Online geld verdienen als student? Dit zijn de #3 beste en makkelijkste mogelijkheden!

Online geld verdienen als student.

Online geld verdienen als student is zeker niet onmogelijk en is in deze tijd juist makkelijker dan nooit. Dit komt onder andere door het internet waardoor er veel mogelijkheden zijn ontstaan.

De mogelijkheden om online geld te verdienen als student zijn vrij makkelijk toe te passen en de manieren die ik hier benoem zijn allemaal met het internet verbonden.

Na het lezen van dit artikel weet jij hoe je als student online geld kan verdienen wat je in nog geen paar uurtjes per dag kan runnen en wel een fulltime inkomen kan gaan verdienen.

Wanneer je aan de slag gaat met één van de onderstaande manieren zal je je leven drastische gaan veranderen en vrijheid zullen ervaren wat weinig studenten momenteel realiseren.

Lees dus vooral verder als jij online geld wilt gaan verdienen als student en wil leven van het internet!

Is het mogelijk om als student online geld te verdienen?

Het antwoord op deze vraag kan ik zeer kort houden en het is JA! Door het internet zijn er veel mogelijkheden vrijgekomen om geld te verdienen.

Studenten van deze tijd zijn ook echt opgegroeid met het internet en weten er vaak veel vanaf alleen zetten ze het niet in om geld te verdienen, maar om vermaakt te worden.

Wanneer je als student besluit de rollen om te draaien ga je zien wat je er allemaal wel niet mogelijk is met het internet vandaag de dag.

Het internet is 24/7 365 dagen per jaar toegankelijk en kan hierdoor voor grootte passieve inkomstenbronnen zorgen.

Hieronder bespreek ik de 3 beste manieren om online geld te verdienen als student via het internet.

De #3 beste manieren om online geld te verdienen als student!

Als student ben je volop bezig met je studie en heb je het al vrij druk dus het zou fijn zijn als je met niet al te veel tijd en moeite een leuk inkomen kan genereren.

Dit is dan ook zeker mogelijk in deze tijd waarin we leven en hieronder vind je dan ook de mogelijkheden!

#1 Affiliate marketing

De eerste manier is het starten van je eigen affiliate marketing business. Deze vorm van online geld verdienen vergt weinig tijd en energie en dat zal je verderop in het artikel lezen.

Wat is affiliate marketing?

Affiliate marketing is een eenvoudig businessmodel waarmee iedereen kan beginnen als je beschikt over een laptop en een internetverbinding.

Affiliate marketing is eigenlijk niets meer dan het promoten van andermans producten en wanneer iemand via jouw affiliate link een aankoop doet ontvang je daar een commissie voor.

Deze commissies verschillen per product/dienst en kunnen oplopen tot wel 60% van de verkoopprijs. Daarnaast kan je ook producten promoten die een abonnementsvorm kennen waardoor je elke maand hetzelfde percentage commissie krijgt van die ene verkoop en ontvang je dit totdat die persoon geen klant meer blijft.

Online geld verdienen als student met affiliate marketing.

Hoe verdien je geld met affiliate marketing als student?

Zoals eerder aangegeven heb je als student natuurlijk niet heel tijd, omdat je ook druk bent met leren en waarschijnlijk ook met biertjes/wijntjes drinken in de kroeg.

Affiliate marketing is hierom een goede oplossing, omdat je met nog geen 1-2 uur per dag werken je business kan runnen vanaf je laptop.

Je kan als student online geld verdienen met affiliate marketing door een website op te zetten en daarop blog artikel te posten waarin je verwijst naar de producten die je als affiliate promoot.

Je kan het zo gek niet bedenken en je kan het artikel wel promoten als affiliate dus er is voor iedereen wel wat wils. 

De producten die je kan promoten als affiliate kan je vinden bij affiliate netwerken zoals: Paypro, Bol.com, Daisycon en Tradetracker waar je je overigens gratis kan aanmelden.

Door te bloggen ga je bezoekers uit Google trekken en krijg je dus gratis verkeer naar je artikelen. Een percentage van deze bezoekers zullen het product kopen die je promoot en hierdoor ontvang jij commissies.

De artikelen die jij schrijft blijven net zo lang actief op het internet als jij zelf wilt. Zo schrijf je een artikel één keer en vervolgens het dat ene artikel jarenlang geld opleveren.

Je hebt bijvoorbeeld een product dat je promoot die 40 euro kost en de commissie is bijvoorbeeld 15 euro en stel je voor dat je er 2 verkoopt per dag, wat absoluut gemakkelijk haalbaar is, dan verdien je 15 x 2 x 30= €900,- per maand.

Dit verdienen de meeste studenten waarschijnlijk niet eens met hun bijbaan en zowel dan hebben ze daar heel veel uren voor moeten werken.

Het verschil is dat die persoon uurtje factuurtje werkt en jij als affiliate krijgt betaalt voor je resultaten en met dit voorbeeld verkoop je slechts 2 producten per dag. 

Hoe start je met affiliate marketing?

Affiliate marketing is zoals je hebt gelezen niet zo ingewikkeld alleen je moet net even weten hoe het werkt.

Om er precies achter te komen hoe het werkt raad ik je aan om de affiliate marketing revolutie aan te schaffen. Dit is een videotraining van Jacko Meijaard waarin hij je stap voor stap laat zien hoe je nou zo’n affiliate business opzet.

Zo leert hij je hoe je een website maakt, artikelen schrijft en producten succesvol promoot.

Voor slechts €47,- beschik je over deze cursus en kan je gaan starten met je business. Deze kleine investering heb je er met 3 verkopen weer uit zoals je in het voorbeeld zag.

Bekijk hier de introductievideo van Jacko Meijaard waarin hij laat zien hoe hij letterlijk duizenden euro’s per dag verdient met affiliate marketing en hoe jij dit ook kan zonder enkele kennis of ervaring!

#2 Dropshipping

De tweede mogelijkheid om online geld te verdienen als student is door middel van dropshipping. De meeste zullen dit businessmodel wel kennen, maar ik zal het voor de zekerheid toch even hieronder uitleggen.

Wat is dropshipping?

Dropshipping is een businessmodel waar je een webshop runt met producten die consumenten kunnen kopen.

Wanneer de consument een aankoop doet bij jouw webshop krijg jij de order binnen, maar deze stuur je dan rechtstreeks door naar je leverancier en die stuurt vervolgens het pakketje op naar de consument.

Dit hele businessmodel is dus volledig gebaseerd op het feit dat je geen eigen voorraad hoeft te hebben en dat je een online business hebt.

Online geld verdienen als student met dropshipping.

Hoe kan je geld verdienen met dropshipping als student?

Met dropshipping kan je geld verdienen door een webshop te starten met daarop producten die je wilt verkopen. Zo’n webshop wordt voornamelijk gemaakt met Shopify of Woocommerce.

Allereerst is het verstandig om een niche te kiezen wat voor soort webshop je wilt gaan starten en vervolgens zoek je daar leveranciers voor.

Deze producten plaats je op je webshop met goede foto’s en een productomschrijving. Vervolgens heb je alleen nog bezoekers op je webshop nodig die producten bij je kunnen kopen.

Bij dropshipping wordt er meestal gebruik gemaakt van betaalde methodes om bezoekers naar de webshop te krijgen.

Dit wordt gedaan via Facebookadvertenties en zo kan er een groot bereik aan consumenten worden getarget die je producten wellicht willen afnemen.

Wanner je bezoekers hebt die je producten afnemen stuur jij de order door naar je leverancier en die stuurt het product rechtstreeks door naar de klant.

Ook dropshipping vergt niet al te veel tijd om de business te runnen dus dit is ook uitermate goed geschikt als je student bent.

Hoe start je met dropshipping?

Je kan natuurlijk het één en ander zelf uitpluizen, maar tegenwoordig wordt er zoveel waarde gratis gedeeld waardoor je zelf een stuk minder moeite hoeft te doen om informatie bij elkaar te krijgen.

Ik raad je daarom aan om dit GRATIS e-book te downloaden van Joshua Kaats waarin hij je van A tot Z meeneemt in het opzetten van je eigen dropshipping business die je vandaag al kan starten.

Joshua Kaats is een expert op het gebied van dropshipping en is één van de eerste dorpshippers in Nederland en verdiend vandaag de dag duizenden euro’s met dropshipping. 

Joshua weet dus echt wat hij doet en is hierdoor ook een geschikt persoon om van te leren!

#3 Social media marketing agency

De laatste manier om online geld te verdienen als student is door middel van het starten van een social media marketing agency.

Ook deze manier vergt weer weinig tijd, omdat het internet voor het grootste gedeelte voor jou aan het werk gaat. 

Wat is een social marketing agency?

Een social marketing agency is een marketing bedrijf die klanten binnenhaalt voor andere bedrijven en hiervoor betaalt krijgt.

Door middel van advertenties en dan voornamelijk Facebook ads ga je als social media marketing agent klanten binnen halen voor andere bedrijven.

Denk bijvoorbeeld aan je plaatselijke sportschool, tandarts of masseur waarvoor jij klanten binnen gaat halen.

Door te adverteren via Facebook kan je mensen precies targetten op plaats, leeftijd, interesses, werk en nog veel meer waardoor jij hele specifieke mensen kan targgeten die klant zouden kunnen worden bij het bedrijf waarvoor jij klanten werft.

Online geld verdienen als student met SMMA.

Hoe verdien je geld met een SMMA als student?

Stel je brengt door middel van je advertenties campagnes 10 nieuwe leden binnen voor je plaatselijke sportschool en een abonnement kost daar €30,-.

Dan lever je zou je denken 10 x 30= €300,- voor hen binnen, maar echter breng je veel meer geld voor de eigenaar binnen.

Iemand die lid wordt van een sportschool blijft over het algemeen een paar jaar lid, maar laten we even uitgaan van een gemiddelde van 1 jaar.

De totale waarde die jij dan brengt aan de eigenaar van de sportschool is 10 x 30 x 12= €3600,- en omdat jij dit voor de eigenaar binnen brengt kan je een deel van dat bedrag vragen als vergoeding daarvoor.

Zo zou je hier gemakkelijk €1000,- per maand voor kunnen vragen, want jij haalt immers de klanten voor de eigenaar binnen en die heeft er vrijwel niks voor hoeven doen. 

Zonder jou had hij/zij die klanten niet binnengehaald waardoor je een gedeelte van de opbrengst kan vragen als vergoeding voor het leveren van die klanten.

Daarnaast gaat het hier pas om 1 bedrijf waarvoor je klanten werft terwijl je makkelijk voor 5 bedrijven tegelijk leads/klanten aan kan brengen en dit zal slechts een paar uurtjes per dag van je tijd kosten.

Het enige wat je dus doet met een SMMA is het binnen halen van klanten voor plaatselijke bedrijven door middel van Facebook ads en jij vraagt een vergoeding van de totale waarde die jij binnen brengt.

Hoe start je een SMMA?

Door het bekijken van deze GRATIS videotraining leer je stap voor stap hoe je een eigen SMMA-business op kan zetten en hier een fulltime inkomen mee kan gaan verdienen.

Deze training is door Mitchell Weijerman gemaakt die deel uitmaakt van team Unstoppable en hij leeft momenteel al van zijn business waardoor hij de hele wereld kan rondreizen terwijl hij met een paar uur per dag zijn business runt.

Dus jij als student hoeft ook niet veel tijd beschikbaar te hebben om een SMMA te kunnen starten waardoor je dus gerust je studie kan afmaken als je dat wil en zo nu en dan de kroeg in kan duiken!

Je kunt nu twee dingen doen

Ik heb je in dit artikel dus verschillende manieren laten zien hoe je als student online geld kan verdienen.

Echter kan je nu 2 dingen doen. Je kan blijven Googelen naar manieren om online geld te verdienen en geen actie ondernemingen of je kan nu direct actie ondernemen met het starten van je eigen online business.

Onthoudt dat alleen actie leidt tot resultaat en dat het nooit het perfecte moment is om te starten met ondernemen. Het enige wat je kan doen om online geld te verdienen is door simpelweg gewoon te starten!

Als je niet start gebeurt er niks! Neem daarom vandaag nog actie en bekijk één van de GRATIS videotrainingen of download het e-book. 

Het kost niks en je hebt dus immers ook helemaal niks te verliezen en letterlijk alles te winnen!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *