Wat is PayPro, hoe werkt het en hoe verdien je er geld mee?

Wat is PayPro?

Wat is PayPro? Je bent de term PayPro waarschijnlijk wel vaker tegengekomen op deze website of op andere websites.

Maar je vraagt je nu af wat PayPro nou eigenlijk is en wat je er nou mee kan anders was je waarschijnlijk niet op deze pagina uitgekomen.

In dit artikel wordt exact uitgelegd wat PayPro nou eigenlijk is, waar je het voor kan gebruiken en hoe je er zelf geld mee kan gaan verdienen!

Wat is PayPro?

PayPro is een bedrijf waarmee online betalingen gedaan kan worden. PayPro werkt als een soort tussenpersoon die online betalingen voor o.a. ondernemers mogelijk maakt.

Door dit betaalprogramma kan een onderneming zijn producten online verkopen en betalingen verwerken. PayPro regelt het verloop van de betalingen en dat klanten met IDeal, Paypal, Alipay, Visa, Mastercard, AfterPay, SEPA-incasso, overschrijving en met nog meer mogelijkheden kunnen betalen.

Op deze wijze wordt de ondernemer die zijn producten online wilt verkopen ontzorgt, want hij/zij hoeft nu niet zelf een koppeling te maken met banken. Het gaat dus allemaal via PayPro.

Omdat PayPro deze service biedt betaalt de ondernemer een percentage van de omzet aan het bedrijf. Op deze manier kan PayPro bestaan en kan de ondernemer ontzorgt worden.

PayPro biedt hun platform aan voor ondernemers die voornamelijk online producten en informatieproducten willen verkopen. 

Producten die hieronder vallen zijn bijvoorbeeld: E-books en videotrainingen/cursussen.

De ondernemer die zijn producten online wil gaan verkopen automatiseert het aankoopproces dus door middel van PayPro.

Naast het betalingssysteem is PayPro ook een affiliate marketing platform. Dit wil zeggen dat een ondernemer zijn producten beschikbaar kan stellen voor affiliate marketeers. 

De affiliate marketeers kunnen vervolgens het product promoten. De affiliate kan dus zorgen voor extra inkomsten en dus het verhogen van de omzet voor de onderneming.

Inruil hiervoor krijgt de affiliate een commissie voor het succesvol promoten van producten.

Hier is dus sprake van een win-win situatie. De omzet van de onderneming wordt verhoogd zonder dat de ondernemer zelf daar moeite voor heeft hoeven doen, omdat de affiliate het product als het ware heeft verkocht.

Voor de affiliate is dit een win-win situatie, omdat de affiliate een commissie krijgt per gerealiseerde verkoop en deze kunnen hoog oplopen. Bedrijven hebben namelijk veel over om affiliates hun producten te laten promoten. Affiliates verhogen immers de omzet zonder dat de onderneming daar moeite voor hoeft te doen.

PayPro kan zien door wie de verkopen zijn gerealiseerd door middel van een affiliate link. Hier staat een unieke code in waaruit de herleiden is van welke affiliate de verkoop afkomstig is.

PayPro geeft de producten die voor affiliates worden aangeboden een PayPro score. Hiermee valt te herleiden hoe goed het product verkoopt en dit is belangrijk voor de affiliate. Hoe hoger de score des te beter het product converteert.

Wat is PayPro?

Geld verdienen met PayPro door middel van je eigen product

Er zijn twee manieren om geld te verdienen met PayPro. De eerste manier die behandeld wordt is dat je als onderneming je eigen product laat uitbesteden aan affiliates.

Wanneer je beschikt over een eigen onderneming met producten dan kan je deze beschikbaar stellen voor affiliates door middel van het affiliate marketing platform van PayPro.

Affiliates kunnen zich dan aanmelden voor het promoten van jouw product en zij kunnen dan via advertenties of via blog artikel jouw product promoten.

Op deze manier kan je omzet razendsnel groeien en kan de bekendheid van je product en merk ook razendsnel groeien. 

In ruil voor elke succesvolle verkoop van de affiliate geef jij als producteigenaar daar een commissie voor in de zin van een percentage of een vast bedrag per verkoop.

Als product eigenaar kan je dan je producten gaan verkopen zonder daar zelf ook maar iets voor te doen.

Geld verdienen met PayPro als affiliate

De tweede optie is geld verdienen met PayPro als affiliate. Als affiliate ben jij de persoon die de producten gaat promoten. 

De voordelen hiervan zijn dat je geen eigen producten hoeft te hebben, geen pakketjes hoeft in te pakken, geen pakketjes hoeft te versturen, geen voorraad hoeft bij te houden enzovoorts.

Je kan als affiliate dus online geld verdienen door het promoten van andermans producten.

Om te starten als affiliate kan je je GRATIS aanmelden bij PayPro. Eerder betaalde je hier een fee voor om producten te mogen promoten van €60,50, maar deze is sinds kort niet meer nodig.

Vervolgens kan je op het platform kijken naar producten die je wilt gaan promoten. Hierbij is het verstandig om rekening te houden met waar je eigen interesses liggen en met de PayPro score.

Het voordeel van producten die op PayPro staan is dat het digitale producten zijn. Dat wil zeggen dat de producten eigenlijk één keer gemaakt worden en vervolgens oneindig keer kunnen worden verkocht. 

Het kost de ondernemer dus niet meer als er meer producten worden verkocht. Hierdoor zijn die ondernemers bereid een zeer hoge commissie te geven en dit kan wel oplopen tot 60% van de verkoopprijs.

Benieuwd naar hoe je kan starten met affiliate marketing? Bekijk dan de volgende blogs:

PayPro als affiliate netwerk.

Weten hoe je zelf geld kan verdienen met affiliate marketing?

In dit artikel is er uitgelegd wat PayPro is, hoe het werkt en hoe je geld mee kan verdienen.

Je hebt nu zelf de mogelijkheid om te beginnen met affiliate marketing en passief inkomen te kunnen gaan verdienen via het internet.

Jacko Meijaard legt jou van A tot Z uit hoe je geld kan verdienen met affiliate marketing door middel van PayPro en andere affiliate netwerken.

Bekijk hier de GRATIS videotraining waar Jacko Meijaard je stap voor stap meeneemt hoe je €250,- per dag kan verdienen met affiliate marketing en daarmee financiële vrijheid kan gaan behalen.

Om te starten met affiliate marketing heb je geen enkele kennis of ervaring nodig. Je kan letterlijk vandaag als starten met affiliate marketing, omdat Jacko jou exact voor gaat doen hoe hij dat doet!

Start dus vandaag nog met affiliate marketing en ontdek hoe het voelt om online geld te verdienen!

Bekijk GRATIS de affiliate marketing video training!

In deze GRATIS videotraining laat Jacko Meijaard zien hoe hij duizenden euro’s volledig passief per dag verdiend met affiliate marketing en hoe jij dit ook kan ZONDER enige kennis en ervaring!

Ja Ik Wil Passief Inkomen Verdienen!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *