Zwart geld verdienen? Gebruik deze 2 methodes voor een extra salaris!

Zwart geld verdienen

Zwart geld verdienen is vaak een makkelijke methode om wat extra’s bij te verdienen. Het is tevens ook tot op zekere hoogte legaal.

In dit artikel neem ik je mee in de mogelijkheden waarmee jij extra kan bijverdienen zonder de belastingdienst op je dak te krijgen of andere problemen te ervaren!

Mag ik zwart geld verdienen?

Ja je mag in principe zwart geld bij verdienen. Zo mag dat tot €8000,-. Dit soort extraatjes waar je geen belasting over betaald is natuurlijk erg fijn, maar wanneer je er belasting over moet gaan betalen, omdat je meer dan het bovengenoemde bedrag verdiend blijft er niet veel meer over.

Het is natuurlijk fijn als je hiermee wat boodschappen en kleding kan kopen bijvoorbeeld, maar de kwaliteit van je leven zal hierdoor niet drastisch gaan veranderen mits je op een legale manier je extra centjes verdiend.

Waarom zwart geld verdienen af te raden is

Persoonlijk zou ik het afraden om veel zwart geld te verdienen, want wanneer je boven die €8000,- per jaar (kan jaarlijks veranderen) komt moet je daar belasting over gaan betalen en blijft er flink minder geld over.

Daarnaast kan je in de problemen komen wanneer je niet aangeeft dat je meer verdiend. Ook kan het met het verdienen van zwart geld jou ertoe leiden om dingen te doen die je eigenlijk niet wil doen, maar je doet het maar omdat je wat extra’s wil verdienen.

Verderop in dit artikel geef ik je mogelijkheden waarmee je veel beter aan de slag kan gaan om op een legale manier en een stuk meer kan verdienen dan met welke baan dan ook!

Hoe je legaal honderden of wel duizenden euro’s bij kan verdienen

Zwart geld verdienen

Iedereen zou wel wat extra geld te besteden willen hebben, want dit maakt het leven gewoon net even wat makkelijker, echter komt dit niet uit de lucht vallen en besluiten mensen om meer te werken, om zwarte klusjes te doen of ze starten een side hustle waarmee je passief geld kan verdienen en je dus niet per uur betaald wordt.

Door een inkomen op te bouwen waarmee je niet per uur wordt betaald hoeft er geen plafond te zitten op wat je verdient. Daarom heb ik hieronder 2 methodes die jij kan gebruiken om extra geld te verdienen zonder daarmee in de problemen te raken bij de belastingdienst.

Affiliate marketing

Starten-met-affiliate-marketing

Het businessmodel van affiliate marketing is performance-based. Dit wil zeggen dat de affiliate alleen betaalt krijgt voor zijn resultaten in sales.

Affiliate marketing werkt met 3 verschillende partijen. De verschillende partijen zijn de affiliate (publisher), de verkoper (adverteerder) en het affiliate netwerk. 

Wanneer de affiliate (publisher) een sale genereert voor de verkoper (adverteerder) dan maakt hij aanspraak op een commissie. 

Maar hoe maakt de affiliate een sale? De affiliate kan via een affiliate netwerk een product uitkiezen om te promoten. Vervolgens kan de affiliate zijn eigen persoonlijke link daar ophalen.

Deze link kan geplaats worden op de eigen affiliate marketing website van de affiliate. Doordat er bezoekers naar zijn website komen is het mogelijk voor de affiliate om sales te generen. 

Wanneer een bezoeker het product koopt krijgt de affiliate zijn commissie uitbetaalt via het affiliate platform. Zo simpel werkt het dus!

Affiliate netwerken waar je je gratis voor kan inschrijven zijn:

Wil je vandaag nog jouw winstgevende affiliate marketing business opzetten bekijk dan met de onderstaande knop de training die jou hierbij van A tot Z helpt!

Crypto

Crypto

Een tweede methode die je tevens ook goed naast affiliate marketing toe kan passen is investeren in crypto.

Hieronder heb ik 3 strategieën uitgewerkt die jij toe kan passen om succesvol te starten met crypto’s.

Buy en Hold

Deze eerste methode is niet zo moeilijk en kan door iedereen worden toegepast. Je koopt cryptomunten en houdt deze vast totdat deze jou uitcashpunten bereikt. Echter is dit vaak moeilijker dan mensen denken aangezien mensen vaak gokken met hun geld en geen gameplan hebben.

Voordat je een coin aanschaft is het van belang om je onderzoek te doen en dus niet te gaan gokken met je geld. Het belangrijkste is door te kijken naar welke problemen het project oplost, wie de eigenaren zijn, hun achtergrond, following en community. 

Op basis hiervan kan je kiezen om in een project in te stappen. Vervolgens kan je deze vasthouden en van tevoren kies je voor jezelf punten waar je winst gaat nemen. Je sluit dus niet je hele positie, maar verkoopt een deel van je investering. Je wilt immers verkopen in een bull markt en kopen in een bearmarkt (buy low, sell high principe). 

Winst nemen is dan ook heel belangrijk aangezien je anders vanzelf weer in een bearmarkt terecht komt en je hierdoor veel rendement verliest. Je kan bijvoorbeeld kiezen om 5-10% van je investering te verkopen op vooraf bedachten uitstap momenten.

Om je op weg te helpen met het vinden van de juiste crypto coins kan je de volgende artikelen lezen:

Daarnaast kan je ook een webinar bijwonen van allesovercyrpto waarin zij uitleggen hoe je hidden gems kan spotten.

Staking en lending

De eerste methode past elke crypto investeerder toe, maar hier kan je vervolgens een extra component aan toevoegen namelijk staking en lendingsplatformen. 

Staking houdt eigenlijk in dat je je crypto vastzet in het protocol en hierdoor helpt transacties te valideren (mits het een proof of stake protocol is). Voor het valideren van transacties en het beschermen van de blockchain krijg je een reward in de vorm van de coin die je vasthoudt. Percentages verschillen per coin en biedt extra rendement los van koersstijging. Dit kan op Bitvavo.

Ook kan je ervoor kiezen om je coins uit te lenen via een lendingsplatformen als YouHodler en Nexo. 

In ruil voor het bieden van liquiditeit aan bijvoorbeeld bedrijven krijg je een rentepercentage. Dit verschilt ook per coin, maar kan verschillen van o.a. 6% voor bitcoin en 12% voor stablecoins. Dit verschilt echter per platform en worden tussentijds door de platformen wel eens aangepast.

Lendingsplatformen brengen risico’s met zich mee wanneer er sprake is van defaults en hierdoor de partij die de coins geleend heeft niet meer kan terugbetalen. Hierdoor is het aan te raden om niet al je coins op een lendingsplatform te zetten.

Traden

De laatste en ook moeilijkste manier is trading. De bovenstaande manieren is voor iedereen bestemd en vergt niet echt bepaalde skills. Je dient alleen je coins beschikbaar te stellen voor een liquidity pool, lendingsplatformen of voor staking.

Deze laatste methode vergt meer skills en leer je niet in een paar weken. Trading is eigenlijk het laag kopen en hoog verkopen van coins door middel van technische analyse (op basis van koersinformatie trade mogelijkheden bepalen). 

Met trading kan je enorm veel geld verdienen, maar je dient hier veel mee te oefenen en doorzettingsvermogen voor te hebben. Daarnaast is analytisch vermogen echt een must. 

Als je echt wil leren traden verwijs ik je graag door naar de cursus van Doopiecash waarbij zij door middel van prijsactie (puur candles zonder indicatoren) uitleggen hoe je winstgevend kan leren traden. Dit kan op een swingtrade manier (grote trades over weken), daytrades (kleine dagelijkse trades) en scalps (hele kleine trades in een aantal minuten/uren).

Waar schaf ik crypto’s aan?

Bitvavo

Wanneer je aan de slag wil gaan met crypto dien je deze ergens aan te schaffen en niet elk platform is even veilig. 

Ik raad je dan ook aan om je aankopen via Bitvavo te doen. Dit is één van de betrouwbaarste exchanges in Nederland met certificaten van de Nederlandse Bank.

Dit laatste is erg belangrijk en geeft je een zekerheid dat zij zich aan je juiste wet- en regelgeving houden. Daarnaast draait het platform veel volume waardoor je orders makkelijk gevuld kunnen worden. Er is dus genoeg liquiditeit aanwezig op het platform.

Ook bieden zij staking aan waardoor je geld kan verdienen door je coins vast te houden in je wallet en tevens bieden ze ook een garantiestelsel aan van €100.000,-. Waardoor je coins tot dit bedrag altijd veilig zijn. Daarnaast kan je met de onderstaande knop gratis transacties doen met je eerste €1000,-.

Ga vandaag nog aan de slag om extra geld bij te verdienen!

In dit artikel heb ik je verteld hoeveel geld je zwart mag verdienen en of het handig is om dit te doen. Daarnaast heb ik je uitgelegd hoe je op een legale manier een inkomen kan opbouwen die niet op uren zijn gebaseerd waardoor er geen limiet zit op hoeveel geld je ermee kan verdienen.

Ik raad je dan ook aan om met 1 of beide methodes aan de slag te gaan om zo je inkomen een boost te geven en heirdoor extra geld kan gaan verdien, want dat is immers het doel toch?

Succes!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *