Trading navigator methode kopen? #11 redenen om direct actie te ondernemen!

De trading navigator methode kopen van Harm van wijk, is dat wel zo’n goed Idee?

Harm van wijk is een expert op het gebied van beleggen in aandelen en opties. Daarnaast beschikt hij over een website genaamd Beleggen.com waar 15 beleggingsexpert aan werken om particulieren van de juiste informatie te voorzien.

Nu heeft het gehele team ook een cursus gemaakt en in dit blog artikel behandel ik de 11 redenen om de trading navigator methode te kopen wanneer jij wil gaan beleggen in de aandelenmarkt. Lees dus vooral verder!

Wie is Harm van wijk?

Voordat je de trading navigator methode gaat kopen van Harm van Wijk is het wel zo prettig om te weten wie hij eigenlijk is en daarom zal ik je even kennis laten maken met Harm van Wijk.

Harm van Wijk.
Harm van Wijk.

Harm van Wijk is een belegger die 32 jaar ervaring heeft met het succesvol aan/verkopen van aandelen en opties. 

Harm van Wijk heeft met veel bedrijven gewerkt zoals: SNS Bank, Binck Bank, ABN Amro, Financiële Telegraaf, Lynx, ING en Citibank.

Met deze partijen heeft hij verschillende activiteiten verricht zoals het maken van beleggingssites en is hij adviseur geweest van de hierboven genoemde partijen. Harm werkt met vele vandaag de dag nog steeds samen aan verschillende activiteiten.

Daarnaast is Harm van Wijk ook eigenaar van beleggen.com waar 15 experts werken aan de beste content omtrent aandelen en opties. Je vindt hier immers al meer dan 2300 blog artikelen.

Ook heeft Harm momenteel al meer dan 13.000 mensen geholpen met beleggen in aandelen en opties in de 32 jaar dat hij actief is in deze wereld.

Daarnaast is hij ook bekend van Radio 1, Radio 2, BNR, FinanceTelevision en zijn geschreven boeken zoals ‘in 10 stappen succesvol beleggen’, ontdek hoe je binnen 30 minuten 5 winstgevende aandelen selecteert (gratis)’ en ‘geld verdienen met opties’.

De 11 redenen om de trading navigator methode te kopen

Steeds meer particulieren willen gaan starten met beleggen in de aandelenmarkt, omdat ze wat spaargeld over hebben en dit geld op de bank bijna geen cent meer oplevert.

Daarnaast daalt je koopkracht wanneer je het geld op de bank laat staan, omdat de inflatie hoger is dan de rente die je krijgt op je spaargeld. Hierdoor zie je steeds meer particulieren zich interesseren in de aandelenmarkt.

Het is natuurlijk niet verstandig om zomaar te gaan beleggen zonder dat je weet wat je nou aan het doen bent en zo zijn er dan ook verschillende cursussen die jou leren hoe je kan beleggen.

Nou is de trading navigator methode van Harm van Wijk een hele goede en hieronder zal ik je toelichten aan de hand van 11 redenen waarom je de trading navigator methode zou moeten kopen wanneer je wilt starten met beleggen in aandelen.

#1 Stap voor stap videotraining met een bewezen strategie

De videotraining die je ontvangt bij aanschaf van de trading navigator methode bestaat uit een stap voor stap videotraining waarin je zijn bewezen strategie leert die daadwerkelijk resultaten behalen.

Het is een 6-weekse videotraining waarna je vervolgens kan starten met het echte werk namelijk het beleggen in aandelen en opties.

Doordat het een onlinetraining is kan je er net zo lang over doen als je zelf maar wilt en is die 6 weken maar een houvast. Zo kan je er dus ook 4 weken of 8 weken over doen.

Harm van Wijk leert jou in zijn video’s dus stap voor stap hoe jij succesvol kan gaan beleggen in aandelen en opties door middel van een bewezen strategie!

#2 Trading navigator software

De cursus onderscheid zich voornamelijk van andere cursussen door het bieden van de trading navigator software.

Deze software ontvang je wanneer je de cursus aanschaft en is enorm handig.

Dit komt omdat deze software jou als belegger precies vertelt wanneer je moet kopen en moet verkopen door middel van een groene en een rode peil.

De groene peil staat voor kopen en dus instappen en rode peil staat voor verkopen en dus uitstappen.

Deze software geeft jou zo’n enorme voorsprong op andere beleggers, omdat software voor jou aan de hand van data gaat vertellen wanneer de beste momenten zijn om te kopen en te verkopen.

Computers kunnen immers het best data verwerken en zijn dus een goede aanvulling op de mens. Daarnaast zorgt deze software ervoor dat je niet emotioneel gaat handelen en dus niet op verkeerde momenten koopt of verkoopt.

Door precies te doen wat de software jou vertelt weet je gewoon zeker dat je rendement gaat maken en maakt dat het beleggen ook zeer eenvoudig.

Deze software is dan ook de hoofdredenen op de cursus aan te schaffen, want er is geen enkele andere cursus die over dit soort software beschikt.

Letterlijk alleen deze software is al dik en dwars de investering in de cursus waard aangezien dit jouw serieuze rendementen gaat bezorgen!

Het enige wat je dient te doen is de video’s te bekijken over hoe je deze software installeert en dit vervolgens na doen zodat alles goed ingesteld staat.

Trading navigator software.

#3 Toegang tot een besloten community

Je krijgt bij aanschaf toegang tot een besloten community waar duizenden beleggers klaar staan om jouw vragen te beantwoorden.

Zo ontvang je van andere leden antwoord als je ergens vragen over hebt of van Harm en zijn 15 experts waardoor je vragen altijd erg snel beantwoord zullen worden.

Daarnaast is het eenmaal bewezen dat je een stuk sneller leert en een stuk gemotiveerder raakt als je met gelijkgestemde mensen in een community zit. Hierdoor zal je dus ook sneller mooie rendementen gaan behalen!

#4 Je leert van 15 echte experts die 10 duizenden euro’s in cursussen hebben gestopt en veel leergeld hebben betaalt

Tegenwoordig zijn er vele cursussen beschikbaar op allerlei verschillende gebieden dus ook op het gebied van beleggen in aandelen. Alleen de één is wel echt een expert in dat gebied terwijl de andere dat totaal niet is maar wel beweert.

Wat duidelijk is dat Harm van Wijk zeker een expert in op het gebeid van aandelen en opties aangezien hij al 32 jaar ervaring heeft en een zeer bekende belegger is die met veel verschillende banken heeft gewerkt en geadviseerd heeft.

Daarnaast heeft Harm van Wijk een zeer uitgebreid netwerk van experts die hij dan ook heeft betrokken in zijn cursus. Zo zijn er 15 andere experts die deelnemen aan de cursus en de cursisten helpt met vragen.

Alleen Harm van Wijk zelf heeft in zijn carrière 10 duizenden euro’s gespendeerd aan cursussen om alle kennis te vergaren op het gebied van aandelen en opties die hij nu deelt in zijn cursus. Daarnaast hebben zijn experts ook dure opleidingen gevolgd met daarnaast extra cursussen om zo veel kennis te vergaren en tot al deze kennis heb jij voor laag bedrag al toegang!

#5 Je leert letterlijk alles over aandelen en opties

Zoals vertelt in het kopje hierboven leer je van Harm van Wijk met 15 andere expert die 10 duizenden euro’s hebben geïnvesteerd in hun kennis die zij nu in deze cursus hebben gestopt.

Doordat jij toegang krijgt tot deze kennis leer je letterlijk alles over aandelen en opties om een succesvolle belegger te worden. Je bespaart dus een hoop tijd en geld wanneer je gebruik gaat maken van deze cursus i.p.v. op zoek gaat naar andere of het zelf uit gaat vogelen.

Trading navigator methode kopen.

#6 Je leert hoe je tot 20,6% rendement haalt

Harm van Wijk beweert dat je tot 20,6% rendement kan behalen wanneer je de trading navigator methode hebt gekocht en hebt bestudeerd.

Dit klopt dan ook volkomen aangezien hij vele cursisten heeft die aanzienlijke resultaten behalen van 12, 16, 18 en zelfs 20% rendement. Zelf heb ik afgelopen jaar 18% rendement gemaakt met de hulp van deze cursus.

Dit is dan ook vooral te danken aan de trading navigator software aangezien er exact wordt aangegeven wanneer je dient te kopen en te verkopen waardoor je altijd grote rendementen gaat behalen. Software kan immers de markt beter timen dan een mens dat kan en daarnaast blijven emotionele handelingen achterwege.

#7 Je ontvangt van 2 jaar lang LIVE-coaching

Naast de software en de gehele cursus ontvang je ook nog vele gratis bonussen waar 2 jaar LIVE-coaching er 1 van is.

Na het volgen van de cursus kan het zijn dat je nog met bepaalde vragen zit of je vindt het nog een beetje moeilijk. Om deze redenen kan je je vragen persoonlijk stellen aan de experts van Harm van wijk tijdens de live coaching sessies.

Je kan dus je vragen persoonlijk stellen aan echte experts en je wordt hier dus ook persoonlijk bij geholpen waardoor je na het volgen van de cursus niet gelijk voor de leeuwen wordt gegooid!

#8 Je leert hoe je in 5 minuten per week je portefeuille kan beheren

Waarschijnlijk denk je dat handelen in aandelen en opties veel tijd beslag neemt, maar niks is minder waar aangezien je met slechts 5 minuten per week je portefeuille kan beheren.

Dit komt voor het grote gedeelte ook weer door de software aangezien die precies aangeeft wanneer je moet kopen of verkopen waardoor je met 1 oogopslag weet of je actie moet nemen of niet.

Zo ga je alle aandelen af en ben je gelijk alweer klaar voor de gehele week. Zo zie je maar dat de trading navigator software echt een enorme meerwaarde heeft!

#9 je ontvangt uitgebreide e-books

Bij het kopen van de trading navigator methode ontvang je verschillende e-books met boordevol informatie.

Zo ontvang je het e-book ‘handleiding geld verdienen met opties’, ‘geld verdienen met aandelen en nog meer. 

Deze e-books zijn zeer waardevol en vallen ook wel onder de categorie ‘boeken’ aangezien de lengte wel aardig is. Het is immers geen E-book van 20 pagina’s.

Met deze gratis bonussen vergroot je je kennis enorm waardoor je met jouw opgedane kennis in combinatie met ratio mooie rendementen kan gaan behalen.

#10 €500,- GRATIS transactietegoed bij MeXem

Als de bonussen nog niet genoeg waren heb je bij aanschaf van de cursus ook €500,- transactietegoed bij de broker MeXem.

Je kan hier links of rechtsom, maar dit is veel geld wat je zomaar gratis krijgt om mee te gaan beleggen. Je kan dus eigenlijk al geld gaan verdienen zonder eigen geld te gaan gebruiken.

Die €500,- transactie te goed is al de helft van de geheel cursus waardoor de aanschaf van de cursus slechts een klein bedrag is voor hetgeen wat je er allemaal voor ontvangt!

#11 30 dagen niet goed 100% geld terug garantie waardoor je niks te verliezen hebt!

De laatste treden om de trading navigator methode te kopen is het feit dat je 30 dagen niet goed 100% geld terug garantie hebt.

Je kan het dus als het ware een maand lang uitproberen en mocht het dan toch niks voor je zijn krijg je netjes je geld terug.

Harm van Wijk heeft dit gedaan, omdat hij 100% achter zijn product staat en mensen ook de mogelijkheid wil geven om het te kunnen uitproberen.

Hierdoor heb je dus letterlijk niks te verliezen en alles te winnen!

Trading navigator methode kopen conclusie

In dit artikel heb ik je 11 redenen gegeven om de trading navigator methode te kopen. 

Zoals je waarschijnlijk al wel gemerkt hebt is dit een hele professionele cursus waar je echt leert van professionals die weten waar ze het over hebben. 

De software die je erbij krijgt is echt de key naar het behalen van mooie rendementen waarmee ik zelf het afgelopen jaar 18% rendement hebt gemaakt.

Deze percentages behaal je simpelweg niet zomaar en zijn zeer hoog in vergelijking met 80% (of zelfs meer) van de andere beleggers. Hierdoor raad ik de cursus ook van harte aan en met de 30 dagen niet goed geld terug garantie heb je immers toch niks te verliezen.

Heb je het GRATIS webinar van Harm van Wijk al gezien dat kan je hier de cursus met €1000,- korting (tijdelijk) aanschaffen en direct van start gaan met het behalen van jouw eigen rendementen!

Mocht je meer informatie willen over de cursus dan raad ik je aan om het volgende artikel te lezen: Trading navigator methode review of om het GRATIS webinar van Harm van Wijk te volgen waarin hij exact uitlegt hoe jij tot wel 20,6% per jaar rendement kan behalen met aandelen en opties.

Bekijk het GRATIS webinar van Harm van Wijk en leer hoe ook jij geld kan verdienen met aandelen!

Harm van Wijk geeft een GRATIS webinar waar je leert hoe je geld kan verdienen op de aandelenmarkt. Als jij financieel onafhankelijk wil worden ontkom je bijna niet aan beleggen op de aandelenmarkt. Pak dus vandaag nog je kans en vergaar vandaag nog de kennis die jij nodig hebt geheel gratis!

Ja Ik Wil Leren Beleggen!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *