jij aan het eind een weloverwogen beslissing kan maken!

Wat is Neostrada?

Neostrada is een Nederlands webhosting bedrijf dat al meer dan 10 jaar bestaat en momenteel hebben ze meer dan 50.000 tevreden klanten waarvoor zij een website hosten.

Neostrada is begonnen met het verkopen van webhosting en domeinnamen en daar zijn ze al die tijd mee verder gegaan en hebben zich veel ontwikkeld in de snelheid en de energie van de webhosting waardoor er steeds meer tevreden klanten aansluiten bij het bedrijf.

Daarnaast zijn de klanten voor Neostrada erg belangrijk en zij hechten dan ook veel waarde aan de mening van hun klanten waarmee zij kunnen bijsturen om het product nog beter aan te laten sluiten bij de wensen en behoeftes van de klant.

Ze zijn dan ook elke maandag tot en met vrijdag bereikbaar van 9:00-17:00 om klanten te helpen met hun vragen en zij garanderen dat je binnen 15 minuten antwoord krijgt. Zij vinden immers dat de klant koning is!

Waarom Neostrada?

Neostrada is een van de grootste spelers in Nederland wat betreft webhosting en domeinnamen. 

In die 10 jaar dat zij bestaan hebben ze veel geïnnoveerd en hebben ze een supersnelle webhosting neer kunnen zetten voor iedereen. 

Voor welk pakket je ook kiest je ontvangt altijd een snelle webhosting en dat is ook wat zij garanderen aan hun klanten.

Daarnaast zijn de prijzen van Neostrada erg goedkoop en deze zal ik dan ook behandelen in de Neostrada review. 

Ook claimt Neostrada de beste hardware te hebben en één van de goedkoopste te zijn waarbij ook nog eens een supersnelle klantenservice komt kijken.

Kortom Neostrada lijkt een ideale provider te zijn voor elke website. Echter ga je er in deze Neostrada review achter komen of het platform echt zo geweldig is.

Wat zijn de prijzen van de Neostrada pakketten?

Neostrada beidt veel verschillende pakketten aan. Zo zijn er starters pakketten en pakketten voor gevorderde en grote websites.

Je kan hier dus als beginner terecht, maar ook als je al meerdere websites hebt die groot zijn en uitstekende webhosting nodig hebben.

Neostrada prijzen

De prijs begint al bij €1,- per maand voor het light pakket. Dit is een pakket waarmee je als beginner prima kan starten, want aan het begin is je website nog vrijwel niks.

Je betaalt hierdoor dus slechts €12,- per jaar om je website online te hebben. Dit is zeer weinig en zijn dus ook de kosten niet voor je website of online business.

Naar mate je naar het standaardpakket of hoger gaat krijg je steeds meer opslag en meer domeinen. Hierdoor kunnen grotere websites ook goed gehost worden en kan je er meerdere tegelijk hosten.

Daarnaast wordt de hosting steeds sneller en veiliger naarmate je het pakket uitbreidt, maar als beginner kan je prima uit de voeten met het light pakket. Echter is starten met een standaardpakket ook geen slecht idee.

Naast de webhosting kan je ook domeinnamen aanschaffen. Hiervoor zijn verschillende prijzen aangezien er verschillende varianten zijn zoals een .nl, .com, .shop, .tech en nog veel meer.

De .nl versie wordt het meeste gebruikt en is ook aan te raden. De prijs hiervan is €1,95 per jaar. Ook dit zijn dus amper kosten voor je website.

Neostrada domeinnaam

Hoe is de snelheid van de webhosting?             

Neostrada biedt supersnelle webhosting aan voor iedereen. Persoonlijk vind ik de snelheid van Neostrada niet slecht en zelfs erg snel voor de prijs die ik ervoor betaal.

Hieronder zie je dan ook een foto van mijn eigen website met een beoordeling hoe snel mij website is.

Neostrada snelheid

 

Snelheid van succesplek.nl met webhosting van Neostrada.

Zoals je an zien hierboven heb ik een performance van 90% voor de snelheid van mijn website en dit is uiteraard zeer goed. Dit terwijl ik niet eens een premium pakket heb bij Neostrada. 

Succesplek.nl is ook aangesloten bij Neostrada en draait op het standaardpakket en zoals je ziet is dat meer dan prima en dus zeer snel.

Ik heb dan ook niks te klagen over de snelheid van Neostrada. Naast de pakketten die ik eerder benoemde hebben ze ook speciale webhosting voor o.a. WordPress die nog sneller zou moeten zijn.

Deze is dan ook nog een stukje duurder dan de andere pakketten en is naar mijn mening alleen nodig bij grote WordPress websites waarbij je in de problemen komt met snelheid doordat de website erg groot is.

Tot die tijd zijn de andere pakketten voldoende en snel genoeg zoals aan het resultaat van de foto te zien.

Neostrada review klantenservice

Een Neostrada review zou geen review zijn als ik niet de klantenservice zal beoordelen.

De klantenservice van Neostrada is erg vriendelijk en zeker ook erg snel. Zelf beweren ze binnen 15 minuten te reageren en dit klopt ook.

Zo heb ik een aantal keer contact gehad met de klantenservice met wat vragen waar snel en duidelijk antwoord werd gegeven binnen no-time.

Hetgeen wat ze beloven gebeurt dus ook echt en dat is prettig voor mij als klant. 

De klantenservice is te bereiken via mail en chat waar snel gereageerd wordt alleen bellen is geen optie aangezien ze dit niet aanbieden.

Dit kan wel een puntje van kritiek zijn wanneer je echt met bepaalde problemen zit waardoor bellen handiger uit zal komen. 

Mijn Neostrada review en ervaring 2021

Neostrada review

Mijn Neostrada review is erg positief aangezien het platform doet wat het belooft en makkelijk werkt.

Bij aanschaf van een domeinnaam en webhosting voor een prikkie kon ik gelijk WordPress downloaden en installeren op mij domeinnaam met 1 klik op de knop.

Hierdoor had ik gelijk een website online staan waarop ik blog artikelen kon plaatsen. Ook kreeg ik hierbij een gratis SSL-certificaat wat mijn website van http naar https heeft laten gaan.

Dit zorgt voor een veilige website en dat kan je ook wel herkennen aan het slotje in de URL-balk wanneer je een website bezoekt. Ik heb dus gratis ene beveiligde website.

Zelf ben ik begonnen met het light pakket en dit was lange tijd meer dan voldoende, maar inmiddels ben ik uitgaan breiden naar het standaardpakket waar ik momenteel nog genoeg aan heb.

De webhosting is zeer snel zoals te zien op de test die ik heb gedaan op GTmetrix.com

In mijn cpanel wat de achterkant is van je website kan ik makkelijk gratis back-ups maken van mijn website. Dit werkt fijn en vind ik belangrijk om te doen aangezien tijdens een WordPress update er wellicht iets fout kan gaan en ik hiervoor dan wel beschermd ben.

Ook kan ik via mijn cpanel makkelijk mijn mail checken en kan ik nog veel meer instellingen veranderen naar het gewenste resultaat.

De klantenservice van Neostrada vind ik ook erg goed en reageert snel. Ik merkte dat ze me echt verder willen helpen en voel me dan ook echt klant bij hen.

Kortom Neostrada is voor mij een hele goede provider en ik zal ook niet weggaan aangezien de prijzen één van de goedkoopste zijn van Nederland en ik hiervoor supersnelle webhosting krijg en verder nooit problemen heb met mijn website.

Neostrada review en ervaring van anderen

Zelf ben ik niet de enige die tevreden is met Neostrada en hieronder vind je dan ook nog wat Neostrada reviews en ervaringen van andere mensen die het platform gebruiken voor het hosten van hun websites.

Neostrada review en ervaring

Neostrada review en ervaring

Voordelen en nadelen van Neostrada

Neostrada voordelen en nadelen

Bij mijn Neostrada review en ervaring hoort natuurlijk ook een overzicht van alle voordelen en nadelen die er zijn bij Neostrada.

Hieronder vind je dan ook een volledig overzicht van alle voordelen en nadelen van het platform.

Voordelen

 • Gratis back-ups maken van je website
 • Met 1 druk op de knop WordPress installeren zonder technische kennis
 • Klantvriendelijk
 • Één van de goedkoopste van Nederland
 • Snelle webhosting
 • Gratis SSL-certificaat voor een veilige website
 • Toegang tot je webmail via Neostrada en je hebt onbeperkt emailaccounts
 • Nederlands bedrijf met Nederlandse klantenservice
 • Onbeperkt dataverkeer
 • Premium netwerk
 • Snelle en volledig SSD-opslag

Nadelen

 • Je kan Neostrada niet telefonisch benaderen wat bij grote problemen een missing point is.
 • Klantenservice niet in echt weekend te bereiken

Conclusie Neostrada review

In deze Neostrada review en ervaring 2022 heb ik je meegenomen in wat Neostrada precies is, wat ze doen en beloven. Ook heb ik je mijn kijk op Neostrada gegeven en laten zien wat andere van het platform vinden en als laats heb ik de voordelen en nadelen op een rijtje gezet.

Uit mijn Neostrada review kan ik concluderen dat het een hele goede provider is met supersnelle webhosting waardoor bezoekers snel door je website kunnen surfen.

Door deze snelle hosting kan je ook hoger scoren in Google aangezien SEO-technisch hier aardig wat waarde aan wordt gegeven door de zoekmachine.

Dus puur met een goede provider kan je je concurrenten al voorblijven in de zoekmachines door een snelle webhosting aan te schaffen.

Neostrada biedt goedkope prijzen voor goede producten en diensten. Daarnaast helpen ze altijd met vragen die je hebt en heb je binnen no-time antwoord.

Mij gaan ze in ieder geval niet meer verliezen als klant en ik zal zeker gebruik blijven maken van hun pakketten en uitbreiden wanneer dat nodig is.

Wanneer je opzoek bent naar een snelle en goede webhosting provider dan kan ik Neostrada zeker aanraden!

Start vandaag nog jouw website met de supersnelle webhosting van Neostrada!

Ben je van plan om je eigen website op te zetten om daarmee een online business op te zetten of voor andere activiteiten? Dan biedt Neostrada één van de snelste en goedkoopste webhosting van Nederland! Claim dus vandaag nog jouw goedkope en snelle webhosting!

Ja ik wil starten bij Neostrada!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *