Trading navigator methode review en ervaring: is dit de beste Nederlandse trading in aandelen cursus in 2022?

De trading navigator methode van Harm van Wijk wordt steeds populairder in 2022, maar waarom eigenlijk? Wat leer je hier nou precies en wat zijn de ervaringen/reviews van anderen?

Met deze vragen ben je waarschijnlijk op deze pagina beland en dat is maar goed ook, want in dit blog artikel ga ik je letterlijk alles vertellen over de trading navigator methode en over de persoon achter deze cursus.

Je leest hier exact wat er behandeld wordt in de cursus, wie Harm van Wijk nou eigenlijk is en waarom je van hem zou kunnen leren.

Lees dus vooral verder als jij alles te weten wil komen over Harm van Wijk en de trading navigator methode cursus!

Wie is Harm van Wijk?

De maker van de trading navigator methode cursus is Harm van Wijk, maar wie is hij eigenlijk?

Harm van Wijk is 32 jaar lang expert op het gebied van beleggen in aandelen en opties. Sinds zijn start van zijn carrière is hij al bezig met het helpen en ondersteunen van particulieren die willen starten in de aandelenmarkt.

Het begon allemaal nadat hij zijn studie had afgemaakt en zich gelijk ging verdiepen in de financiële wereld. Zo kwam hij in aanmerking met beleggen en is hij sindsdien niet meer weg te slaan uit die wereld.

Zo is hij oprichter en verantwoordelijk geweest voor de beleggingssites van SNS Bank. Daarnaast ook verantwoordelijk voor marketing, verkoop en business development bij BinckBank geweest. Tevens werkt Harm ook mee bij het opstarten van SNS FundCoach en de ABN Amro Turbo’s en was hij sitemanager van De Financiële Telegraaf.

Ook is hij in de afgelopen jaren adviseur geweest voor SNS Bank, Binck Bank, ING, Citibank, Lynx, De Financiële Telegraaf en ABN Amro Turbo’s.

Hieruit valt wel te concluderen dat Harm in die 32 jaar in de financiële wereld niet heeft stilgezeten en in die lange periode heeft hij ook de internetbubbel en de kredietcrisis mee gemaakt.

Momenteel werkt hij zog steeds samen met SNS Bank, Binck, Alex, Citi, ING Bank en Lynx en schrijft hij voor De Financiële Telegraaf, BeursPlaza en Beurs.nl.

Met deze 32-jarige ervaring is hij vervolgens een cursus gaan ontwikkelen om aandelen en opties voor iedere particulier toegankelijk te maken. Hiermee kan iedereen op een veilige manier een financiële toekomst voor zichzelf en mensen die je lief hebt creëren of andere dromen realiseren! 

Momenteel heeft hij al meer dan 13.000+ mensen geholpen waarvan 1050+ met zijn online coaching programma!

Eigenaar van Beleggen.com en het forum

Harm van Wijk is momenteel ook eigenaar van Beleggen.com wat bekend staat als één van de grootse websites omtrent beleggen in aandelen en opties. 

Hij werkt hier met 15 andere experts om het te laten ontwikkelen tot het grootste platform omtrent het beleggen in aandelen.

Hier staan momenteel ook meer dan 2300+ blog artikelen op waar veel nuttige informatie uit valt te halen.

Op zijn website is ook een forum te vinden waar vragen kunnen worden gesteld en waar beleggers elkaar helpen met die vraagstukken waardoor er een community gevormd wordt.

Harm van wijk Kassa en verder bekend van…

Harm is geen onbekende man in de financiële wereld wat je mogelijk al wel was opgevallen. Zo is hij bekend van een hoop verschillende platformen namelijk: Een Vandaag, Netwerk, Rondom10, Radio 1, Radio 2, BNR, FinanceTelevision en Businessclass. Kassa is daar dus geen onderdeel van aangezien hij hier nooit geweest is. Toch zijn er veel mensen die dat wel denken dus hierbij het antwoord daarop. Wel worden er bij kassa hele nuttige aspecten besproken omtrent beleggen.

Harm van Wijk vermogen

Aangezien Harm al zeer lang actief is op het gebeid van beleggen verwacht je ook wel wat van deze man. Het is tevens een man waarvan je zou moeten leren hoe je zou moeten beleggen.

Persoonlijk zal ik zelf alleen maar leren van een persoon die de resultaten al heeft behaald die ik wil behalen. Hij heeft tevens dan het pad al behandelt die ik wil bewandelen.

Harm van Wijk doet zelf geen uitspraken over zijn vermogen wat wel begrijpelijk is, want het kan ook gewoon fijn zijn als mensen niet van je weten hoeveel geld je bezit aangezien dat bepaalde beelden kan vormen.

Hij praat immers alleen maar over rendement in de vorm van percentages, maar zijn vermogen ligt wel boven de miljoen alleen is de vraag hoeveel.

We kunnen dus wel stellen dat Harm over veel geld beschikt en zijn vermogen laat hij elkaar jaar groeien met percentages van soms wel 20% per jaar!

De door Harm van Wijk geschreven boeken

Harm van Wijk heeft verschillende boeken uitgebracht en dit zijn:

 1. In 10 stappen succesvol beleggen – In dit boek wordt jou uitgelegd hoe jij in 10 stappen succesvol kan gaan beginnen met beleggen en jou weg naar financiële vrijheid kan gaan starten!
 2. Ontdek hoe je binnen 30 minuten 5 winstgevende aandelen selecteert  (GRATIS) – Dit is een gratis e-book waarin Harm laat zien hoe je in 30 minuten 5 winstgevende aandelen kan vinden aan de hand van zijn theorie die hierin geschreven staat. Hij wil hiermee laten zien dat het helemaal niet zo moeilijk hoeft te zijn om goede aandelen te vinden.
 3. De meest gestelde vragen over bitcoin – Hierin leert Harm jou om te beginnen met het beleggen in bitcoin om je vermogen nog beter te verspreiden en risico te beperken.
 4. Geld verdienen met opties – Hierin leert Harm jou om geld te verdienen door middel van opties. Dit geeft naast de aandelen dus nog een andere manier van inkomsten.

De trading navigator methode: wat houdt de cursus nou precies in?

De cursus die Harm van Wijk heeft gemaakt is de trading navigator methode waarin hij (beginnende) beleggers leert om een hoog rendement te behalen met hun grote of kleine vermogen. Je ontvangt het volgende in de cursus:

#1 Alles-in-één starter software om succesvol te beleggen in de aandelenmarkt en opties.

De software berekend onder andere uit wanneer je moet instappen en wanneer je dient uit te stappen voor het optimale rendement. Hierdoor hoef je zelf daar geen rekening mee houden aangezien het wordt voorgekauwd. Hierdoor worden ook je emotionele beslissingen buitenspel gezet.

Bij het instellen van deze software word je tevens ook stap voor stap geholpen.

#2 Je ontvangt dagelijkse trading updates en kansen van de beleggingsexperts in het netwerk van Harm.

Door de aanschaf van de cursus helpen experts jou graag met het vergroten van jouw kennis. Dit doen zij dan ook onder andere door het jou bieden van dagelijks trading updates.

#3 Je ontvangt een 6-weekse online beginnerscursus waarmee je leert om geld te kunnen gaan verdienen om de aandelenmarkt

In deze 6-weekse online cursus leer je het volgende:

 • Hoe je de trends volgt en er niet tegenin gaat
 • Je winsten laat doorlopen en verliezen afkapt 
 • Hoe je je risico beperkt door gebruik van moving stop loss en hiermee de opgebouwde winsten te beschermen
 • Hoe je spreiding aanbrengt aan je portefeuille wat leidt tot risico beperking
 • Hoe je handelt op basis van analyses en ratio i.p.v. emoties
 • Je leert omgaan met de software die je gegeven wordt
 • Hoe je de grote jongens in het vak leert je volgen
 • Hoe je gebruik maakt van ‘wishdom of the crowd’
 • Je leert hier de bewezen en succesvolle strategieën toe te passen van Harm van Wijk (wetenschappelijk onderzoek)
 • Hoe je gemiddelde winst 20,6% per jaar kan worden
 • Je ontdekt de resultaten van de AEX van afgelopen 24 jaar 
 • TradingNavigator 2 geeft exact aan wanneer je optieposities moet openen, welke je moet openen en wanneer je ze weer dient te sluiten.
 • Hoe je in 5 minuten per week je portefeuille kan beheren

#4 Je ontvangt iedere dag 3 concrete posities waarmee je in kan spelen op actuele kansen.

Experts helpen jou graag bij het vinden van de juiste aandelen die winstgevend zijn. Deze experts helpen jou hiermee door elke dag 3 posities te bieden waar potentie in zit.

#5 Live Q&A’s waardoor je vragen kan stellen aan één van de experts van Harm van Wijk.

In deze live vragenuurtjes kan je je vragen stellen aan een expert waardoor je niet alles zelf hoeft uit te zoeken en je zelfs na het bekijken van de trainingen er niet alleen voor staat en zelf advies krijgt van de vakmensen.

#6 Je krijgt toegang tot een besloten community waar je andere beleggers en gelijkgestemde vindt waardoor je nog sneller gaat groeien in kennis en dus inkomen.

De trading navigator methode bestaat al sinds 2004 en hierdoor heeft Harm al duizenden (beginnende) beleggers kunnen helpen.

Deze beleggers zijn tevens ook te vinden in deze besloten community. Het is eenmaal bewezen dat je sneller leert in een gelijkgestemde community en het daarnaast ook zeer motiverend is.

Bonussen

Naast de trading navigator methode zelf ontvang je daar tijdelijk gratis bonussen bij. Hieronder zie je een lijst met de bonussen, de waarde ervan en de totale waarde van de cursus inclusief de bonussen.

 • Trading Navigator software (Waarde €1997)
 • 2 jaar VIP toegang MBC (Waarde €696)
 • 2 jaar alerts via Telegram (Waarde €1994)
 • Handleiding Geld verdienen met Opties (€47)
 • Geld verdienen met Aandelen (Waarde €47)
 • Speeders, Sprinters en Turbo’s (Waarde €47)
 • MeXem transactietegoed (Waarde €500)
 • 2 jaar LIVE-coaching (Waarde €4888)
 • Totale waarde: €12.213

Zoals je ziet krijg je er dus enorm veel bij. Zo is de software echt enorm handig, want dit gaat jou veel inzichten geven en helpt jou simpelweg gewoon met het gehele beleggingsproces. 

Daarnaast is de 2 jaar gratis live coaching van onschatbare waarde en daaruit blijkt gelukkig maar dat je niet zomaar voor de leeuwen wordt gegooid en je dus 2 jaar lang wordt begeleid naar jouw financiële vrijheid! 

Wat kan je gaan verdienen wanneer je de trading navigator methode hebt gevolgd?

Door het volgen van de cursus en het opdoen van zeer professionele kennis ben jij in staat om geld te gaan verdienen in de aandelenmarkt, maar hoeveel is dat nou?

Dat is moeilijk te zeggen. Het gaat immers om percentages die je wint dus in absolute getallen ligt het aan je inzet. Daarnaast brengt het altijd risico met zich mee, maar met de strategieën in deze cursus kan je tot wel 20,6% rendement behalen.

Dit is tevens zeer hoog aangezien de meeste beleggers die überhaupt geld verdienen zo’n 7% verdienen.

De voordelen van de trading navigator methode

 • Je ontvangt een coach die zelf tienduizenden euro’s in cursussen heeft gestoken en weet waar die het over heeft.
 • 2 jaar LIVE-coaching waar je vragen kan stellen aan echte experts.
 • Je leert in 6 weken hoe je geld kan gaan verdienen op de aandelenmarkt. Tevens kan je net zolang doen over de cursus als je zelf maar wilt.
 • Toegang tot unieke en zeer professionele software.
 • Kansen worden je voorgeschoteld door experts.
 • Je kan rendementen gaan verdienen van wel 20,6%
 • Trading Navigator 2 geeft je de mogelijkheid om met optie-posities te werken zonder na te denken.
 • Door de tools en software wordt er voor jou bepaalt wanneer je het best kan in- en uitstappen hierdoor handel je nooit emotioneel.
 • Je leert risico’s te beperken door spreiding aan te brengen
 • Vrijwel geen negatieve reviews te vinden over de cursus (op dit moment slechts 1)

De nadelen van de trading navigator methode

 • Beleggen brengt altijd risico’s met zich mee dus na het bekijken van de cursus kan je een deel van je inleg verliezen wanneer je je eigen manieren gaat toepassen.
 • Je hebt wel een startkapitaal nodig, want zonder enig kapitaal kan je niks beleggen. Echter kan je wel starten met weinig kapitaal.
 • Geduld is nodig om je kapitaal te laten groeien. Verwacht dus niet dat je binnen enkele weken rijk bent. Je geld heeft tijd nodig om te groeien.

Mijn trading navigator methode review en ervaring met Harm van Wijk

Toen ik de trading navigator methode had aangeschaft en opstartte kwam ik terecht in een overzicht waar alles duidelijk stond zodat ik wist waar ik moest beginnen en waar welke producten staan.

Vervolgens heb ik ook eerst even het forum gecheckt waar ook echt te zien is dat leden, Harm en zijn experts zeer actief zijn.

Zo heb ik gezien dat er veel vragen worden gesteld door leden als ze met een probleem kamde en daar gaven de leden, de experts of Harm antwoord op om zo iedereen vooruit te kunnen helpen.

Vervolgens ging ik naar het kopje “trainingen” waar alle materialen te vinden zijn. Hier is het 6-weekse programma te vinden waar week voor week wordt aangegeven wat ik moet kijken.

Allereerst wordt het een beetje ingeleid van wat je gaat leren enzovoorts en vervolgens begin ik dan echt aan de training.

De video’s zijn soms erg groot en bevatten dus echt veel informatie wat ik persoonlijk soms even moest laten bezinken aangezien zo’n webinar wel is 1,5 uur kan duren.

Er waren ook filmpjes van zo’n 5 minuten dus de duur varieert nogal per video.

Ik zie precies zijn scherm en zo zie ik precies wat hij doet en kan ik letterlijk elke muisklik volgen. Dit vond ik bijvoorbeeld zeer handig bij het installen van de software.

Kort gezegd is deze cursus erg groot met enorm veel informatie. Zo zitten er e-boeken bij wat echt onder een categorie “boek” valt aangezien de lengte.

Het is dus erg veel informatie en je dient echt tijd uit te trekken om dit te snappen en te verwerken. De informatie is echt zeer waardevol en de informatie valt niet zomaar te vinden met creatief Google werk en YouTube. 

Er valt echt te zien dat Harm weet waar hij het over heeft met zijn 32 jaar ervaring.

Naar mijn mening is het een zeer goede en echt een hele uitgebreide cursus die het geld wel waard is. De investering in de cursus zal je er op lange termijn dik en dwars uit gaan halen mits je de juiste stappen volgt die worden uitgelegd.

Kortom echt een aanrader voor mensen die geld willen gaan verdienen op de aandelenmarkt en NIET opzoek zijn naar een zogenaamde ‘get rich quick’ cursus!

Is Harm van Wijk betrouwbaar?

De persoon achter de cursus weet echt waar die het over heeft en dat straalt hij ook uit op de video’s.

Harm heeft echt een grote passie voor zijn werk en blijft vrijwel fulltime aan het werk met beleggen op de aandelenmarkt en daarnaast reageert hij op de topics die door leden worden geplaats om hen verder te helpen met de vragen die de leden hebben.

Wat ik persoonlijk ook fijn vindt is dat Harm heel realistisch is en aangeeft dat je niet direct rijkt wordt zoals bepaalde goeroes van vandaag de dag dat wel proberen over te brengen. 

Harm stipt ook duidelijk aan dat het op lange termijn veel op kan leveren en op korte termijn niet per se. 

Beeld je bijvoorbeeld het volgende in:

Als je €1000,- belegt en 20% rendement maakt is je winst €200,- en dat is niet veel zou je zeggen toch?

Maar wanneer je vervolgens weer deze €1200,- belegt en weer 20% rendement behaalt verdien je dus geld over je oude rendement en gaat het geld steeds sneller groeien. Hierdoor is het dus een lange termijn game.

Wat echt duidelijk naar voren komt is dat Harm zijn passie volgt en dit overdraagt aan de cursisten door middel van het delen van waardevolle informatie en tools!

Ervaringen van andere met de trading navigator methode van Harm van Wijk

Aangezien al vele mensen de cursus hebben gevolgd zijn er genoeg ervaringen van andere die zijn dan ook o.a. te zien in de video’s hieronder.

Testemonials de trading navigator methode.

De prijs van de trading navigator methode

De cursus heeft een prijskaartje van normaal €1997,-, maar momenteel heeft hij een korting lopen op deze kortingspagina waardoor de cursus nog maar €997,- kost.

Deze prijs is inclusief alle bonussen die je erbij krijgt en de prijs is de cursus dan ook meer dan waard, want de waarde en de hoeveelheid informatie die je krijgt is zeer waardevol en zal je nergens anders vinden.

Garantie 

Garantie.

De cursus heeft een 30 dagen niet goed 100% geld terug garantie. Hiermee wil Harm aangeven dat hij 100% achter zijn product staat waardoor twijfels bij klanten kunnen worden weggenomen.

Mocht je na de aanschaf van de cursus denken dat het toch niks voor jou is dan kan je het geld binnen 30 dagen terugvragen. Je hebt dus niks te verliezen en letterlijk alles te winnen!

Het GRATIS webinar waarin je leert om hoge rendementen te halen (met kleine en grote portefeuilles)!

In dit artikel heb ik je letterlijk wel alles vertelt over de trading navigator methode, Harm van Wijk, mijn review/ervaring en uiteraard ook de ervaringen van anderen.

Denk je nou dat jij in de aandelenmarkt wilt stappen dan is dat nu het moment, want je kan je hier GRATIS aanmelden voor zijn webinar waar je gaat leren om te beleggen op de aandelenmarkt. 

Onthoud dat alleen actie leidt tot resultaat en wanneer je na het lezen van dit artikel geen actie onderneemt gaat er ook niks gebeuren.

Het webinar is immers gratis dus je hebt niks te verliezen en alles te winnen dus doe er je voordeel mee!

Overigens is de webinar en de cursus zo in elkaar gezet dat je geen enkele kennis of ervaring nodig hebt om te starten en dat maakt het natuurlijk wel zo toegankelijk voor iedereen

Mocht je het al zeker weten om te starten dan is dit de link naar de cursus met €1000,- korting!

Bekijk het GRATIS webinar van Harm van Wijk en leer hoe ook jij geld kan verdienen met aandelen!

Harm van Wijk geeft een GRATIS webinar waar je leert hoe je geld kan verdienen op de aandelenmarkt. Als jij financieel onafhankelijk wil worden ontkom je bijna niet aan beleggen op de aandelenmarkt. Pak dus vandaag nog je kans en vergaar vandaag nog de kennis die jij nodig hebt geheel gratis!

Ja Ik Wil Leren Beleggen!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *