Paypro affiliate: hoe werkt het en hoe verdien je er geld mee?

Paypro affiliate

Als Paypro affiliate kan je online geld verdienen, maar hoe werkt Paypro nou precies en hoe verdien je er nou geld mee?

Doordat je deze vragen hebt ben je waarschijnlijk om deze pagina terecht gekomen en dat zal jou ook goed uitkomen.

In dit artikel zal namelijk exact uitgelegd worden hoe je een goede Paypro affiliate wordt en dus geld kan gaan verdienen vanaf je laptop! Lees dus vooral verder!

Wat is Paypro?

Allereerst zou ik even kort toelichten wat Paypro nou eigenlijk precies is.

Met Paypro worden online betalingen gedaan en zij bieden ondernemers de kans om hun producten online te verkopen.

Paypro regelt het verloop van de betalingen en zorgen ervoor dat klanten via IDeal, Paypal, Visa, Mastercard Afterpay en met nog meer mogelijkheden kunnen gaan betalen.

De ondernemer wordt ontzorgt door Paypro, omdat zij alle betalingen regelen en de ondernemer geen koppelingen hoeft te maken met banken. Naast dat Paypro een betaalprogramma is heeft het ook een affiliate platform.

Op dit platform komen Paypro affiliates en adverteerders samen. Adverteerders kunnen hier hun producten aanbieden aan affiliates die vervolgens de producten kunnen gaan promoten en bij elke gerealiseerde verkoop een leuke commissie ontvangen.

Zo kan je als Paypro affiliate zelf kiezen welke producten je wilt gaan promoten en kunnen de commissies oplopen tot wel 60% van de verkoopprijs.

Deze commissies worden door Paypro bijgehouden doordat de sales afkomstig komen van jouw affiliate link.

Dit is een persoonlijke en unieke link waarin een code staat waarmee Paypro kan zien van welke affiliate de sale afkomstig is.

Hoe werkt Paypro als je een affiliate wilt worden?

Als je een Paypro affiliate wilt worden dan dien je je als eerst aan te melden bij het platform.

Voorheen moest je hier €60,50 fee voor betalen, maar tegenwoordig is het helemaal gratis om je aan te melden bij het platform.

Wanneer je bent aangemeld kan je kiezen uit vele producten die je als affiliate kan promoten.

Deze producten kan je promoten door middel van een eigen website, advertenties of sociale mediakanalen.

Voordat je een product kiest op Paypro is het wel handig om de Paypro score in de gaten te houden van de producten.

Dit zegt namelijk iets over hoe goed het product verkoopt. Des te hoger de score des te beter het product verkoopt en hoe lager de score des te minder goed het verkoopt of het zijn net nieuwe producten.

Het is wel aan te raden om producten te promoten met een Paypro score van boven de 100. Nou is 99 of 90 niet meteen slecht, maar zo ongeveer rond de 100 of erboven is ideaal.

Door deze score wordt ook aangetoond dat andere affiliates het product succesvol promoten en jij het hierdoor ook kan!

Geld verdienen als Paypro affiliate

Nu je weet wat Paypro is en hoe het werkt kunnen we nu gaan kijken naar hoe je geld kan verdienen als een Paypro affiliate. Hiervoor raad ik je aan om het volgende stappenplan te gebruiken:

Meld je aan als Paypro affiliate

Om geld te gaan verdienen als Paypro affiliate dien je je als eerst aan te melden bij het affiliate platform.

Wil je als affiliate ook andere producten promoten? Dan kan je je ook gratis aanmelden bij de volgende affiliate netwerken: Daisycon, Bol.com en Tradetracker.

Kies een niche en je producten

Wanneer je je hebt aangemeld bij Paypro en eventueel ook andere affiliate netwerken dan kan je gaan bedenken wat voor soort producten je wilt promoten.

Het is namelijk wel verstandig en leuker als je producten gaat promoten waar je enige feeling mee hebt en die je zelf misschien ook wel zou gaan gebruiken.

Ben je bijvoorbeeld gek op koken dan kan je kookboeken gaan promoten, pannen et cetera.

Kies dus echt iets wat bij jou past en waar je affiniteit mee hebt!

Schaf een domeinnaam en webhosting aan

Om geld te gaan verdienen moeten er wel mensen zijn die op jouw affiliate link kunnen klikken zodat jij je commissies kan gaan verdienen.

Dit kan je doen aan de hand van het opzetten van een eenvoudige website.

Hiervoor is een domeinnaam en webhosting van belang. Gelukkig kost dit slechts een paar tientjes per jaar en zijn dat de enige kosten die je hoeft te maken als affiliate om je business te runnen.

Kies een domeinnaam die vertelt waar de website over gaat. Dus om even het voorbeeld er weer bij te pakken kan je een domeinnaam kiezen zoals kookboekenrevieuws.nl. 

Hierdoor is het duidelijk wat voor website het is en weten bezoekers ook waar ze zijn.

Een webhosting is nodig om je website live te kunnen zetten en met het starterspakket kan je heel eenvoudig nog een lange tijd uit te voeten als affiliate.

Een domeinnaam en webhosting is eenvoudig en zeer goedkoop aan te schaffen bij Neostrada. Daarnaast is het een zeer snelle hostingprovider en krijg je een gratis SSL-certificaat waardoor je website veilig is voor je bezoekers.

Installeer WordPress op je domeinnaam

Eenmaal een domeinnaam en webhosting aangeschaft dan kan je WordPress gaan installeren op je domeinnaam. Bekijk hiervoor het filmpje hieronder.

Bouw je website met Elementor

Als WordPress is geïnstalleerd dan kan je stappen maken met het creëren van je eigen website. 

Een website maak je heel eenvoudig en professioneel met de gratis plug-in Elementor. Dit is een sitebuilder die je via WordPress kan downloaden.

Met Elementor kan je met een paar klikken al een mooie en professionele website in elkaar zetten en je kan het precies inrichten naar je eigen wensen.

Schrijf vervolgens op de homepagina even kort wat voor website het is en wat er te doen is zodat bezoekers weten waar ze terecht zijn gekomen. 

In principe staat je website nu live en is die klaar om commissies binnen te slepen.

Onderzoek relevante keywords

De commissies worden verdiend door middel van je affiliate links in blogs te verwerken.

Voordat je een blog kan gaan schrijven is het noodzakelijk een zoekwoord te vinden waar mensen ook echt op zoeken en wat te maken heeft met het product dat je wilt gaan promoten.

Dus als we het voorbeeld over koken er weer bij pakken dan kan je een blog gaan schrijven wat betrekking heeft tot koken en daarbij kan je een kookboek promoten van Paypro of Bol.com.

Zoekwoorden kan je vinden met de tool Ubersuggest. Hier typ je dan bij “keyword ideeën” bijvoorbeeld bet zoekwoord “beste kookboek 2020” in. 

Volgens Ubersuggest wordt hier 70 keer per maand op gezocht. Hier kan je dus heel goed een artikel over schrijven en je kan hier je product in verwerken die je wilt promoten.

Ubersuggest voorbeeld “beste kookboek 2020”.

 

Ubersuggest voorbeeld “beste kookboek 2020”.

Schrijf een artikel

Wanneer een zoekwoord is gevonden met een prima zoekvolume en waar weinig concurrentie op zit dan kan je hier een artikel over gaan schrijven.

In Ubersuggest is precies te zien hoeveel zoekvolume een zoekwoord heeft en hoeveel concurrentie daarop is.

In het artikel dat je gaat schrijven vertel je nuttige informatie over het onderwerp waar je zoekwoord mee te maken heeft en waar mensen ook echt wat aan hebben.

Vervolgens verwijs je onderaan je blog naar meer informatie over het onderwerp en dat is het product wat jij promoot dat lezers kunnen aanschaffen. Hier plaats je dan ook je affiliate link.

Kleed als laatst je blog wat aan met afbeeldingen van Pixabay (gratis stockfoto’s) en je kan je blog gaan publiceren op je website.

Blijf content schrijven

Eenmaal je eerste blog artikel gepost te hebben dan is het de bedoeling om meer zoekwoorden te gaan vinden waar je over kan schrijven en waar je je product bij kan promoten.

Over hoe meer zoekwoorden je gaat schrijven op des te meer zoekwoorden je website te vinden is en des te meer commissies je gaat verdienen.

Dus blijf opschalen en zie hoe je commissies zullen gaan toenemen!

Start vandaag nog als Paypro affiliate en verdien een fulltime inkomen met 1-2 per dag werken! 

Paypro affiliate geld verdienen.

In dit artikel heb ik een stappenplan uitgelegd hoe je vandaag al kan beginnen als Paypro affiliate en commissies kan binnen slepen.

Maar wil je nou dat alles exact wordt voorgedaan en de affiliate marketing geheimen gebruiken van een van de beste affiliates van Nederland?

Bekijk dan de affiliate marketing revolutie van Jacko Meijaard. In deze video’s laat Jacko muisklik voor muisklik zien hoe je nou zo’n affiliate website opzet en hoe je de producten nou succesvol promoot.

Jacko verdiend letterlijk duizenden euro’s per dag met affiliate marketing en zelfs wanneer hij niet werkt komen deze commissies op automatische piloot binnen, omdat het internet passief inkomen oplevert.

Bekijk hier hoe Jacko dit heeft gedaan en hoe jij vandaag al kan beginnen met het ontvangen van je Paypro affiliate commissies.

Bekijk GRATIS de affiliate marketing video training!

In deze GRATIS videotraining laat Jacko Meijaard zien hoe hij duizenden euro’s volledig passief per dag verdiend met affiliate marketing en hoe jij dit ook kan ZONDER enige kennis en ervaring!

Ja Ik Wil Passief Inkomen Verdienen!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *