Passief inkomen met crypto? Dit zijn de beste #7 manieren!

Passief inkomen crypto.

Passief inkomen met crypto verdienen, wie wil dat nou niet? Nou denk je misschien hoe is dat nou mogelijk en is het ook makkelijk te realiseren?

Het antwoord daarop is volmondig JA! Het is zeker mogelijk en zeer eenvoudig om een passief inkomen te verdienen met crypto. Daarnaast zijn er ook verschillende manieren om dit te realiseren.

In dit blog artikel behandel ik de #7 manieren om een passief inkomen op te bouwen met crypto.

Een passief inkomen is immers altijd fijn om te hebben en het maakt dus niet uit of je aan het werk bent of niet, want je ontvangt altijd je geld!

Lees dus vooral verder als jij hier meer over wil weten!

Wat is een passief inkomen?

Passief inkomen crypto.

Allereerst is het handig om te behandelen wat een passief inkomen nou precies is.

Vele denken dat het een inkomen is wat zomaar even naar benden komt vallen en je daarmee rijk wordt en zo werkt het natuurlijk niet. 

Zo worden er door bepaalde “guru’s” beweerd dat je dat zomaar even opbouwt. 

Echter heb je vandaag wel een geluksdag, want het passief inkomen wat ik ga behandelen bestaat uit onderdelen waarbij je eigenlijk vrijwel niks hoeft te doen en toch geld verdiend!

Een passief inkomen houdt eigenlijk in dat je geld verdiend zonder dat je daar op dat moment voor aan het werk bent. Je kan dus geld verdienen wanneer je aan het strand ligt, aan het slapen bent, maar uiteraard ook gewoon als je aan het werk bent.

Een passief inkomen bouw je op door werkzaamheden te verrichten die in de toekomst ook geld opleveren zonder dat je daar nog aandacht aan besteed.

Daarnaast hoef je weinig tot geen aandacht meer te besteden aan de activiteit om het inkomen te laten groeien.

Deze echte vorm van passief inkomen is mogelijk door middel van crypto!

Is een passief inkomen verdienen met crypto makkelijk? De fabels en feiten!

Passief inkomen met crypto.

Een passief inkomen verdienen heeft verschillende levels. Zo kan je een paar tientjes verdienen met bijvoorbeeld een paar honderd euro te investeren in aandelen en dividend te innen.

Je moet dus wel een paar honderd euro hebben en het investeren in een bedrijf. Daarvoor heb je ook onderzoek moeten doen enzovoorts. Dit is dus wat ik bedoel met het feit dat het niet zomaar uit de lucht komt vallen.

Je dient eerst een prestatie te leveren voordat je het passieve inkomen kan ontvangen en dit geld met elke vorm van passief inkomen. Alleen kan de mate van prestatie en de moeite die je moet doen erg verschillen.

In dit blog artikel vind je meerdere manieren om een passief inkomen te vinden met crypto waar ook verschillende prestaties tegen over staan die vrijwel niks voorstellen!

Voordelen en nadelen van het opbouwen van een passief inkomen met crypto

Voordelen:

  • Je verdiend geld zonder dat je op dat moment hoeft te werken.
  • Aan passief inkomen zit geen limiet wat je wel hebt bij een baan waar je uurtje factuurtje werkt en je kan nooit meer werken dan bijvoorbeeld 24 uur per dag en als je uurloon €10,- is kan je nooit meer dan €240,- per dag verdienen (overigens voor belasting).
  • Het hoeft niet veel moeite te kosten om een passief inkomen op te bouwen.
  • Je kan meerdere passieve inkomstenstromen opzetten wat kan zorgen voor leuke bedragen.
  • Je verdiend passief inkomen zonder dat je naar een baas hoeft te luisteren.

Nadelen:

  • Je dient eerst een prestatie te leveren voordat je geld ontvangt. Bij je werk krijg je sowieso betaalt per uur. Bij het opzetten van een passief inkomen dien je eerst zelf in actie te komen voordat er wat gebeurt.
  • Een passief inkomen kan gaan vervelen ;).

Manieren om een passief inkomen te verdienen met crypto: De #7 beste manieren!

Hieronder heb ik een lijstje gemaakt met de #7 beste manieren om een passief inkomen op te bouwen met crypto!

#1 Staking

Crypto staking.

Staking valt onder het proof of stake concept (PoS) van blockchain. Je kan als het ware “rente” verdienen over je aangeschafte cryptovaluta.

Je krijgt deze staking uitgekeerd wanneer je je crypto op je wallet laat staan en hierbij draag je bij aan het blockchain netwerk. Zo valideer je transacties voor het netwerk en draag jij bij aan het veilig houden van het netwerk. 

Door het feit dat je het netwerk ondersteund met o.a. het valideren van transacties krijg je daar een vergoeding voor en dit wordt ook wel staking genoemd.

Het is dus een volledig passieve manier om geld te verdienen met je cryptovaluta. Tevens heb je bij Bitvavo mooie staking vergoedingen en hoef je over de eerste €1000,- geen transactiekosten te betalen. Neem dus zeker een kijkje!

#2 Mining

Crypto mining.

Mining is heel vergelijkbaar met het minnen van goud in een mijn alleen gebeurd het nu allemaal via computers en is er geen fysieke arbeid van de mens nodig. 

Computer lossen ingewikkelde sommen op en in ruil daarvoor ontvang je crypto rewards. Je zorgt immers voor het minnen van een nieuw block in de blockchain en elk nieuw blok is een extra beveiliging aan het netwerk. 

Dit maakt het netwerk als maar veiliger en hiervoor krijg je als miner een reward die erg leuk kan zijn. 

Echter heb je voor mining wel professioneel apparatuur nodig en kan je het niet zomaar in je slaapkamer stallen aangezien het veel lawaai maakt en het veel warmte afgeeft. 

Wanneer je wilt gaan minen is het aan te raden om het gelijk professioneel aan te pakken en hier is veel kapitaal voor nodig. Als starter is het handiger om te kijken naar bijvoorbeeld staking.

#3 Affiliate marketing

Affiliate-marketing

De derde in de rij met het verdienen van een passief inkomen met crypto is affiliate marketing.

Dit businessmodel houdt in dat je producten en/of diensten promoot in ruil voor een commissie. Als promotor krijg je commissies die hoog op kunnen lopen en is per sector verschillend. 

Zo kan je ook brokers en exchanges promoten in ruil voor een commissie op je brokers account, waardoor je daarmee gelijk je commissie om kan zetten in een cryptovaluta naar keuze.

Een platform dat je kan promoten is Bitvavo en hiervoor kan je je hier aanmelden. Zo kan je het platform promoten via sociale media, via blogs op je website of gewoon je affiliate link versturen naar een vriend/kennis.

Je affiliate link is een URL waar een persoonlijke code in staat waardoor het bedrijf weet dat de sale van jou afkomstig is en jij uitbetaald krijgt.

#4 Lending

Lending kan je zien als een lening die jij verstrekt waar jij voor bepaalde of onbepaalde tijd je cryptovaluta ter beschikking stelt. Vervolgens krijg je rente over je cryptovaluta en kan je het ook zien als een stukje crowdfunding.

Zo krijg je aan het einde van de looptijd je inleg terug met de verschuldigde rente. De rente kan erg verschillen en kan ook afhankelijk zijn van de looptijd van de lening. Al met al is het voor een HODL’er een goede manier om een passief inkomen te creëren met crypto.

#5 Lightning node

Lightning node.

Wanneer je beschikt over een lightning node dan kan je verbinden met het lightning netwerk en dit geeft je totale onafhankelijkheid over je eigen financiën.

Daarnaast kan je hier geld mee verdienen door transacties van derde te routen. Je ontvangt hier dan een fee voor.

Door verschillende kanalen te openen kan je proberen om een hoog volume aan transacties te routen waarmee je vervolgens geld kan verdienen per transactie. 

Wanneer je dan toch al beschikt over een node dan kan je er leuk geld mee verdienen en daarnaast kan je er ook over nadenken om deze aan te schaffen.

#6 Yield farming

Met yield farming kan je een rentepercentage verdienen door je crypto te investeren in de DeFi-markt. Je leent dan als het ware je crypto uit aan een andere partij en daar krijg je rente over.

Door het feit dat DeFi steeds populairder wordt is geworden zijn de rentes erg aantrekkelijk geworden waar je als investeerder kan profiteren. 

Op een platform zoals Aave kan je meedoen met Yield farming waarmee je je crypto uitleent in ruil voor rente.

#7 Meedoen aan ICO’s

In de cryptowereld kan je ook investeren in nieuwe crypto projecten en dit is de afgelopen jaren ook steeds populairder geworden.

Je investeert je crypto in een ander bedrijf en hiermee kunnen bedrijven zich verder ontwikkelen. Vervolgens zal jij een vooraf bepaald aantal coins ontvangen van dat bedrijf en wanneer het project aanslaat zal de koers van die coin flink doen stijgen.

Door het feit dat jij er dan al vanaf het begin bij zit kan je rendementen maken van duizenden procenten, echter kan je ook investeren in een slecht bedrijf en je inleg verliezen.

Wat is de beste manier om passief inkomen te verdienen met crypto?

Passief inkomen verdienen met crypto.

Zoals je hebt gelezen zijn er verschillende manieren om een passief inkomen op te bouwen met crypto, maar welke is nou de beste en waar kan je het meest mee verdienen?

Ten eerste dien je te kijken naar wat nou het best bij je past en dan kan je daarmee gaan beginnen. Tevens kosten de meeste slechts weinig moeite en kan je er ook meerdere tegelijk doen waardoor je meerder inkomstenstromen opbouwt.

Dit is zeker aan te raden, want stel er gebeurt wat en 1 inkomstenbron valt weg dan heb je de andere nog. Dit kan je inkomen stabieler en dus veiliger maken.

Ik zal je aanraden om sowieso te gaan staken bij Bitvavo. Hier liggen de staking percentages namelijk erg hoog in vergelijking met andere brokers. Daarnaast zijn hier de fees die je betaald om crypto aan te kopen extreem laag!

Sterker nog over de eerste €1000,- betaal je helemaal geen fees wanneer je je hier aanmeldt bij Bitvavo!

Door eenvoudig crypto aan te kopen via dit platform en er niks meer mee te doen verdien je een passief inkomen op twee manieren. De eerste is staking en dat is dus de rente die je als het ware krijgt over je coins. Deze krijg je ook uitbetaald in de door jouw gekozen coin.

De tweede vorm van passief inkomen is de koersstijging die je meemaakt met het aanhouden van de crypto. Crypto is namelijk erg volatiel dus je kan hier enorme winsten mee naar binnen slepen. Sommige coins doen namelijk wel honderden procenten stijgen per dag en dit zie je bij aandelen nooit gebeuren.

Daarnaast raad ik je aan om te starten met affiliate marketing. Door bijvoorbeeld een website of een Instagram pagina te maken kan je content plaatsen zoals een Instagram post of een blog op je website waar je exchanges en brokers promoot in ruil voor een commissie.

Die commissie krijg je vervolgens uitbetaald op je account en daar kan je gelijk crypto mee verdienen. Wanneer je bijvoorbeeld eenmaal een artikel online hebt staan dan kan je daar jaren geld aan verdienen zonder dat je nog wat aan dat artikel moet doen, want je hebt het immers al geschreven.

Als je meer wil meten over affiliate marketing dan raad ik je aan om deze video te bekijken!

Start vandaag nog met het verdienen van een passief inkomen met crypto!

Alles-over-crypto-gratis-webinar

Ik heb je in dit artikel dus verschillende manieren gegeven hoe jij vandaag nog een passief inkomen kan opbouwen met crypto.

Ik heb je ook verteld welke manieren ik aan raad om te doen, maar kijk vooral ook voor jezelf wat het best bij jou past.

Zolang je maar direct actie onderneemt zal je ook snel resultaten krijgen en hoe langer je rente ontvangt op je crypto des te groter het bedrag uiteindelijk wordt, want je ontvangt immers rente op rente wat zorgt voor een compound effect.

Wil je meer te weten komen over crypto en hoe jij er geld mee kan verdienen door erin te handelen? Dan raad ik je aan om deze GRATIS videotraining te bekijken van twee professionals genaamd Patrick Suiker en Derek Westra die al jarenlange ervaring hebben en al duizenden euro’s hebben verloren en honderdduizenden euro’s hebben verdiend.

Je kan dus zeker leren van deze mannen en daarnaast behandelen ze in deze gratis training ook een coin die meerdere keren nog over de kop zal gaan. Doe er dus je voordeel mee!

Waarschuwing: Na het bekijken van deze gratis training wil je niks liever dan geld verdienen met crypto en je baan gedag zeggen!

Start vandaag nog jouw weg naar financiële onafhankelijkheid door crypto!

Patrick Suiker en Derek Westra van allesovercrypto.nl bieden een GRATIS webinar aan waarin ze jou alles vertellen over hoe jij vandaag nog geld kan verdienen met crypto! Daarnaast maken ze coins bekend die 100 keer over de kop kunnen gaan in prijs!

Ja Ik Wil Geld Verdienen Met Crypto!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *